Rautaristi

Metallilastut ropisevat sorvin johteille, kun sorvaan isoa akselia vanhalla venäisellä louskolla, pillinvihellys päättää hikisen urakkani ja  ilmoittaa janoisille kahvitauon alkamisesta. Ihmiset lopettavat työnsä ja kiiruhtavat kahville täyteen ahdettuun kahvitupaan, jonka seinät ovat tapetoitu tissijulisteilla.


Istuin nuorimpana pöydän päähän ja kaivan tupakansavuisessa huoneessa repustani esiin pussillisen Berliinimunkkeja ja laitan ne kiertoon. Isomahainen tatuoitu mies hymyilee edessäni ja nappaa paksuilla sormillaan munkkipussin itselleen. Hän kaivaa itselleen kaksi munkkia ja eroaa rakkaastaan selvästi liian aikaisin, laittaessaan munkkipussin eteenpäin sanoen "tämä poika pääsee ensikesänäkin kesätöihin". Kommentti saa ihmiset nauramaan, naurahdan itsekin kaivaessani samalla rintataskusta kännykkääni, katson puhelimeeni ja huomaan enoni lesken yrittäneen soittaa minulle. Nousen ylös ja sanon "pitää soittaa pari puhelua" isomahainen mies huutaa perääni "saanko syödä munkkisi!?" huudan takaisin "syö pois!" ja suljen nauravan kahvituvan oven mennessäni.

Kävelen kuuman kosteasta hallista pihalle, hallissa ei ole ilmastointia ja koko kesän se on tuntunut Amazonin sademetsältä, koneiden äänien korvatessa eläinten äänet. Enoni leski vastaa puhelimeen suomenruotsalaisella korotuksellaan "haloo Ursula Andersson puhelimessa" Vastaan "moi Ursula, olit soittanut?" Ursula "jaa kyllä minä yritin soittaa" vastaan rennosti "mitäs asiaa" Ursula "pappa on huonossa kunnossa, mene katsomaan häntä" Vastaan "okei pitää käydä" Ursula jatkaa nauraen "minuakin voit tulla katsomaan" Vastaan "okei Ursula, pitää mennä jatkamaan töitä moi" Ursula "moi".

Olen aina pitänyt Ursulasta, hän on 41 - vuotias leski. Hän on todella kaunis nainen ja olisi varmasti saanut miehen itselleen jos olisi tahtonut. Enoni kuoltua, hän on silti pysynyt läheisissä väleissä perheeseemme. Välillämme on aina ollut pientä seksuaalista jännitettä,  varttuessani aikuisuuden kynnykselle, se on vaan mielestäni lisääntynyt. Laitan puhelimen rintataskuuni ja katson hetken paahtavaa aurinkoa, kunnes totean "paahtuuhan tuolla sisälläkin" ja menen takaisin töihin.

6

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päästyäni töistä, hyppään pyöräni selkään ja poljen Tilkan sairaalaan Mannerheimintielle. Kysyn vastaanoton tytöltä "anteeksi, missä huoneessa on Aarne Sorsa?" Vastaanoton tyttö näpyttelee ketterästi tietokonettaan ja toteaa melko pian "vasen käytävä, huone 221" kiitän vastaanoton tyttöä ja lähden kävelemään kohti huonetta.

      Saavuttuani huoneeseen huomaan Ursulankin olevan vielä paikalla, hän syöksyy halaamaan minua huomattuaan saapumiseni "ihanaa kun pääsit tulemaan Oskari" hän sanoo halatessaan minua aavistuksen liian pitkään. Sitten hän sanoo "pappa nukkuu, haen kahvia kanttiinista, otatko sinä?" vastaan "ei kiitos" ja istun tuolille vaarini viereen. Ihastelen kauniita kukkia hoitopöydällä ja katson sairasta vaariani, joka makaa sängyssään kukkien vastakohtana, niin kuihtuneena ja vanhana.

      Ursulan lähdettyä huoneesta, vaarini avaa silmänsä ja hymyilee minulle. Sitten hän sanoo rauhallisella äänellään "näyttelin nukkuvaa, Ursula on minulle rakas ja arvostan häntä ylikaiken, mutta hän on vähän sellainen hössöttäjä" naurahdan vaarini hyväntahtoiselle jutulle ja tartun häntä kädestä. "halusit kuulemma nähdä minut" sanon puristaen hänen kuihtunutta kättään. Vaarini vastaa "minulla on sinulle jotain kerrottavaa" sanon "no kerro pois" vaarini ottaa kätensä pois kädestäni ja käärii sairaalapaitansa vasemman hihan ylös, sitten hän kysyy "tiedätkö mikä tämä on" ja osoittaa lähellä vasenta kainalokuoppaansa olevaa suttuista tatuointia, joka näyttää olevan A - kirjain. Vastaan "ei hajuakaan" vaarini sanoo "tämä on veriryhmäni ja tatuointi tehtiin Saksassa 1941" myötäilen häkeltyneenä ja saan kysyttyä "ja?" Vaarini jatkaa "palvelin sodan aikana vapaaehtoisena Suomalaisessa Waffen-SS-vapaaehtoispataljoonassa" vastaan "no tämäkö se juttu oli, tuskin olit ainoa ja jos koet omantunnontuskia sodassa tapahtuu käsittämättömiä asioita" olen nousemassa ylös kun vaarini tarttuu käteeni sanoen "istu alas" istun takaisin penkille. Vaarini katsoo minua silmiin ja sanoo "kuules nyt, kotonani olohuoneen lipastossa on sotapäiväkirjani. Tahdon, että sinä saat sen ja ehkä et tee samoja virheitä elämässäsi mitä itse tein". Vastaan asiallisesti kiitos, sitten vaarini kääntää kylkeään ja jatkaa tyytyväisenä uniaan.

      Nousen ylös ja huomaan Ursulan ovensuussa kahvin kanssa hän kysyy "mitä se pappa halusi?" Vastaan hymähtäen "tahtoi antaa sotapäiväkirjansa minulle" Ursula vastaa "no sittenhän me haemme sen sinulle vai mitä?" Vastaan hieman jarruttaen "oli pitkä työviikko ja olen pyörällä liikenteessä" Ursula sanoo "no mutta minä tulin autolla ja pyörä sopii kyytiin".

      Pian huomaan istuvani Ursulan keltaisessa kuplavolkkarissa. Ihmettelen pyörääni joka mahtui kuin ihmeen kaupalla kuplan takapenkille. Ursula sanoo "tämä on tämmöinen tilaihme" ja pysähtyy liikennevaloihin. Ihmettelen miten Ursula näkee lyhyenä naisena mitään ratin takaa. Vitsailen asiasta ja Ursula naurahtaa punaisen valon vaihtuessa vihreäksi. Pian saavumme vaarini talolle ja Ursula pysäköi ketterästi keltaisen kuplavolkkarinsa pihalle. Nousemme ylös autosta ja kuljemme talon ovelle. Ursula kaivaa käsilaukustaan avaimet ja avaa omakotitalon oven.

    • Riisumme kenkämme ja jätämme takit eteiseen. Ursula laittaa valot päälle vanhaan tiiliseen omakotitaloon ja kulkee edelläni olohuoneeseen "täällä jossain se päiväkirja varmasti on" hän sanoo aloittaessaan lipaston tonkimisen, joka ylitsepursuaa tavaraa. Istahdan olohuoneen sohvalle ja katson kelloani, joka näyttää jo huolestuttavan paljon.
      Ursula jatkaa tonkimistaan ja huomaan katselevani hänen kiinteää pyllyään. Havahdun hereille päiväunistani Ursulan huutaessa "löytyi!" Ursula kääntyy ympäri ja tulee viereeni sohvalle paksun mustan kirjan kanssa, joka näyttää olevan pahasti koinsyömä. Ursula istuu viereeni ja antaa kirjan minulle, sitten hän yllättäen puristaa reittäni ja kysyy "haluatko vielä jotain muuta?" Vastaan "kahvi kyllä maistuisi." Ursula nousee ylös sanoen "minäpä keitän". Katselen hänen tiukkaa pyllyään, joka näyttää herkulliselta keinuessaan kun hän kävelee keittiöön.

      Selailen päiväkirjaa ja huomaan sen olevan varsin mielenkiintoinen, sitten kuulen keittiöstä huudon "kahville!" Nousen ylös ja kävelen keittiöön, päiväkirja kainalossani. Istahdan keittiönpöydän ääreen ja lasken päiväkirjan pöydälle. Ursula tuo eteeni vanhan arabian valkoisen kahvikupin ja kaataa sen täyteen mustaa kahvia, tämä avaa tahtomattani näkymän Ursulan rintoihin. Sitten hän vie kahvipannun pois ja istahtaa seuraani. Juomme kahvia Ursulan kanssa ja juttelemme niitänäitä.

      Havahdun kun kello lähenee jo kahdeksaa illalla, katson kelloani ja sanon "oho, kylläpä aika on mennyt nopeasti" Ursula vastaa "no näinpä" kysyn "pitäisikö tässä lähteä kotiinpäin?" Ursula katsoo kelloaan ja vastaa "eikai tähän aikaan enää minnekään" ja jatkaa "minäpä lämmitän saunan ja jäädään tänne yöksi, sitten aamulla pois" vastaan "niinkai on parhainta." Ursula poimii kahvikuppimme pöydältä ja katoaa alakertaan lämmittämään saunaa. Kävelen olohuoneeseen ja Istahdan sohvalle, pian Ursula nousee alakerran portaita huudahtaen "puoli-tuntia niin pääsee". Ursula istahtaa jälleen viereeni ja sanoo vihjailevasti "tein sinulle pedin papan huoneeseen, mutta minunkin viereeni voi tulla, jos pelottaa yöllä" nauramme vähän ja lähden saunaan.

    • Vesi sihahtaa kiukaalle kun heitän löylyä, tunnen kuinka kehoni rentoutuu ja hikoilee koko viikon työstressit pois. Suljen silmäni ja nojaan taaksepäin. Pian havahdun saunanoven aukeamiseen ja avattuani silmäni huomaan Ursulan seisovan alasti edessäni. Hämmystyn vähän, mutten osaa enkä saa sanottua mitään, hänen kehonsa näyttää uskomattoman hyvältä. Ursula hymyilee  ja nousee viereeni lauteille. Istumme hiljaa vierekkäin sanomatta sanaakaan. Heitän lisää löylyä mikä saa Ursulan kyyristymään aavistuksen kohti lattiaa. Huomaan hänen katsovan haaroihini ja hymyilevän. Katson Ursulaa ja Ursula hymyilee takaisin kysyen "saako täti maistaa?" Levitän jalkojani ja Ursula tarttuu pienellä kädellään paksuun munaani, hän vetää määrätietoisesti esinahkani taakse ja ottaa sitten suurikokoisen terskani pieneen suuhunsa. Ursulan tarjoama oraalinen nautinto saa minut nojaamaan taaksepäin ja sulkemaan silmäni. Noin viidentoista minuutin jälkeen Ursulan herkullinen suu sekä pieni herkullisen pehmeä kieli ovat tehneet tehtävänsä, purkaudun suurella helpotuksen paineella Ursulan silkkiseen nieluun. Ursula nielaisee kuuman lastini ja puhdistaa löystyneen munani kielellään, sitten hän sanoo "kiitos iltapalasta" ja lähtee suihkuun. Katson lasisen saunanoven läpi Ursulan suihkuttelua, hän hymyilee ja pesee erityisen huolellisesti rintojaan sekä pientä pilluaan. Nautiskelen Ursulan tarjoamasta visuaalisesti esityksestä, kunnes hän sulkee suihkun ja poistuu takkahuoneeseen. Saunon vielä hetken ja poistun sitten itsekin suihkuun, kun saavun takkahuoneeseen huomaan Ursulan vetäytyneen yöpuulle ja sulkeneen huoneensa oven. Menen itsekin tyytyväisenä ja hieman hämmentyynenä nukkumaan.

      Herään yöllä outoon vaniljaiseen tuoksuun, kun katson ympärilleni, huomaan koko makuuhuoneeni olevan täynnä kynttilöitä. Koitan liikua, mutta huomaan pian olevani sidottuna sänkyyn jaloista ja käsistäni. Alan jo vaipua paniikkiin, mutta sitten kuulen pimeydestä tutun Ursulan äänen "jos teet mitä käsketään, saat ehkä elää" mumisen ja kysyn"Ursula mitä hemmettiä tämä on?" Ursula tulee esiin huoneen pimeästä nurkasta ja huomaan, että hän on pukenut vaarini Waffen-SS takin ja koppalakin yllensä. Ursulan tullessa esiin huomaan, että hän pitelee kädessään raippaa, sanon hätääntyneenä "Ursula tämä ei ole hauskaa" Ursula tulee lähelleni ja iskee minua raipalla mahaan huutaen "hiljaa sotavanki!" huudahdan kivusta. Sitten Ursula kiipeää päälleni ja laittaa raippansa hampaideni väliin ja komentaa "pure!" puren Ursulan raippaa, hän nappaa kynttilän yöpöydältä ja kaataa kuumaa steariinia nänneilleni, ulvahdan kivusta! Ursula sanoo "hyvä poika, hyvästä käytöksestä seuraa palkinto" Ursula kääntyy ympäri päälläni ja paljastaa majesteettisen näkymän pyhimpäänsä, sitten tunnen hänen huulensa muhkean penikseni ympärillä, Ursula imee minut hetkessä taisteluvalmiuteen. Ursula nousee ylös ja sanoo "katsotaan onko sinusta sotaratsukseni" hän kapuaa päälleni ja tunnen hänen kostean tiukkuutensa uppoutuessani hänen pyhimpäänsä. Ursula huohahtaa ja aloittaa hitaan keinumisen, voihkien hän lisää tahtia, sitten hän hakkaa minua raipalla rintaan ja huutaa "nyt ravia!" Ursula ratsastaa minulla voihkien ja laukeaa äänekkäästi sängynpäädyn hakatessa seinää. Hän nousee ylös ja katsoo minua hymyillen raippa kainalossaan, sitten hän poistuu hetkeksi. Koitan liikkua, mutten sidottuna pysty. Pian Ursula tulee takaisin, huomaan että hän on hakenut vaarini vanhan kahvipurkin, jossa on vaarini vanhoja sotamitalleja, hän seisoo sängyn edessä alasti vain kahvipurkki kädessään, hetken aikaa kaiveltuaan hän löytää etsimänsä ja hymyilee. Ursula laskee kahvipurkin maahan ja tulee sängyn vierelle, huomaan hänen pitelevän kädessään jotain, mutta en erota esinettä sen tarkemmin. Sitten hän nousee sängylle ja istuu kasvoilleni sanoen "merkittävää henkilökohtaista urheutta vaatineen taistelutehtävän menestyksellisestä suorittamisesta, myönnetään teille ensimäisen luokan Rautaristi". Ihmettelen mitä ihmettä Ursula puhuu, sitten tunnen jonkun polttavan äkisti vatsaani ja nytkähdän kivusta. Ursula rauhoittelee minua "rauhassa poika, täti puhaltaa pipin pois" Ursula imee munaani, pyörittellen samalla pilluaan naamallani. Jossain vaiheessa menetän tajuntani.

      Kun avaan silmäni, tunnen aristusta nänneilleni ja outoa poltetta vatsassani, katson yöpöydälle ja huomaan kynttilän-alusella hiiltyneen rautaristin. Huomaan olevani vapaa liikkumaan, kosketan vatsaani ja tunnen sen olevan rasvattu.  Mietin mitä ihmettä oikein tapahtui, mikä päivä nyt on? Oloni on tyydytetty ja rauhallinen. Pian makuuhuoneeni ovi aukeaa ja huomaan sen olevan Ursula. Ursula sanoo "pue nopeasti myöhästyt töistä" Mietin onko nyt jo maanantai? Ursula sulkee huoneen oven ja minä alan pukemaan. Puettuani nousen yläkertaan, en näe Ursulaa missään. Katson ulos keittiön ikkunasta ja huomaan Ursulan istuvan autossaan, kun hän huomaa minut hän viittoo minua tulemaan autoon.

    • Vedän kengät nopeasti jalkaani ja puen takin ylleni, suljen omakotitalon oven perässäni.

      Koko automatkalla Ursula ei puhu mitään, kun vihdoin pääsemme kesätyöpaikalleni, otan pyöräni pois autosta. Olen jo lähtemässä kävelemään kohti työpaikkaani kun Ursula huutaa "unohdit sotapäiväkirjan!" käännyn ja kumarrun kohti autonovea, Ursula ojentaa sotapäiväkirjansa ikkunasta hymyn kera ja sanoo "haen sinut kolmelta".

    • ttykkäsin

      ..lisää?

    • Hyvä tarina ja pysyi hyvin koossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      37
      4132
    2. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      240
      2591
    3. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      248
      2484
    4. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      203
      1924
    5. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      104
      1806
    6. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      117
      1547
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      198
      1326
    8. Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joiden alkuperää ei tiedetä

      Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joita käytetään koko itää vastaan tietämättä niiden alkuperää. Aina kun o
      Hindulaisuus
      346
      1231
    9. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      95
      1118
    10. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      1056
    Aihe