Pillerit synnytyksen jälkeen

Pillereistä

Laitoin tämän jo tuonne ehkäisyn puolelle, mutta laitan tännekin. Olen kysellyt jo muutamalta muulta palstalta, mutta en saa sieltä mitään kunnollisia vastauksia ja toisesta en saa ollenkaan, kysyn siis myös täältä.

Olen synnyttänyt n. 3kk sitten ja aloittanut pillerit uudestaan, koska imetys ei onnistunut, joten yhdistelmäpillerit aloitin. Merkki on Gestinyl, ennen raskautta olin syönyt tuota samaa merkkiä n. 2vuotta. Kuukautiset alkoivat torstaina 14.04, joten otin silloin ensimmäisen pillerin.

Muistaakseni perjantaista lähtien on ollut joka päivä aivan kamala olo, oksettaa ihan kauheasti ja heittää päästä. Olo menee ohi, sen kesto vaihtelee aina 10min-useampaan tuntiin ja on aaltoilevaa. Ruoan näkeminen/miettiminen tuntuu oksettavan erityisen paljon. Samalla lailla kuin raskauden alussa.

Voiko olla, että merkki ei enää sovikaan minulle, vai onko synnytyksen jälkeen yleensä pahemmat sivuoireet pillereiden aloittamisen jälkeen? En enää muista, mitä ensimmäisellä kerralla tuli sivuoireita, mutta muistaakseni vain mielialavaihteluita. Pitäisikö testata toista merkkiä jo vai odotella vielä viikon verran ainakin?

Ja millä oloa saisi helpotettua, koska ei ole ihan pientä pahoinvointia? Vettä olen koittanut juoda pahan olon "päälle", muttei auta kuin puolisen minuuttia. Mehu yms. ei tunnu auttavan sen paremmin kuin vesikään. Missään asennossakaan ei tunnu helpottavan.

Raskautta aloin epäilemään, kun kuukautiset olivat 2päivää myöhässä (mitä en alkuun pitänyt outona, koska olivat kuitenkin vasta toiset kuukautiset synnytyksen jälkeen), ovat olleet hieman omituiset (en pitänyt tätäkään alkuun outona) ja sitten suurimpana oli tuo kuvotus ruoan näkemisestä tai ajattelustakin.

Suurta mahdollisuutta raskauteen ei kyllä pitäisi olla, koska kondomia on käytetty tunnollisesti, mutta onhan jossakin niistä toki voinut olla pieni reikä, jota ei ole huomannut. Vanhoja eivät ole, kun ostettiin pari-kolme viikkoa sitten.

Testin ostan tänään, jos pääsen kauppaan kun lunta tulee taivaan täydeltä ja autossa on kesärenkaat alla. Tai sitten ostan kaksi ja teen toisen jo tänään.

Mutta kuinka iso mahdollisuus on

a) raskauteen

b) siihen, ettei kyseinen merkki sovi minulle enää

c) siihen, että tämä menee ohi?

Kiitos jos jaksat lukea ja vastata!

0

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

    Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
    Maailman menoa
    458
    2411
   2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

    Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
    Maailman menoa
    135
    1324
   3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

    En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
    Maailman menoa
    285
    1189
   4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

    Kun, et kerran lähesty?
    Ikävä
    182
    1106
   5. Parveketupakointi

    Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
    Maailman menoa
    137
    1046
   6. Mulla on ikävä sua

    Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
    Ikävä
    45
    966
   7. Olen pahoillani

    Ei ollut muuta vaihtoehtoa
    Ikävä
    46
    863
   8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

    Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    46
    847
   Aihe