I am Jazz on Cool

gojazz

Tytöllä on pojan aivot (ja penis), eli on fiksumpi kuin tytöt yleensä koskaan tulee olemaan, ja silti näyttää ihan tytöltä vartaloa ja sääriä myöden. Kyllä naisen ja miehen erottaa ulkoisesta olemuksesta, ei siitä mitä jalkojen välissä on. Maapallokin viisastus kun kaikilla naisilla olisi miehen aivot. Jos olisi saman ikäinen kuin Jazz niin varmasti voisin seurustella kyseisen tytön kanssa. Hienoa että maailma on näin monivivahteinen, löytyy myös Teitä sairaita tiukkapipoisia jotka on aivopesty heteronormeihin, värinormeihin, kansallisuusnormeihin. Suomi on niin sisäsiittoinen kansa.

37

468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ollutta_ja_mennyttä

      Sarjan esittäminen päättyi jo jokin aikaa sitten.
      Tuollaisen varhaisnuoren ulkonäköä on helppoa muokata ja tässä tapauksessa oli jo käytetty lääkkeitäkin jonkin aikaa joten miehistyminen oli estetty.

      • tottamoosees

        Minä olen Jazz näkyy Frii kanavalla 2016, perjantaisin klo 20.30 ja uusintana sunnuntaisin klo 20.00 (1. kausi/2015). Nyt ollaan osa 5/11.

        Uusi 2. kausi USA:ssa 2016.

        Jos nuorella ihmisellä on kasvuikä menossa, niin silloin ei käytetä lääkehoitoja koska pituuskasvu pysähtyy. Asia tuli ohjelmassa hyvin esille. Kun kasvuikä on ohi 14-18 ikävuoden kuluttua, tai on tyytyväinen pituusindeksiinsä, ruvetaan käyttämään hormoonilääkitystä (parrankasvu loppuu, rinnat kasvaa ym naisellisuutta).


      • Eri_asia
        tottamoosees kirjoitti:

        Minä olen Jazz näkyy Frii kanavalla 2016, perjantaisin klo 20.30 ja uusintana sunnuntaisin klo 20.00 (1. kausi/2015). Nyt ollaan osa 5/11.

        Uusi 2. kausi USA:ssa 2016.

        Jos nuorella ihmisellä on kasvuikä menossa, niin silloin ei käytetä lääkehoitoja koska pituuskasvu pysähtyy. Asia tuli ohjelmassa hyvin esille. Kun kasvuikä on ohi 14-18 ikävuoden kuluttua, tai on tyytyväinen pituusindeksiinsä, ruvetaan käyttämään hormoonilääkitystä (parrankasvu loppuu, rinnat kasvaa ym naisellisuutta).

        Tässä ei ole kyse sukupuolihormooneista vaan muusta lääkityksestä oman hormoonitoiminnan blokkaamiseksi. Vastaavaa lääkitystä annetaan Suomessakin diagnosoiduille transnuorille. Varsinainen sukuhormooneilla annettava hoito aloitetaan vasta 18 vuotiaana tai lähellä sitä.


      • hullu.maailma
        Eri_asia kirjoitti:

        Tässä ei ole kyse sukupuolihormooneista vaan muusta lääkityksestä oman hormoonitoiminnan blokkaamiseksi. Vastaavaa lääkitystä annetaan Suomessakin diagnosoiduille transnuorille. Varsinainen sukuhormooneilla annettava hoito aloitetaan vasta 18 vuotiaana tai lähellä sitä.

        Jotenkin kuvottavaa miten päästään sekasin olevien lapsiparkojenkin kehoja jo rääkätään tollei kaiken maailman myrkyillä ja estetään normaali kehitys ja toiminta. Hyi olkoon.

        Jos alottaja on täysi-ikänen ja mies niin sehän on sillon homo-pedari..


    • luluO

      AP:llä meni aloitus täysin perseelleen!

    • ärsyttäjäsi

      Nainen on 95% feminiini ja 5 % maskuliini.
      Mies on 95% maskuliini ja 5% feminiini.

      Täydellistä ihmistä ei siis ole olemassa joka olisi 100% mies tai 100% nainen.

      100 % heteroa ei siis ole olemassa.

      Naiset suurentavat rintojansa, täyteainetta ym koska haluavat näyttää enemmän naiselta kuin ovat.

      Miehet haluavat näyttää enemmän mieheiltä kuin ovat. Kuntosalit ym mömmöjä syödään.

      Miksi siis ei Jazz saisi käyttää niitä samoja keinoja että näyttää enemmän ja enemmän naiselta, vaikka sai syntymälahjaksi killuttimet.

      Huomaa että monella yleissivistys on pahasti hakusessa, siis Teillä, ei mulla.

    • olkavapaita

      Jazzin äiti näyttää joissain valokuvissa enemmän transu-mieheltä kuin naiselta.

      Jazzin sisko Ari (pojan nimi), näyttää myös joissain valokuvissa trans ihmiseltä, ja Jazz näyttää aidolta tytöltä, joissain valokuvissa näyttää osin poikamaiselta. Kyllä tytötkin näyttävät pojilta jos valokuva on "epäonnistunut".

      Mua myös luultiin joskus "iltahämärässä" tytöksi nuorena K18 poikana ollessani. Ravintolassa haettiin tanssimaan, ehkä oli joku homppeli, tai erehty vain luulemaan tytöksi. Komeaksi mua ei ole koskaan haukuttu, vain sanottu kauniiksi pojaksi. Miksi jos kerran olen syntynyt pojaksi, niin miksi toiset kehtaavat pitää minua tyttönä, vaikka tarkoitusperä on aina ollut olla poika. Julkkisten poikalapset on tosin pyntätty hiuksia myöden tytön oloisiksi.

      Ihmisiset jotka pelkäävät toisten, tai omaa seksuaalisuutta elävät vielä kaappielämää. Todellisuus iskeen kun isi ja äiti avaa sen kaapin oven.

    • kaluaspektiamukaan

      Moniko mies haluaisi olla "normaalin" hetero naisen kanssa jolla on pimppa ja rinnat mutta näyttää kasvoiltaan ihan mieheltä? Se että naisella on pimppa ei riitä syyksi olla miehen näköisen naisen kanssa. Oletko siis homo että haluat miehen näköisen naisen.

      Moniko nainen on valmis seurusteleen "normaalin" hetero miehen kanssa jolla on kalu, mutta mies näyttää kasvoilta naiselta! Riittääkö se että on kalu jalkojen välissä?

      Onko se värkki siellä jalkojenvälissä se oikea SYY parisuhteeseen, ei se miltä ihminen näyttää, ja tuntee. Jazz näyttää "poikamiestytöltä", enemmän tytöltä, joten tekeekö se pelkkä kalu siitä homojen homman. Trans tyttö olisi hyvä pari Jazille, jolloin homo aspekti jäisi pois. Jos tyttö olisi Jazzin kanssa, niin olisiko tyttö lesbo, koska poika näyttää tytöltä, vaikka on se kalu kuvioissa mukana.

      • Silmät_auki

        Katsopa pariskuntia vaikka kadulla tai tuttavapiirissäsi. Aika iso osa vaimoja on melkolailla äijän näköisiä, ainakin ikääntyessä. Ottaisitko eron vaimosta siinä vaiheessa kun naama rupsahtaa. Vaimo ei ole aina missiluokkaa eikä mies machotyyppi. Useimmiten pari valitaan muista syistä kuin ulkonäön mukaan. Sänkytaidotkin on yleensä siellä alimmassa luokassa, paitsi heillä jotka etsii vain panoparia.
        "Trans tyttö olisi hyvä pari Jazille, jolloin homo aspekti jäisi pois." Miten niin, jäisi pois? Jazz itse on transtyttö ja parisuhde toisen transtytön kanssa olisi lesboutta eli homoseksuaalisuutta.
        "Jos tyttö olisi Jazzin kanssa, niin olisiko tyttö lesbo, koska poika näyttää tytöltä, vaikka on se kalu kuvioissa mukana." Kyllä, olisi lesbo. Jazzin kalu ei ole kuvassa mukana seksuaalisessa mielessä. Transtyttö/-nainen kokee olevansa tyrrö/nainen huolimatta ulkoisista sukuelimistään. Yleensä kalu ei edes toimi seksiaktissa hoitojen ansiosta. Jotkut transnaiset yrittävät pitää kalun toimintakuntoisena seksimielessä, mutta silloin ainakin minä ihmettelen onko kyseessä lainkaan transnainen vai olisiko transvestiitti.


    • MNBGO

      Jos poikaa ruvetaan tuuppaamaan kadulle tai jopa kouluun tyttöjen vaatteissa se tuhoaa hänen sosiaalisen elämänsä kun kaikki normaalit pojat hylkäävät hänet. Sekö lienee takoitus? Yleensähän erityislapsi pyritään pitämään erillään sosiaalivirastomarinaadin ulkopuolisista ikäisistään. Lapsen identiteetti muotoutuu ympärillä olevien ihmisten mukaan. Yleensä erityislapsi on enemmän tai vähemmän silmätikku.

      Oman kuplan ulkopuolisia ihmisiä pidetään pahoina ja turvaa haetaan oman kuplan sisältä, kuin uskonlahkossa ikään. Omaan kuplaan eristäytyminen on tuhon tie. Ääriesimerkkinä Davidin oksa -uskonlahko Teksasissa joka paloi päämajansa mukana.

      Yhteiskuntamme vallitsevat normit ovat realiteetti, jos niitä rupeaa liikaa rikkomaan tulee syrjityksi. Näin se nyt vain on. Ei pieni äärimmäisyysryhmä pysty kääntämään normeja päälaelleen.

      Translapsen vanhemmat ja terapeutit eivät kulje pitkin kyliä ristiinpukeutuneena tai muutenkaan riko suoranaisesti OMALLA käytöksellään sosiaalisia normeja, vaan sen tekee heidän puolestaan vajaavaltainen ja heille alisteinen lapsi.

      Erityislapsen ja hänen ympärillään olevien ihmisten elämä pyörii hänen otsaansa lyödyn leiman ympärillä. Eräänkin translapsen koti joutui poliisien turvatoimien kohteeksi kun hän meni kouluun ristiinpukeutuneena, voi niitä perheenjäsenparkoja ja naapureita joilla ei ole osaa eikä arpaa koko hullutukseen.

      Kyllä poika voi olla tyttöpoika sosiaalisesti hyväksyttävällä ja positiivisella tavalla. Hieman tyttömäinen pieni poika puettiin olosuhteiden johdosta tytöksi koulun kesäloman aikana.

      http://www.voy.com/243054/1035.html

      Loppukappale (käännös oma):

      "Pojat kohtelivat minua kuin siskonaan ja kiitos rouva Chathamille joka kohteli minua kunnon pikku neitinä. Se oli ihanaa. En ehkä pukeutunut housuihin, en edes ajatellut pukeutuvani, enkä leikkinyt isoa kovaa Cowboyta kuten olin aikonut ja koska pojat tekivät niin sen sijaan olin sievä lehmityttö pukeutuneena pieneen hameeseen polvet paljaana ja nilkkasukat olivat niin kivoja kuin vain voivat olla. Opin paljon. Huomasin että on ihan ok olla tyttö ja pukeutua röyhelömekkoon, mennä kirkkoon ja ostoksille äidin kanssa, omistaa nukkeja, leipoa ja tarjoilla keksejä liivihameessa tai essussa ja silti olla poikien ystävä ja heidän hyväksymänsä. Ja kuten rouva Chatham lupasi, meillä oli hauskaa! Kaikki siksi että elinympäristömme oli meidän hallussa."

      • Tule_nykypäivään

        Eiköhän olisi parasta että tulisit nykypäivään ja unohtaisit noiden vanhojen seksilehtien jutut. Tämän päivän Suomi ei ole vuosikymmenten takainen USA tai Englanti josta nämä transujutut on lähtöisin.
        Ei poikaa "työnnetä" ulos tytöksi pukeutuneena vanhempien toimesta. Tässä Jazzinkin tapauksessa pikkupoika oli jo aivan pienestä pitäen kokenut olevansa tyttö ja itse halunnut pukeutua ja käyttäytyä kuin tyttö. Tilanne on aivan sama kaikilla transsukupuolisilla. Useimmiten vanhemmat on jopa vastaan sitä että lapsi kokee olevansa vastakkaista sukupuolta. Vaikka kuinka tästä syntyisi "erityislapsi", itse lapsi ei sitä ajattele vaan hänellä on tavoitteena olla onnellinen todellisessa sukupuolessaan. Tilanne on tällainen myös muilla transsukupuolisilla vaikka olisi jo eläkeiän kynnyksellä, omaa onnellisuutta etsitään. Kaltaisesi ulkopuolisen voi olla vaikeaa ymmärtää tällaista asiaa kun aivot on jumiutunut vain niihin sukupuolinormatiivisiin oletuksiin.


    • MNBGO

      Linkittämässäni jutussa ei ollut mitään seksiä. Juttu sijoittui 1950-luvun USA:an ja oli kirjoitettu viime huhtikuussa.

      Itsekin olen nähnyt vastaavia PIENTEN lasten vaateleikkejä, joskaan niissä ei menty ihan noin pitkälle. Kaikilla oli kivaa. Pienet lapset ovat leikkineet vaatteilla kautta aikojen, hyvin yleinen ilmiö muuten. Eräskin pieni poika joka leikki prinsessaleikkejä oli silloin ihan normaali poika ja on nyt naimisissa ja hänellä on lapsi. Ei yhtään akkamainen.

      Minulla ei ole mitään sitä vastaan että mies on mies ja nainen on nainen mutta kun se hössötys pienten lasten vaateleikeistä on kamalaa. Suomessa se alkoi vasta 2000-luvulla. Olisi parempi että pienen pojan prinsessaleikit olisivat aivan yhtä normaali asia kuin pienen tytön jalkapallonpeluu samassa joukkueessa poikien kanssa samoissa kamppeissa.

      Mitäpä jos joku järjestäisi Suomeen tälläisiä kesäleirejä:

      http://www.slate.com/blogs/behold/2013/07/15/_you_are_you_looks_at_a_gender_nonconforming_camp_for_boys_photos.html

      "I’m saying this is a new story. This is not a tragedy." (Sanoisin että tämä on uusi alku. Tämä ei ole murhenäytelmä.)

      Tämä juttu on päivätty vuodelle 2013. Onhan se kiva kun pojatkin saavat edes joskus tasa-arvoa eikä pelkästään tytöt. Leirillä on kyse vaateleikeistä, suurin osa pojista ei mene asiassa sen pitemmäs.

      Poikkevuushössötyksen kaava on seuraava: ensin hakemalla haetaan jostain poikeavuuden ääritapaus, siitä tehdään isot lehtijutut ja sitten vastaavia tapauksia "löytyy" vähän sieltä sun täältä. Poikkeavuuden ympärille rakennetaan paljon mystiikkaa.

      Valitettavan paljon on ihmisiä jotka uskovat vain niitä joista lähtee kovin ääni. Kuten tuo "täysivaltainen lapsi" höpinä. Kaikki jotka ovat olleet tarhaikäisten kanssa tekemisissä tietävät ettei sen ikäinen ole täysvaltainen eikä voi ollakaan. Ärsyttää tuo pienten lasten höpinöillä ratsastaminen. Pieni lapsi on hyväuskoinen ja helposti johdateltavissa, ei kykene vielä mihinkään järkevään keskusteluun, ei ymmärrä realiteeteista mitään, elää omassa mielikuvitusmaailmassaan, jne. Lapsella ei ole myöskään vaihtoehtoa jos hänen vanhemmillaan tapahtuu jokin päähänpistos, täysi-ikäiset ovat sitten asia erikseen. Asia ei muutu miksikään lakipykäliä väsäämällä, eihän Eduskunta voi kumota painovoimalakia.

      Kun ihminen tekee jotain hän tarvitsee siihen sen seitsemää syytä, niistä ei saa aina lopullista selvyyttä kukaan. Lapset ovat lapsia ja leikkiminen on leikkimistä. Noin nelivuotiaana (ei vastasyntyneenä) lapsi tulee tietoiseksi sukupuolen käsitteestä ja alkaa leikin avulla opetella mitä se tarkoittaa, asia ei olekaan ihan niin yksinkertainen. Mitä pahaa siinä on? Tietysti pysytään lain ja hyvän tavan puitteissa.

      Pieni poika voi hakea huomiota osakseen rikkomalla perheen normeja, vaikkapa pukeutumalla tytöksi. Pihaleikkiporukat ovat vain harvoin pelkästään toista sukupuolta. Joskus pojalla ei ole veljeä, on vain muutama isosisko.

      Jotenkin ahdasmielistä nähdä pienen pojan prinsessaleikit ongelmana. Siis jos poika ei ole stereotyyppinen poika, hänestä yritetään tehdä stereotyyppinen tyttö tai toisinpäin. Tämähän on selvästikin transhoitojen tausta-ajatus.

      Erityislapsen asemaan liittyy leimautuminen ja siitä jää ikuinen arpi elämään vaikka kuinka olisi karistanut poikkevuushössöttäjät kannoiltaan.

      • Vain_pieni_osa

        Ammattilaiset tuntevat kyllä nuo pikkupoikien prinsessaleikit ja tietävät että vain äärimmäisen pieni osa näistä lapsista tulee transsukupuolisia. Yhtälailla tytöt leikkivät poikien raisuja leikkejä ja heistäkin tulee aikuisina äitejä. Tällaisen lapsen leimaaminen erityislapseksi on väärin, sukupuoliristiriita ei ole sellainen asia mitä tarkoitetaan erityislapsena.
        Nykypäivän media pitää toistaiseksi transsukupuolisuutta erikoisena ja olettaa että yleisö haluaa tietää aina vaan enemmän heistä. Toimittajat lähes repivät haastateltavakseen kenet tahansa transsukupuolisen joka haluaa kertoa itsestään. Yleensä vasta prossiaan harkitseva tai vasta alkuaskelissa oleva on innoissaan ja suostuu haastatteluihin. Valitettavasti näistä jutuista saa joskus vääristyneen kuvan transsukupuolisista. Toimittaja kaivaa esiin sukkahousu- ja meikkausjutut, koska olettaa että ne kiinnostaa lukijaa/katsojaa. Nyt ollaan menty tuolle lapsilinjalle, toivotaan että suomalaiset toimittajat eivät lähde leikkiin mukaan.


      • MNBGO

        "sukupuoliristiriita ei ole sellainen asia mitä tarkoitetaan erityislapsena."

        Erityislapsi tarkoittaa erityista tukea tarvitsevaa lasta. Tuen tarpeen määrittää viranomainen omalla tavallaan.

        Olen itse entinen erityislapsi, tosin ihan eri syistä, olen käynyt tekun ja apukoulun. Minulla oli niskassa pitkä liuta terapeutteja, vaikka en ole heiltä koskaan mitään pyytänyt. Niiltä ei ollut turvassa edes kotonaan. Olivat kerran jopa aamulla koulun portilla vastassa. Kylläpä olivat inhottavia iholle tunkeutuvia "ystäviä".

        Totuus oli kyllä kaikkien silmien edessä mutta se hössötys vain jatkui ja jatkui. Kyseessä oli se tyypillinen tapaus: lapsen lähipiirissä on muutama poikkeavuushössötyksen kannattaja suuna ja päänä pätemässä "asiantuntemuksellaan", suurin osa on myötäjuoksijoita jotka uskovat juuri sen mitä heille satutaan syöttämään ja erimieltä olevat ovat yleensä peloissaan ja hiljaa tai liukenevat pois. Minä olin asian kanssa jokseenkin yksin, olisin toivonut vanhemmiltani toisenlaista asennoitumista. Viranomaisilta on turha mitään odottaa, heitä sitoo laki.

        Jouduin pienenä Kuttula-tyyppisten kasvatusmenetelmien kohteeksi. Vähän sitä ennen äidin "rakas" sukulaismies joutui Kupittaa-tyyppisten hoitomenetelmien kohteeksi ja kuihtui pois muutamassa kuukaudessa. Tuloksena pelkkää olkapäitten kohottelua. Hallinnollisten oppien mukaan näiden asioitten julkinen käsittely on entiseltä erityislapselta jotenkin epäreilua vaikka viranomaiset itse antavat asiasta laajoja haastatteluja lehtiin. Ovat muuten yksisilmäisiä juttuja.

        Rankkoja juttuja. Mutta ne jotka antavat julkilausuntoja translapsista antavat niitä myös apukoululaisista. Kaikissa erityislapsitapauksissa on niin paljon samoja piirteitä.

        Miksi ylipäätään hössöttää pienten lasten sukupuolirooleista sydän kurkussa, sukupuoli on loppujen lopuksi lisääntymiseen liittyvä asia.


      • Et_ole_asiantuntija
        MNBGO kirjoitti:

        "sukupuoliristiriita ei ole sellainen asia mitä tarkoitetaan erityislapsena."

        Erityislapsi tarkoittaa erityista tukea tarvitsevaa lasta. Tuen tarpeen määrittää viranomainen omalla tavallaan.

        Olen itse entinen erityislapsi, tosin ihan eri syistä, olen käynyt tekun ja apukoulun. Minulla oli niskassa pitkä liuta terapeutteja, vaikka en ole heiltä koskaan mitään pyytänyt. Niiltä ei ollut turvassa edes kotonaan. Olivat kerran jopa aamulla koulun portilla vastassa. Kylläpä olivat inhottavia iholle tunkeutuvia "ystäviä".

        Totuus oli kyllä kaikkien silmien edessä mutta se hössötys vain jatkui ja jatkui. Kyseessä oli se tyypillinen tapaus: lapsen lähipiirissä on muutama poikkeavuushössötyksen kannattaja suuna ja päänä pätemässä "asiantuntemuksellaan", suurin osa on myötäjuoksijoita jotka uskovat juuri sen mitä heille satutaan syöttämään ja erimieltä olevat ovat yleensä peloissaan ja hiljaa tai liukenevat pois. Minä olin asian kanssa jokseenkin yksin, olisin toivonut vanhemmiltani toisenlaista asennoitumista. Viranomaisilta on turha mitään odottaa, heitä sitoo laki.

        Jouduin pienenä Kuttula-tyyppisten kasvatusmenetelmien kohteeksi. Vähän sitä ennen äidin "rakas" sukulaismies joutui Kupittaa-tyyppisten hoitomenetelmien kohteeksi ja kuihtui pois muutamassa kuukaudessa. Tuloksena pelkkää olkapäitten kohottelua. Hallinnollisten oppien mukaan näiden asioitten julkinen käsittely on entiseltä erityislapselta jotenkin epäreilua vaikka viranomaiset itse antavat asiasta laajoja haastatteluja lehtiin. Ovat muuten yksisilmäisiä juttuja.

        Rankkoja juttuja. Mutta ne jotka antavat julkilausuntoja translapsista antavat niitä myös apukoululaisista. Kaikissa erityislapsitapauksissa on niin paljon samoja piirteitä.

        Miksi ylipäätään hössöttää pienten lasten sukupuolirooleista sydän kurkussa, sukupuoli on loppujen lopuksi lisääntymiseen liittyvä asia.

        Selitit hyvin erityislapsi -määritelmän, translapsi ei tarvitse tässä mielessä erityistä tukea.
        Nykyisin aletaan oppia että jo lapsi voi olla transsukupuolinen eikä asiasta enää hössötetä kuin satunnaisesti sellaisten ihmisten taholta jotka eivät tunne transsukupuolisuutta.
        Valitan että sinulla on ollut tuollaisia kokemuksia, mutta niitä ei voi siirtää transsukupuolisuuteen.


      • MNBGO

        "translapsi ei tarvitse tässä mielessä erityistä tukea."

        Olen samaa mieltä. He ovat yhtä lailla täysijärkisiä kuin muutkin ikäisensä. Mutta kun heidät leimataan poikkeaviksi, he saavat niskaansa pitkän liudat terapeutteja. Käytännössä heistä tulee täten erityislapsia. Virallisesti terapeutit eivät pakota ketään mihinkään mutta he "tukevat" pojan menemistä kouluun tyttöjen vaatteissa.

        "Nykyisin aletaan oppia että jo lapsi voi olla transsukupuolinen"

        En ala toistamaan itseäni, lue edelliset viestini tässä ketjussa.

        "eikä asiasta enää hössötetä kuin satunnaisesti sellaisten ihmisten taholta jotka eivät tunne transsukupuolisuutta."

        Valitettavasti asiasta on vaikea saada rehellistä ja asiallista tietoa joukkoviestimistä. Seurauksena tälläisiä tarinoita:

        https://www.youtube.com/watch?v=yAHCqnux2fk

        Hysteeriset vanhemmat ovat nykyaikana se ongelma. Ovat koko ajan kuin lapselle olisi juuri tapahtumassa jotain kauheaa. Liika samaistuminen estää heitä arvioimasta terapeutin sanomisia järkevästi. Pois opittu avuttomuus, ei kaikki voi olla yhteiskunnan vastuulla.

        "...mutta niitä ei voi siirtää transsukupuolisuuteen."

        Kaltoinkohtelua on tapahtunut myös sukupuoleltaan ei-yksiselitteisille. Pojasta yritettiin tehdä tyttöä, huonoin tuloksin. Kyllä tuo seksileikkiterapia-kohta kuvottaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Reimer

        Kukaan ei eronnut, ketään ei erotettu eikä ketään rangaistu mistään. Jälleen kerran.


      • Kannattaa_tutustua
        MNBGO kirjoitti:

        "translapsi ei tarvitse tässä mielessä erityistä tukea."

        Olen samaa mieltä. He ovat yhtä lailla täysijärkisiä kuin muutkin ikäisensä. Mutta kun heidät leimataan poikkeaviksi, he saavat niskaansa pitkän liudat terapeutteja. Käytännössä heistä tulee täten erityislapsia. Virallisesti terapeutit eivät pakota ketään mihinkään mutta he "tukevat" pojan menemistä kouluun tyttöjen vaatteissa.

        "Nykyisin aletaan oppia että jo lapsi voi olla transsukupuolinen"

        En ala toistamaan itseäni, lue edelliset viestini tässä ketjussa.

        "eikä asiasta enää hössötetä kuin satunnaisesti sellaisten ihmisten taholta jotka eivät tunne transsukupuolisuutta."

        Valitettavasti asiasta on vaikea saada rehellistä ja asiallista tietoa joukkoviestimistä. Seurauksena tälläisiä tarinoita:

        https://www.youtube.com/watch?v=yAHCqnux2fk

        Hysteeriset vanhemmat ovat nykyaikana se ongelma. Ovat koko ajan kuin lapselle olisi juuri tapahtumassa jotain kauheaa. Liika samaistuminen estää heitä arvioimasta terapeutin sanomisia järkevästi. Pois opittu avuttomuus, ei kaikki voi olla yhteiskunnan vastuulla.

        "...mutta niitä ei voi siirtää transsukupuolisuuteen."

        Kaltoinkohtelua on tapahtunut myös sukupuoleltaan ei-yksiselitteisille. Pojasta yritettiin tehdä tyttöä, huonoin tuloksin. Kyllä tuo seksileikkiterapia-kohta kuvottaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Reimer

        Kukaan ei eronnut, ketään ei erotettu eikä ketään rangaistu mistään. Jälleen kerran.

        "Kaltoinkohtelua on tapahtunut myös sukupuoleltaan ei-yksiselitteisille. Pojasta yritettiin tehdä tyttöä, huonoin tuloksin. Kyllä tuo seksileikkiterapia-kohta kuvottaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Reimer"
        Tuo on hyvin tunnettu tapaus 1900 luvun puolivälistä ja tapahtuneen johdosta transsukupuolisten ja erityisesti intersukupuolisten lasten hoito muutettiin radikaalisti nykyiseen järjestelmään. Valitettavasti edelleen Suomessakin on lääkäreitä jotka pyrkivät intersukupuolisten vauvojen pikaisiin leikkauksiin joita muussa yhteydessä on pidetty puoskarointina (esimerkiksi afrikkalaisten tyttöjen "ympärileikkaus").
        Seksiterapiaa ei ole enää vuosikymmeniin yritetty. Sinunkin kannattaisi keskittyä enemmän eurooppalaiseen ja erityisesti suomalaiseen transsukupuolisten hoitometodeihin niin et tyrkyttäisi noita hyvinkin vanhoillisia ja jälkeenjääneitä mielipiteitä muualta maailmasta.


      • MNBGO
        Kannattaa_tutustua kirjoitti:

        "Kaltoinkohtelua on tapahtunut myös sukupuoleltaan ei-yksiselitteisille. Pojasta yritettiin tehdä tyttöä, huonoin tuloksin. Kyllä tuo seksileikkiterapia-kohta kuvottaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Reimer"
        Tuo on hyvin tunnettu tapaus 1900 luvun puolivälistä ja tapahtuneen johdosta transsukupuolisten ja erityisesti intersukupuolisten lasten hoito muutettiin radikaalisti nykyiseen järjestelmään. Valitettavasti edelleen Suomessakin on lääkäreitä jotka pyrkivät intersukupuolisten vauvojen pikaisiin leikkauksiin joita muussa yhteydessä on pidetty puoskarointina (esimerkiksi afrikkalaisten tyttöjen "ympärileikkaus").
        Seksiterapiaa ei ole enää vuosikymmeniin yritetty. Sinunkin kannattaisi keskittyä enemmän eurooppalaiseen ja erityisesti suomalaiseen transsukupuolisten hoitometodeihin niin et tyrkyttäisi noita hyvinkin vanhoillisia ja jälkeenjääneitä mielipiteitä muualta maailmasta.

        Otetaampa sitaatti vuodelta 2007 kirjasta Älkää säätäkö päätänne - häiriö on todellisuudessa. Sivuilta 93 ja 94. Marko Hamilo kirjoittaa:

        "Kun psykologiateollisuutta tarkastellaan vuosikymmenien perspektiivillä ja sopivan illuusiottomalla asenteella, paljastuu kuitenkin psykobisnekselle erityinen piirre: tieto ei kasaannu. Vanhat virheelliset käsitykset korvautuvat uusilla virheellisillä käsityksillä. Vaikka itse psykologiatieteessä tieto kasaantuu, kliininen psykologia ja epämääräisimmät psykologian sovellusalat sekä erilaiset populaaripsykologian muodot näyttäisivät polkevan paikallaan."

        "Miksi lääkkeet jatkuvasti parantuvat, kun psykologiassa vain muodit vaihtuva? Yksi syy tähän on se, että viranomaiset edellyttävät näyttöä lääkkeen turvallisuudesta ja tehokkuudesta, ennen kuin se päästetään markkinoille. Psykologiassa jo pekkä ajatuskin tälläisestä käytännöstä kuulostaa vallankumoukselliselta."

        Hamilo on Helsingin sanomien tiedetoimittaja.

        Kirja käsittelee psykokulttuuria suomalaisesta näkökulmasta noin yleensä, sukupuoleen liittyvää poikkeavuutta kirja ei käsittele.

        Sosiaali ja terveydenhoidon kohuissa on usein sama kaava: Ensin on puhtoinen julkisivu, epäkohta tulee julkisuuteen ja syntyy kohu, kohu kestää aikansa ja laantuu, pian ihmiset unohtavat asian ja sen jälkee kaikki palaa pikkuhiljaa entiselleen. Kohu saadaan laantumaan lupauksilla joihin suhtaudun melkoisin varauksin.


      • TyhjääTekstiä
        MNBGO kirjoitti:

        Otetaampa sitaatti vuodelta 2007 kirjasta Älkää säätäkö päätänne - häiriö on todellisuudessa. Sivuilta 93 ja 94. Marko Hamilo kirjoittaa:

        "Kun psykologiateollisuutta tarkastellaan vuosikymmenien perspektiivillä ja sopivan illuusiottomalla asenteella, paljastuu kuitenkin psykobisnekselle erityinen piirre: tieto ei kasaannu. Vanhat virheelliset käsitykset korvautuvat uusilla virheellisillä käsityksillä. Vaikka itse psykologiatieteessä tieto kasaantuu, kliininen psykologia ja epämääräisimmät psykologian sovellusalat sekä erilaiset populaaripsykologian muodot näyttäisivät polkevan paikallaan."

        "Miksi lääkkeet jatkuvasti parantuvat, kun psykologiassa vain muodit vaihtuva? Yksi syy tähän on se, että viranomaiset edellyttävät näyttöä lääkkeen turvallisuudesta ja tehokkuudesta, ennen kuin se päästetään markkinoille. Psykologiassa jo pekkä ajatuskin tälläisestä käytännöstä kuulostaa vallankumoukselliselta."

        Hamilo on Helsingin sanomien tiedetoimittaja.

        Kirja käsittelee psykokulttuuria suomalaisesta näkökulmasta noin yleensä, sukupuoleen liittyvää poikkeavuutta kirja ei käsittele.

        Sosiaali ja terveydenhoidon kohuissa on usein sama kaava: Ensin on puhtoinen julkisivu, epäkohta tulee julkisuuteen ja syntyy kohu, kohu kestää aikansa ja laantuu, pian ihmiset unohtavat asian ja sen jälkee kaikki palaa pikkuhiljaa entiselleen. Kohu saadaan laantumaan lupauksilla joihin suhtaudun melkoisin varauksin.

        Miten tuo viesti liittyi transsukupuolisuuteen? Psykologiasta keskustellaan muualla.


      • MNBGO
        TyhjääTekstiä kirjoitti:

        Miten tuo viesti liittyi transsukupuolisuuteen? Psykologiasta keskustellaan muualla.

        Siten että translapset joutuvat käymään terapioissa ja muissa pakkotapaamisissa transprosessiin joutumisen vuoksi. Transprosessin voi tulkita alkavan siitä hetkestä kun lapsi leimataan poikkeavaksi tai on asian vuoksi viranomaisen edessä. Transhoidot ja tutkimukset eivät ole mikään muusta terveydenhoidosta erillinen saareke.

        Minulle pakkotapaamiset neuvolassa ym. olivat vastenmielisiä. Niitten kanssa ei koskaan tiennyt missä ollaan menossa. Miten turhaa se kaikki olikaan. Kaikkea luvattiin mutta lupaukset rikottiin. Koin olevani heille hölmö josta ei ole väliä. Syntyi vaikutelma että jotkut virkailijat uskovat juttuihinsa vain virkansa puolesta.

        Reimeriä kohdeltiin kuin saastaa, sama juttu eurooppalaisilla interseksuaaleilla.

        Ilman laittomien hormoonien markkinoita Transklinikkaa tuskin olisi. Viranomaiset haluavat saada kaikki poikkeavuusilmiöt hallintaansa, pelkäävät. Viranomaiset ovat laittomien markkinoiden kanssa kilpailutilanteessa, mikä hillitsee heidän röyhkeyttään. Laiton hormooni on kuin pimeä viina, mitä lie myrkkyä.


      • kjjh

        Et näköjään tunne lainkaan suomalaista transhoitoprosessia vaan kehittelet mielessäsi omia teorioita oman kohtelusi perusteella.
        Translapset ja -nuoret eivät joudu käymään terapioissa, vaan he käyvät samanlaisen tutkimusprosessin läpi kuin aikuiset transsukupuolisetkin. Ainoa ero on että tutkimukset tekee eri henkilöt, jotka ovat perehtyneet paremmin nuorten kanssa työskentelyyn. Lisäksi tutkimukset ja hoidot tehdään ala-ikäisellä hänen vanhempiensa kanssa yhteistuumin. Transtutkimukset ovat todellakin erillinen "saareke", eli liittyy erityissairaanhoitoon.
        Translasta ei leimata poikkeavaksi kuin ehkä kaltaistesi asiaa tuntemattomien sivullisten maallikkojen mielestä.
        Omiin kokemuksiisi erityislapsena en ota kantaa, se poikkeaa kuitenkin selvästi nykymuotoisesta transtutkimuksesta.
        Reimerin tapausta ei ole syytä setviä enempää, se on mennyttä aikaa ja yhden täysin taitamattomasti toimineen psykiatrin aivoista lähtenyt idea. Reimerin tapaus muutti kuitenkin transsukupuolistenkin hoitoa radikaalisti postitiiviseen suuntaan, vaikka potilas joutuikin siitä kärsimään itsemurhaan saakka.


      • MNBGO
        kjjh kirjoitti:

        Et näköjään tunne lainkaan suomalaista transhoitoprosessia vaan kehittelet mielessäsi omia teorioita oman kohtelusi perusteella.
        Translapset ja -nuoret eivät joudu käymään terapioissa, vaan he käyvät samanlaisen tutkimusprosessin läpi kuin aikuiset transsukupuolisetkin. Ainoa ero on että tutkimukset tekee eri henkilöt, jotka ovat perehtyneet paremmin nuorten kanssa työskentelyyn. Lisäksi tutkimukset ja hoidot tehdään ala-ikäisellä hänen vanhempiensa kanssa yhteistuumin. Transtutkimukset ovat todellakin erillinen "saareke", eli liittyy erityissairaanhoitoon.
        Translasta ei leimata poikkeavaksi kuin ehkä kaltaistesi asiaa tuntemattomien sivullisten maallikkojen mielestä.
        Omiin kokemuksiisi erityislapsena en ota kantaa, se poikkeaa kuitenkin selvästi nykymuotoisesta transtutkimuksesta.
        Reimerin tapausta ei ole syytä setviä enempää, se on mennyttä aikaa ja yhden täysin taitamattomasti toimineen psykiatrin aivoista lähtenyt idea. Reimerin tapaus muutti kuitenkin transsukupuolistenkin hoitoa radikaalisti postitiiviseen suuntaan, vaikka potilas joutuikin siitä kärsimään itsemurhaan saakka.

        Sinulla ei taida olla mitään käytännön kokemusta terveydenhoidosta. Lennokkaat teoriat ja juhlapuheet ovat usein kaukana arkitodellisuudesta.

        Lehtijutut perustuvat yleensä "asiantuntijan" haastatteluun eli ovat käytännössä viranomaisten näkemys asiasta. Tietenkään toimittaja ei voi ottaa haastateltavaksi Esson baarin ukkoa, mutta mutta.

        Onko kukaan katuja kertonut omista kokemuksistaan netissä? Onhan niitä. Netissä ei kukaan ole suodattamassa ja värittämässä tietoa vaan se menee suoraan ihmiseltä ihmiselle.

        Potilasjärjestöt julkaisevat asiasta omia julkaisujaan. Ne on tehty usein lääkeyhtiön avustuksella, painattaminen on kallista.

        Totta kai terveydenhuollosta saa myös hyvää palvelua, mutta kun se poikkeavuushössötys.

        "yhden täysin taitamattomasti toimineen psykiatrin aivoista lähtenyt idea"

        Money ja vähän Reimerin vanhemmatkin joutuivat tässä syntipukin osaan. Ovat kyllä syyllisiä hekin mutta kun ne muut syylliset pääsivät kuin koira veräjästä. Tyypillinen kriisinhoitomanööveri myös nykyajan terveydenhuollossa. Wikipedian juttu on kirjoitettu ansiokkaasti ilman salaliittoteorioihin menemistä. Ilman tuollaisten juttujen tonkimista mikään ei koskaan muutu.

        Yleensä erilaiset hullutukset menevät niin että tänään Amerikassa ja kymmenen vuoden päästä sama Suomessa.


      • kjjh
        MNBGO kirjoitti:

        Sinulla ei taida olla mitään käytännön kokemusta terveydenhoidosta. Lennokkaat teoriat ja juhlapuheet ovat usein kaukana arkitodellisuudesta.

        Lehtijutut perustuvat yleensä "asiantuntijan" haastatteluun eli ovat käytännössä viranomaisten näkemys asiasta. Tietenkään toimittaja ei voi ottaa haastateltavaksi Esson baarin ukkoa, mutta mutta.

        Onko kukaan katuja kertonut omista kokemuksistaan netissä? Onhan niitä. Netissä ei kukaan ole suodattamassa ja värittämässä tietoa vaan se menee suoraan ihmiseltä ihmiselle.

        Potilasjärjestöt julkaisevat asiasta omia julkaisujaan. Ne on tehty usein lääkeyhtiön avustuksella, painattaminen on kallista.

        Totta kai terveydenhuollosta saa myös hyvää palvelua, mutta kun se poikkeavuushössötys.

        "yhden täysin taitamattomasti toimineen psykiatrin aivoista lähtenyt idea"

        Money ja vähän Reimerin vanhemmatkin joutuivat tässä syntipukin osaan. Ovat kyllä syyllisiä hekin mutta kun ne muut syylliset pääsivät kuin koira veräjästä. Tyypillinen kriisinhoitomanööveri myös nykyajan terveydenhuollossa. Wikipedian juttu on kirjoitettu ansiokkaasti ilman salaliittoteorioihin menemistä. Ilman tuollaisten juttujen tonkimista mikään ei koskaan muutu.

        Yleensä erilaiset hullutukset menevät niin että tänään Amerikassa ja kymmenen vuoden päästä sama Suomessa.

        En ole terveydenhoitoalan ammattilainen kuten et ilmeisesti sinäkään. Mutta toimin mm. transsukupuolisten järjestöissä, jopa keskusjärjestötasolla joten terveydenhoito niin yleisellä tasolla kuin erityisesti trans- ja intersukupuolisten hoidossa on vahvasti tiedossani. Trans- ja intersukupuolisten asioita Suomessa ajavat keskusjärjestöt julkaisevat omia lehtiään ja nettisivustojaan eikä niiden rahoitukseen käytetä lääkeyhtiöiden rahoja vaan "kansan karttuisaa kättä" eli RAY:n avustuksia. Näin järjestöt pysyvät sitoutumattomina.
        Totuudenmukaiset kokemukset kerrotaan nokikkain henkilökohtaisissa tapaamisissa. Netissä asiat vääristyy koska eniten äänessä on ne harvat jotka kokee tulleensa kaltoinkohdelluksi. Suuri enemmistö on hiljaa.
        Sinulle voisi olla erittäin hyödyllistä tavata henkilökohtaisesti muutama transsukupuolinen ihminen (molempia sukupuolia) jotta saisit nuo mustanpuhuvat silmälasisi pois päästäsi.


    • lahopäät

      Jos joku poika haluaa olla ja elää tyttönä, tai joku tyttö haluaa olla ja elää poikana, niin mitä VITTUA se Teille kuuluu. Hankkikaa oma elämä, älkäkää työntäkö sitä nokkaanne toisten elämään. Sen enempää jonkun homous ei kuulu mulle eikä sulle. Jos joku rikkoo lakia, silloin teidän on aika astua esiin, mutta tosipaikan tullessa useimmat Teistä pysyvät hiljaa, joten pitäkää se turpavärkkinne kiinni, jos teillä ei ole mitään järkevää annettavaa.

      • helpottiko

        Jospa sinä olet tunkematta joutavuuksia jauhavaa törkyistä turpaas tänne jos "väärät", mutta täysin sananvapauden mukaset mielipiteet noin koville ottaa.


      • uygkbjnkjk
        helpottiko kirjoitti:

        Jospa sinä olet tunkematta joutavuuksia jauhavaa törkyistä turpaas tänne jos "väärät", mutta täysin sananvapauden mukaset mielipiteet noin koville ottaa.

        Toisten henkilöiden haukkuminen ei ole sananvapautta. Asiaa on äskettäin käsitelty lehdistössä kun mm. netissä esitetään vahvojakin törkymielipiteitä ja niitä puolustetaan "sananvapaudella".


      • palkoanenukkiin
        uygkbjnkjk kirjoitti:

        Toisten henkilöiden haukkuminen ei ole sananvapautta. Asiaa on äskettäin käsitelty lehdistössä kun mm. netissä esitetään vahvojakin törkymielipiteitä ja niitä puolustetaan "sananvapaudella".

        "Toisten henkilöiden haukkuminen"

        Kuten? Entä toisten perätön syyttely?
        Tiettyjen tosiasioiden toteeminen ei ole haukkumista.


      • OutoTotuus
        palkoanenukkiin kirjoitti:

        "Toisten henkilöiden haukkuminen"

        Kuten? Entä toisten perätön syyttely?
        Tiettyjen tosiasioiden toteeminen ei ole haukkumista.

        Riippuu tietenkin mitä nämä "tosiasiat" on. Jotkut transfoobikot tulkitsevat omat mielipiteensä ainoaksi totuudeksi. Lääketiede heitetään romukoppaan kun kotitarvepsykologi esittää täällä vahvoja "totuuksiaan".


      • totuusfoobikolle
        OutoTotuus kirjoitti:

        Riippuu tietenkin mitä nämä "tosiasiat" on. Jotkut transfoobikot tulkitsevat omat mielipiteensä ainoaksi totuudeksi. Lääketiede heitetään romukoppaan kun kotitarvepsykologi esittää täällä vahvoja "totuuksiaan".

        Ne on niitä yleisesti tiedettyjä tosiasioita joita jokkut lgbt-vähemmistöpiirit ei kykene hyväksymään. Siksi transufriikkien ym. pikkupiirien on pitäny keksiä niitä omia "totuuksia" joilla yritetään epätoivolla heittää kaikki muun maailman tuntema tiede romukoppaan. Sulla on varmaan paljonkin henk.koht. kokemusta jostain omista kotitarvepsykologeista kun siitä jatkuvasti jaksat höpistä?


      • Minkäs_mahdat
        totuusfoobikolle kirjoitti:

        Ne on niitä yleisesti tiedettyjä tosiasioita joita jokkut lgbt-vähemmistöpiirit ei kykene hyväksymään. Siksi transufriikkien ym. pikkupiirien on pitäny keksiä niitä omia "totuuksia" joilla yritetään epätoivolla heittää kaikki muun maailman tuntema tiede romukoppaan. Sulla on varmaan paljonkin henk.koht. kokemusta jostain omista kotitarvepsykologeista kun siitä jatkuvasti jaksat höpistä?

        Ne "yleisesti tiedetyt" asiat ei ole faktaa. Lääketiede on faktaa eikä sitä voi kumota. Transsukupuolisten hoito on määritelty kansainvälisesti lääketieteessä ja Suomi noudattaa näitä kansainvälisiä ohjeita.
        Taisi kalikka kolahtaa ja tyypillinen kotitarvepsykologi on siellä kirjoittajana.


      • faktatjakehitys

        "Lääketiede on faktaa eikä sitä voi kumota."

        Ahaa. Eli voisimme pitäytyä vaikka 1700-luvun diagnoosessa "äkillisestä nokkoskuumeesta" tai "suolikouristustaudista" sekä harjoittaa suoneniskentää. Kieltämättä nuokin ovat olleet faktaa, jota ei voi kumota.

        Trans-hoidoissa ja leikkauksissa on tälläkin hetkellä kyse parhaimmillaan vain oireiden hoidosta. Ilmiön syytähän ei tunneta.

        LGBT-liikkeen propagandistisessa ja hurmoksellisessa kultissa on sitten kyse ihan muusta.


      • Poikkeava_häiritsee
        faktatjakehitys kirjoitti:

        "Lääketiede on faktaa eikä sitä voi kumota."

        Ahaa. Eli voisimme pitäytyä vaikka 1700-luvun diagnoosessa "äkillisestä nokkoskuumeesta" tai "suolikouristustaudista" sekä harjoittaa suoneniskentää. Kieltämättä nuokin ovat olleet faktaa, jota ei voi kumota.

        Trans-hoidoissa ja leikkauksissa on tälläkin hetkellä kyse parhaimmillaan vain oireiden hoidosta. Ilmiön syytähän ei tunneta.

        LGBT-liikkeen propagandistisessa ja hurmoksellisessa kultissa on sitten kyse ihan muusta.

        Lääketiede edistyy kuten noissa esimerkeissäsi kerroitkin. Transhoitojen tämänhetkinen tilanne on se mikä se on. Nyt elävät ihmiset ei voi odottaa lääketieteen edistymistä. Onneksi lääketiede ei jäänyt hoitamaan ihmisiä suoneniskennällä, vaan se edistyi ja sairauksia parannetaan muilla tehokkaammilla tavoilla.
        Esimerkiksi vuosia sitten ei voitu kuvitellakaan että ihmiselle voidaan siirtää kuolleelta sydän ja keuhkot, nyt se on rutiinia Suomessakin. Mennään vuosikymmeniä eteenpäin niin transsukupuoliselle voidaan siirtää tarvittavat elimet, tai ne voidaan kasvattaa ihmisen omista kantasoluista. Kantasolukasvatus on Suomessa erittäin pitkällä. Toinen hoitolinja voisi olla että vihdoinkin pystyttäisiin vaikuttamaan aivoihin ja ihmisen omiin ominaisuuksiin jotta ei tarvitsisi enää korjata fyysistä ulkomuotoa. Tätä on tutkittu kauan mutta tulokset ovat olleet huonoja. Monia muitakin ihmisen ominaisuuksia on yritetty korjata aivoja manipuloimalla huonoin tuloksin.
        Transsukupuolisten hoitojen vastustamista voidaan yhtä hyvin pitää hurmoksena, mitään tavanomaisesta poikkeavaa ei saisi olla. Uskonnolliset piirit vetoavat jopa raamattuun.


      • faktatonjapysyy
        Minkäs_mahdat kirjoitti:

        Ne "yleisesti tiedetyt" asiat ei ole faktaa. Lääketiede on faktaa eikä sitä voi kumota. Transsukupuolisten hoito on määritelty kansainvälisesti lääketieteessä ja Suomi noudattaa näitä kansainvälisiä ohjeita.
        Taisi kalikka kolahtaa ja tyypillinen kotitarvepsykologi on siellä kirjoittajana.

        Niin, ei ne yleisesti tunnetut lääketieteen faktat mihinkään katoa vaikka kiistät ne maailman tappiin.
        Tais tosiaan se kalikka kalahtaa niistä psykologintarpeista(an) jauhajaan.


      • torillatavataan
        helpottiko kirjoitti:

        Jospa sinä olet tunkematta joutavuuksia jauhavaa törkyistä turpaas tänne jos "väärät", mutta täysin sananvapauden mukaset mielipiteet noin koville ottaa.

        Olet kovin huolissasi sananvapaudestasi, mutta et suo muille ihmisille olla sitä mitä he tuntevat olevansa, toki lakia rikkomati. Vapaus on aina kaksisuuntaista. Ei se ole niin että sinulle suodaan sananvapaus, ja joltain Sinä sitten olet kieltämässä esim. transihmisen vapauden olemassaolemiseen. Muistakaa että 200 miljoonalta muslimitytöltä ja -naiselta on pillu silpottu.


      • mit_vit_
        torillatavataan kirjoitti:

        Olet kovin huolissasi sananvapaudestasi, mutta et suo muille ihmisille olla sitä mitä he tuntevat olevansa, toki lakia rikkomati. Vapaus on aina kaksisuuntaista. Ei se ole niin että sinulle suodaan sananvapaus, ja joltain Sinä sitten olet kieltämässä esim. transihmisen vapauden olemassaolemiseen. Muistakaa että 200 miljoonalta muslimitytöltä ja -naiselta on pillu silpottu.

        " joltain Sinä sitten olet kieltämässä esim. transihmisen vapauden olemassaolemiseen. "

        Aijaa? Missä sellasta olikaan kielletty?

        "Muistakaa että 200 miljoonalta muslimitytöltä ja -naiselta on pillu silpottu. "

        Mitä nää nyt liittyy yhtään mihinkään täällä??


      • Selvä_yhteys
        mit_vit_ kirjoitti:

        " joltain Sinä sitten olet kieltämässä esim. transihmisen vapauden olemassaolemiseen. "

        Aijaa? Missä sellasta olikaan kielletty?

        "Muistakaa että 200 miljoonalta muslimitytöltä ja -naiselta on pillu silpottu. "

        Mitä nää nyt liittyy yhtään mihinkään täällä??

        " "Muistakaa että 200 miljoonalta muslimitytöltä ja -naiselta on pillu silpottu. "

        Mitä nää nyt liittyy yhtään mihinkään täällä??"

        Onhan täällä useampaan kertaan syytelty transsukupuolisia sukuelimiensä silpomisesta. Onko sitten hyväksyttävämpää että kulttuuriperinteiden mukaan silpominen tehdään pakosta (mukaan laskettava ympärileikkauksetkin).


      • voihohhoijjaa

        Kuka täällä on väittäny etteikö sais silpoo itteensä vaikka mielin määrin jos huvittaa, kunhan tekee sen ihan omin varoin eikä väitä että sillä muuttuis toiseks sukupuoleks, tms. älyttömyyksiä...


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe