Herätys työmuurahainen!

BeatTheSystem

Älä jää fiksujen jalkoihin - vaan aloita sinäkin agressiivinen sosiaaliturvan suunnittelu ja järjestelmän maksimaalinen hyväksikäyttö - eli taloudellisten oikeuksiesi toteuttaminen!

Eikä vituta Panama-paperit enää yhtään, kunhan olet itsekin herännyt puolustamaan omia ja läheistesi taloudellisia etuja.

Kolmelle ensimmäiselle tähän ketjuun ilmoittautuneelle palvelu hintaan: 97 €.

Ajatuspähkinä: Miksiköhän joku haluaa maksaa selvää rahaa talousneuvoista panamalaiselle lakitoimistolle, kun Suomen verottajalta saa neuvoja ihan ilmaiseksi?

Lisäkysymykset ovat erittäin tervetulleita tähän ketjuun!

5

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BeatTheSystem

      3 syytä miksi sinun kannattaa myöntää olevasi ahne!

      1. Siis aivan kaikki ovat ahneita. Vaikka Jeesus antoi paidan päältään, hänellä oli kuitenkin opetuslapsia ja suuret kansanjoukot seurasivat häntä ja hänen opetuksiaan. Jopa siinä määrin, että vallanpitäjät hermostuivat tilanteesta.

      iso osa ihmisistä kertoo mielellään sellaisia motiiveja toimilleen, joita uskoo toisten arvostavan. Tiedostamalla tilanteen pysyt varuillasi.

      2. Koska työnantajakin (tai rekrytoija) on ahne, vaikka hän sitä harvoin myöntää. Eikä hän kerro avoimesti ainakaan yksityisistä motiiveistaan. Sinun täytyy tämä tiedostaa.

      Näin sinä pystyt nousemaan keskustelussa puheenvuorojen vaihdon yläpuolelle, ja näkemään mihin suuntaan työnantajan kannusteet toimivat - sekä liiketoiminnassa, että yksityisesti. Vaikka julkisesti tätä ei usein tunnusteta, niin yksityiset motiivit ovat usein tärkeämpiä kuin liiketoiminta.

      3. Tunnustamalla tosiasiat - teet helpottavan havainnon: Ahneudessa itsessään ei ole mitään pahaa, on vain hyviä ja pahoja ihmisiä.

      Hyvät ihmiset haluavat hyvää itselleen ja läheisilleen.

      Pahat ihmiset ovat valmiita vahingoittamaan ja hyväksikäyttämään toisia ihmisiä saadakseen itselleen jotain.

      Tietoisuus ahneuden luonteesta auttaa sinua löytämään itsestäsi hyvää tarjottavaa työnantajille. Ja toisaalta erottamaan työnantajista ne, joiden toimintaa ET halua edistää.

    • BeatTheSystem

      Miten itsenäinen ajattelija katsoo työnhakua?

      Vanhan sananlaskun mukaan: Sen lauluja laulat - kenen leipää syöt. Onko tämä jotain So-last-season -höpinää? Jotkut tosiaan haluavat sinun uskovan näin! Itsenäinen ajattelija ei kuitenkaan ulkoista ajatteluaan KENELLEKÄÄN!

      Katsotaanpa työnhakumarkkinoita ja kenen leipää siellä eri toimijat syövät. Eli siis vanha, ja aina niin ajatuksia selkeyttävä follow-the-money -analyysi.

      Työministeriö: Työministeriön työntekijät (myyjä) saavat palkkansa valtiolta (ostaja). Valtion leipä - valtion laulut. Palvelun taso on monien mielestä paikoitellen ihmisoikeusloukkauksen tasolla. Lisäksi Työministeriö (myyjä) saa rahaa rekrytointikoulutuksien myynnistä työnantajille (ostaja). Työnantajat (ostaja) siis ostavat ilmaiseksi työskenteleviä koulutettavia omiin tarpeisiinsa Työministeriöltä (myyjä). Työnantajan leipä - työnantajan laulut.

      Työministeriön työntekijät siis laulavat valtion ja työnantajien lauluja.

      Työvoiman vuokraus: Työvoiman vuokraajat (myyjä) saavat rahansa työnantajilta (ostaja), joten työnantajan laulut.

      Head Hunterit ja Outplacement -palvelut: Nämäkin saavat rahansa työnantajilta (ostaja), joten työnantajan laulut.

      Tiedäthän mitä sanotaan!?

      Jos et ole ostaja tai myyjä - olet tuote/palvelu, jonka vaihdannasta ostajat ja myyjät neuvottelevat keskenään. Tuotteelta/palvelulta ei ole tarvetta kysyä mitään!

      Ne ihmiset, jotka todella välittävät sinusta, auttavat mielellään sinua, jos vain jotenkin voivat ja osaavat.

      Mutta tee minulle markkinatiedustelua ja kerro onko edes olemassa kaupallisesti toimivaa tahoa, jolta voisit ostaa palvelua työnhakuun? Jolloin tilanne olisi se, että tämä taho söisi sinun leipääsi. Ja näin ollen olisi olemassa todellinen kannuste laulaa sinun laulujasi.

    • BeatTheSystem

      Miksi työtä ei kannata hakea ilmoitusten perusteella!

      Suurin syy on kova kilpailu. Melkei kaikkiin asiallisiin työpaikkailmoituksiin tulee kymmeniä päteviä hakijoita, joiden kanssa joudut kilpailemaan. Olet helposti 'bulkkia', joka kilpailee hinnalla, eli palkalla - ei hyvä.

      Sinun kannaltasi parasta olisi tilanne, jossa sinä olet ainoa hakija itsellesi erittäin hyvin sopivaan tehtävään. Anna kun kerron sinulle miten pääset, tai oikeammin itse rakennat tällaisen tilanteen - eli siis miten temppu tehdään.

      1. Etsi sinua kiinnostavalta alalta menestyvä yritys.

      2. Tutki netistä ja mahdollisista epävirallisista lähteistä miten nykyiseen menestyseen on päästy, ja etsi tietoja/vihjeitä suunnasta, johon yritys tähtää tällä hetkellä.

      3. Suunnittele itsellesi toimenkuva, jossa pystyt parhaiten auttamaan yritystä menestymään myös jatkossa.

      4. Hanki audienssi (ei mitenkään helppoa) toimitusjohtajalle, omistajalle tms. taholle, jolla on valtaa päättää yrityksen tulevasta suunnasta. Vältä HR -osastoa kaikin mahdollisin keinoin.

      5. ÄLÄ HAE TYÖPAIKKAA! Vaan kerro, että haluat esitellä johtajalle miten voit auttaa yritystä (ja tätä johtajaa) menestymään myös jatkossa.

      Jos et ole aivan väärin arvioinut tilannetta, ja olet tehnyt kotiläksysi kunnolla, sinulle mitä todennäköisimmin tarjotaan mahdollisuutta yhteistyöhön jonkinlaisella sopimuksella ja aikataululla.

      Jos ei - niin sitten sovellat tätä samaa metodia heidän pahimpaan kilpailijaansa...

      • Henkinen_kantti

        Naulan kantaan kerrottu "BeatTheSystem" ! Oikein hyvä klassinen ohje hakea kohdistetusti työtä omalla uniikilla speksillä. Näinhän se kannattaa todellakin tehdä.
        Menetelmä on siitä hyvä, ettei oman työpaikan saanti ole keneltäkään toiselta työnhakijalta pois. Ei syrjäytä ketään, kun hakee uniikkia tehtävää, jonka itse on keksinyt ja speksannut potentiaalista työnantajaa varten.

        Vielä kannattaa korostaa, että kannattaa hakea samaan paikkaan töihin jatkuvalla nonstop syötöllä. Vaikka muutaman päivän välein. Yhä uudestansa on yhteyksissä unelmien työantajaansa. Saat joko lähestymiskiellon, poliisit perääsi tai työpaikan.
        HR osasto kannattaa ohittaa keinolla millä hyvänsä. HR on vain pahansuopa filtteri.
        ************************************************
        Lopuksi Grant Cardone :
        (tällä ohjeella löytyy varmasti työtä, jos vain henkinen kanttisi ja pokkasi kestää )
        https://www.youtube.com/watch?v=2PFYZde5SPk&nohtml5=False


    • BeatTheSystem

      Humanistin osaaminen on liiketoiminnan syvintä ydintä - soveltamista opetetaan kauppiksessa!

      Joten humanistin täytyy ymmärtää arvonsa siinä valossa, että soveltajalla, kauppislaisella, eli myyjällä, ei ole mitään myytävää ilman sinua - jolloin hän on tarpeeton ja työtön.

      Sinun täytyy ymmärtää, että ei ole oikeasti olemassa yhtiöitä, valtioita tai järjestöjä. Ne ovat vain lakiteknisiä rakennelmia, jotka on rakennettu useastakin käytännön syystä. Mutta ne ovat elottomia ja kuolemattomia kuin kivi - ihmiset vain käyttävät niitä - milloin metsästykseen - milloin puolustukseen.

      Kaikenlaisesta varjonyrkkeilystä huolimatta ihmiset ovat ensisijaisesti kiinnostuneita itsestään ja omista asioistaan, sekä toissijaisesti siitä miten muut voisivat heitä palvella.

      Joten dominantti toimija kysyy sinulta: Miten voit palvella minua? Se, että kertoisit kiltisti mihin kaikkeen olet valmis venymään x -rahasummasta, on alistumista. Sinun täytyy ymmärtää, että sinulla on jotain mitä hän haluaa. Mutta sinä todellakin voit päättää mitä olet halukas tarjoamaan, ja millä ehdoilla.

      Tarjoa siis sitä mitä kaikkein mieluiten tekisit, ja kysy mitä hän tarjoaa palkkioksi. Muista! Hän on puutteessa, eikä hänellä ole toimivaa kokonaisuutta ilman sinua. Ja jos hän on kiinnostunut, niin myös hänen kilpailijansa ovat kiinnostuneita. Hän ei ole viimeinen 'oljenkorsi' - ja vaikka sinusta siltä tuntuisikin niin. Virta vie yleensä suvantoon tai merten taa uuteen maailmaan.

      Humanistilla ei siis mitään tarvetta palvella ketä tahansa. Mutta vastuu ja vaikea päätös elämässä on tietysti päättää mitä tällä elämällä tekisi. Vaatii raskasta pohdintaa. Mutta tämän jälkeen tiedät mitä haluat, etkä rehellisesti ja itseäsi tyydyttävästi voi edes mitään muuta tarjota.

      Se voi olla, että kaikille ei sinun totuutesi sovi. Mutta menestyjille (voittaville yrityksille), joita haluat palvella, ei sovi mikään muu, kuin sinä rehellisenä itsenäsi.

      Ei siis ole mitään syytä, miksi et voisi elää itsenäsi ja menestyä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      261
      2641
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1725
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      77
      1549
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1363
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1259
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1202
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1106
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      111
      1002
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      962
    Aihe