Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten puhua tytölle

Bubugami

Hei tarvitsisin vähän apua kun mun ylä koulussa on kiva tyttö mutta en osaa kovin puhua tytöille. Silloin kun tulin ylä kouluun se tyttö oli minulle kyllä mukava ja hän jopa otti kuvankin kanssani snapchattiin mutta silloin kun 2 poikaa kertoivat hänelle että minä pidin hänestä niin sen jälkeen hän alkoi olla välittämättä minusta. Mutta nykyään olen puhunut hänen kanssa vähän. se tyttö on jopa aloittanut puhumaan minulle mutta en mitenkään keksi miten saisin meidät puhumaan kauvan ja usein. olen ollut tosi peloissaan kun puhun hänelle että sanon jotain loukkaavaa,väärää,noloa. olen tosi hermostunut kun puhun hänelle ja on hän ollut minulle ihan kiva.

2

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wrrewrerwrer

      Se on hei ihan ok että vähän jännittää. Jos se tyttö on puheliaampi ja tulee juttelemaan niin kysy vaikka että miten menee tai miten meni koe, ym. Tytöt yleensä tykkää kun osoittaa että on kiinnostunu niiden kuulumisista. Ja jos on tehny jotai mistä keksit juttua niin jatka sit siitä keskustelua. Tsemppiä!

    • hissunkissun-tutuksi

      Komppaan edellistä kirjoittajaa.
      Jännittäminen jää väkisinkin kakkoseksi kun keskityt asiaan, eli kysymyksiisi ja sitten tytön vastausten kuuntelemiseen. Silleen sä unohdat hetkeksi itsesi ja voit vaikka vaan katsella sitä tyttöä sen aikaa kun se vastailee sun kysymyksiisi tai kertoilee ihan oma-aloitteisesti juttujaan.
      Läsnäolosi jo osoittaa sen, että sä olet kiinnostunut hänestä ja viihdyt hänen seurassaan ja sellainen kannustaa tyttöä tulemaan uudestaan sun juttusille.
      Et sun tarvi jännittää oikeastaan mitään, sillä sehän on kiva tyttö jonka kanssa on mukavaa olla. Aina kun näet hänet välitunnillakin, niin moikkaa ja hymyile. Se on kutsu tulla juttelemaan. ; )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe