Metsästäjätkö kaikki samanlaisia toisten mökkien,

saamarinlökäpöksyt

rapuilla istujoita ja portaiden pielessä makkaransa paistajia.Ei näy enää metsästäjien jälkiä metsissä missä riista liikkuu,kytätään tiellä mihin autolla pääsee,ja vaikeutetaan tieosakkaiden tien pitoa polkemalla tiepohjat polanteelle ettei mökkiläisien autoissa maavara riitä mökilleen pääsemiseksi.Paskotaan ja kuseksitaan sekä pidetään tulia missä milloinkin.

9

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mökkiläinen.com

      Ei ne kaikki samanlaisia ole, on niitä sellaisiakin metsästäjiä jotka eivät juuri metsään jälkiä jätä mutta joissakin metsästysseuroissa valitettavasti kuri löysä.

      Nythän ei ole metsästysaika enää mutta siltikään ei pitäisi mennä metsäteitä ajelemaan maastureilla koska sinne jää tosiaan sellaiset urat että sitten kun tie kuivuu ei ole tavallisella autolla asiaa niihin uriin.

      Tuo nuotion teko tosiaan pistänyt omaankin silmään, puoliksi palaneita klapeja ja laudanpätkiä ja kekäleitä teillä ja paikoissa joihin voi autonsa pysäköidä, siivoisivat jälkensä ja miettisivät vähän mihin nuotion tekevät eivätkä keskelle tietä. Tätä se valitettavasti nykyään on kun metsästys muuttunut sellaiseksi että autolla ajetaan teitä pitkin, ehkä nyt muutama sata metriä kävellään ja taas siirrytään autolla eteenpäin ja usein näkee kuinka hirviä ja jäniksiäkin jahdataan seisomalla siinä maasturin vieressä tiellä.

      Maanomistajana helppo hoitaa homma, seuralta maat pois niin alkavat oppimaan.

    • tiestämaksava

      Metsästysseuroille tienkäyttömaksu! Seurat listaavat tiet mitä käyttävät ja niistä veloitetaan vuosittain tietty summa tienhoitoon, niille teille mitkä eivät ole listalla mainittu ei peritä maksua mutta sinne ei ole autoilla seuran metsästäjillä mitään asiaa ajelemaan, ei edes vaikka hirvi olisi kaatunut tien laitaan. Jalkapelissä saavat kulkea.

    • minkkineoon

      Tyhjänpäiväisiä kitisijöitä,minun riista vaatii nopeita siirtoja paikasta toiseen ja nopeuttakin pitää olla ettei elukat karkaa muitten alueille, mökkiläiset ehkä joutuu vähän pölyä nieleksimään mutta näin se menee,kun ohitse ajellaan.

    • nyplätkääpitsiä

      Kaupunkilaistollon juttuja, paras kun pysyttelet siellä betoniviidakossa etkä tule lähellekään metsää.

      Juuri tuollaiset kaupunkilaistorvelot tulevat pyssyineen räiskimään ja ovat mukamas jotain hemmetin ramboja puoliautomaattihaulikoineen.

      Meidän oikeiden ja taitavien metsästäjien ei tarvitse käyttää autoa sillä me saamme riistan ilman että pitää kouhottaa autolla pitkin kylien teitä, me jätämme auton parkkiin, heitämme repun selkään ja aseen kainaloon ja tarvomme metsään, kyttäämme ja nappaamme saaliin ja sillä välin kaupunkilaistorvelot kouhottaa pitkin kylä-ja metsäteitä ja siihen se aika tuhlaantuu.

      • Mielen-pahoittaja

        No syönnöksille metättäjiä.Eihän täällä koirattomat muuten metsästä,heleppo homma. Eikä tarvitse paljon kävellä.


    • toaskoatutöör

      Joo,,met turkiseläinten pyytäjät vasta ramboja ollaan,ajellaan maastureillamme viljelykset ja kurkimma jo mökkösen pihhaan jospa näkyis näätän jäläkiä kun on oravaa ajanut,,niin ja voihan niitä supija ja kettuloisia vaikka autonvaloista paukutella

    • tulos.on.tämä

      Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa! Tuollaisia metsästäjiä niitä vielä riittää kun pieneen kylään sukurutsauksella syntyneet.

      • heinäpaalitkierrän

        Totta toveri haastat,tuollaiset verenhimoiset tyypit pitäisi poistaa metsästysseuroista tykkänään,tiedä mitä keksivät hahlon läpi katsellessaan joutaisivat myyräjahtiin.


    • pidäsuomisiistinä

      Kyllä taas lumen alta paljastuu metsästäjien ruokalajien kirjo mitä ovat syöneet .Tielle tehtyjen nuotioiden hiilloksilta löytyy,tinapaperit,pullonkorkit,tolkit,tupakka-askit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10792
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      208
      2882
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1686
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1536
    Aihe