Ensimmäinen ryhmäseksi kokemus

Naikkonen79

Eilen mieheni kanssa menimme tuttava pariskunnalle kylään. Söimme ja juttelimme niitä näitä. Jostain syystä aloimme puhumaan myös seksiin liittyvistä asioista ja vaihdoimme kokemuksiamme sen suhteen ym. Sitten päätimme että käymme saunassa ystävättäreni kanssa, olimme menossa saunaan kun ukkomme sanoivat, eikö meitä huolita mukaan. No hellyimme ja annoimme luvan miestemmekin tulla saunaan. Ilmeisesti seksijutut olivat saanneet miehillä aikaan pieni muotoiset seisokit. Naureskelimme että herkässä on teilläkin nuo vehkeet kun heti alkavat seisomaan kun näette alastoman naisen. Siihen ukot tokaisivat eikös se ole vaa hyvä. Saunassa jutut menivät taas seksiin liittyviksi. Ei aikaakaan kun molemmilla ukoilla oli munat kovana. No, saunomisen aikana puhuttiin kaikenlaista, myös ryhmäseksistä ja siitä kun kukaan meistä ei ole sitä koittanut. Saunasta tultuamme menimme sohvalle istumaan. Sitten ykskaks tunsin kuinka ukkoni hiveli reittäni, tuttavamme huomasivat tämän ja sanoivat, mitäs teillä kahella mahtaa olla mielessä, hymyilimme molemmat ja sanoimme, ei mitään ja jatkoimme toistemme hyväilyä. Samalla myös tuttavamme alkoivat suutelemaan toisiaan ja kiinnitin huomion kuinka ystävättäreni runkkasi hiljalleen miehensä munaa. Otin kanssa oman ukkoni munasta kiinni ja aloin runkkaamaan sitä. Hetken päästä mieheni käänsi minut istumaan kokonaan sohvalle ja itse kävi kontilleen eteeni ja alkoi nuolemaan pilluani. Samoin tekivät myös tuttavamme.Olivat niin että ystävätttäreni naama oli mieheni jalkojen välissä ja yhtäkkiä huomasin kun hän runkkasi mieheni munaa. Eka vähän häkellyin mutta ajattelin, tästähän voikin tulla kenties nyt se ryhmäseksi kokemus. Ja nin tosiaan tuli, aivan mahtava kokemus meidän kaikkien neljän mielestä!

29

15610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin.siinä.käy

      Onnea! :)

    • Taivastie

      Höpö höpö, uskoo ken tahtoo. Keksitty juttu selvästi hah hah.

      • tosikiimainen

        Helppo uskoa,aihe on niin "ilmassa"tänä päivänä.Tuo olisi kiva juttu kokea,mieheni on vaan niin tosikko,ettei homma hänen kanssaan onnistu.


      • äääh-lääähM
        tosikiimainen kirjoitti:

        Helppo uskoa,aihe on niin "ilmassa"tänä päivänä.Tuo olisi kiva juttu kokea,mieheni on vaan niin tosikko,ettei homma hänen kanssaan onnistu.

        Siinähän se ongelma on, kun jo monilla pariseksikin usein on epätyydyttävä, mutta kahden parin väline seksi vaatii jo 6 miellyttävää ihmissuhdetta, vaikka olisi leikeissä vain heterosti eli toisen puolison kanssa.

        Eräs tuttavaruova kertoi, että olivat kuitenkin olleet. Aloite oli tullut toisen parin rouvalta. Kokemus oli ollut miellyttävä, mutta kertoja ei ollut saanut orgasmia, joten hänen oma miehensä joutui sen sitten tuottamaan. Miellyttäväksi kokeiluksi kuitenkin jäi, mutta kukaan ei sitten kuitenkaan pyrkinyt uusimaan.

        Minä ja vaimoni olemme alunpitäen olleet yhteisymmärryksessä, että ystäväparin kanssa menisi niin hyvin, että se aivan luonnollisesti ja huomaamatta väkisinkin laajenisi heterosekssiin. Emme vain nuoruudessamme löytäneet paria, mutta jo puhminen seksi aikana asiasta virkistää. Nyt olemme jo niin vanhoja, ettei enää tee mieli aloitta, mutta jos nuorena olisimme aloittaneet, varmaan se jatkuisi nytkin. :)


      • tosikiimainen

        Juu,niin mä luulen,että pariseksin pitäis olla vähintäänkin tyydyttävällä tasolla ja parisuhteen kohtuullisen tasokas,että kimppa sitten piristyksenä onnistuis.Ei se ole iästä kiinni,kaavoihin kangistuneesta elämästä enemmän.Jos onnistuisi omat ja puolisonsa kuviot hieman laajentamaan,elämä voisi olla vanhempanakin luonnikasta:)


      • myöhäistä

        "Taivastie", kyllä se pitääkin tehdä täällä, sillä taivaassa se on auttamattoman myöhäistä. Siellä kun ei kuulemma naida ollenkaan, vaan ollaan niinkuin enkelit. Ei taivas oikein innosta.


    • Neljänkimppa

      Meidän ensimmäinen ryhmäseksi kokeilu tapahtui 3 vuotta sitten. Siitä lähtien olemme kerran tai kaks kuukaudessa harrastaneet sitä ystäväni ja hänen miehensä kanssa. Viime kerta oli erikoinen, mieheni oli kontallaan ja nuoli minun pillua ja minä samalla nuolin ystäni pillua. Samalla ystäväni mies runkkasi munaansa katsellen meidän touhuja. Katsoin sivusilmällä kun hän otti kondomin ja laittoi sen munaansa ja hieroi munaansa liukuvoidetta ja sitten otti kädelleen lisää liukkaria ja hyväili mieheni peppua. Mieheni ei ollut moksiskaan tuosta . Sitten hän meni mieheni taakse ja alkoi munallaan hivelemään mieheni peppua, pikkuhiljaa hän työntyi mieheni sisälle ja alkoi nussimaan miestäni. Saimme kaikki orgasmin ja kysyin mieheltäni ja ystäväni mieheltä, oliko se teidän eka kertanne tuo äskeinen. Mieheni vastasi, oli, mutta ei viimeinen. Sitten jatkoimme iltaa puhumalla seksistä ja seksuaalisuudesta. Miehet sanoivat että olivat jo pitkään miettineet keskenänsä että joku kerta kokeilevat miltä se muna tuntuu pepussa. Ensi kerralla kuulemma vaihtavat osia. Ystäväni kanssa mietimme tuota ja tulimme siihen tulokseen että, tuo kai se osittain on ryhmäseksin tarkoitus, kaikki vehtaa keskenänsä jollain tapaa. Muilla vastaavanlaisia kokemuksia?

    • haluuuryhmään

      Olen muutaman vuoden yrittänyt järjestellä itselleni ryhmäseksi-kokemusta.Olen keski-ikäinen nainen.Aina joku mättää,joku tekee oharin,ei ole paikkaa,kumppanit räkäkännissä.Hoitaisin kyllä osuuteni järjestelyissä,kustannuksissa ja itse orgiassa.Mutta kun ei niin ei.
      Kohta matkaan aurinkorannikolle kortsupaketin kans ja kerään kunnon jengin.

      • Kiss2

        Jos m n ja sinä on jo ryhmä niin me taas kaipaisimme naista mukaan. Hki


      • Kiinnostavaa, mistä olet etsinyt kumppaneita?


    • scouplet

      Monesti se kuka uskaltaa tehdä sen aloitteen, fiilis on mikä voi johtaa yllättäviinkin kimppa juttuihin ja tietysti sen jälkeinen tunnelma on ainakin meistä tärkeä.
      Meillä ennen oli kolmen kimppa 2n 1m ja sit tuli tilanne kun vaimon ystävättärellä oli miesystävä mukana iltaa istumassa ja ei nyt oikein ajateltu edetä mihinkään kimppajuttuun kun on uusi tuttavuus ja hänestä ei tiedetty onko hänellä kiinnostusta ja saatamme pilata ystävän hyvän alun.
      Siinä illan mittaan tunnelma kohosi ja kun naiset on bi taipuvaisia alkoivat lähentelee toisiaan ja kädet koskettelee intiimiä paikkoja. Vaimon ystävä otti yläosan itseltä ja vaimolta paljaaksi ja ohjas miesystävän käden ensin omille rinnoille ja sitten vei toisen vaimoni rinnoille ja totes että tämä on se minun salaisuus mistä lupasin kertoa. Loppu ilta nautittiin toisistamme sekasin.
      Aamulla totesimme et se oli hyvä juttu ja jäi hyvä olo kaikille. Tästä ystävyys on vaan parantunu ja ainakin vaimon ystävän mies on vielä kuvioissa.

    • maksiminautintoa

      Ikuinen ongelma on, että tarvitaan melkoinen määrä alkoholia, jotta estot poistuisivat, mutta humalassa nautinto ei olekaan niin suuri kuin selvänä.

      Vaan niinhän se on pariseksinkin laita. Maksimaaliseen nautintoon pääsee, kun harrastaa seksiä ystäväparin kanssa, jolloin estoja ei enää tarvitse poistaa ja voi nauttia niin että taju on karata.

    • 00008

      Hah. Ompa ujoa porukkaa kun selvinpäin ei uskalleta paneskella. Itse ollut mukana jossa kaikki selvinpäin, niin parasta.

    • Bylsitäänkö

      Toisen pariskunnan kanssa kimppa olis kyllä erittäinkin kiinnostavaa, siinä vain on paljon asioita joiden pitäisi osua kaikilla osapuolilla siedettävän rajoihin.
      -Ei kiinnosta suinpäin hypätä jonkun pornopalstan kautta löytyneen pariskunnan kanssa intiimeihin juttuihin.
      -Ei kiinnosta liian hyvien tuttujen kanssa seksiin, ei jos ollaan liian läheisiä.
      -Voisi lähestyä kimppakivaa tai parinvaihtoa esimerkiksi harrastamalla villiä seksiä suht samassa tilassa mutta kumpikin pariskunta omansa kanssa. Ja puhua seksistä ja fantasioista ja kartoittaa onko suunta ja tahtotila samanmoinen.
      -Kaikkien soisi tykkäävän toisistaan ettei kenelläkään vastenmielisyyksiä henkilökemiassa.
      -Pelisäännöt ja käsitykset hommasta kaikilla samansuuntaiset.
      -Exit plan selväksi etukäteen, mitä jos homma menee reisille ja on huono tai liian hyvä kokemus, ollaanko valmiita menettämään ystävyys, säilyykö ja pelastuuko parisuhde.

      Toisaalta tällaista kahden parin kimppaahan pystyisi lähestymään, kokeilemaan, harrastamaan skypetyylisellä yhteydellä ihan anonyymistikin. Ainakin osa viboista ja tunnusteluista voisi toimia etänäkin.

      • nautinnollista.m

        "Bylsitäänkö", ei se todellakaan ole helppo löytää. Olemme vaimoni kanssa jo ikäloppuja, mutta jo varhain toivoimme molemmat löytävämme pariskunnan, jonka kanssa olisi mennyt hyvin ja ystävyys olisi laajentunut luontevasti myös ristikkäiseen heteroseksiin.

        Seksi-ilmoitukset eivät kutsuneet, sillä niistä lähdettiin seksitarpeista, me taas ystävyydestä, joka olisi saanut myös seksuaalisen ilmentymän. Olisi todella herttailtu ja nähty samalla, miten puoliso nauttii toisen kanssa. Suloista ja ihanaa.

        Emme missään tapauksessa etsineet vaihtelua, vaan ajattelimme, että seksi toisen kanssa olisi hyvin luonnollista, jatkuvaa ja kestäisi yhtälailla kun omankin kanssa. Vaan emme löytäneet ja nyt on auttamattomasti jo liian myöhäistäkin. Kuitenkin voimme haaveilla edelleen yhteisestä haaveestamme. Se yhdistää meitä ja antaa harvenevalle seksille edelleen herttaista sisältöä.


      • vaiettuhalu

        Nautinnollista.m......olipa teillä hieno ja hienotunteinen suunnitelma,voi kun se olisi onnistunut.Tuo on kypsän ihmisen puhetta.Omassa suhteessani en voi moisesta uneksiakkaan,mieheni kieltäytyminen on ehdoton. .Minä taas aion ainakin kerran kokea pienen ryhmän nautinnon muodossa tai toisessa,Ennenkuin on liian myöhäistä sitä toteuttaa.


      • nautinnollista.m
        vaiettuhalu kirjoitti:

        Nautinnollista.m......olipa teillä hieno ja hienotunteinen suunnitelma,voi kun se olisi onnistunut.Tuo on kypsän ihmisen puhetta.Omassa suhteessani en voi moisesta uneksiakkaan,mieheni kieltäytyminen on ehdoton. .Minä taas aion ainakin kerran kokea pienen ryhmän nautinnon muodossa tai toisessa,Ennenkuin on liian myöhäistä sitä toteuttaa.

        Vaimoni ja minun haave oli kiteytettävissä kahteen sanaan, LUONNOLLISUUS ja HERTTAISUUS. Meistä mikään ei olisi ollut yhtä luonnollista ja hettaista kuin seksi ystäväpariskunnan kanssa.

        Ajatus on ollut mukana lähes kaikissa seksileikeissämme. Vaimoni on nauttinut erityisesti, kun olen kuvaillut, miten hän näyttää ja levittää vittuansa aivan määräiselle miehelle, ja samalla olen hyväillyt hänen klitoristaan. Hän on myös oikeasti näyttänyt ja sormin avannut sukupuolielimiään tälle miehelle ja mies on osoittanut kiitollisuutensa seisottamalla kyrpäänsä aivan peittelemättä. Tältä osin haaveemme on siis todellisuuden kertaamista. Olen tavattomasti nauttinut, että vaimoni on saanut nauttia.

        Vaimoni on hyväillyt kyrpääni, kun olen mielessäni keskittynyt toisen tytön suloisten sukupuolielimien katseluun ja olen voinut kertoa joka sanan, mitä olen tuntenut. Yhtäaikainen toisten tyttöjen ajattelu, keskustelu ja vaimoni suorittama hyväily on niin mielettömän hyvä yhdistelmä, etten ole kokenut vastaavaa. Voi vain kuvitella, miten nauttisimme toistemme nautinnosta, jos olisimme toisen parin kanssa samassa kämpässä ristikkäisissä seksileikeissä, ja välillä katsoisimme toisiamme.

        Jos et voi saada kaikkea, tingi vaikka mistä, mutta älä tingi siitä, mitä voit kokea ryhmässä. Aikaa myöten tilaisuus menee ohi. Kun ihminen vanhenee, ei se enää ole niin ihanaa kuin nuorena. Jos miehesi ei lämpene ajatukselle, älä kuitenkaan itse jätä tilaisuuttasi käyttämättä.

        Vaikutat suloiselta tytöltä. Voi, että olet luonnollinen ja ajatuksiltasi kehittynyt. Paljon iloa ja nautintoa sinulle! :)


      • vaiettuhalu

        Voi hyvä nautinnollista,siinähän tämä ongelmani on ,että en enää ole"tyttö".Jos olisin vaihtaisin miestä,mutta just näin vanhemmalla iällä ei kannata yhden "puutteen"takia.


      • nautinnollista.m
        vaiettuhalu kirjoitti:

        Voi hyvä nautinnollista,siinähän tämä ongelmani on ,että en enää ole"tyttö".Jos olisin vaihtaisin miestä,mutta just näin vanhemmalla iällä ei kannata yhden "puutteen"takia.

        Itse asiassa en luullutkaan sinua kovin nuoreksi, toki itseäni nuoremmaksi. On myös sekä miesten että naisten tapana nimittää kaikkia naisia tytöiksi. Miehesi elää elämäänsä omilla säännöillään, mutta ei hänellä toki ole oikeutta vaatia sinua niitä noudattamaan. Ilman eri keskustelua miehesi kanssa olet oikeutettu osallistumaan myös ryhmäseksiin.

        Katsele ympärillesi, äläkä vaivu täydellisyyshaaveisiin niin kuin me, ja jäimme kokonaan ilman. Ole aktiivinen. Puhu suoraan toisten miesten kanssa toiveistasi. Sinulla ei ole mitään menetettävää.

        Ajatusmaailmasi on niin suora ja kehittynyt, että löydät taatusti mieluisen kimpan. Olet hyvä tyttö. Rohkenen suudella suloisia, kiihottuneita sukupuolielimiäsi hellästi ja suloisesti. :)


      • vaiettuhalu

        Kiitos kannustuksesta:) Teen parhaani hoitaakseni "asian"kuntoon.


      • nautinnollista.m
        vaiettuhalu kirjoitti:

        Kiitos kannustuksesta:) Teen parhaani hoitaakseni "asian"kuntoon.

        :) :) :)


    • Hyvä_alku

      Ryhmäseksin alkeellisin muoto on juuri tuo että molemmat parit naivat oman kumppanin kanssa samalla kun katselevat toista. Siitä on hyvä edetä parin vaihtoon jne.

    • novellipuollelle

      Täysin höpöä koko juttu..

      Miehet ei seisottele keskenään muun jutustelun ohessa ellei homoja. Jos juttu tosi niin äijä ottivat poskeensä toisiltaan just ennen saunana tuloa :)

    • N59v

      Vaanhoja viestejä mutta pätevät vieläkin. Itselläni tuli ryhmäseksi tutuksi kun mies oli puhunut ystävänsä kanssa iskevänsä yhdessä minut.
      Olin hämmästynyt kun mieheni alkoi riisumaan minua ja kaverimme alkoi silittelemään vatsaani ja pillun ympäriltä.
      Se tuntui hienolta joten olin mukana tapahtui mitä tahansa.
      Nautin täysin kahden miehen huomiosta. Kaverin nuollessa pilluani katsoin mieheni ilmettä joka katsoi ja kuiskasi "nauti".
      Olin 29v ja samat miehet ainakin kerran kuussa olemme kolmestaan naimassa. Olen nyt 59v mieheni 65v ystävämme 66v.

      • Bim881

        Onnittelut. Nauttikaa yhdessä.


    • Vuosia sitten kun vaimon kanssa keskusteltiin kimppa seksistä,
      vaimoni huoli oli entä jos ei hyväksy kolmatta osapuolta.
      Päädyimme että mies järjestää miehet mukaan joiden tahtoo päästä vaimoa naimaan. Vaimo vastaavasti naiset mukaan joita aviomies saa naida.
      Päätimme tietysti että kumpikin (kaikki) saa puhaltaa leikin poikki jos haluaa.
      Vaimo saa ehdottaa miehiä mukaan mutta mies päättää.
      Kaikki vaimon ehdokkaat ovat olleet naimassa vaimoani.
      Olemme olleet melkein kaikkien ystävieni kanssa vaimoa naimassa ja muutamien vieraampien kanssa.

    • Haluan kimppaa selvinpäin ja tuttujen miesten kanssa.
      Ystävät ovat paras vaihtoehto. Ei tarvitse alkoholia jännitykseen ja pystyy nauttimaan täysin.

    • Anonyymi

      Vaimo on ollut vähän kiinnostunut kun ollaan rakasteltu vieraasta ja sanoi ehkä useampi vois olla hullua.
      Kerran oltiin kahden puolitutun kanssa saunomassa oltiin kaikki otettu alkon tuotteita vaimo myös. Istui vieressä ja jutut meni naisen tyydytykseen sanoin vaimokin voisi joskus saada muita pukkasi kylkeen älä nyt muiden kuullen laitoin Sirkan käden pyyhkeen alle ja sanoin kokeile humalassa puristeli kalua otin pyyhkeen pois yritti laittaa takaisin Heikki poisti pyyhkeen ja sanoi on sitä täälläkin työnsin vaimoa Heikin viereen Heikki laittoi Sirkan käden kalulle se oli isompi kuin minulla, Sinikka alkoi epäröidä Hierottiin Heikin kanssa kumpikin Sinikan rintoja ja paljastettiin ne Sinikan kädet oli kummankin kalulla ja liikutti jo kunnolla Nostettiin Sinikka seisomaan ja riisuttiin istui nyt meidän välissä alasti suudeltiin kumpikin rintoja Kari tuli kalu kovana eteen ja levitti jalat työntyi sisään sen jälkeen saatiin tehdä mitä vain Sinikka nautti Karin jälkeen tuli Heikki kun työnsi ison kalun sisään Alkoi kunnon valitus Heikki kesti pitkään kuului kunnon läiske kun pani voimalla Heikin jälkeen käänsin Sinikan lattialle ja nain takaa tulin nopeaan, käytiin pesulla ja oltiin loppuillan alasti kun Sinikka näki että jollakin seisoi tuli imemään ja antoi halusta pillua. Aamu yöllä heräsin Sinikka oli miesten kanssa lasten huoneessa oli himokkaasti pantavana aamullakin varmaan kasi kertaa kumpikin pani pitkään.
      Karin ja Heikin piti lähteä junaan aamupäivällä otettiin vielä muutamat paukut.
      Sinikka tuli viereen ja kuiskas olin muuten yöllö kuin eri nainen halusin saada aina vaan olin oikein huora ja alkoi imeä nousi päälle laskeutu varovaisesti kuiskas on hellä mutta haluttaa rakasteltiin hellästi kun tulin istui tosi syvälle ja urisi oudosti ei ennen ole laskeutu viereen nyt rakas levätään.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3517
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      252
      1973
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      91
      1285
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      59
      1164
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      986
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe