Inositolin määrä

sa324tet

Hei millasella määrällä syötte Inositolia, jotka sitä käytätte?
Itse oon käyttäny tota SOlgarin 500mg. Ohjeistuksen mukaan 2-3 tabl.
taitaa olla, mutta netistä löytyy ocd:hen suosituksia jopa 4000mg päivässä.
Inositoliha kuitenkin oikeastaan sivuoireeton. Mitä mieltä ootte?

12

2124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neurootikko

      Moi

      Toki voit koettaa inositolia mutta jos haluat pakkoneuroosista todella eroon niin ainut keino on asenteen muutos koko sairauteen.
      Lopetat neuroosien tottelemisen ja kestät ahdistuksen.

      -Tämä on toki helppo sanoa mutta vaikeampi tehdä.
      Kokemusta on....

    • aloittaja146790

      jep, olen tuosta kyllä kuullut. mut mitenkä tuo toimii pakkoajatuksiin? Itselläni ei ole mitään pakkorituaaleja vaan ihan pelkästään ajatuspainoitteista. Tuntuu hieman uskomattomalta käydä "pakottamaan" omia ajatuksiaan suuntaan tai toiseen. Ajatukset ja tunteet kun tulevat ja menevät.Ja kuinka tuota neuroosien tottelemattomuudesta tulevaa ahdistusta voi vuodesta toiseen sietää? Sehän luulisi aiheuttavan pitkäkestoisena vaan lisää psyykkistä harmia. Mutta en väitä, etteikö tuollakin tavalla olisi mahdollista noista eroon päästä..

    • neurootikko

      Kerroppa hiukan tarkemmin minkälaisia pakkoajatuksia sinulla on?

      Ahdistus ei kestä ikuisesti, kun kestät ahdistuksen se kyllä laimenee aikanaan.

    • inositoli
    • maspakkoneurootikko

      Moro

      ite tilasin tuota ulkomailta 500g johki 20e hintaan mutta aika kauan saanut saapumista odotella

      käsittääkseni tuo annos täytyy olla vielä paljon isompi siis GRAMMAA ei milligrammaa. Näin itse ymmärsin.

      Itse olen aika monia luontaisuotteita kokeillut aiemmin, mutta aika heikolla menestyksellä OCD ja masennusongelmiin. Myös N-acetyl cysteiniä mitälie tilasin, koska sitäkin ainakin eng wikipedian mukaan ehdotettu pakkoneuroosien hoitoon.

      • maspakkoneurootikko

        Noniin viime perjantaina sain nuo postista (abouttia 16pv siinä meni). 5 päivänä olen tuota about 3-6 grammaa ottanut, mutta en ole vielä huomannut mitään vaikutusta. Välillä ollut ilmeisesti stressin takia pahojakin pakkoneurooseja. Noin 1 tl siis olen ottanut tuota jaheena, vähän vaikea mitata tarkasti, ellei kunnon pientä vaakaa.
        No ajattelin nuo 500g kuitenkin käyttää, ehkä niitä pitää ottaa viikkoja, tai jopa kuukausia. Alan varmaan jossain vaiheessa nostamaan määrää, niin että lopulta otan 20g annoksia. Mutta ei kannata ottaa liikaa kerralla aluksi, sillä voi mennä maha sekasin. NAC eli asetyylikysteiiniin en ole vielä koskenut toistaiseksi.

        Antakaa te muutkin ideoita luontaistuotteista, tai ravinnosta, mikä auttaa mahdollisesti ja jakakaa muille. Tai toimiiko esim meditaatiot sun muut konstit? Itse olen pakkoneurooseeja kärsinyt n. 7v ja joskus alkujaan saattoi mennä tuntejakin päivässä neurooseihin.......


    • maspakkoneurootikko

      Pahoittelut olin laskenut tuon määrän väärin tuossa, olin siis ottanut n 1g tuossa 5 päivän aikana en 3-6g , kun tuo elektroninen vaaka ei oikein toimi.

      • neurootikko11

        Moi

        Tehokkain keino pakkoneurooseihin on todellakin se että kuinka suhtaudut niihin.
        Vastustamalla niitä köysi löystyy, tottelemalla köysi kiristyy.

        Luontaistuotteista e-epa:sta voisi olla apua myös pakkoneuroosiin.

        Täytyy ymmärtää että reseptilläkään saatavat lääkkeet eivät paranna pakkoneuroosista, ainoastaan helpottavat oloa, se voi parantaa kun muuttaa suhdettaan näihin pakkoneurooseihin.

        maspakkoneurootikko,,,, voisitko kertoa minkälaisia pakkoneurooseja sinulla on, ehkä suhtautumista niihin voisi muuttaa ja sitäkautta voisit vapautua.

        Ymmärrän sen että "pakot" ovat monesti täysin terveen järjen vastaisia ja voi olla hävettävää kertoakkin.


      • maspakkoneurootikko

        Itselläni on aikalailla ollut kaikenlaisia neurooseja. Aikanaan oli enemmän rituaaleja ja tarkastamista, mutta nykyään ne muuntautuneet lähinnä pakko-ajatuksiksi. Täytyy ajatella tietty määrä tiettyjä asioita, tai tekoja jne. Itselläni aikanaan nuo rituaalit ja tarkastamiset ajoittuivat yleensä iltaan, juuri ennen nukkumaanmenoa, (tiedän syynkin) mutta nykyään neuroosit piinaavat tasaisemmin pitkin päivää.

        Myös aikanaan bakteerikammo liittyi vahvasti neurooseihin (ja emetofobia sen mukana) , mutta niistä pääsin eroon aikalailla n. 80% armeijassa, jonka jaksoin juuri ja juuri käydä. Tuolloin armeijan jälkeen oli jopa lähes oireettomia jaksoja, kunnes ne pikkuhiljaa palasivat. Oikeastaan tuon jälkeen alkoi vielä pahempi stressaminen ja ne pakko-ajatukset, mutta konkreettisesti aikaa vievät neuroosit jäivät onneksi vähemmälle, kuten rituaalit ja tarkastamiset.

        Täytyisi varmaan itse voittaa luonteella nuo neuroosit, mutta jotenkin tuntu, että muuntautuvat aina vain erilaiseksi. Ja öhh jotenkin tuntuu, että pää on pirstaleina muutenkin nykyään, en edes tiedä paranisiko elämänlaatu jos pääsisin noin suurimmasta osasta neurooseistani eroon... E-epaa olen kyllä joskus kokeillut.

        Itse suhtaudun aika turhautuneesti neurooseihini ja pyrin aikalailla minimoimaan ne. Joskus pyrin tekemään sääntöjä päässäni, että tiettyinä viikonpäivinä teen vain teityt asiat tms, mutta aina sekään ei toimi. Olen yrittäny myös tehdä vastaneurooseja toteuttamalla pienempiä toimituksia, isompien sijasta, mutta en kovin hyvällä menestyksellä. Ja jos en neurooseja toteuta yleensä tietenkin pelkää, että jotain brutaalia tapahtuu. Ei pelkästään eläville, vaan myös jo kuolleille, joka on vielä piinaavampaa. Häpeä on tietenkin yksi asia näissä neurooseissa, enkä niistä puhu kenellekään, ellen sitten kännissä... Rahatkin pian ovat aikalailla loppu, eivätkä opinnot suju.

        Nojoo en tiedä kirjotinko väsyneenä paljoa oleellista, kertoisitko omista neurooseistasi ja miten olet saanut niitä kuriin? Ja jep, tätäkin kirjoittaessa pakko-ajatukset luontaisesti häiritsivät :I


      • neurootikko

        Moi

        Nuo ns.vastaneuroosit ovat myöskin itselle tuttuja, tyyliin jos nyt tottelen tuota neurooseja niin se on "paha" ja tapahtuu jotain,,,, mitä pelkään. Nämä on niin sekavia ettei näistä oikein itsekkään osaa kirjoittaa.

        Koitappas tehdä näin:
        Laitat aamulla vihkoon kellon ajan ja päivämäärän, vaikka saman päivän illaksi.
        Teet kylmästi päätöksen että yhtäkään pakkoneurooseja et tottele ennekuin tuo merkitsemäsi aika on täyttynyt. Se on vain pakko pitää. Jos tuntuu vaikealta voit päivämäärän alle listata neurooseja jotka sitten "toteutat" kun aika on mennyt yli.
        -Tässä vaaditaan kyllä sitä että pidät kiinni tästä päätöksestä.

        Minulla on myöskin pakko ajatuksia, pitää ikäänkuin "korjata" joku negatiivinen ajatus tai jotain huonoa tapahtuu, siis ajatella toisin. Näissä onnistuu vallan hyvin tämän siirtäminen.

        E-epaa olet koittanut, minusta tämä auttaa.

        Hiljakkoin aloin syömään berberiiniä, tästä tuntuu olevan apua pakkoneuroosiin, olen saanut sos.tilanteisiin tästä apua. Ilmeisesti berberiini lisää serotoniinia aivoissa eli toimii vähän kuin masennus lääke.
        Itseasiassa tästä voisi olla juuri sinulle hyötyä, tämä tuntuu jättävän pois pakkoajatukset.

        Jos etsit luontaistuotteista apua niin myöskin voin suositella maitohappobakteereja, usko pois, voivat auttaa.


      • maspakkoneurootikko

        Joo voisihan tuota vihkohommaa kokeilla, ongelma vain joskus ovat tuollaiset spontaanit neuroosit, jotka sitten vievät keskittymiskyvyn kunnes ne teteuttaa keskellä päivää stressaavassa tilanteessa I: . Maitohappobakteereita käytän itsekin, mutta tosi harvoin. Itse olen pitänyt olopäiväkirjaa tuossa viimeiset 4kk yrittäen vetää johtopäätäksiä yksityiskohtaisesi ravinnosta, unesta ja tekemisestä ja yrittänyt miettiä, miten saisi neurooseja tms järjestykseen. En ole kuitenkaan vielä onnistunut mitään kunnon johtopäätöksiä vetämään.


    • maspakkoneurootikko

      Joo päivitystä en pahemmin ole kokenut saaneeni tuosta inositolista apua. Ehkä syy on, ettei maha tykkää suurista määristä, koska maha menee aina välillä kuralle, vaikka pyrin ottamaan useina peininä annoksina pitkin päivää. Rituaalit ehkä vähän vähenivät, mutta se voi olla senkin ansiota, kun ollut aika stressitöntä aikaa. Tiedä sitten myo-inositolista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe