Ärsyttävä kissa

väsyprkl

Kuvitelkaa tälläistä.. Pääset nukkumaan vasta sitten kun kissa on käynyt nukkumaan, koska muuten jos se jää hereille kun yrität mennä nukumaan niin se huutaa ja mesoaa ja pudottelee ja pureskelee tavaroita. Ja vaikka sitä kuinka yrittää leikittää koko illan monta monta tuntia, niin nukkumaan pääsee vasta klo 23:30-02:00 vaikka pitäisi aamulla töihin herätä klo 6:30. Vapaapäivinäkin aamulla herätys on viimeistään klo 07:00 koska kissan aamupaska tulee seiskan jälkeen ja jos et ole paskomista silmällä pitämässä se yksin ollessaan sotkee paskalla koko asunnon. Vessanmaton alta, pyykkitelineen alta, eteisen pöydän alta, sohvalta löytynyt paskapökäleitä. Joka kerta kun se käy kakalla se sotkee itsensä.. häntääkään se ei tajua aina nostaa ylös, vaan kakkaa sen päälle.. kissa on leikattu 1-vuotias. totutettu olemaan kyllä yksin pienestä pitäen mutta nyt se on ruvennut olemaan mahdoton, mikään ei onnistu.

16

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mehukatti6

      Sitä ku hommaa jonku kissan

    • siistikisa

      Se on sairas

    • 6017

      Kissa on yöeläin.

    • VinkkiVaan

      Anna kissa johonkin sille parempaan kotiin. Ihan teidän molempien kannalta. On taidettu lähteä soitellen sotimaan. Tollasia pikkukissat on, kunnes kasvavat, oppivat tavoille ja mukautuvat rytmeihin.

    • KattiMatikainen1

      Anna se kissasi jonnekin hyvään kotiin, jos et kerta kestä sitä enää. Äläkä ota sen jälkeen uutta lemmikkiä itsellesi, ihan oikeasti.
      Kissa on yöaktiivinen eläin, joten elämänrytmi on sen mukainen. Itse joudun heräämään töihin jo klo 04.00 ja kyllä mullakin useasti venyy tuo nukkumaanmeno tuonne klo 23 tietämille, kun mun kissa alkaa sen isoimman hulinointinsa siinä klo 20 jälkeen. Eikä siinä mitään, ainoa mistä komennan ja kovasti, jos nappaa varpaisiin kiinni peiton alta.
      Tuo pitkin kämppää paskominen on kyllä vähän ihme juttu, jos olet kuitenkin viitsinyt opettaa sen potalle aikanaan samalla, kun opetit sen olemaan yksin.
      Voi olla kyllä, että hakee huomiota tai sen ei ole hyvä olla muuten. Yleensä tuo sinne tänne ulostaminen on merkki stressistä.

      • väsyprkl

        Se ei varsinaisesti pasko/tee tarpeitaan muualle kuin omaan hiekka astiaan, ongelma on lähinnä siinä kun se on siellä tarpeillaan ja kuulee vaikka sen mielestä mielenkiintoista ääntä muualta asunnosta ja lähtee sitten loikkimaan astialta kesken ulostuksen jolloin pökäleitä putoilee sinne tänne. Tai sitten se kakittuaan rupeaa leikkimään pökäleillä, kaivaa ne ylös astiasta ja heittelee niitä ympäri vessan. Omia leluja ja leikitystä on paljon joten ei tarvitsisi kakalla ruveta leikkimään.. Töistä kun tulee kotiin niin menee välillä se 1-2 h paskan siivoamiseen sieltä täältä. Ärsyttää.


      • kiittäen
        väsyprkl kirjoitti:

        Se ei varsinaisesti pasko/tee tarpeitaan muualle kuin omaan hiekka astiaan, ongelma on lähinnä siinä kun se on siellä tarpeillaan ja kuulee vaikka sen mielestä mielenkiintoista ääntä muualta asunnosta ja lähtee sitten loikkimaan astialta kesken ulostuksen jolloin pökäleitä putoilee sinne tänne. Tai sitten se kakittuaan rupeaa leikkimään pökäleillä, kaivaa ne ylös astiasta ja heittelee niitä ympäri vessan. Omia leluja ja leikitystä on paljon joten ei tarvitsisi kakalla ruveta leikkimään.. Töistä kun tulee kotiin niin menee välillä se 1-2 h paskan siivoamiseen sieltä täältä. Ärsyttää.

        1-2 tuntia kissan paskojen siivoamiseen! Tää on päivän paras :)


      • väsyprkl

        varsinainen välkky sinäkin.. Kissa täytyy pestä. Hännässä kuivunutta kakkaa. Välillä myös takajaloissa jne. riippuu kuinka paljon kakassa on kieritty ja talsittu. Hinkkaat kakkaläntit matoista. Keräät karanneet pökäleet laatikon ulkopuolelta. Peset vessan lattian kakkatahroista. Vaihdat sohvanpäällisen ja peset sen.


    • OikeestiHei

      Anna se kissa pois. Ihan oikeasti.

      • oikeestiheihei

        oikeestiheihei. hei. oikeesti. hei. hei.


    • apuaomistajlle

      oletko kokeillut katettua hiekka-astiaa, ei pääse heittelemään ainakaan. Jonkinlainen ritilämatto hiekkalaatikon ympärille. Ja jos jaksta ja ehdit, katso Kissakuiskaaja- nimistä ohjelmaa, tulee ainakin joskus kanavapaikka 16, nimellä lasten maailma- kissakuiskaaja. Siinä on vinkkejä jus tollaistgen terroristien kanssa toimimiseen.

    • vähänsäälittää

      Ei kuullosta ihan normaalilta. "On totutettu olemaan yksin...", onko liikaa yksin? Kissa kaipaa paljon seuraa, ihan juttu- ja rapsuttelukaveria. Onko kissasi niin innoissaan, kun harvoin olet sen kanssa?Ei tuollaisessa yhteiselossa ole mitään järkeä, anna kissa pois ja osta pehmoleluja!

      • väsyprkl

        Totutettu pienestä olemaan yksin tarkoittaa sitä että, meillä oli vapaata viikko kissan tulon aikaan ja totutimme kissan rauhassa kotiin ja meihin ja yksin oloonkin. ensin menimme vain ulos 10 minuutiksi ja pidensimme aikaa että kissa huomaa että kyllä ne tulee aina takaisin ja hyvin pärjäsi. Kyllä normaali kissa pystyy olemaan kauppareissun/työpäivänkin yksin. Illat istuu sylissäni silitettävänä. ja leikitään paljon yhdessä. Ei ole todellakaan liikaa yksin. Sinä voit hankkia niitä pehmoleluja ääliö kun ei parempaa sanottavaa ole ja pitää heti pahinta olettaa.


      • terveJärkiSallittuHaloo

        Hei haloo.. Ei kissan kanssa tarvitse koko ajan olla. Ihmiset saavat tehdä myös omia juttuja, käydä töissä ja kaupassa. Minulla on kissa ja käyn töissä enkä meinannut töitä lopettaa sen takia että voisin olla kissan kanssa 24/7. Töissä täytyy käydä että saa rahaa kissankin ruokaan ja asianmukaiseen hoitoon.


    • kisulipisuli

      Kuinkas paljon seuraa kisa tarvii?

    • mietippäsitä

      Kissa on hyvin paljon samanlainen kuin lapsi. Se käy hakemassa "turvallisuustankkauksen" omistajaltaan puskemalla jalkaan, tai muuten herättämällä huomiota säännöllisin väliajoin. Myös halipula ja hellyyspuuska iskee useamman kerran päivässä. Pentu kissa kaipaa leikittäjää, syliä ja välipaloja jne. Joten aika paljon tarvii huoltajansa aikaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      208
      1657
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1494
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1258
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1189
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      122
      1128
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1105
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      134
      1048
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      238
      1006
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      979
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      90
      965
    Aihe