Keitä nää vinttikoirat-muijat oikein on?

hullujavinttikoira

5

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vilukeppejä

      Ei puistoja noin vain omita. Vinttikoirilla voi olla vahva saalistusvietti. Vinttikoirien olisi pitänyt poistua puistosta ilman muuta.

    • Etälamautin

      Taas sitä itketään jälkikäteen netissä -.- haistattakaa paskat ja menkää sinne puistoon vaan, ei sinne saa agressiivisia koiria viedä joten ne on nuo vinttareiden omistajat jotka voi painua perseeseen.

    • Enolisimennyt

      No en kyllä olisi vienyt kääpiökoiria samaan puistoon vinttikoiralauman keskelle! Ihan oikein ilmoittaa tämä pienten koirien omistajalle, jos ei itse tajunnut. Tietenkin kertomistapa voisi olla ystävällinen, ja voisi pyytää odottamaan hetken, kunnes ehtivät pois alta että seuraavat voivat tulla. (Tosin olivat menossa kymmenen maita puistoon ja klo22 alkaa hiljaisuus.) Ihan hyvä, että monessa paikassa on isojen ja pienten puoli, jonka voi valita tilanteen mukaan. Vaikka koirat olisivat kilttejä, voivat leikit olla liian rajuja ja pieni jää jalkoihin tai ei pidä touhusta.

    • Windyboys

      Että oikein lehtijuttu tehty! Jos omistaja on itse niin idiootti että veisi chihunsa juoksevien vinttikoirien joukkoon niin parempi että joku puuttuu asiaan. Kyllähän vinttikoirat toimeen tulevat toisten kanssa, mutta rajussa vauhdissa pieni on vaarassa loukkaantua. Ja se on ihan omistajan vastuulla se. Ja siinä lehdistölle itketään vaikka joka päivä on oltu puistossa niin nyt ei voinutkaan mennä. On se vaan törkeetä.
      Vinttikoiranomistajana muistuttaisin että juoksevan rodun liikunnantarpeesta on huolehdittava. Missä muualla pystyt turvallisesti juoksuttamaan koiraa? Chihu nyt juoksee vaikka olohuoneessa.
      Jotain suhteellisuudentajua...

    • koirakkomyös

      Peräänkuuluttaisin maalaisjärkeä hyvät kanssa koirailijat.
      Puhutaan jo vuosikymmenistä jonka olen koirapuistoja käyttänyt. Sanoisin että näihin vuosiin mahtuu monenlaisia ihmsiä. Useimmat osaavat avata suunsa ja keskustelu sujuu.
      Toisia jopa ärsyttää se että pyytää kauniisti "odottaisitko hetken kun otan koiran kiinni ja poistumme, olemme jo leikkineet hyvän aikaa" Jopa tällaisesta normaali lauseesta on jotkut omistajat alkaneet rähinöimään "minähän en prkl mitään odota".
      Itselläni on moneen muuhun verrattuna isoja koiria, toki on pieniä puistossa vuosien aikana ollut, omalla vastuulla. Mitä sitten kunt apahtuu törmäilyjä.
      Koirat ovat lähtökohtaisesti ominaisuuksiltaan niin erilaisia, toiset tykkää painista ja toiset vauhdist, toiset kuopan kaivuusta.
      Toiset koirat jopa tykkää paimentaa näitä nopeita vinttikoiria. Tällöinuseimmille lyhytkarvaisille vinttikoirille voi tulla vekkejä nahkaan kun jotkut koirarodut käyvät vinttikoirien vauhdista kierroksilla. Myös vastaavasti tottumattomat koirat, erityisesti pienet koirat saattavat jäädä jalkoihin. Voit kuvitella itsesi vaikka jonkinlaiseen liikennepuistoon jossa suhailisi kanssasisaria ja veljiä pyörällä ja paniikissa sinkoat sinne tai tänne. Joku näistä saattaisi osua sinuun.
      Soisin ylipäätään tässä maailmassa ystävällisyyttä ja toisen asemaan asettamista ennen kun aletaan lähtemään sotarintamalle. Puistoilla voi mainiosti vaikka vuoroittain jos vaikka koirien ominaisuudet eivät puistoiluun täsmää. Ei kannata lähteä sääntöjä mustavalkoisesti. Tulitko itse toimeen esimerkiksi kaikkien luokkalaistesi kanssa samalla tavalla?
      Ihmettelen sitä että tällaisesta on saatu lehtijuttu tehtyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe