Aihe

Lähilehti maksulliseksi tilattavaksi lehdeksi 1.6

Haudanpartaalla

Taitaa olla lehden loppu edessä :/ pian siirtyy ilmestymään joka toinen viikko ja sitten kerran kuukaudessa kunnes pidetään hautajaiset.
Yrittäjät siirtävät ilmoittelunsa Itä-Hämeeseen joka ilmestyy 6 pv viikossa ja on jo nyt runsaslevikkinen Sysmässä.

Nyt olisi tilaa uudelle paikallislehdelle, lehdelle jossa puhaltaisi uudet tuulet!

105

1749

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • SelityksenMakua

   -miten posti määrää jakopäivän jos se ei edes jaa lehteä ??????

   -haukutaanko nyt väärää puuta vierittämällä huonosti meno postin syyksi?

   -ei kai posti määrää sitä milloin Esajakelu jakaa lehdet?

   " Ilmaisjakelulehti joutuu tyytymään Postin sananvaltaan mm. siitä, milloin ja kuinka lehti voidaan jakaa ja kuinka se tehdään. Noin kolme vuotta sitten Lähilehtiä jakoi Posti. Tällöin Posti määräsi alueet, mihin Lähilehdet on jaettava. Lehdet jaettiin Postin määräyksestä Sysmän ja Hartolan lisäksi myös Luhankaan sekä Kalkkisiin. Jo tuolloin Lähilehdessä oltiin tilanteessa, että ilmoitustulot olivat vähentyneet. Siksi kuluja oli vähennettävä.
   Pohdinnan jälkeen päätettiin, että jakelukustannuksia oli pakko karsia ja tämä tehtiin vaihtamalla jakelijaksi Esa Jakelut Oy. Samalla pystyttiin päättämään itse paikkakunnat, johon lehdet tulisi jakaa. Kauan ei kuitenkaan saatu nauttia siitäkään päätäntävallasta. Postin uusi voimannäyttö koitti viime syksynä, jolloin meille ilmoitettiin jakelupäivän muutoksesta. "

  • Saa-käyttää

   Toivottavasti Itä-Häme älyää hyödyntää tilanteen, nyt on oiva tilaisuus mainostulojen ja levikin kasvuun. Lähilehden tilalle Sysmään ja Hartolaan keskiviikon aluepainos jokaiseen kotiin!

   • ompaoutoa

    Sekö on toiveesi???


   • idänihme

    Meinaakko et Hurstin Heikki kustantaa Itä-Hämettä ja ojentaa nuukajussille nyt kätensä.


   • Saa-käyttää
    ompaoutoa kirjoitti:

    Sekö on toiveesi???

    Toiveeni olisi lähilehden jokaiseen kotiin jakamisen jatkuminen, valitettavasti se toive vaikuttaa olevan nyt entinen. Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta tilata maksullisia lehtiä lainkaan, tai nykyistä enempää niin toivon jo nyt alueella ilmestyvän paikallislehden täyttävän tätä muodostuvaa tyhjiötä.

    Sinunko toiveesi on se, että osa paikkakuntalaisista jää alueellisen tiedon ulkopuolelle?


   • Saa-käyttää
    idänihme kirjoitti:

    Meinaakko et Hurstin Heikki kustantaa Itä-Hämettä ja ojentaa nuukajussille nyt kätensä.

    Mainostajille levikki on hinnan kanssa tärkein kriteeri. Mainostajat tulevat valitsemaan laajempilevikkisen mainoskanavan.


  • kylänlaidalta

   mitäs jos posti lopettaa keskiviikkojakelun kokonaan siirtyessään 4 jakopäivän viikkoon??

   kuis sit suu pannaan??

  • toivotaanparasta

   Maailma muuttuu, maaseutu siinä mukana, halutaan tai ei. Postia kurittaa sähköposti, e-laskutus ja digitalisaatio kaikenkaikkiaan, ja paperi-median myllerrys tulee erottamaan jyvät akanoista. Moni lehti ei selviä.
   Pidetään peukkuja, että Lähilehti kestäisi myllerrykset. Laskeva levikki lehden muuttuessa maksulliseksi ja edelleen putoavat ilmoitustulot eivät hyvää lupaa, mutta lehteä kehittämällä ehkä toivoakin on. Toivotaan ainakin.

  • Politpyroonkaskysta

   Kitkiskö määräs, eihän siin enää kunnan juttuja, miks se sille kuuluu ? Tosin olihan tuo ruokajuttu. Paarin pöyvil luetaan jos näkyy mut varmana en tilaa, embo on parempaa

   • Lukutaidotoneilehteä

    Tällä jepellä ei ole varaa edes vessapaperiin, puhumuttakaan sanomalehteen. Pyyhi vaan edelleen persereikäsi paljaalla kädellä.


  • hartolalainen

   Taitaa jäädä tilaamatta. Hartolan asioita siinä on muutenkin niin vähän ja suhtautuminen Sysmän asioihin on täysin kritiikitöntä. Hartolan asioiden vähyyttä perusteltiin aikaisemmin sillä, että hartolalaisia ilmoittajia on vähemmän. Lehti on siis sellainen, että hartolalaisen ei kannata siitä maksaa tilausmaksua. Seurakunnan uutisetkin on jo tiistain Itä-Hämeessä. Itä-Hämeessä ja Etelä-Suomen Sanomissa on täsmälleen samat jutut, joten taidan tästä eteenpäin selvitä valtakunnallisella lehdellä ja Itä-Hämeellä.

  • Yritttäjä

   Ymmärrän Lähilehden ahdingon. Se on kuitenkin ollut laadukas ilmaisjakelulehti tähän asti. Toimituksellinen, ei pelkästään mainoksia. Mutta ajat muuttuvat, niin kuin koko maailma. Tilaajamäärät ratkaisevat sen tulevaisuuden meidän ilmoittajien näkökulmasta. Itse tilasin heti ja toivon muidenkin niin tekevän ja siten mahdollistavan sen, että itsekin mainostan siinä jatkossa. Kaikkea hyvää lehdelle toivottaen. Teitä tarvitaan.

   • toivotaanparasta

    Kissanristiäisiä ja paikallisyrittäjien hehkuttamistahan se toimituksellisuus on ollut, uutisia vähemmän ja niistäkin osa vähän sinnepäin. Toivottavasti linja nyt terävöityy kun lukijat alkavat maksamaan lehdestä, ja siitä toimituksellisuudesta. Itä-Hämeen varaan jääminen ei todellakaan olisi hyväksi.


   • määvaannn

    Kun rahaa ei ole, niin tilaamatta jää, asialle ei voi mitään.


  • naapurista

   Lähilehdellä on vielä pitkä matka Joutsan Seudun tasolle myös sisällön suhteen. Joutsan Seudun aluetta on Joutsa, entinen Leivonmäki ja Luhanka. Se kirjoittaa hyvin kaikkien näiden alueiden asioista. Sysmän ja Hartolan väestöpohja riittäisi kyllä samaan, mutta toimituksen henkiset resurssit eivät taida riittää. Jo edesmennyt Raimo Nieminen (oli ennen Joutsan Seutua Itä-Hämeessä) laittoi aikanaan lehden ammattitaitoisesti oikealle kehitysuralle ja Markku Parkkonen on jatkanut samalla linjalla. Lehtiyhtiöllä on useampia omistajia ja se tuottaa voittoa.

  • Nainkavi

   Lähilehti haukkas kakkaa.

  • kirjastossalukusali

   Pari viikkoa vuodessa syömättä vai lähilehti?
   lähilehden voi käydä kirjastossa lukemassa ilmaiseksi,
   syömisestä joutuu joka paikassa maksamaan.

   • tinnti

    En maksa syömisestä
    Haen ruokani koulujen roskiksista
    olen elänyt niin jo monta vuotta
    pakastan ja paistan niin bakteerit häviää
    riittää kesäksikin pakkaseta kun koulut kiinni
    kerään kesät luonnonyrttejä marjoja sieniä
    koivunlehtiteet ja horsmateetä ympärivuoden
    ja joskus haen viljelypalstoilta ruokia sadeilmalla ei jää kiinni
    tänä vuonna käynyt kahdesti kaupassa
    hammastahnaa ostin
    vessapaperin haen abc-aseman vessasta jne


  • sanokaamunsanoneen

   Minä en ainakaan ala tilaamaan Lähilehteä. Ja tekosyy tuo jakelujuttukin.
   Ei ole ihan loppuun ajateltu tämä homma, kun tähän asti Lähilehteä on jaettu ilmaiseksi kauppojen tuulikaapeissa ja eteisissä, siinä jää monen mökkiläisen lehti pois ja ilmoittajien potentiaaliset kohteet pois. Muutenkin voi tilaukset romahtaa ja sen myötä ilmoitustulot, ilmiö tunnetaan useammalla nimellä; sahaa omaa oksaa, kusee omiin muroihin, kaataa oman kaukalon jne.
   Jo nyt jaetaan Päijänteen lehteä ilmaiseksi, se tulee täyttämään tämän tyhjiön ja Lähilehden porukka siivoaa kirjoituspöytänsä.
   Itä-Häme on liian kallis tilattuna, että siitä olisi täyttämään tämän Lähilehden jättämän aukon.

  • lukija62

   Yritysten ei kannata enää mainostaa koska tavoitettavuus on pieni.Nykyiselläänkin lehti on tavoittanut vain osan asukkaista.Yrityksiä on tullut alueelle lisää ,ne hakevat asiakkaita kauempaa.Pienet lehdet eivät kannata. Niitä häviää joka puolella suomea pois.Sysmän väki vähenee ikääntyy joka johtaa pienempään ostovoimaan..Postin syyttäminen on turhaa kyllä se jakaa,kun on varaa maksaa.

   • haiskahtaaaa

    Tekosyiltä haiskahtaa minunkin mielestä syyttää postia jakelusta.


   • nenussatuntuu

    Eipä tuo iso vahinko ole kun se "lehti" katoaa postilaatikosta kesäkuun alun jälkeen. Ilmankin pärjää varsin hyvin.


  • muutostaodottava

   Ilmaisjakelulehdeltä ei vaadita samanlaista tasoa kuin maksulliselta, tilattavalta lehdeltä. Mikäli Lähilehti ei muutu mitenkään, lukuunottamatta pieniä muutoksia ulkoasuun, miten maksullisuutta voidaan perustella? Tilaaja voinee odottaa saavansa rahalleen vastinetta, juttuja joissa käsitellään alueen asioita monipuolisesti - myös niitä ikäviä asioita, joista on aiemmin paljolti vaiettu. Uutisointia siis. Paikallisyritysten mainostaminen haastatteluiksi tai jutuiksi muotoiltuna ei ole sitä toimituksellisuutta, josta maksava asiakas (pelkästään) haluaa maksaa.
   Odotan mielenkiinnolla ja toiveikkaana ensimmäistä maksullista numeroa.

   • harakiritulee

    Ilmoittajillehan tämä Lähilehti ON OLLUT hyvä kanava, kun se on jaettu jokaiseen talouteen levikkialueella ja sitä on jaettu markettien tuulikaapeissa ilmaiseksi halukkaille.
    Jatkossahan tämä muuttuu, kun väkisinkin tilaajia tulee PALJON vähemmän, mitä nyt on lukijoita, lisäksi tuo markettien ilmaisjakelu jää mainostajilta kokonaan mainoskanavana pois. Uskoisin mainostajien valitsevan jatkossa jonkun toisen ilmaiseksi jaettavan lehden ilmoituskanavaksi.
    En tilaa sikaa säkissä minäkään!


  • JouJouJoutsatsatsaa

   Mitäköhän maksaa irtonumerot? Muutama lehti pitää kyllä ensin nähdä ennen kun voi tehdä tilauksen. Olen tässä vertaillut peräkkäisten päivien Joutsan Seutua ja Lähilehteä, paljon on sysmäläisellä kirittävää yltääkseen edes puoliksi samalle tasolle joutsalaisen kanssa.
   Paperi, ulkoasu, painojälki ja sisältö, Joutsan Seudun hyväksi 4 - 0.

  • egwrg

   Paitsi että s-ryhmän ilmoitus lehdessä on onneton, ei tarjouksia tai aukioloaikoja.

   • aiaivoivoi

    Ja sekö on mielestäsi lehdestä johtuvaa? Eikö ilmoittaja määritäkään ilmoituksen sisältöä?


   • vahinkojasattuu
    aiaivoivoi kirjoitti:

    Ja sekö on mielestäsi lehdestä johtuvaa? Eikö ilmoittaja määritäkään ilmoituksen sisältöä?

    Tietysti määrittää, mutta joskus vaan jossain työvaiheessa saattaa osa pudota pois.


   • aiaivoivoi
    vahinkojasattuu kirjoitti:

    Tietysti määrittää, mutta joskus vaan jossain työvaiheessa saattaa osa pudota pois.

    Toistuvasti useammassa lehdessä vai? Eikö akka sanonu että lopeta se tissuttelu? Olepa tarkkana ettet joudu ulkoruokintaan ja ala kärsiä niukkuudesta!


   • rt42t2

    1.50 € näkyy olevan äs-marketissa Lähilehden hinta - en ole ostanut.


  • aehe

   Nonniin nyt se alkoi Lähilehdetön aikakausi tässä taloudessa eikä tule lehteä ikävä.

  • Pönttömikäpöntto

   Tulee kyllä ja baarissa keppanan ohessa kuitenkin kyttäät vuoroasi päästä lukemaan, tä?

   • aehe

    En käy baareissa :)


  • Toivoaonkaikestahuolimat

   Elämä hoi älä jätä, anna aivojen toimia kaikesta keppanasta huolimatta.

  • rwgt45

   Hyvin on pärjätty ilman lähilehteä eikä yksikään tilaaja ole tullut tälle palstalle kertomaan lehden tasosta.

   • Turhantilaaja

    No nyt tulee. Tilasin todellakin lehden - ja mitä sain: aivan entisenlaisen Lähilehden, vaikka muutoksia lupailtiin. Jotkut palstat ovat vaihtaneet paikkaa, mutta periaatteessa lehti ei ole muuttunut miksikään. On kyllä aika kova hinta tällaisesta. Mutta voi sanoa vain itselleen: "Mitäs läksit!"
    Eipä siinä paljoa menetä, jos ei lehteä tilaa.


   • rahatkankkulankaivoon
    Turhantilaaja kirjoitti:

    No nyt tulee. Tilasin todellakin lehden - ja mitä sain: aivan entisenlaisen Lähilehden, vaikka muutoksia lupailtiin. Jotkut palstat ovat vaihtaneet paikkaa, mutta periaatteessa lehti ei ole muuttunut miksikään. On kyllä aika kova hinta tällaisesta. Mutta voi sanoa vain itselleen: "Mitäs läksit!"
    Eipä siinä paljoa menetä, jos ei lehteä tilaa.

    ne muutamat uutiset ovat olleet kuluneella viikolla jo itä-hämeessä, loput edelleen mainoksia ja juttuja mainostajista

    ei mitään silmin havaittavaa parannusta


   • tyioui

    Ok , aiotteko tilata sen sitten ensi vuonnakin?


   • taidanjättäätilaamatta

    En tilannut minäkään Lähilehteä, ei ole ollut mitään vieroitusoireita vielä havaittavissa. Postin mukana tuli se Päijännelehti, sen selasin ja muutamia juttuja jopa luinkin. Jos Lähilehti ei ole yhtään kehittynyt tilattavaksi muuttuessaan, tuskin edes harkitsen tilausta jatkossakaan kommentteja luettuani.


   • Turhantilaaja
    tyioui kirjoitti:

    Ok , aiotteko tilata sen sitten ensi vuonnakin?

    No tuota, aion kuitenkin. Ei sitä silti osaa ilmankaan olla. Voi tulla ajatus, että jos siellä sittenkin olisi jotain...


  • tehtw

   Vieläkään ei ole tullut ikävä Lähilehteä enkä ole edes nähnyt missään Lähilehteä tarjolla.

  • Mulletuleeoma

   Kyllä se sinnekin Matkabaariin vielä tulee, ota pari keppanaa ja odottele vuoroasi lukemaan.

   • rgeqg

    Hartolassa ei ole matkabaaria, lällislää.


  • entilannut

   En ole huomannut mitään eroa elämässäni, vaikka Lähilehteä ei ole tullutkaan. Tokmannin mainos tulee kotiin, samoin Päijänne lehti, Postiset mainoksessa on K-kaupan tarjoukset.
   Voiko joku Lähilehden tilannut kertoa, että kannattiko tilata ja jatkaako tilausta? Tuliko Lähilehteen jotain toimituksellista parannusta? Entä ilmoitusten määrä, onko nyt ilmoituksia aiempaa enemmän?

  • lukijavielä

   Lähilehti ei alkuunkaan täytä niitä odotuksia/vaatimuksia, joita virkeälle ja kunnolliselle peikallislehdelle asetetaan. Kuntalaisia puhuttaa luottamushenkilöiden ja johtavien viranhaltijoiden lahjussyytteet. Lähilehti julkaisee asiasta suunnilleen saman, minkä olin jo lukenut ESS:sta...ei mitään uutta toimituksellista aineistoa!! Olisivat ottaneet yhteyttä syyttäjään, kuntaliittoon ja kyselleet myös syytetyiltä nyt kun heidän nimensä vihdoinkin tulivat julkisuuteen. Lehti n täynnä hymistustä Sysmän asioista ja Hartolasta kirjoitetaan tuskin mitään.

   • seliseliseli

    Tämän päivän lahdessä oli kyseisestä aiheesta. Hyvin vaan nielivät kunnanjohtajan selityksen, että eivät tienneet aition hintaa. Jälkiviisautta....jos hinta tosiaan olisi kiinnostanut, niin ne löytää muutamalla klikkauksella netistä http://hartwallarena.fi/fi/vierailijat/arenan-palvelut/aitiot. Katsomattakin voi arvata, että kalliita ovat!


   • alkeellinenvirhe

    Aivan outo juttu, että Areenalla pyydetään aitioista vuokraa. Ilmeisesti normaaliin sidosryhmätoiminnan kulttuuriin tottumattomalle jäähalliyhtiölle ei ollutkaan aivan päivänselvä asia, ettei maakunnan mahtimiehiä (ja -naisia) millään muotoa käteisellä pidä veloittaa. Esim. sopiva Päijänteen-rantatonttihan olisi järjestynyt hallipomoille muodolliseksi korvaukseksi aition käytöstä, mutta nyt pääsi tämä käteislaskutus-lipsahdus tapahtumaan. Ja pilasi koko sidosryhmätoiminnan.


   • entaidatilata

    Minulle tulee ESS tilattuna, mutta Lähilehteä en tilannut. En ole tainnut menettää mitään. Eipä ole suurta kaipuuta ollut Lähilehteen ja jos muutosta ei ole tullut entisestä parempaan, en tilaa.


  • Perseestä

   Lehti täyttä ulostetta.....ja kunnanjohtaja ei muista eikä tiedä mitää....miks sille pitää palkkaa maksaa ?

  • laatuparanee

   kuvat suurenee ja jutut pienenee

   • 4wy

    Siis ne jutut Sysmän yrittäjistä... Mainoksista ei tosiaan viitsi maksaa mitään , Päijännelehti riittää hyvin.


   • ihantyytyväinen
    4wy kirjoitti:

    Siis ne jutut Sysmän yrittäjistä... Mainoksista ei tosiaan viitsi maksaa mitään , Päijännelehti riittää hyvin.

    Mainostajatkin vähenevät ja jutut heistä sen myötä, ellei levikki kasva. Mikäköhän se mahtanee olla tällä hetkellä, levikki meinaan?
    Päijänne-lehti ja itä-häme kerran kuussa jokaiseen kotiin sekä Sysmä-opas pitää hyvin ajan tasalla, niin ja netti, Suomi24 Sysmä-sivu :D.


  • Voiluojameitä

   Dementia kunnanjohtajalla, voi helvetti. Mitenkähän puoliso ? Onko sillä mitään tolkkua ? Tai mulkkua ?

   • rgftq3r5g

    1.60 € irtonumeronhinta... euro liikaa sisältöön nähden.


   • entilannut
    rgftq3r5g kirjoitti:

    1.60 € irtonumeronhinta... euro liikaa sisältöön nähden.

    Joo, ei vastaa mitenkään hintaa. Ihan vertailun vuoksi hankin (muita) ilmaisjakelulehtiä eri puolilta Suomea ja niissä oli ihan toimituksellista luettavaakin mainosten lisäksi.
    Muutaman irtonumeron olen ostanut Suvituulesta ja todennut, etten osta enään, enkä tilaa. Postiset tuo mainokset kotiin, Päijännelehti tulee ilmaiseksi. Netin kautta pystyy lukemaan paljon uutisia.


  • Ilmoittaja

   Mainostan Lähilehdessä ja toimii hyvin. Kampanjat puree, joten luettu lehti on edelleenkin. Varattomat penninvenyttäjät vain kritisoivat, kun ei ole varaa tilata. Uudistus hyvä.

   • lähilucija

    Olet siis tehnyt kampanjatutkimusta kysymällä asiakkailtasi mitä kautta he saivat tiedon tarjoamistasi palveluista, molemmilta heistä? Ja lehtihän tosiaan uudistui, nyt juttujen yhteydessä on kirjoittajan nimikin.
    - Mutta vakavasti ottaen, toivottavasti oma paikallislehti säilyisi, Itä-Hämeestä ja Päijänteen lehdestä ei taida olla korvaajaksi Lähilehdelle. Tai sittenhän sen näkee...


  • Yrittäjävieläkin

   Seison edelleenkin sanojeni takana. Minulla on kuitenkin vuositasolla asiakkaita tuhansilla mitattava luku ja kokemusta yrittämisestä useampi vuosikymmen. Eli olen ihan oikeasti YRITTÄJÄ, enkä perseaukinen taaplaaja, jolla ei ole varaa edes Lähilehteen. Elantoni saan maksukykyisiltä asiakkailtani ja osaltaan myös tämän lehden kautta.

   • UskottavuusNolla

    Näillä palstoilla missä nimettömänä jonkun nimimerkin takaa voidaan kehua omaa pissnestä tai kaverin, tuppaa kehut väkisinkin kääntyä itseään vastaa. Rehti tyytyväinen yrittäjä (ei mikään tavallinen persaukinen taaplaaja) todellakin toisi mielipiteensä julki ihan omalla nimellään-


   • aght

    Juu, on hyvä ettei tule Lähilehteä niin en joudu kyseisen yrittäjän asiakkaaksi.


   • torvettörisee
    UskottavuusNolla kirjoitti:

    Näillä palstoilla missä nimettömänä jonkun nimimerkin takaa voidaan kehua omaa pissnestä tai kaverin, tuppaa kehut väkisinkin kääntyä itseään vastaa. Rehti tyytyväinen yrittäjä (ei mikään tavallinen persaukinen taaplaaja) todellakin toisi mielipiteensä julki ihan omalla nimellään-

    Niinkuin sinä? Jos ei ihan oikeasti ymmärrä yrittäjyydestä ja markkinoinnista mitään niin eikö sinunkin kannattaisi ihan vaan leikkiä pupujussi leikkejä. Aloita vaikka pään pensaaseen laittamisella!


   • Kyllä.naurattaa
    torvettörisee kirjoitti:

    Niinkuin sinä? Jos ei ihan oikeasti ymmärrä yrittäjyydestä ja markkinoinnista mitään niin eikö sinunkin kannattaisi ihan vaan leikkiä pupujussi leikkejä. Aloita vaikka pään pensaaseen laittamisella!

    Heh, jos markkinoinnista ymmärtävä yrittäjä on tuon Yrittäjä vieläkin nimimerkin takana niin sit mä oon vaikka Joulupukkia :D


   • torvettörisee
    Kyllä.naurattaa kirjoitti:

    Heh, jos markkinoinnista ymmärtävä yrittäjä on tuon Yrittäjä vieläkin nimimerkin takana niin sit mä oon vaikka Joulupukkia :D

    Hyvä, sehän onkin vielä hauskempi kuin pupujussileikki!


  • Vastuutaelämään

   Alaikäisiltä pitäisi kieltää tänne kirjoittelu. Pankkitunnuksien vaatiminen olisi poikaa.

   • maljakeisarille

    Sanoo hän Pravdaa ihaillen ja kaivaten. Muutoinkin kaikki kirjoittelu tulisi alistaa keisarikuntamme ohranan tiukan sensuurin tarkastettavaksi, tällöinhän voisimme parhaiten ohjailla keskusteluja keisariparimme parhaaksi, kertoo hän ja jatkaa; Muutoinkin tulisi muistuttaa asukkaitamme autohallin seinään raaputetusta laistamme ja sen ensimmäisistä pykälistä, 1§ Keisari tai hänen edustajansa on aina oikeassa. 2§ Mikäli keisari tai hänen edustajansa jostakin käsittämättömästä syystä olisi joskus väärässä, sovelletaan 1§ määräystä.


  • Hyvälähilehti

   Maksukyvyttömät iltapuolentaaplaajat täällä arvostelevat lehteä jonka tilaamiseen heillä ei ole varaa ja kuitenkin haluavat sen lukea baarissa ilmaiseksi. Varmaakin haluavat tarkistaa viikottain onko oma nimi mainittu poliisín kertomana.

   • Rautakallio

    Poliisiuutisia ei Lähilehdessä ole, koska kunnassa ei ole rikollisuuttakaan. Kunta on kulttuurin täyttämä kaunis kesäparatiisi, huippupalvelutarjonnalla. Tervetuloa nauttimaan kaikki turistit ja mökkiläiset, muistakaa ottaa lompakko mukaan (special prices only for you).


   • eivaantilattu

    Eipä ole nyt maksukyvyistä kiinni, ettei tilattu Lähilehteä. Ei vaan periaatteessa aleta maksamaan tuollaisesta, jossa ei saa mielestämme rahalleen vastinetta. Mielestäni se alkuperäinen Pulkkasen Repen konsepti tuolle lehdelle oli tosi hyvä, jolla Repe aloitti Sysmäläisen tekemisen.
    Poliisin viikko oli kyllä lehden suola, siinä meni viikko hyvin arvaillessa, että keneltä taasen lähti kortti kuivumaan tai jotain muita konnuuksia pähkäiltiin. Poliisin viikko auttoi myös poliisia paljon rikosten selvittämisessä. Kuumalinja oli myös hyvä, riitti tälläiselle kylälle. No, ehkä kehitys meni siinä edelle, että puhelinvastaajaa ei enään netin aikana tarvita...
    Tuossa pieni maistiainen Sysmäläinen n:o 45 17.09.1982 Poliisin viikosta http://aijaa.com/Q6HJKt


   • Poliisinviikkoparas
    eivaantilattu kirjoitti:

    Eipä ole nyt maksukyvyistä kiinni, ettei tilattu Lähilehteä. Ei vaan periaatteessa aleta maksamaan tuollaisesta, jossa ei saa mielestämme rahalleen vastinetta. Mielestäni se alkuperäinen Pulkkasen Repen konsepti tuolle lehdelle oli tosi hyvä, jolla Repe aloitti Sysmäläisen tekemisen.
    Poliisin viikko oli kyllä lehden suola, siinä meni viikko hyvin arvaillessa, että keneltä taasen lähti kortti kuivumaan tai jotain muita konnuuksia pähkäiltiin. Poliisin viikko auttoi myös poliisia paljon rikosten selvittämisessä. Kuumalinja oli myös hyvä, riitti tälläiselle kylälle. No, ehkä kehitys meni siinä edelle, että puhelinvastaajaa ei enään netin aikana tarvita...
    Tuossa pieni maistiainen Sysmäläinen n:o 45 17.09.1982 Poliisin viikosta http://aijaa.com/Q6HJKt

    Hitsi toi on hauskasti kerrottu, kun joku on kontannut ravintolasta ;D


  • qwt35t
   • eivaantilattu

    Joo niin pystyy, mutta noissa aidoissa Poliisin viikko jutuissa oli mukana ripaus huumoriakin mukana, kuten tuossa ravintolasta nelinkontin tulleen asiakkaan tapauksessa.
    Tuossa lisää Poliisin viikko 17.09.1982 Sysmäläinen n:o 45 lehdestä http://aijaa.com/8ctpGg


   • rgwrg

    Oletan Lähilehden lopettavan vuodenvaihteessa. Tilalle tullee ilmainen paikallislehti.


   • eivittuebin

    No on sullakin oletukset :D


  • Tavattunteva

   Ei voi kuin ihmetellä tätä keskustelua. Jos joku ei tilaa lehteä, mitä sitten. Ihan oikeasti, ketä vähän pätkää kiinnostaa sinun lehdentilauksesi, jokainen tilaa lehtensä omien tarpeidensa mukaan, ilman tämän palstan asiantuntijaneuvoja, jotka ovatkin sitten oma lukunsa, lyhyesti ilmaistuna perseestä ja syvältä. Persaukiset Sysmäläiset rutisevat välittömästi jos joutuvat jotain jostain maksamaan, katsopa kalenteria, siellä on todennäköisesti vuosiluku 2016, ilmaisee aikaa jolloin ilmaiseksi ei saa kuin torilla turpaansa. Eikö olekin kerrassaan ihmeellistä miten lehdestä tulee välittömästi huono kun siitä joutuu maksamaan?

   • todellisuudessanäin

    Ilmainen? ei ole olemassa ilmaisia lehtiä.
    Jokainen joka on käyttänyt lehdessä mainostavien yritysten palveluita on osaltaan osallistunut sen maksamiseen, ja osallistuu yhä, vaikka ei lehteä lukisikaan. Suurin menetys oli varmaan ikääntyneille vähävaraisille.
    Hintalaatusuhteella mitattaessa lehti ei kyllä paremmaksikaan ole tullut sitten kesäkuun.


   • eivaantilattu

    Eipä tuo lehti muuttunut paremmaksi tilattuna. Ja ilmaisjakelulehtiä verratessamme ei Lähilehti ollut alkujaankaan vallan erikoinen. Muutaman irtonumeron olemme kesän aikana ostaneet ja ei kyllä vakuuttanut, joten saa meidän puolestamme olla.

    Ja mitä tulee ilmaiseen tarjontaan, monia asioita saa ihan oikeasti ilmaiseksi, jos vain huolii tarjoukset. Jokuhan ne ilmaisetkin tietty maksaa, lehtitilausten kohdalla ne jotkut ovat uskollisia kestotilaajia ja mainostajien kautta tuotteiden ostajat.


   • rwgeth

    Vieläkö Lähilehti ilmestyy vain onko jo lappu pantu luukulle?


  • kooveegee

   No www.lahilehti.com kertonee asian mutten viitsi katsoa, niinkuin ei kaiken maailman kyselijätkään.

  • Kuluttajasysmässä

   Meille tulee Lähilehti ja laatu on parantunut selvästi. Odotetaan innokkaasti aina uutta numeroa. Toivottavasti pärjää jatkossakin kovassa kilpailussa. Paikallista lehteä tarvitaan, kuten paikallisia palveluitakin.

   • söttjh

    Itse olen jo tottunut Lähilehdettömään elämääni ja olen siihen hyvin tyytyväinen.


   • ihanturhaanostin

    Siis mikä oli muka parantunut? Ostin irtonumeron Sivutuulesta ja aivan sama lehti oli kuin ennenkin. Oliko keisarin uudet vaatteet kyseessä, vai kuvittelinko vain?


   • ompaoutoa
    ihanturhaanostin kirjoitti:

    Siis mikä oli muka parantunut? Ostin irtonumeron Sivutuulesta ja aivan sama lehti oli kuin ennenkin. Oliko keisarin uudet vaatteet kyseessä, vai kuvittelinko vain?

    Se että sinä olet tyytymätön, tarkoittaako sitä että muidenkin tulisi olla? Pakottiko joku sinut ostamaan lehden? Omituista tarkoitushakuista väkästelyä tuollainen mielipiteensä tuputtaminen. Perusta itsellesi oma lehti ja nautiskele lukemastasi, vai kävisiköhän siinäkin niin että hetken kuluttua ruikuttaisit jo siitäkin.


   • ihanturhaanostin
    ompaoutoa kirjoitti:

    Se että sinä olet tyytymätön, tarkoittaako sitä että muidenkin tulisi olla? Pakottiko joku sinut ostamaan lehden? Omituista tarkoitushakuista väkästelyä tuollainen mielipiteensä tuputtaminen. Perusta itsellesi oma lehti ja nautiskele lukemastasi, vai kävisiköhän siinäkin niin että hetken kuluttua ruikuttaisit jo siitäkin.

    Ei kukaan pakottanut, mutta kun täällä on väitetty ko. lehden tason muuttuneen tilattavuuden myötä, halusin varmistaa asian. Tämä oli oma mielipiteeni!


   • EiOllaP-Koreassa
    ompaoutoa kirjoitti:

    Se että sinä olet tyytymätön, tarkoittaako sitä että muidenkin tulisi olla? Pakottiko joku sinut ostamaan lehden? Omituista tarkoitushakuista väkästelyä tuollainen mielipiteensä tuputtaminen. Perusta itsellesi oma lehti ja nautiskele lukemastasi, vai kävisiköhän siinäkin niin että hetken kuluttua ruikuttaisit jo siitäkin.

    onneksemme emme elä maassa missä ei saa kertoa omaa mielipidettään

    outoja ovat tulkintasi 'ihanturhaanostin' mielipiteestä, eihän se sisältänyt lainkaan asioita joista häntä syytät

    onko sinulla vaikeuksia luetun ymmärtämisessä?

    eikös se tällä viikolla lähilehti kolahda joka luukusta? jos on parantunut maksullisen lehden arvoiseksi, niin sitten paan tilaten


  • Neuvospitäjästä

   Taidatkin olla lukutaidoton idiootti. Tyhmä ainakin ja sivistymätön, koska et ole kiinnostunut pitäjäsi asioista.

   • möhhh

    Ja sinä olet idiootti kun solvailet !


  • qwerq

   Tulihan se tilaamatta kotiin ja ilmaiseksi lehdeksi oli ihan luettava. Muutama numero vielä Joulukuussa tilaamatta kotiin kopsahtaa. Tilaamishalua se lehti ei kyllä herättänyt.

  • Kauppiastäällä

   Testasin mainoksella. Yleensä mainostan sekä Lähilehdessä, että Itä-Hämeesä ja nyt laitoin vain Lähilehteen tarjoukseni. Toimii edelleenkin, eli Lähilehti on vieläkin hyvä mainosväline.

   • oliskivatietää

    tietysti kun se viime viikolla jaettiin jokaiseen kotiin

    paljonkohan sen paikallinen tilaus levikki on ?

    enemmän vai vähemmän kuin itä-hämeen?


  • Suhdejatkuu

   Eipä ollut se numero. En sentään noin tyhmä ole!

  • e3r

   Tänään taas se postilaatikkoon kolahti , halusipa tai ei.

  • Kannatuksenvuoksi

   JepJep. Maailma muuttuu. Printtilehteä luetaan vähemmän ja vähemmän. Ehkä myös digiversiota. Media tarjoaa sen verran kattavasti kaikille sitä mitä haluaa, tai mitaä ei haluaisikaan. Itse tilasin heti 50e:lla vuoden lehdet, koska se ei ole kallis hinta yksille paikallissanomille, mainoksille, noh, yhtään millekään, mikä tekee tällä mielensäpahoittaja-alueella journalismia ja kertoo alueen palveluista, kyllä sen reilun euron voi lehteä kohden laittaa tiskiin, vieläpä kotiin kannettuna. Saavutetuista etuuksista on hankalaa luopua, ymmärtäähän senkin, mutta kun ihmiset vieläpä OIKEASTI sen ymmärtäväisivät. Tuo kuitenkin pitää kylän/kylien pientä journalismia elossa ja pitää ihmisiä töissä. Jos vähän reilu euro viikon lehdeltä tuntuu niin liialta, niin kaivautukaa sitten niihin poteroihinne ihan kunnolla, että se sortuu. Pihi saa olla, mutta ei nuuka!

   • pelkkiämainoksia

    Kyseinen mainoslehti tuli taas tilaamatta. Räikein "uutiseksi" naamioitu mainos taisi olla se Bemer juttu.


   • aSDSFG

    Ei kyse ole nuukuudesta vaan siitä ettei ole rahaa laittaa lehtitilauksiin siksi kun sitä rahaa ei ole pakollisten menojen jälkeen.


   • kuhanmiettia

    No pitäskö sit hommata niitä töitä? Herran jumala sysmästä asuntoa saa 300e kuussa niin kyllä sitä jollain paskalla 1500e kuussa palkalla pitäs jo muutaman lapsenkin kanssa pärjätä.


   • JulkisenKananNeuvosto
    pelkkiämainoksia kirjoitti:

    Kyseinen mainoslehti tuli taas tilaamatta. Räikein "uutiseksi" naamioitu mainos taisi olla se Bemer juttu.

    Juuri näin, uutisen muotoon tehty markkinointijuttu pitäisi selkeästi merkitä sanalla "mainos". Lehden laatutaso on pysynyt aivan samana kuin ilmaisjakeluaikoinakin.


   • JulkisenValeenNeuvosto
    JulkisenKananNeuvosto kirjoitti:

    Juuri näin, uutisen muotoon tehty markkinointijuttu pitäisi selkeästi merkitä sanalla "mainos". Lehden laatutaso on pysynyt aivan samana kuin ilmaisjakeluaikoinakin.

    Harvemmin näkee juttuja missä ei ole piilomainosta.


   • qr42t

    Olipa ohut lehti se uusin, yksi juttu Hartolasta ja loput Sysmästä.


   • ewthwtr4h

    Samat kommentit lähes tämän vikkon lehdestä, vain sponsoroituja uutisia.


  • rohgorhwg

   " Yllättäen" kaikille ilmaiseksi tuleva lehti, kuten tänään, on moonta sivua paksumpi kuin vakiopainos.

  • Anonyymi

   Kyllä lehti voidan kuopata. Ahneuden huippu.!!!!!

   • Anonyymi

    Ai Lähilehti ahneuden huippu, huutista poistu välillä kotoas.


   • Anonyymi

    Lähilehti siirtyi dikiaikaan mutta kansa ei ollutkaan valmis koska lähilehden lukijoista suurin osa ei omista edes tietokonetta saati sitten älypuhelinta ! Kyllä paperiversio on paras sitä osaa tyhmempikin selata !


  • Anonyymi

   Tällä pellellä ei ole muuta rahaa, kuin sossun tuki, joten ei ole varaa tilata lehteä. Kaikilla ei mene hyvin.

   • Anonyymi

    Kyllä rahaa on mutta en tilaa ihan periaatteessa !


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11912
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   2801
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2099