Miten saan kaupaksi

UmpiPiha

Miten ihmeessä saa myytyä vaikkapa nyt jo muodissa ja olevinaan hyvinkin haluttuja vanhoja desing-astioita tms.... kippoja, kuppeja, maljakoita, vateja,,,

Joissakin näissä netissä olevissa osto- ja myyntisivustoissa olen yrittänyt joskus ilmoitella. Hinnat olen urkkinut jälleenmyyjien sivuilta ja niitä aivan kohtuullisesti pudottaen. Eli ajattelisin ainakin hintojen olevan oikeita ja kohdillaan. Olen mm. laskenut pois niiden hinnasta Alv-veron ja kuvittelemani kauppiaan oman voitto-osuuden. Olen kuvaillut kampetta huolellisesti ja rehellisesti. Olen ollut sekä myyvä että asiallinen.

Ei kelpaa kenellekään vaikka kaikki nuo kamppeeni ovat kuin uusia. Suurennuslasilla olen etsinyt mahdollisia naarmuja ja muita vikoja. Kunnossa ovat ja tiedän itse ettei niitä ole käytetty. Edes tuossa iänkaikkisen vanhassa kukkamaljakossa ei ole ikinä yhtään varpua törröttänyt tms. Puhumattakaan mistään säilytyksessä tulleesta kolhusta tai hankaumasta.

Jos vien ne johonkin liikkeeseen jälleenmyyjälle tarjolle saan niistä tuskin puoltakaan niiden tulevasta kauppahinnasta. Tai täytyykö muutamalla eurolla myydä netissä mahdollisesti jälleenmyyjille huippukamaa. Onko se todellakin ainut konsti päästä niistä eroon. Tai pääseehän niistä eroon kun iskee säpäleiksi ja kantaa roskiin nurkista tai nyt jo muuton alta pyörimästä. Perillisiäkään kun ei oikein ole. Pitääkö tyytyä pilkkahintaa, että edes jotain niistä saisi?

Ostetaanko keräilykampetta mieluimmin trendiliikkeistä huomattavasti suuremmalla hinnalla kuin yksityiseltä ilmoittajalta? Vai eikä asioista jotain oikeasti ymmärtävät juurikaan katsele netti-ilmoituksia. Kysyntä ja tarjonta ei tunnu kohtaavan.

Kertokaa vaikka mitä sivustoja ja myyntikanavia voisi olla? Jos kerran vielä yrittäisin.

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiseainaniin

      "tavaraa on helppo ostaa,mut vaikia myyrä" Olet törmännyt tovellisuuteen!

    • RatinKääntö

      Nosta hinta huippuunsa niin tyhmät ajattelee tai ymmärtää niiden olevan jotain tosi hienoa. Siks ne samat roinat menee desing-liikkeissä kaupaks ku niissä on ylihintaa. Kuka nyt mitään halpaa nurkkiinsa haalis.

    • UmpiPiha

      Niin on vaikeaa myydä! Ostajia, niitä helposti ostavia ei vaan ole kuulunut eikä näkynyt. En oikein usko siihen, että liiallisella hinnalla ne kaupaksi menisi. Leikkiä kait tuo vaan olikin. Vaikka voihan ostajalle vähän tinkimisen varaa jättää. Mut kohtuus kaikessa.
      Sääli noita on hukatakkaan. Olisin noista ehkä hetkeksi saanut vähän leivänjatketta ja kuvittelin jonkun saavan niistä vielä paljonkin iloa.
      Harmi!

    • kuyiy

      Nettimarkkinat.com ja Tori.fi! Sitten on huutokauppakamareita.
      Ei tuu muuta mieleen! Eikä oo kokemusta hyötyykö niissä itse myyjä juurikaan.

    • Kysäise nyt kuitenkin joltain jälleenmyyjiltä, olisiko siellä kiinnostusta, Esim Astialiisa tai Astiataivas - onhan noita. Joitakin voit antaa joulu- ym lahjaksi sukulaisille tai ystäville.
      Ja jos ei mihinkään kelpaa, niin älä lyö säpäleiksi - varastoi johonkin tai vie Kierrätyskeskukseen, Fidaan tai johonkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe