Sinä tumma nainen

0207

Hei sinä tumma nainen. Ohitit tänään 13.4 klo. 14 jälkeen s-marketin parkkipaikalla juuri parkkeerannut harmaan hiacen. Katsoit minua. Kävin pitkäripasessa. Palatessa olit s-marketin sisällä jonottamassa ulko-ovien lähellä. Oliko siinä postinpiste. Mut taas katsoit silmiin. Nyt jäi niin paljon vaivaamaan, et oli pakko kirjoittaa tänne. Jos vaikka olisit ollu kiinnostunut.. Vastaa jos tunnistit itsesi.

26

2707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seTummanainen

      Hai sie nuori mies, myy mulle hiases. Valde tarttes just semmosta työautoks.

      • stanamutäpaskaajauhatte

        Joo ja se oikea tummanainen tulee vetäsemään tuommosta valehtelevaa no life kakaraa turpaan...


    • Tummaverikkö

      Hmm..olen kiinnostunut, mieleeni jäit ;-)

      • 0207

    • Seiskantyttö

      Minäkin näin tuon kohtauksen. Tuskin monikaan nainen saa sinunlaiselta - palaneelle viinalle tuoksuvalta ukon käppyrältä orkkua...

      • kusipäitäriiittääää

        Pitääkö muijan saada orkku että pitää miestä jonain?! Tyhmiä muijia sitten on sellaiset. Se, mitä on korvien välissä, merkkaa eniten. Tuolla juoksee täys kaheleita, jotka hoitelee muijan ku muijan, että muijat pitäisivät sitä kahelia hyvänä tyyppinä. Muijien selän takana tekevät ties mitä idioottimaisuuksia.


    • kakkiahousuuuun

      Se olin mina. Soita mulle. Olen kakki. nam. nam. Kuhmon kakkihousu.

    • siis ihan sama, jos kerta joku asiaa jää vaivamaan niin anna sen vain olla. Ja saapihan nyt herrattunen aika sentään katsoa toista ihmistä silmiin, ei sen ole pakko merkitä mitään.

    • Ettärohkeastivaan

      Minäkin tumma, kun väriä vähän aina joskus laitan.
      Mutta saa kyllä olla onnellinen oikeasti tuo nainen, jota tuo 0207 täällä kaipailee. Ottakkaa muutkin sinkkumiehet täällä opiksi, tuollaisia miehiä me sinkkunaiset, vanhemmatkin täällä kaipaillaan. Niin pieniä juttuja, mutta suuria meille naisille. Toivottavasti joku joskus täällä Kainuussa järjestää sinkkutapaamisen, niin että voisimme tapahtumassa tavata ja tutustua. Olisiko kannatusta?

    • siittäjäkö

      Hei oikeesti! Toivottavasti kukaan ei järjestele tuollaisia tapaamisia, ettei sisäsiittoisuus kasva!!!

      • saistullauskonpuhdistus

        Siinäpä se! Ja tulee mieleen, ettei tälle palstalle melkeinpä kannata mitään pahemmin kirjotellakaan, kun sairaat sekopäät tekee kaikkensa saadakseen pilattua toisten asiat. Ja sanovat itseään kristityiksi...?


    • Rami-A

      Muistan sinut hyvin. Ajoit Hiacen komeasti parkkiin. Katsoin vain, että on kaikki kilsat lasissa niin autossa kuin miehessäkin. Oli pakko katsoa sun viinalastia ja todeta, että kovalla työllä saa kasvot noin pöhöttymään. Minulla on vaimo ja lapsi ja pitkät hevarihiukset. En ole kiinnostunut.

    • ihmetellen

      Kuhmolaiset ääliöt taas täällä raapustaa. Jos toiset saa toisensa vaikka tätä kautta ni hyvä niin. Tämä on muuten niin kakka paikka purkaa mielipiteitä. Toivoisin yleensäkkin, että täällä voitaisi keskustella asiallisesti. Turha toivo varmaan kuitenkin.

      • miettisivätmuitaki

        Ei se mitään... jotkut idiootit kuvittelevat, ettei heidän tekojaan kukaan näe. Aikanaan kaikki salaisuudet paljastetaan. Saa porukka aihetta muuhunkin kun kyselemiseen että mitä tuli kirjoteltua...


    • Tummaverikkö

      En omista sähköpostia enkä tietokonetta. Sotkamon Nesteellä nyt kirjoitan tätä, joten tule tänne, jos kiinnostaa. Tämä taitaa olla auki klo 22 asti. Tule sinua odotan.

      • 0207

        Olisin kyllä tullut. Nyt en siihen kerenny, kun luin ilmoiksesi vasta nyt. Mut pitää keksiä jokin keino. En ole sotkamosta, enkä kuhmosta. Kainuusta kuitenkin. Aikakin olisi ollut tiukka, vaikka olisin huomannut ilmoituksesi heti.


    • kenhänon

      Ei millään pahalla mutta todellista hakuammuntaa etsiä tiettyä anonyymia anonyymien joukosta. "Tummaverikkö" saattaa olla oikeasti joku lihava ja hikinen peräkamarinäijä jolla ei ole muuta tekemistä kuin satuilla palstalla.

      • 0207

        Kaikki on mahollista.. eihän sitä koskaan tiedä...


      • vapaatässä

        Juuri niin. Kun itsekin tietäisin millaisesta tyypistä on kyse tuossa 0207:ssa. Oon nimittäin vapaa muija. Enkä ole alkuperäinen kuhmolainen, vaan etelästä. Onko 0207:lla tuo sähköposti käytössä, jotta voi ottaa yhteyksiä? Lupaa pitää kysyä.


      • 0207

        On.mut järkevässä asiassa..


      • vapaatässä
        0207 kirjoitti:

        On.mut järkevässä asiassa..

        Onko järkevää kysyä ikää ja ulkonäköä?


      • Tummaverikkö

        Tumma olen yhä ja lapin miesten silmiin katselen. Kyllä sinä kuitenkin parsta, mitä olen koskaan tavannut. Kyllä tiemme vielä kohtaavat. Rakkautta ensisilmäyksellä ;-)


    • siegheilperskarva

      führer ei unohda teitä
      nahkahousuni aivan kostuvat tuosta intesiteetistä, jonka kohdistatte epätoivossanne netin ihmeelliseen maailmaan. Jumala kanssamme, se on suomeksi!

    • fdfadfdfeeraf

      kannattaisko kiskasta hihasta silloin kun näkee kauniin naisen.. harvapa täällä lukee näitä palstoja.

      suomalainen mies on liian ujo ja siksi menettää tilaisuutensa.. ottakaa oppia etelän miehistä. ne tulee jos on kiinnostuneita keskustelee.. kaikki ei oo pahoja ja ymmärtää sanan ei kiitos. mutta se rohkeus

    • runk..ri

      olen täällä kuhmon rautatieasemalla tai sitten kiljukankaalla. tule heti ,,

    • Odotellessasitäoikeaa

      Kylläpä olisi mukava, näin sinkkunaisena, että joku sopiva sinkkumies tulisi vastaan, katsoisi silmiin, ja .. no .Miksihän me ollaan niin ujoja täällä Kainuussa, Pitäisi vain kysyä vastaantulevalta, jos kolahtaa, että mitä kuuluu... Olisihan se kuin "lottovoitto" näin sinkulle jos sen oikean löytäisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      172
      7089
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4152
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1624
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe