Jälkitiputtelusta

Byrokraatti

Kertokaapas muut miehet, että miten yleistä teille on jälkitiputtelu virtsaamisen jälkeen? Mikäli sitä teillä esiintyy, niin miten kiusalliseksi/häiritseväksi koette sen? Oletteko löytäneet siihen jotain apua? Olen itse 39-vuotias perusterve mies ja kärsin tästä vaivasta päivittäin. Lääkärit eivät osaa auttaa vaivan suhteen, koska ongelma on kuulemma rakenteellinen. Suojia en viitsi käyttää, vaikka pysyvä märkä kohta alushousuissa häiritseekin päivittäin. Onko ainoa vaihtoehto vain hyväksyä vaiva?

26

5537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • housussajo

      Joka päiväinen vaiva, vaikka kuinka ravistat tai odottelet niin kun kyykistyt tai vaikka
      nouset portaat rivakasti vessasta tulon jälkeen niin huomaa että nyt karkasi tippa housuun. Itse käytän Tenan tippasuojia Level 3:sta, ovat huomaamattomia ja helppoja
      ostaa tavarataloista. Minua ainakin nolostuttaa kesäisin jos kevyemmän vaatetuksen
      aikana tulee näkyvä märkäläikkä (pienikin) etumukseen. Joskus tuntuu että stressi
      altistaa vaivaan sillä kun on painetta työssä tiputtelee enemmän kuin silloin kun on
      vapaalla.

    • ei_diaknoosi

      "Lääkärit eivät osaa auttaa vaivan suhteen, koska ongelma on kuulemma rakenteellinen."

      Tuo kommentti kyllä jättää kaiken yksilömättä, mitä ja miten tutkikitu ja mistä rakenteellisuudesta väitetään olevan kyse.

      Oletko käynyt pätevällä urologilla kunnon 'katsastuksessa' jossa myös eturauhasen tilanne tarkistetaan, eli sormi peppuun ja rauhasen tunnustelu?

      Yksi mahdollien syy saattaa olla eturauhasen liikakasvu, mutta kaipa niitä muitakin syitä voi olla.

      Sitten taasen eturauhasen hyvinvointiin vaikuttavat varsin monet tekijät ruokavaliosta ja tupakoimattomuudesta liikuntaan ja aktiivisiin purkautumisiin soolona tai partnerin kanssa, sekä eturauhasen hieronta.

      • Anonyymi

        Harvoin lääkärit osaavat auttaa missään asiassa, virheitä kyllä osaavat tehdä. Elämänon hirveää.


    • eikukaanjoopajoo

      Taitaa olla testotasot matalat siellä, eturauhanen voi huonosti ja tiputtelette. Testoa koneeseen ni parissa kuukaudessa oireet ohi.
      Eli labroihin ja lääkäriin siitä, tosin lääkärit ei tuota oiretta osaa yhdistää mataliin testoihin.

      • dasddassad

        Normaaleja ikääntymisen vaivoja nuo on, niihin pitää vaan sopeutua ja muistaa käyttää pitkiä kalsareita, niin ei tule niin pahoja eturauhasvaivoja.


    • Kdlzkdkdl

      Vanha viisaushan on, että kustessa viimeinen tippa tulee housuihin. Jos sitä nyt ei ihan lorinalla tule, niin pari palaa vessapaperia auttaa.

    • eitippatapa

      Voi sen viimeisen tipan kuivata vessapaperiin.(Puhtaaseen,omassa vessassa)

    • kaikenvaralta

      Minä teen niin että kun lähden johonkin tärkeämpään tilaisuuteen niin laitan pissaamisen jälkeen taitetun talouspaperin palan kikkelin suojaksi. Eihän se tietystikään kauan aikaa pysy paikallaan muttaa kyllä se hoitaa hommansa jos ..jonkin ajan kuluttua karkaisikin muutama tippa.

    • pu-pu-pump

      Ikäni puolesta voisin olla isäsi tai, jos tiukoille vedetään melkein isoisäsi, mutta samaa kiusaa poden itsekin. Jotkut lantionpohjalihasharjoitukset voivat auttaa ainakin sinun ikäistäsi (aina joku kirjoittaa niistä täällä keskustelupalstoilla). Sitten kunnollinen loppulinkous, ettei mitään jää putkeen.
      Itselläni alkoi olla ponnistuslorahtelua ja siihen olen saanut apua penispumpun käytöstä. Eli sen imu voimisteluttaa virtsarakon sulkijalihasta. Pumppu on ollut minulla alle vuoden. Ei tarvitse joka päivä pumputa, mutta kohtuullisen usein. Ja aina voi ratkoa "uroslogin" kanssa asiaa.

      • lirinlorin

        Penispumppu vahvistaa rakon sulkijalihaksia??
        Missä tuollaista tietoa löytyy, laita linkki.


      • pu-pu-pump

        Kyllä se linkkimasto letkottaa tuolla jalkojeni välissä, kun istun tässä koneen ääressä. Eli kokemus auttaa. Tuota ponnistuslorahtelua oli esim. metsälenkillä, kun osui askelluksen eteen sellainen paikka, että piti toisella jalalla aivankuin vetää itsensä esteen ylitse tai jotain raskasta nostaessa. Se on melkein loppunut ja kyllä tuo jälkitiputtelukin on vähiin käynyt.
        Taitaa ainoat harmit olla ne, että, jos lataan rakon täpötäyteen vaikkapa autolla ajaessa, niin vuotaa yli eli tulee tosi kiire tai toisinpäin, rakon paine iskee eturauhaseen sellaisen vesiseisokin, että en pysty, kuin hieman tiristämään. Onneksi parin minuutin kävelyllä se antautuu ja saan herkutella kunnon kuseskelulla.


    • BC-PC

      Kegal -harjoittelu ehkä auttaa. BC ja PC lihakset.

      http://www.biggerloads.com/penis-size/pc-muscle/
      https://www.menlify.com/kegel-exercises/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Bulbospongiosus_muscle
      https://en.wikipedia.org/wiki/Pubococcygeus_muscle

      Bulbospongiosus lihas
      Pubococcygeus lihas

      Ja koettakaa:

      Virtsatkaa seisaalta. Rentoutukaa. Älkää kiirehtikö. Älkää koskeko penikseen. Ajatus muualle. Ehkä jopa käsillä tukea seinästä, jotta erityisesti alavartalon lihakset saa rennoksi. Sitten antaa kehon itse hoitaa tyhjennys, pakottamatta, kiirehtimättä. Tällöin voi tulla paremmat supistukset tyhjennykseen.
      ---------
      Tämä sivusto väittää, että kyykky-virtsaaminen olisi terveellistä: https://bhls.wordpress.com/2011/03/14/it-is-wise-and-healthy-always-pass-urine-peacefully-in-squatting-posture/

      Toisaalta siellä mainitaan myös istuminen, mikä mielestäni on luonnoton asento hoitaa näitä asioita.

      • eikustalattialle

        "Virtsatkaa seisaalta. Rentoutukaa. Älkää kiirehtikö. Älkää koskeko penikseen. Ajatus muualle. Ehkä jopa käsillä tukea seinästä, jotta erityisesti alavartalon lihakset saa rennoksi. Sitten antaa kehon itse hoitaa tyhjennys, pakottamatta, kiirehtimättä. Tällöin voi tulla paremmat supistukset tyhjennykseen."

        Kuka ne lattiat jaksaa siivota aina siitä kusimäärästä tuollaisen hölmöilyn jälkeen. Terveellisemmpää ja siistimpää on asioida istuallaan pöntällä.


    • eturauhas syöpään viittaava vaiva käy psa- verikokeissa"söpädiagnoosi heti tiedossa"

      • ershoidettu

        Kun näköjään ketjun aloittajalle vastaat, niin voin sanoa että puhut täyttä soopaa.


    • Tuo talouspaperi taitos kalsarissa on minunkin käyttämä kikka ja toimiin. Mutta pitää malttaa vaan liritellä loppuun asti. Vanha totuushan on että viimeinen tippa tulee kuitenkin housuun.

      • Anonyymi

        Kolme neljä palaa talouspaperia kaksinkerroin niin tulee kunnon suoja, tällä on toistaiseksi menty.


    • vihreäkasvis

      Vahinkoja sattuu, mutta märät tahrat housuissa inhottaa, joten ainakin itseni on käytettävä suojia siksi että
      vaikka pissaa karkaisikin niin kukaan ei sitä huomaisi. Lähes jokaisella yli 50 vuotiaalla miehellä on jälkitiputtelua jossakin määrin eli ei huolta olet vain tullut keski-ikäiseksi. Tenan level 3 suoja
      on itsellä käytössä se imee päivän tipat ja välillä vähän isommankin lirauksen ja on helppo laittaa
      ja vaihtaa ja kulkee helpolla mukana kun on yksittäispakattu.

    • vanahamies

      Leikkaan muijan hylätyistä sukkasousuista sukkia, jonka laitan nysän ympärille. Niitä on pestynä tusinan verran. Oikein laitettuna ne pysyy lösövälin paikallaan.
      Duodart-kapsein jälkeen laitan pikkuhousujen etumukseen hakaneulalla kaupasta ostetun kevyen imuliinan. Näin kalsarit eivät kostu alvariinsa.

    • Eitipuei

      Varmaanki täällä jo joskus ollut tämä kikka, mutta hyperkevyt ihon hively kankuista kun alkaa kusen tulo loppua. Eli kämmenselkä käännettynä kakkuihin päin ja kynnet sitten kevyesti iholle ja pientä liikettä ihon pinnalla. Ei rapsutusta, enemmänkin kutituksen tasoa oleva kevyt kosketus.
      Mulla ainakin eturauhanen relaa ja loputkin kuset tulee tankista ulos.
      Eipä ole tän havainnon jälkeen tiputellu enää.

      • KilimanjaroKikkeli

        Aika jännä konsti. Mulla ainaki alkas seisoo.
        Sellasen keinon oon kuullu, että painellaan välilihan alueelta (varmaankin silleen eteenpäin, että ne viimeksetkin tipat tulis ulos).


    • Jälkitiputtelu viittaa jonkinlaiseen alapään vaivaan, mahdollista on että eturauhasen liikakasvun aiheuttamaa. Jos mitään kirvelyä, kipua tai muutakaan oiretta ei esiinny se on silloin yleensä tuo vaiva.
      Jälkitiputtelu on kiusallista kun märkä läntti voi näkyä housujen läpi. Kannattaa kokeilla niitä tippasuojia (kalukukkaron mallinen). Ovat yleensä melko huomaamattomia ja helppo vaihtaa kun kastuu ja hävität heittämällä roskikseen. Se vain pujotetaan kalun päälle ja laitat "paketin" kalsareihin. Ei se näy lainkaan päälle päin.

    • Voit myös kokeilla hierontaa, jossa nivualueeen lihakset saadaan kuntoon ja verenkiertoon vauhtia. Hieronta yhdessä lihastreenin kanssa on tepsinyt monille asiakkailleni. Tietenkin ensin lääkärin pitää poissulkea esim eturauhasen tulehdus.

    • 74v

      Ei tipu vieläkään.

    • eivielä40

      Kävin eilen illalla ravintolassa vessassa ja luulin rakkoni tyhjentyneen, mutta kun kyykistyin
      sytyttämään rakettia niin housuun lirahti, pissa housussa ei naurattanut lainkaan vaan ennemminkin nolotti. Kotimatkalla harmitti kovin ja yritin peitellä hatulla ja hanskoilla bussissa
      etumuksen läikkää. Apteekistä luulisi löytyvän noita suojia tai paksuja kalsareita.

    • Hätätilassa voit hankkia naisten pikkuhousun suojia ja käyttää niitä kalsareissa jos ei muuta keksi. Eivät ole edes kalliita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe