Elämää

kirjoittaja

Se oli loppukesää, kun olin tyttökaverini Tanjan kanssa kahdestaan mökillä. Olimme seurustelleet vajaan vuoden ja tunsimme toisemme päällisin puolin. Olimme hyvin rakastuneita ja vietimme paljon aikaa yhdessä tehden kaikenlaista hauskaa opetellen tuntemaan toisiamme paremmin.

Olimme saunoneet kuivattelimme illan hämärtyessä kuistilla. Mietin itsekseni kuinka onnellinen olinkaan, kun minulla oli niin ihana ja vielä kivan näköinen tyttökaveri. Tanja oli 18 ikäinen punatukkainen kaunotar. Punainen tukka sai ihon näyttämään vaaleammalta kuin yleensä.

Menimme sisälle ja sytytimme tulen takkaan. Lötköilimme lattaialla olevien patjojen päällä, katselimme tulta ja silittelimme toisiamme. Tunnelma oli jotenkin taianomainen ja ihana. Halasin Tanjaa koko sydämmelläni ja sain vastauksena ihanan pitkän suudelman. Suutelin vuorostani kultaani kaulalle ja niskaan jolloin Tanja veti minut syliinsä patjalle.

Suutelimme toisiamme intohimoisesti ja aloimme hyväilemään toistemme vartaloita. Se oli tavattoman kiihoittavaa ja tunsin kuinka sydämeni hakkasi koko ajan kovempaa ja kovempaa.

Meillä kummallakaan ei ollu rihman kiertämää yllämme joten mikään ei estänyt meitä painautumasta yhä tiiviimmin toisiamme vasten. Tanja sylissäni eikä varmaan voinut olla huomaamatta kuinka kaluni oli turvonnut kivikovaksi hänen allaan. Tunsin myös itse kuinka rakkaani oli ihanan kostea ja jännittynyt.

Kysyin Tanjalta haluaisiko hän rakastella. Vastaus oli hiljainen nyökkäys, mutta meillä ei ollut minkäänlaisia kumeja tai muutakaan ehkäisyä saatavilla. Jatkoimme kiihkeää suutelua ja Tanja liukui hieman taaksepäin sylissäni. Terskani tavoitti kostean vaon ja pysähtyi kielletyn hedelmän portille. Kiusallanikin työnsin kevyesti tunsin, kuinka tiukka pimpsan suu hyväili minua.

Tanja kuiskasi hiljaa, että ei me voida tehdä sitä, mutta vastasi kuitenkin työntööni. Kaluni liukui aavistuksen syvemmällä ja näin Tanjan ilmeestä, kuinka ihanalta se hänestä tuntui. Suutelin häntä samalla kun työnsin kaluani syvemmälle vaikka tiesin mitä siitä saattaisi seurata. Sanoin Tanjalle, että työnän muutaman vedon ja otan sitten pois. Kaluni upposi pohjaan asti ja näin kuinka rakkaani oli aivan nautinnon vietävänä. Tanja alkoi liikuttaa peppuaan edes takaisin ja minä hyväilin samalla hänen rintojaan.

Minusta alkoi tuntua siltä, että kohta olisi viisasta vetäytyä ja vihjasin varovasti siitä. Tanja oli niin kiihoittunut ja juuri saamaisillaan orgasmin, että hän vain voihki, että kohta kohta... ja niin kävi, että samalla hetkellä, kun Tanjan pimppi alkoi supistelemaan rajusti, minulta tuli valtava pumppaava orgasmi. Valkoinen kulta syöksähti rakkaani sisälle vastustamattomalla voimalla. Siinä emme sitten voineet kuin nauttia ihanan tunteen aiheuttamista väristyksistä ja katsoa mitä rakkautemme hedelmistä mahdollisesti aikanaan syntyy.

2

7506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tytöt lukemaan

      huohotuslinjalle

    • kävi

      No miten kävi,mitä rakkautenne hedelmistä syntyi vai syntyikö mitään????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe