Aihe

alkkikselta jalat makaroonia

MikäänEiAuta

sukulainen juonu yli 40v. kyseessä on nais henkilö. työpaikka meni 21v. sitten. oli kännissä töissä ei suostunut menemään hoitoon otti loparit.
ollu välillä selvänä.kun ottaa alkoa. ottaa niin paljon että taju menee kankaalle.
monesti sammuu kaupungille. poliisit kuskannu pahnoille selviimään. myös kaupan henkilökunta kuskannu kotiin. tällä henkilöllä on kännissä jalat aivan makaroonia ei pysy pystyssä. humalatilan aikana. taitaa olla jo ryypänny ihtesä rapakuntoon. saattaa olla jo sisuskalut sökönä. tää nainen on nyt 66v. pelkään koska tulee soitto . hänestä on aika jättänyt. henkilö ei myönnä olevansa holisti. eikä ole koskaan hakeutunut mihinkään hoitoon.

3

136

  Vastaukset

  • Mitä jos kertoisit vain itsestäsi. Mielestäni tänne ei tarvita kertomuksia, kuinka joku tuttava tai sukulainen örveltää, vaan omakohtaisia ongelmia, huom, o m a k o h t a i s i a.

   Älä levittele toisten asioita. Näitähän riittäisi kaikilla, mutta nyt ollaan perimmäisten kysymysten äärellä, kuinka siitä itse selvitään?

  • Yllättävän sitkeä nainen. Yleensä muijat juo itsensä hengiltä muutamassa vuodessa eikä puistojen penkillä siksi näe kovinkaan montaa saati vanhaa puliakkaa.

   • Minä olen jo 70 ja risat. Olen juopotellut tasaisesti olutta kittaamalla, vuosikymmeniä. Pahin ongelmani onkin nyt ylipaino. Olut lihottaa ja tekee myös nälkäiseksi. Pitsat ja hampurilaiset maistuvat vähän liikaakin.
    Raitistumista olen yrittänyt monesti, mutta ei se onnistu millään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   357
   17419
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   654
   9879
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   62
   6028
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2410