raiskaus..

sä1

Toivottavasti nyt rupee saamaan raiskauksista kovempia tuomioita ja saman tien karkotuksen..!!!!! ei sais toivoa mitään tämmöstä et joku raiskais hallituksen ministerin tytön.. Niin vois laki pikkasen MUUTTUA.. :)
Uutiset | Kotimaan uutiset


Hovioikeus korotti tuomiota: ”Tapanilan joukkoraiskaus oli törkeä”
Tänään klo 11:17 (muokattu klo 11:56)

Hovioikeus tuomitsi päätekijän ehdottomaan vankeuteen. Myös muiden ehdollisia tuomioita korotettiin.



JOHN PALMÉN

Helsingin hovioikeus suhtautui Tapanilan joukkoraiskaukseen huomattavasti vakavammin kuin käräjäoikeus. Toisin kuin käräjäoikeus hovi katsoi, että raiskaus oli tehty erityisen nöyryyttävällä tavalla ja se oli ollut myös kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Kaksi alle 18-oli saanut käräjillä vuoden ehdollisen tuomion. Täysi-ikäisen tuomio oli vuosi ja neljä kuukautta ehdollista. Maanantaina antamallaan päätöksellä hovioikeus korotti nuorten tuomion vuoden ja yhdeksän kuukauden mittaisiksi. Täysi-ikäisen Mustafa Nur Mohamedin, 19, tuomio nousi kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaksi vankeusrangaistukseksi.


”Käsiä kaikkialla”


Viiden ulkomaalaistaustaisen nuorukaisen seurue oli ollut uhrin kanssa samassa junassa viime vuoden maaliskuun yhdeksäntenä päivänä. Uhriksi joutunut nuori, täysi-ikäinen nainen ja poikien seurue jäivät pois Tapanilan asemalla, jolloin pojat lähtivät seuraamaan uhria. Käräjäoikeuden mukaan pojat seurasivat naista "jonkinlainen kiusoittelu mielessään". Seurattuaan naista hetken kaksi tekijöistä löi uhria pakaroille, jonka jälkeen kolme muuta esti uhrin poistumisen paikalta.

Yksi tekijöistä esti naista huutamasta pitämällä kättä hänen suullaan. Samaan aikaan tekijä työnsi kätensä naisen housunkauluksesta sisään ja sormen asianomistajan emättimeen. Toinen tekijä työnsi kätensä asianomistajan housunkauluksesta sisään takapuolelta ja sormensa tämän peräaukkoon.







– Puristelevia käsiä tuli joka puolelta, nainen kertoi poliisille.


Some lievensi


Syyttäjä oli vaatinut viisikolle rangaistusta törkeästä raiskauksesta. Helsingin käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että kyse oli vain tavanomaisesta raiskauksesta, koska uhria ei riisuttu, eikä sormin tunkeutuminen ollut yhtä moitittavaa kuin sukuelimillä tunkeutuminen. Seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaus kesti vain vähän aikaa ja väkivaltaa käytettiin ainoastaan kiinnipitämiseen, oikeus perusteli.

Sen mukaan oikeudenmukainen rangaistus teosta olisi ollut vuosi ja kahdeksan kuukautta vankeutta. Alaikäisten osalta tätä alennettiin vuoteen ja kolmeen kuukauteen. Tapauksen saama julkisuus alensi nuorimpien tuomiota vielä kolmella kuukaudella, täysi-ikäisen tuomiota alennettiin neljä kuukautta.

Lopulta kaksi nuorinta sai vuoden ehdollista ja täysi-ikäinen mies vuoden ja neljä kuukautta ehdollista. Lievää tuomiota oikeus perusteli sillä, että vastaajiin oli kohdistunut vihaa ja uhkauksia sosiaalisessa mediassa.

33

518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sä1

      Ja suomalaiset ketä syyllistyy samaan. Niin karkoitus vaikka siperiaan.. töitä tekeen palkka vois olla kuppi riisiä kerran päivässä..!!!

      • sä1

        Ei kyl mullekaan..!!
        Mut olen sitä mieltä että jos suomalainen syyllistyy raiskaukseen niin rajan taa vaan Siperiaan.. Kovempia tuomioita nyt pitäs antaa..! Kolme vuotta Siperian kauniissa talvisissa -40 asteen pakkasissa töitä tehden. Ja kuppi riisiä niin ei tulis Venäjälle niin kalliiksi ruokkia ketään..!! samaa vois olla myös lämpimistä maista tulleet samaan joukkoon..!!!


      • sä1
        sä1 kirjoitti:

        Ei kyl mullekaan..!!
        Mut olen sitä mieltä että jos suomalainen syyllistyy raiskaukseen niin rajan taa vaan Siperiaan.. Kovempia tuomioita nyt pitäs antaa..! Kolme vuotta Siperian kauniissa talvisissa -40 asteen pakkasissa töitä tehden. Ja kuppi riisiä niin ei tulis Venäjälle niin kalliiksi ruokkia ketään..!! samaa vois olla myös lämpimistä maista tulleet samaan joukkoon..!!!

        Ja sit karkoitus kotimaahan..!!!!! Mistä sit lienee tullut..


    • VeiVei

      Nuo oli siis somaleja. Huvittavinta tapauksessa on se että pari ei kuulemma koskenut uhriin ollenkaan niin eivät saaneet mitään tuomiota. Oikeus ei ymmärrä että kyse oli taharrust gamay nimisestä ilmiöstä jossa osa osallistujista seisoo ryhmän ympärillä niin että tapahtumat näy mahdollisille ulkopuolisille ja ettei kukaan pääse häiritsemään aktia.
      Siperiaan pääsy täältä somalilandista alkaa kohta olemaan enemmän palkintomatka kuin rangaistus.

      • sä1

        Siperiaan pääsy täältä somalilandista alkaa kohta olemaan enemmän palkintomatka kuin rangaistus.????? Tarkoitin t-paita päällä ja kevyet salihousut sinne -40 asteen pakkasen töitä tekee..!!
        Ei mun mielestä kuullosta lomalta....??

        Varsinkin jos tulisin lämpimistä maista. Vois tulla pikkasen kylmä..!!


      • sä1
        sä1 kirjoitti:

        Siperiaan pääsy täältä somalilandista alkaa kohta olemaan enemmän palkintomatka kuin rangaistus.????? Tarkoitin t-paita päällä ja kevyet salihousut sinne -40 asteen pakkasen töitä tekee..!!
        Ei mun mielestä kuullosta lomalta....??

        Varsinkin jos tulisin lämpimistä maista. Vois tulla pikkasen kylmä..!!

        Mitä sit jos jäätys sinne kuoliaaksi..?????? näistä samalla päästäs.. Oli sit suomalainen tai lämpimistä maista tulevia...

        Jos joku raiskaa niin sillä on perimässä jotain vikaa...!!!! eikö.????? kuinka moni haluaa raiskata naisen väkivaltaisesti oikeen..?


    • sä1
    • sä1

      JA SITTEN SAKSAAN..!!!
      18-vuotias nainen tunnisti yhden ahdistelijoistaan: Lukuisat kädet koskettelivat minua


      Ulkomaat Julkaistu 11.04.2016 21:32

      Köln rautatieasema

      Joukkoahdistelua tapahtui mm. Kölnin rautatieaseman luona.

      Kölnissä 33-vuotias marokkolainen mies on joutunut ensimmäisenä henkilönä oikeuteen viime uuden vuoden juhlintojen yhteydessä tapahtuneista joukkoahdisteluista.


      The Local kertoo sivuillaan, että miehen syytetään käpälöineen 18-vuotiasta naista samalla kun jopa 20 muuta miestä ahdisteli häntä.

      18-vuotias nainen kertoi paniikistaan, kun mies oli nostanut hänen hameensa ja kosketteli hänen pakaroitaan. Samaan aikaan hän tunsi lukuisten käsien koskettelevan hänen rintojaan ja sukuelintensä aluetta.


      Nainen kertoi tunnistaneensa miehen nähtyään tämän televisiossa aivan eri televisio-ohjelman yhteydessä.


      Kölnissä tehtiin uuden vuoden juhlinnan yhteydessä 118 rikosilmoitusta seksuaalisista päällekarkausista ja joukkoahdisteluista. Tapaus herätti pelkoa maahanmuuttajia ja pakolaisia kohtaan, sillä ahdistelijoita luonnehdittiin Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleiden näköisiksi.


      Syytetty mies oli saapunut Saksaan vuonna 2014 turvapaikanhakijana. Hakemus oli hylätty, mutta mies oli jäänyt asumaan turvapaikanhakijoille tarkoitettuun suojaan..!!!;

      • sä1

        KARKOITUS HETI....!!


        Syytetty mies oli saapunut Saksaan vuonna 2014 turvapaikanhakijana. Hakemus oli hylätty, mutta mies oli jäänyt asumaan turvapaikanhakijoille tarkoitettuun suojaan..!!!;


        Saksassa uunit jo lämpiää..!!!!!


    • sä1

      Lomamatkallaan Qatarissa raiskattu nainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

      Tänään klo 14:48

      Hollantilaisnainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen aviorikoksesta.

      Raiskauksesta epäilty mies saa rangaistukseksi 140 raipaniskua.Oikeustalo Dohassa, jossa raiskauksen uhri tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja sakkoihin. 


      Tänään maanantaina qatarilainen oikeustuomioistuin maan pääkaupungissa Dohassa tuomitsi lomamatkallaan raiskatuksi tulleen hollantilaisnaisen vuoden ehdolliseen rangaistukseen ja 3 000 Qatarin rialin eli noin 710 euron sakkoihin.


      HUOM----> Naisen raiskauksesta epäilty syyrialaismies ei joudu vankilaan, vaan saa rangaistukseksi 140 raipaniskua – 100 aviorikoksesta ja 40 alkoholin nauttimisesta.

      Oikeus passitti miehen ensin lääkärintarkastukseen varmistuakseen, että hän tarpeeksi hyvässä fyysisessä kunnossa kestääkseen raipaniskut.



      22-vuotias hollantilaisnainen oli lomalla Qatarissa, kun mies raiskasi hänet.

      Nuori nainen oli tanssimassa dohalaisessa hotellissa, kun hänet omien sanojensa mukaan huumattiin. Nainen ei muista loppuillasta mitään. Hän heräsi aamulla täysin vieraassa asunnossa ja tajusi, että hänet on raiskattu.

      Raiskauksesta epäilty mies väittää, että seksiin oli molemminpuolinen suostumus.Aviorikos tai laiton seksi on konservatiivisessa Qatarissa vakava rikos.

      Hollantilaisnainen on ollut pidätettynä maaliskuusta lähtien, kun hän teki rikosilmoituksen raiskauksesta.

      Ehdollisen tuomion saatuaan hän pääsee takaisin kotiin. Hollannin lähetystö on auttanut naista koko oikeusprosessin ajan...

    • työntekijä

      SUVAITSEVAISUUS ON NYT SUOMESSA VOIMISSAAN...!!

      Kuubalaismedia luonnehtii Suomen oikeutta helläkätiseksi – "Kuubassa tuomio olisi ollut moninkertainen"

      RIKOS JULKAISTU 22.09.2016 15:08

      Kuubalaispelaajat raiskasivat naisen hotellissa.

      Kuuban lehdistön mukaan Suomessa tuomitut kuubalaispelaajat saattavat valittaa raiskaustuomiostaan.

      Asiasta kertovat Kuuban urheiluviranomaiset.

      Kuubalaislehdistössä Suomen oikeuslaitosta kuvaillaan kuitenkin erittäin lempeäksi.

      Kuuban lain mukaan pelaajat olisivat voineet saada jopa

      7 – 22 vuoden tuomiot.

      Miehet ovat saaneet kolmesta viiteen vuoden vankeustuomiot suomalaisnaisen joukkoraiskauksesta,

      ja tuomio on laajasti uutisoitu myös Kuubassa.

      Tuomion julkaisemiseen asti Kuuban Lentopalloliitto on kuvannut asiaa "vakavaksi kurinpitorikkomukseksi".

      • työntekijä

        Voisin jopa epäillä että tämmöset joukkoraiskaukset TULEE yleistymään suomen maassa..!!


      • työntekijä

        ”Lähestyn teitä, koska tiedän että olette isänmaallinen ihminen.

        Olette varmasti kuullut ja lukenut voin viikko sitten tapahtuneesta yliluutnantin pahoinpitelystä Helsingin Rautatientorilla.

        Kadettiveli, yliluutnantti X menehtyi

        Somaliasta Suomeen siirtyneiden herrojen pahoinpitelystä saamiinsa vammoihin sairaalassa.

        Aikanaan, kun poliisin esitutkintapaperit julkaistaan, saamme lukea sieltä Somaliasta Suomeen siirtyneiden herrojen viimeiset sanat tajuttomalle kadettiveljellemme:

        ”Me määräämme täällä”.

        Näinkö tuhlataan yhteiskunnan verorahoja kouluttamalla kalliisti isänmaallisia kansalaisia upseereiksi maanpuolustuskorkeakoulussa

        ja sitten ulkomailta tulleet ihmiset pieksevät ja potkivat heidät hengiltä?

        Kadettiveljeni kaatui sivusta päähän osuneesta iskusta ja löi päänsä katukivetykseen.

        Tämän jälkeen nämä Somaliasta Suomeen siirtyneet henkilöt jatkoivat pahoinpitelyä ja hänen

        päänsä potkimista.

        Alun perin tämä menehtynyt

        kadettiveli meni auttamaan toista Somaliasta Suomeen siirtyneiden käsiin joutunutta henkilöä.

        Kuinkahan mahtaa yliluutnantin perheen, vaimo ja nelikuukautinen lapsi, käydä korvausten suhteen?

        Ei taida syylliset pahemmin joutua mitään maksamaan, taitaa mennä verorahoista.

        Mutta kuinka olisikaan,

        jos suomalainen upseeri tappaisi jonkun Somaliasta Suomeen siirtyneen?

        Siinähän joutuisi tilille koko kadettikunta ja

        Puolustusvoimat.

        Epäilenpä, että oikeudenkäynti on yksi Helsingin käräjäoikeuden mieleenpainuvimmista. Suurin osa yleisöstä tulee nimittäin olemaan harmaissa.”

        Halme jatkoi:

        ”Arvoisa herra puhemies! Kuinka monen

        suomalaisen pitää kuolla suvaitsevaisuuden nimissä omassa maassaan?

        Ja kuinka monen naisen pitää tulla raiskatuksi,

        koska ei ymmärrä kuin oman isänmaansa kulttuurin?

        Kuinka monen lapsen pitää pelätä tulla seksuaalisesti hyväksikäytetyksi

        ja ryöstetyksi, vaikka heidän isovanhempansa antoivat henkensä juuri sen takia, jotta tulevien sukupolvien ei tarvitsisi pelätä omassa maassaan?

        Elikkä onko näennäissuvaitsevaisuus tärkeämpää kuin lastemme tulevaisuus?”

        Halmeen mukaan kirje nostatti ”tiettyjen edustajien” kasvoille vain vinoja hymyjä.


      • työntekijä
        työntekijä kirjoitti:

        ”Lähestyn teitä, koska tiedän että olette isänmaallinen ihminen.

        Olette varmasti kuullut ja lukenut voin viikko sitten tapahtuneesta yliluutnantin pahoinpitelystä Helsingin Rautatientorilla.

        Kadettiveli, yliluutnantti X menehtyi

        Somaliasta Suomeen siirtyneiden herrojen pahoinpitelystä saamiinsa vammoihin sairaalassa.

        Aikanaan, kun poliisin esitutkintapaperit julkaistaan, saamme lukea sieltä Somaliasta Suomeen siirtyneiden herrojen viimeiset sanat tajuttomalle kadettiveljellemme:

        ”Me määräämme täällä”.

        Näinkö tuhlataan yhteiskunnan verorahoja kouluttamalla kalliisti isänmaallisia kansalaisia upseereiksi maanpuolustuskorkeakoulussa

        ja sitten ulkomailta tulleet ihmiset pieksevät ja potkivat heidät hengiltä?

        Kadettiveljeni kaatui sivusta päähän osuneesta iskusta ja löi päänsä katukivetykseen.

        Tämän jälkeen nämä Somaliasta Suomeen siirtyneet henkilöt jatkoivat pahoinpitelyä ja hänen

        päänsä potkimista.

        Alun perin tämä menehtynyt

        kadettiveli meni auttamaan toista Somaliasta Suomeen siirtyneiden käsiin joutunutta henkilöä.

        Kuinkahan mahtaa yliluutnantin perheen, vaimo ja nelikuukautinen lapsi, käydä korvausten suhteen?

        Ei taida syylliset pahemmin joutua mitään maksamaan, taitaa mennä verorahoista.

        Mutta kuinka olisikaan,

        jos suomalainen upseeri tappaisi jonkun Somaliasta Suomeen siirtyneen?

        Siinähän joutuisi tilille koko kadettikunta ja

        Puolustusvoimat.

        Epäilenpä, että oikeudenkäynti on yksi Helsingin käräjäoikeuden mieleenpainuvimmista. Suurin osa yleisöstä tulee nimittäin olemaan harmaissa.”

        Halme jatkoi:

        ”Arvoisa herra puhemies! Kuinka monen

        suomalaisen pitää kuolla suvaitsevaisuuden nimissä omassa maassaan?

        Ja kuinka monen naisen pitää tulla raiskatuksi,

        koska ei ymmärrä kuin oman isänmaansa kulttuurin?

        Kuinka monen lapsen pitää pelätä tulla seksuaalisesti hyväksikäytetyksi

        ja ryöstetyksi, vaikka heidän isovanhempansa antoivat henkensä juuri sen takia, jotta tulevien sukupolvien ei tarvitsisi pelätä omassa maassaan?

        Elikkä onko näennäissuvaitsevaisuus tärkeämpää kuin lastemme tulevaisuus?”

        Halmeen mukaan kirje nostatti ”tiettyjen edustajien” kasvoille vain vinoja hymyjä.

        Edesmennyt kansanedustaja Tony Halme (ps.) kirjoitti Testamentti-kirjassaan pahoinpitelyn uhriksi joutuneesta upseerista, joka löi päänsä katukivetykseen useiden päähän kohdistuneen potkun jälkeen ja kuoli.

        Tapahtumat sattuivat 2003 Helsingin Rautatieaseman taksijonossa. Nyt, 13 vuotta myöhemmin Suomen Vastarintaliikkeen (SVL) jäsentä epäillään kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä, joka sattui täsmälleen samassa paikassa.


      • työntekijä

        Olisko nainen ollut nuori suvaitseva. Joka pienessä hiprakassa ajatteli kokeilla TUMMAA nuorta miestä...!!

        TOIVOTTAVASTI ON VIELÄ SUVAITSEVA TURVAPAIKAN HAKIJOITA KOHTAAN... ETTEI MIELI VAAN MUUTTUNUT..!


    • raiskaajamatu

      me suvaitsevaiset haluamme lisää matujen tekemiä joukkoraiskauksia ja tappoja te rasistit ette niitä vihapuheillanne estä.

      • työntekijä

        Vihapuheilla..?? Siitä vaan Kokemäen poliisille ilmoittaa jos löysit noista vihapuheita..

        kyllä sivusto poistaa kaikki mikä on vihapuhetta..!!


    • työntekijä

      Nämä kuuban pelaajat voivat hakea vapautumisen jälkeen suomesta turvapaikkaa.. kotimaassa kun voi joutua KÄRSIMÄÄN. No suvaintaanko..?

      No..??


      "Kuubalaismedia luonnehtii Suomen oikeutta helläkätiseksi – "Kuubassa tuomio olisi ollut moninkertainen"

      • työntekijä

        No tottakai suvaitaan.. ;) suomi nousuun..!!


    • työntekijä

      EIKÖ.....???? SUVAITA..

      • Eivihaamiselle

        Ei tietenkään suvaita. Kenenkään rikollista toimintaa.


      • työntekijä
        Eivihaamiselle kirjoitti:

        Ei tietenkään suvaita. Kenenkään rikollista toimintaa.

        Nämä kuuban pelaajat voivat hakea vapautumisen jälkeen suomesta turvapaikkaa.. kotimaassa kun voi joutua KÄRSIMÄÄN. No suvaintaanko..

        Nehän ovat silloin kärsineet tuomionsa ja ovat vapaita ihmisiä ja voivat hakea suomesta turvapaikkaa jos kotimaassa voi joutua KÄRSIMÄÄN joukkoraiskauksesta. Mihen nyt katosi suvaitsrvuus..?? "Rasisti"


    • eivihaamiselle

      Suvaitsevaisuus ei tarkoita rikollisten tekojen hyväksymistä.
      Turvapaikan saamiselle on olemassa perusteet, joilla sellainen myönnetään. Oikeus hakea turvapaikkaa on kenellä tahansa.

      • työntekijä

        Rikoksensa kärsineet ovat vapaita ihmisiä.. suomen lakien katsottuna..

        Eli vapaita hakemaan turvapaikkaa suomesta..!


      • Eivihaamiselle
        työntekijä kirjoitti:

        Rikoksensa kärsineet ovat vapaita ihmisiä.. suomen lakien katsottuna..

        Eli vapaita hakemaan turvapaikkaa suomesta..!

        Näinhän juuri sanoin. Saavat hakea, koska heillä on siihen oikeus, mutta epäilen, että eivät tule sitä saamaan, koska perusteet turvapaikan myöntämiselle ei täyty.
        Keskustelu asiasta on muutenkin täysin hypoteettinen, missään ei ole sanottu, että hakisivat täältä turvapaikkaa.


      • raiskaajamatu

        suvaitsevaisuus on juuri sitä ,että haluaa tappavat ja raiskaavat matut tänne kuten pääministeri sipilä.


      • OnkoVaikeeYmmärtää

        No ei todella oo. Ei ihme jos vaahtoatte, kun ette edes tiedä mitä suvaitsevaisuus on. Kuvittelette jotain ihan omianne! Suvaitsevainen hyväksyy ihmiset yksilöinä ja kohtelee niitä ihmisarvoisesti riippumatta ihmisen varallisuudesta, yhteiskuntaluokasta, uskonnosta, ihonväristä, sairaudesta, aatteesta, vammasta jne.
        Suvaitseva hyväksyy ihmisen, mutta ei ihmisen tekemiä vääriä tekoja.

        Minäkin hyväksyn niinsanotut rasistiset henkilöt ihmisinä ja mulla on niitä kavereina ja ovat tosi mukavia ihmisiä. Mut jos nää käy tappelemaan tai haukkumaan muu värisiä, nii sellasta käytöstä en hyväksy enkä tykkää.


      • Eivihaamiselle

        Koko suvaitsevaisuuden määrittely on oikeastaan turhaa. Minulle on jo kotikasvatuksessa jo opetettu kunnioittamaan toisia ihmisiä. Kaikilla on ihmisarvo.
        Jokainen ihminen on yksilö, eikä yksilön ominaisuuksia voi yleistää koskemaan kokonaisia ihmismassoja.


      • työntekijä
        Eivihaamiselle kirjoitti:

        Koko suvaitsevaisuuden määrittely on oikeastaan turhaa. Minulle on jo kotikasvatuksessa jo opetettu kunnioittamaan toisia ihmisiä. Kaikilla on ihmisarvo.
        Jokainen ihminen on yksilö, eikä yksilön ominaisuuksia voi yleistää koskemaan kokonaisia ihmismassoja.

        Taidat olla "utopistiksi" kuvitelmia sulla.. toki ihanne maailmassa mutta maailma ei ikinä tule toimintaan noin.. !!

        ,Koko suvaitsevaisuuden määrittely on oikeastaan turhaa. Minulle on jo kotikasvatuksessa jo opetettu kunnioittamaan toisia ihmisiä. Kaikilla on ihmisarvo,

        "Kutsuttaessa jotakuta utopistiksi tarkoitetaan että hän on niin sanottu taivaanrannan maalari, joka ei ymmärrä tai ajattele realiteetteja"

        esim Osama bin Laden.
        Adolf Hitler. josef Stalin.

        Siinä nähdään kun miljoonat ihmiset Suvaitsevat. Ja samaan aikaan kuoli miljoonia ihmisiä kun ihmiset suvaitsi näiden henkilöiden tekoja..!!

        Ja saksassa ihmiset mietti että miten he eivät tehnyt mitään.. peiliin katsomisen paikka taisi olla suurella osalla saksalaisia..!


      • Eivihaamiselle

        Anteeksi mitä? En ilmeisesti taas ymmärrä mitä tarkoitat?
        Nimitteletkö minua?
        En ymmärrä miksi?

        Vaikutat henkilöltä, jonka mielestä kaikki omasta mielipiteestäsi poikkeavat mielipiteet ovat vääriä ja vain omasi oikea. Sellaisen henkilön kanssa keskustelu ei ole kovin hedelmällistä eikä antoisaa.


      • työntekijä
        Eivihaamiselle kirjoitti:

        Anteeksi mitä? En ilmeisesti taas ymmärrä mitä tarkoitat?
        Nimitteletkö minua?
        En ymmärrä miksi?

        Vaikutat henkilöltä, jonka mielestä kaikki omasta mielipiteestäsi poikkeavat mielipiteet ovat vääriä ja vain omasi oikea. Sellaisen henkilön kanssa keskustelu ei ole kovin hedelmällistä eikä antoisaa.

        Siinä SOINI on kanssa yksi
        "utopistiksi" väkivaltaa tulee aina olemaan suomessa vaikka kuinka pitäs kunnioittaa
        jokaisen ihmisarvoa..!! "Aina sattuu murhia raiskauksia pahoinpitelystä"

        KAIKESTA RIKOKSESTA PITÄÄ SAADA KOVEMPIA TUOMIOITA.. MURHA- TEKIJÄLTÄ HENKI POIS.. RAISKAUS- MINIMI 10V VANKEUTTA JA SITÄ RATAA.. mutta taitaa olla utopiaa.. ;)

        Ei mikään maa tule olemaan ihanneyhteiskunta...!!
        Se on UTOPIAA..


        TIMIN SOININ SANOIN

        Suomi on liberaali demokratia, jossa poliittiset näkemykset saa ilmaista.

        - mutta sanoilla ja jokaisen ihmisarvoa kunnioittaen.

        Meillä on pitkä perinne siitä, miten asiat hoidetaan ilman väkivaltaa.

        Tästä periaatteesta täytyy pitää kiinni myös jatkossa.

        Vihalle ja väkivallalle ei ole Suomessa tilaa. Tämä koskee kaikkea ääriajattelua, Soini sanoi..


    • Mites_se_menikään

      Paljonkos se perSujen työmies saikaan siitä raiskauksesta?

    • Linnaanloppuiäks

      Suomessa kaikki raiskaajat saa ihan liian kevyitä tuomioita! Tuntuu et raiskatun pitäs aina todistaa et se ei oo halunnu tulla raiskatuks. Ihan sairasta! :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe