Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Volvoista 25v Seat Leoniin

Autoksi68

Toki eläkeläiseksi halusin vaihtaa pienempään, joskin automaateista en luopuisi. Lyhyesti; Seat Leon ja DSG, siitä löysin kokonaisuudestaan ne kaikki ominaisuudet ja lisävarusteetkin joita halusin joten tilasin/ostin ja edelleen olen kahden vuoden jälkeen huippu onnellinen valinnastani, toiminnat , ajo-ominaisuudet jne ovat jopa parhaat ikinä, yllätyin itsekin positiivisesti.
IHMETTELEN SUURESTI, ettei SEAT myy paremmin. Ne onnekkaat jotka "löytävät" Seatin, niille se onni suokaamme. VW-konserni omistaa ja tuottaa mm Seatit sekä huoltaa, joten huippuammattilaiset aina asialla. Huoletonta ajoa vuosiksi huippu-ominaisuuksilla taattu.
ONKO HUONOA MARKKINOINTIA VAI TARKOITUS JOKIN MUU?
Seat Leon menestyy etelä-Euroopassa...?!

6

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vokkelonmurheet

      No tällä hetkellä DSG ei oikein myy nissä ilmenneiden vikojen takia. Sama koskee VW-konsernin moottoreita. Vaikka ongelmat olisivat tilastollisesti yleisiäkin, on toki todennäköisempää että niitä ei tule kuin että niitä tulisi.

      Minusta VW-ryhmän autoista fiksuimman näkönen on juuri Seat. On toki niin että ennakkoluulot istuvat lujassa ja vieläkin monet uskovat että välimerenmaiden autot eivät selviä Suomen oloissa. Sehän on tietysti ihan pötyä, kun niitä on täällä aina ollut. Seat on varmaan yhtä hyvä kuin Vokkelokin.

      • 7xseat

        Itse asiassa DSG myy paremmin kuin ikinä, koska takuu muuttui juuri 5vuoden/100tkm takuuksi. Olen sitä mieltä, että Volkswagen ei halua markkinoida Seatia kunnolla, koska VW ei ole perusautoissa yhtään paremoi päin vastoin Seat on oikeasti parempi erityisesti hinta laatu suhteessa. Meillä 7 Seat , ja on ollut useita eri merkkejä, kuten nytkin samaan aikaan. Yksi autoistamme on japsi 2015 1,6 koneella ja kyllä fakta on, että pitkissä matkoissa lähtee tämänhetkinen ACT 1,4T Seat pihasta ennen japsia.


      • seat_man

        Kahden volkkarin jälkeen päädyin Seatin tila-autoon (Seat Alhambra, 2.0 TDI 2016). Seatin maine on perua 80-luvulta, jolloin merkillä oli oikeasti laatuongelmia ja tällaisesta leimasta pääseminen vie aikansa. Päädyin Seatiin, koska sain myyjältä rahoituksen 0% korolla ja 5 vuoden takuun/150 tkm. Tosin jatkotakuusta piti maksaa hieman, koska tein tilauksen tammikuussa ennen takuukampanjaa. Auto on teknisesti sama kuin 5 000 eur kalliimpi VW Sharan, joka tehdään samalla tuotantolinjalla Portugalissa. Näitä korko- ja takuu-etuja ei tarjota Sharanille, joten valinta oli minulle varsin helppo.


    • Melkeinitäauto

      Se takuu ei paljon paina näissä DSG asioissa tunnetusti ja saatat olla maksumiehenä vaikka olisi takuu. Dsg vaihteisen vaihtoarvo on aina huono. Ja niin tosiaan kun ei ole rahaa laittaa uutta volvo V40 niin ostetaan muovikippo seat susien sukua ja siltä se kieltämättä näyttää ja tuntuu.

      • Jason_z

        Volvo V40 alk. 27 000 EUR
        Seat Alhambra alk. 41 000 EUR

        : )


      • heh_heh_vitsikästä

        Häh? V40 vai? Sehän on minikippo! Eihän semmoseen mahdu edes normaalisti kasvanut suomalaismies, eikä edes nyky-kinkkikään. Samaa sisätilaluokkaa kun joku Micra tai Alto. Noita ei edes ikuna voi verrata keskenään, V40 on kippo ja Alhambra AUTO.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe