Laaja tutkimus islamista suomen kielellä.

tiedänenemmän

Jokaista islamista kiinnostunutta kannustan hankkimaan Aikamedian kustantaman kirjan Islam Raamatun valossa/Martti Ahvenainen. Harmi että kirja on vain tällä hetkellä suomen kielellä. Kirjoittaja on paneutunut aiheeseen tosi syvällisesti, silla teoksessa on yli 470 sivua.

9

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kafirienkalif
    • PyhätIlmoitukset

      -8.4.2016-

      Vastaus kirjoitukseen "Laaja tutkimus islamista suomen kielellä".

      Lukematta sivuakaan kirjasta voin jo nimestä päätellä, että se on kriittinen Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämäänsä elämänjärjestelmää, Aabrahamin uskoa, Islamia kohtaan ja perustaa kritiikkinsä siitä oikeasta poikkeavan, jopa tahallisesti turmellun Islamin ilmentymiin, muinaisten kansojen ns. pakanallisiin tapoihin sekä tietenkin tahalliseen, enemmän taikka vähemmän totuudenvastaiseen panetteluun.

      Vai olenko väärässä?

      Jo kirjan nimi "Islam Raamatun valossa" on enteellinen ja todistaa valheellisesta ja pahasti virheellisestä lähtökohdasta. Raamattu ei nimittäin ole kokonaisuutena Kaikkivaltiaan kokoonlaittama, vaikka sisältääkin mitä arvokkaimpia Kaikkivaltiaan Pyhiä Ilmoituksia ja Kirjoituksia sekä Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen inspiroimia, henkäyttämiä opetuksia, historioita jne.

      Oikeampi lähtökohta olisi pitänyt olla vaikkapa nimi "Islam Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten valossa", jossa olisi ensin haettu luotettavimmat mahdolliset Kaikkivaltiaalta lähteneet Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset, niin Raamattuun sisältyvät kuin sen ulkopuoliset. Ehdottomaan perustaan kuuluisivat näin ainakin Kaikkivaltiaan Pyhä Laki (Toora), muut Profeettojen nimellä kulkevat Raamatun Pyhät Kirjoitukset ja Psalmit, jotka myös Kristus vahvisti.


      Kaikkivaltiaan Pyhää Ilmoitusta ja Kirjoitusta, Koraania ja Kaikkivaltiaan kunnioitettavaa profeettaa, Muhammadia sekä Kaikkivaltiaan kaikille kansoille ja heimoille säätämäänsä elämänjärjestelmää, Aabrahamin uskoa, sitä oikeata Islamia tarkoitushakuisesti ja valheellisesti panettelevat aineistot päätyvät taaksepäin mentäessä hyvin usein samoille lähteille, ns. valhejuutalaisia palveleviin, Kristuksen pettäneisiin ns. siionistikristittyihin ja/tai heidän vaikutustaan sisäistäneisiin ja edelleen ns.siionistivalhejuutalaisiin. Vai olenko väärässä?

      Sitäpaitsi mihinkään tarkoitushakuiseen, valheelliseen todisteluun ei tule koskaan ryhtyä, ei myöskään Islamia kohtaan, mikä olisikin typerää, sillä EU-Suomi kansalaisineen on jo siirtynyt Kaikkivaltiaan säätämänä pelastusratkaisuna sen oikean Islamin ehdottomaan alaisuuteen keväästä 2015 lähtien. Vaihtoehtoisesti tästä mahdollisuudesta kieltäytyvät voivat varautua Kaikkivaltiaan Pyhän Vihan vastaanottamiseen.

      • näinymmärrän

        Siihen islam tähtää, että koko maailma on alistettava islamin alaisuuteen, kaikki vääräuskoiset on alistettava kovin painostuksin sen alle ja lopulta surmattava. Islam ei ole koskaan rauhan uskonto. Sen saa selville lukemalla Koraania. Olen sen verran tutustunut Koraaniin.
        Ja muslimi ei voi olla koskaan varma miten loppujen lopussa käy. Riittävätkö hyvät työt taivaspaikkaan. Allah voi muuttaa mielensä ihan miten vain.


    • todellamielenkiintoista

      Koraani on asiasisällöltään erittäin epäjohdonmukainen. Ei saa logiikkaa ja kronologista järjestystä milloin asiat ja ovat tapahtuneet. Ei selviä historiallisia faktoja ym.
      Kuunnelkaa Martti Ahvennaisen kolmen sarjan luento Joensuun islamipäiviltä. Ahvenainen on tehnyt tutkimuksen tutustumalla Koraaniin, ym. islamin lähdekirjallisuuteen, Sunnaan. Hän tarkastelee myös historiaa. Kyllä hän luennoissaan pidättäytyy ennen kaikkea muslimien omaan kirjallisuuteen.
      Kuunnelkaa ja esittäkää sitten vaikka kritiikkiä.

      • PyhätIlmoitukset

        Vastaus nimimerkille "todellamielenkiintoista":

        Kaikkivaltiaan siunattu ja kaunis Pyhä Ilmoitus ja Kirjoitus, Koraani istuu täydellisesti muihin Kaikkivaltiaan Pyhiin Ilmoituksiin ja Kirjoituksiin, minkä voin myös yksityiskohtaisen tarkasti osoittaa. Mutta hyvin monet tahot eivät koskaan halua sellaisesta tietääkään. Mikseivät? Tiedän varsin hyvin syytkin, mutta petolliset saavat kyllä rangaistuksensa.

        Miten niin Koraani on epäjohdonmukaisen ja miten niin siitä ei saa selville kronologista järjestystä milloin asiat ovat tapahtuneet?

        Monissa Koraanin käännöksissä kuten suomalaisissakin on erittäin tarkka selostus aikatauluineen siitä, milloin ja millaisessa tilanteessa kyseisen suuran jakeet on saatu.


    • Asol_aina__oikeassa

      Ukonnot ovat vain uskontoja. Niitähän piisaa!

    • viisaskysymys

      miksi kaikki pyhät ilmoitukset ja tapahtumat ovat satoja vuosia sitten tapahtuneet eikä senjälkeen ole mitään. Ei ole kuulunut allahista tai muistakaan jumalista mitään.

      • AllahillaOnSuuri

        Ehkä hyväuskoiset holmöt ovat sivistyneissä länsimaisissa demokratioissa viisastuneet, eivätkä usko enää taruolentoihin. Tosin islamiin tämä ei päde, koska suurin osa islaminuskoisita on vasta hiljattain laskeutunut puusta ja ne vasta ovatkin otollista maaperää uskomaan mitä tahansa ahdasmielisiä satuja.


    • Lukenut

      Lukekaa Martin kirja. Parempaa ei ole suomeksi. Kirjan tiedot ovat avartavia ja perustuvat faktoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe