Kylpylää kaatamaan?

kykylppäri

Viisaat Pispalan miehet ovat aktivoituneet kirjoittamaan Himoksesta. Joku vedätys siis tulossa? Jos ei onnistu, ryhdytään kylpylähanketta torppaamaan ? Toivottavasti olen totaalisesti väärässä.

20

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ouninpohjanohrahana

      Ei kylpylähanketta torpata. Siitä tulee entistä isompi ja Jämsästä pääsee metrolla sinne. Lahdesta tulevat saa sielläkin vesiliukumäen portaissa ohittaa. Tulee sinne sellainen Lahdesta tulevien ohituskaista niihin portaisiin. Sirkan ristille tulee onneksi se iso wokki, riittää kylpyläturisteillekin syötävää ja sieltä saa sitten niitä ihania friteerattuja banaaneitakin jäätelön kera, namskis.

    • eppäilee

      Millonka se kylpylä sitten tulee, kun mitään risaustakaan siihen suuntaan ei näy tapahtuvan?

      Alkaa epäilyttää, tapahtuuko sittenkään mitään. Jospa se hiljaa haudataan sekin päätös.

    • Pispalaonout

      Ei taida viisaat Pispalan miehet enää pystyä noihin asioihin vaikuttamaan. Ihmettelykirjoituksia väärin ymmärtämistään asioista voivat tietysti jatkossakin näpytellä.

    • Ei-kaikille

      Saako kylpylä itse valita asiakkaansa?

      • Ouninpohjanohrahana

        Ei saa. Ne valitaan arpomalla.


      • Ei-kaikille
        Ouninpohjanohrahana kirjoitti:

        Ei saa. Ne valitaan arpomalla.

        Voi paska. Sittenhän vesi voi saastua ja muuttua eri väriseksi.


    • uiuiuilll

      Ei sinne mitään kunnon kylpylää tule.Jos jonkunmoinen tulee niin pienempi kun kosken uimahalli.Pidetään vaan vireillä niin mökkikyliä nousee.

      • Ouninpohjanohrahana

        Tulee sinne, isompi kuin Serena. Älä yritä väittää. Metrolla pääsee Jämsän keskustasta.


    • märkä1

      Kyllä kannattaisi olla kauaksi näkijä ja kehitystyönä muovimäki hyppymäkeineen jos lämpöä pukkaa tulevaisuudessa enemmän.Kyllä ne metsään rakennetut kylpylät ja muut hierontakopit aina jää kehityksessä jalkoihin.

    • märkä1

      Ja kyllä kosken allas pysyy voimissaan jos se yhdistetään vanhushoitoon,jäisi polvileikkaukset lonkkaleikkausten kanssa meillä puoleen.

    • epäilevätietäjä

      Ei sinne mitään kylpylää tule. Alueelle tulee pelkkiä mökkejä. Suomessa ei yksikään kylpylä voittoa tee.

    • vaahtokylpylä

      Kyllä Kokko tekee kaikkensa saadakseen aikaan niin riitaisan ilmapiirin että toimijoista joku hermostuu ja hanke kaatuu siihen. Eikö edes laatupäällikön esimiehet saa törkykirjoittelua loppumaan?

      • 51793

        Pian on juhannus, ja kokkoja poltetaan taas.


    • Kylpyvamppu

      "Suomessa ei yksikään kylpylä voittoa tee."

      Voi olla, että ei tee tämäkään, mutta kyllä siihen Suomen lomakeskuksista parhaat edellytykset on. Missään muualla ei ole vastaavaa suurten massojen kesätoimintaa kuin Himoksessa. Talvikauden loppuminen merkitsee laskettelukeskuksissa kassakoneen kilinän loppumista yli puoleksi vuodeksi. Himoksessa tahti vain kiihtyy juhannuksesta lähtien.

      Kylpylät ovat samantapainen palvelu lomakeskuksille, kuin renkaiden paineilmapiste huoltoasemilla. Kuuluu välttämättömänä ja tärkeänä osana palveluvarustukseen, vaikka ei mitään tuottaisikaan. Tulot tulevat muusta toiminnasta.

    • Lakikommentaattori

      "Tarvitaan ulkopuolinen ja uusi henkilö asioita selvittämään. Mielestäni oikea henkilö on virkamies, joka osaa lukea ja kirjoittaa sekä käytöstavoiltaan hän on asiallinen sekä korrekti." Tämmöistä selvittäjää kaipaa Himoksen vanhoihin näkemyseroihin Kokko nykyisin kaiketi jo ympäri maailman tunnetussa blogissaan.

      Minunkin mielestäni selvittäjää tarvitaan. Semmoista lakiasioihin perehtynyttä asiantuntijaa, joka rautalangasta vääntäen opettaa Kokolle ja Ahoselle mitä tarkoittaa korkeimpien oikeusasteiden päätökset. Että niitä ei millään pysty repimään auki kahdenkaan kylänviisaan eriävien mielipiteiden perusteella.

      • maallikkokommentaattori

        "Tämmöistä selvittäjää kaipaa Himoksen vanhoihin näkemyseroihin Kokko nykyisin kaiketi jo ympäri maailman tunnetussa blogissaan.
        Minunkin mielestäni selvittäjää tarvitaan. Semmoista lakiasioihin perehtynyttä asiantuntijaa, joka rautalangasta vääntäen opettaa Kokolle ja Ahoselle mitä tarkoittaa korkeimpien oikeusasteiden päätökset."

        Kymmenen vuotta kulunut ja kaupunki ja oikeuslaitos ovat samaa mieltä sekä vuokralainen eri mieltä vuokrasopimuksen tulkinnoista:

        http://jyrkikokko.blogspot.fi/2016/04/rinneyrittajan-maanvuokrasopimukset.html

        Valtuutettu Kokko tarkoittanee sitä, että ulkopuolinen tarvitaan, ettei olla seuraavan kymmenen vuoden päästä samassa pisteessä. Tietenkin, jos kaupunki on sitä mieltä, ettei kylpylä tarvitse kehittyvia laskettelupalveluja, niin silloin ei ole mitää kiirettä. Näillä sivuilla esiintyy vahvoja mielipiteitä, että laskettelurinne tarvitsee kehittyäkseen kylpylää ja festareita, mutta kylpylä ei tarvitse laskettelurinteitä.


      • Olli.Myllynkivi

        "Kymmenen vuotta kulunut ja kaupunki ja oikeuslaitos ovat samaa mieltä sekä vuokralainen eri mieltä vuokrasopimuksen tulkinnoista:"

        Kaupunki on maanomistaja. Oikeuslaitos sanoo kiista-asioihin viimeisen sanan ja on sen myös sanonut. Vuokralaisen tulkinnat ei tuota edellä mainittua kaksikkoa vastaan paina yhtään mitään. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? ASIA EI SIITÄ MIKSIKÄÄN MUUTU, VAIKKA SITÄ KUINKA PALJON JAUHAISI.


      • maallikkokommentaattori

        Siis ei muuta kuin seuraavalle kymmenvuotiskaudelle, jos ei kerta neuvotella.


      • KemmiHemmi

        Luulisin, että seuraavaan sataankaan vuoteen ei neuvotella semmoisista asioista, joille Suomen oikeuslaitos on lyönyt pisteen. Eikä Keski-Himoksen rakentaminen ole näistä neuvotteluista mitenkään kiinni. Niillähän vain yritetään kiristää lisää rakennusoikeutta, vaikka entisetkin lähes 60 000 kemmiä on kokonaan rakentamatta.


      • Himolaskettelija

        Onko ne "entisetkin lähes 60 000 kemmiä" siellä Keski-Himoksessa. Ei ainakan Himoksen histotiakirjan mukaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      494
      3581
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      463
      3422
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      141
      3000
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2302
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2170
    6. 210
      1579
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1397
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1280
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe