Terveyshuolto ei toimi

Tuhoontuomittu

Viikon soittelin puhelimella ja ei vastattu aina ja viestin jättö välillä oli mutta ei viestiin vastattu koskaan. Menin luukuulle sitten ja sieltä ei tullut apua. Neuvottiin terveys kioskille ja siellä ei ollut mahdollisuutta auttaa. Apua ei saa tänä päivänä mistään. Ihmiset on jätetty oman onnensa varaan. Saa kärsiä sairaudesta apua saamatta. Systeemi on se että jos kuolee niin se on pois yhteiskunnan rasitteesta ja kulungista ja säästö tulee valtiolle, mutta veroina ehdottomasti on maksettava koko ajan. Vain hyöty otetaan, mutta mitään ei anneta. Kansalaiset on vain bisnes valtiolle ja mitään ei anneta. Valtion systeemitkin ollaan yhtiöittämisessä joka tekee lisää maksettavaa ihmisille. Maksat vain mutta mitään etuja ei tule. Terveys huolto poistetaan kokonaan. Kuole pois jos et omillaan pärjää.

33

1212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huuhaatasiellä

      Kysymys on Karhulan terveyskeskuksesta. Täysin huono paikka missä ei ole kunnollista palvelua.

      • mie12345433

        Karhulan tk on koko alueen huonoin!


    • Rohkeuttakehiin

      Älkää tyytykö terrorismin uhreiksi. Itse uhkasin vastaavaa viranomaista sopivassa tilanteessa ja sen jälkeen palvelu on toiminut aivan lain edellyttämällä tavalla.

      Viranomainen pelkää helposti rikkoessaan lakia.

    • subusubu

      Nooh, nyt kun kuun vaihteessa pörähtää päihdepotilaat terveyskeskuksiin, kiitos kaupungin kaukonäköisen toiminnan...Niin aivan turha sinne enää aikoja yrittää.

    • Tir-exso

      Kyllä sairaat saavat hoitoa eri juttu sitten teillä vitun vikisiöillä tekosairailla joilla ei muuta elämää ole.

      • Sinnetännetonne

        Onko verenpinelääkkeitten resepti vuoden
        jälkeen uusittavana tekosairautta??. Onko kynsisienen hoito vikisemistä ja turhaa valitusta??? Näitä ei saanut hoidettua terveyskeskuksessa ja laitettiin kioskille missä ei reseptin kirjoitus oikeutta ole, turhaan menin sinne ja taas terveyskeskukseen. Seuraavaksi varmaan laittavat mielenterveys hoitoon.


      • jhlkjhlkjhlkjhlkjh

        Kynsisieneen muuten auttaa pihkavoide, mitä saa apteekista, tosin on kai vain 10%...eli mietoa. Itse saa ytymmät kun hakee pihkat metsästä ja sekoittelee vaikka tavis-käsirasvaan. Ohjeita on kuukkeli pullollaan. Toimii, kun jaksaa puolisen vuotta hoidella. Harva klassinen lääke toimii sinnikkääseen varvasvaivaan


    • Eihoiotoa

      Luukulle kun menin koska puhelin ei toiminut niin sieltä laitettiin terveys kioskiin. Terveyskioskilla ei voineet ottaa mitään kantaa ja sanoivat että mene terveyskeskukseen. Heillä ei ole mahdollisuutta ottaa mitään kantaa.

      • pellentouhua

        Ei aikaa lääkärille, vain hoitajalle olisi päässyt. Hoitaja ei voi määrätä tutkimuksia, ihan turhaa pelleilyä. Kovat vatsakivut olivat kestäneet pitkään. Päivystykseen jos menee, niin sieltä saa jonkun pillerin ja kehoituksen kääntyä oman terveyskeskuksen puoleen, joo, eikä aikaa heru. Vai on meillä hyvä julkinen terveydenhuolto, täysin paska koko systeemi.
        Yksityiseltä sai rahalla avun.


    • Kawama

      Terrorismia harjoittava virkamies on peloissaan virkansa puolesta. Itse kävin vastaavan virkamiehen tykönä ja tein hänelle selväksi, mitä tapahtuu hänen lähipiirissään, mikäli vastaanotto ei ala toimimaan.

      Tuon tapaamisen jälkeen ei ole ollut ongelmia perustuslain mukaisten terveyspalveluiden saamisessa.

      Ei pidä olla reppana!

      • huonoahoitoa

        Sain ajan lääkärille, mutta jäi kyllä paha maku käynnistä, niin oli tympeä naislääkäri. Minulla on syöpätausta, rupesin sanomaan jotain henkisestä paineesta, niin torppasi sen, eikä siitä sitten keskusteltu. Verikokeiden tuloksista kylläkin, mutta siinä se sitten oli. Oli suomalainen lääkäri.


    • N1mimerkki

      Juu, eipä näytä homma toimivan. Takaisin ei soiteta vaikka soittopyyntö on jätetty, nyt ei pääse enää edes jättämään soittopyyntöä vaan kehoitetaan soittamaan seuraavana ajanvarausaikana tai kiireellisessä tapauksessa ottamaan yhteys päivystykseen. Terveysaseman luukulta kehoitetaan soittamaan ajanvaraukseen, mutta koitapa tässä soittaa, kun ei saa yhteyttä!

    • heheheheheeeee

      Mene Länsi-Kotkaan PAIKANPÄÄLLE. Kaksi ihanaa ajanvarajaa antaa sinulle ajan ja toivottaa sinulle lämpimiä kesäpäiviä.

    • yuidtytyu

      Maija Valta huononsi ajanvarauksen 1kk>2kk. Siinä hänen avunsa tähän tuppukylään ja onneksi häipyi...toivon mukaan lopullisesti. Eikös poliisi jo käynyt kylässä ? Ajanvaraus ei ole toiminut koskaan kunnolla. Ja Aluehallintoviraston mukaan muuten - Kotkansaaren tk:ssa pitää antaa niitä aikoja myös paikan päältä - ei vain puhelimitse. Nyt on jo kansa opetettu pelkkään puhelimeen. Eli, kun menee lääkäriin, niin varaa samalla ajan siitä tiskiltä, tai minne nyt ohjaavat. Ei kannata uskoa pulinoita, ettei aikoja saa terveyskeskuksesta paikan päältä. Ja tk:n voi vaihtaa toki nyt vaikka Haminaan, Loviisaan tai Rovaniemelle - onneksi. Lääkäreistä kannattaa tehdä kantelut suoraan Aluehallintovirasto/Etelä ....sitä mukaan kun sanottavaa on. AVI toki on täysin hampaaton, eikä mikään välttis muutu tai parane, mutta onpahan sitten jossain tilastoissa. Hoitovirhetta ja muuta vain sinne AVI:n. /// Kotkan tk on tosiaan syvältä sieltä ittestään, ja vaikkei syy olisi hoitajien, niin Kotkan päättäjien, ketkä eivät välitä pätkääkään. Rahat kun pitää tunkea betonitolppiin ja lasitaloihin ja muuhun romuun. Kansalaiset ovat vaihtotavaraa...ja monihan onkin oppinut, ja tilaa muuttoauton .

    • virtsis

      Terveyskeskuksessa ei tosiaan toimi mikään niin kuin pitäisi. Päivän kun odottelee takaisinsoittoa, jota ei tule ja illalla hakee apua päivystyksestä, josta sanotaan, että tämä vaiva kuuluu oman terveysaseman hoidettavaksi, joten soittakaa aamulla sinne. No, näin tein ja sama toistui, eipä tullut takaisinsoittoa. Yksityispuolelta sain antibioottilääkityksen ja ihmettelyt, onko julkinen terveydenhoito näin heikossa jamassa Kotkassa.

      • sairassuomalainen

        12:05 eilen soitin terkkariin omahoitajan numeroon, nauhalta vastattiin, että ei ole enää soittoaikoja tänään jne. Kyllä on todella päin persettä terveyskeskuksen ajanvaraus meininki. Ja meillä muka hyvä julkinen terveydenhoito, sanovat isot herrat. Apua ei saa kuin yksityiseltä rahalla, pieneläkeläiselle se on liian suuri menoerä, mikä neuvoksi?


      • Ylioppilastrukinkuljett

        > Soittaessasi palvelunumeroon(SIIS HETI AAMULLA) kuulet ensin tervetuloaviestin

        > Tämän jälkeen valitse annetuista palveluvaihtoehdoista sinulle sopiva

        > Sinulle kerrotaan kuinka monta puhelua on edelläsi jonossa

        > Hetken kuluttua sinulle tarjotaan mahdollisuutta varata takaisinsoittoaika ( "Jos haluat, että me soitamme noin klo 12, paina tähti").

        > Sen jälkeen menet keittämään kahvit ja elät normaalia elämää, kyllä se soitto sieltä tulee 100% varmasti.

        Jos soitat 1. puhelun 15.55, niin vastasoittoa on turha odottaa.


      • Luupiikki

        Jokaisella on mahdollisuus siirtyä esim Pyhtään terveyspalveluiden piiriin.
        Pääset lääkäriin 2-3pv kuluessa.


      • NiinIhanaAamu

        Karhuvuoressa kun käyt ilmoittautumassa, niin viikon on hymy kasvoilla.


    • apuasaanut

      Kyllä systeemit toimii ja hyvin, eilen soitin aamulla, valitsin vastasoiton, minulle soittiin n. klo 11.30, ajan sain tällepäivälle, kohta menen hakemaan pillerit apteekista.
      Ei voi olla kuin erittäin tyytyväinen.

      • Haglundin_Kantapää

        Soittakaa aamulla, ennen 12 teille saapuu vastasoitto. Ajan lääkäriin saatte 4-5 pv kuluttua.


      • Filttihattu

        Juuri noin, ainakin karhuvuoressa.


      • lgghjjhgkjhgkjhg
        Haglundin_Kantapää kirjoitti:

        Soittakaa aamulla, ennen 12 teille saapuu vastasoitto. Ajan lääkäriin saatte 4-5 pv kuluttua.

        Ois nyt kyllä aika hauska kuulla, missä ja mistä saa muka ajan seuraavalle päivälle...ellei siis ole akuutti asia. ? Yleensä sitä aikaa ei saa alle kuukauteen. Mistä siis tässä puhellaan. ? Tai edes 4-5 päivässä. Haglundkantapää - kerro ihmeessä mikä asema jakaa aikoja tuohon malliin. Soitan sinne ja kyselen vähän lisää, miten näissä tällaisia eroja eri asemilla.


    • VeromarkatKylKelpaa

      Joskus toimii ja joskus ilmoittaa heti aamukahdeksalta että tältä päivältä muka ajat menneet, soita uudelleen seuraavana päivänä. Luulen että jakavat hätäpäissään seuraavien päivien aikojakin tarvitsijoille. Yksityiseen ei ole varaa. Lääkärin aikaa on vaikea saada, etenkään jos on kyse yhtään " ei kiireellisestä asiasta". Itse sain ajan mielestäni melko hälyttäviin oireisiin kahden kuukauden päähän. Sh sanoi suoraan puhelimessa että jos pelottaa ja epäilyttää oma terveys niin hakeudu yksityiselle, pääset lääkäriin nopeammin! Uskomatonta touhua täällä päin suomea. Liekö sama homma muuallakin?

      • hulvatonta

        On se vaan kumma, että soittoaika pitäisi olla 8-9 ja 12-13, mutta muutama minuutti yli kaksitoista pyörii jo nauha, joka ilmoittaa, että ei ole enää vapaita soittoaikoja. Ei ole asiat oikealla tolalla, kun on muutamassa minuutissa ajat jo menneet. Kummallista kusetusta terkkarin touhu.


      • oirhdfkhdjkfg

        No tk muuttelee noista systeemejään. Nuo ovat niitä entisiä aikoja, mutta nykyään myös nauha, missä kehotetaan soittamaan kiireettömistä ajoista klo 10 jälkeen. No sitten kun soittaa esim klo 12.30, niin eipä olekaan enää aikoja soitella sinä päivänä. "soita seuraavana soittoaikana" , eli seuraava päivä. No ei kannata siis luottaa mihinkään aikaan tuossa tk;n talossa, vaan mesta on toimimaton mätäpaise koko Kotkan tk. Ja nyt vielä aa-jengi mukaan jonoihin. Ei porukassa vikaa, mutta eihän tk vedä enää mitenkään eikä toimi mitenkään. Täysin kuralla koska kaupungilla ei ole rahaa, on velkaa ja asiat täysin persiillään. Mutta kuntalaiset senkus hymistelee. Juuri paikallislehdessäkin juttu tk-väeltä itseltään, että ei riitä resurssit. No ei kai riitä, jos vuosi sitten odotusajat oli kuukausi, nyt Valtan toimesta ne saatiin 2kk:n - joten nyt lisää aa-porukkaa ja keitä lie - hoitajat häipyy ja lääkäreitä ei saada - joten ei ole mallissa tuon kuratalon hommat . Mutta tosiaan, saahan sitä muuttaa - joko kokonaan tai vaihtaa sitten vain hoitopaikkaa, jos sitä parempaa löytyy jostain kauempaa. Köyhillä ei ole varaa privaattiin, ja siksi kai kuolevatkin sen 12v ennen ökyporukkaa. Näinhän se tutkimus kertoi.


    • KuhaSipilä

      Kysyin yhtenä perjantai iltapäivänä sairaanhoitajalta, että teillä on ollut tänään tosi kiireinen päivä, mutta onneksi sain ystävällisin ajanvaraajan avustuksella korvanpuhdistusajan tälle päivälle. Sairanhoitaja hymyili " vai kiireinen päivä".
      Yhtään asiakasta en terveyskeskuksessa nähnyt, pe iltapäivällä noin 15 aikaan.
      Tarina on vanha, mutta tosi.

    • åke0909098090

      Jos kukaan ei tk:sta valita tätä saittia pidemmälle, niin ei mikään taatusti muutu minnekään. Kotkan tk oli jo ALuehallintoviraston seurannassa, mutta jos sinne ei kukaan saa matskua sisään, niin mitäs näistä täällä on hyötyä. Valittajat valittaa toisilleen, eikä tämä porukka tässä taida niitä systeemejä saada muuttumaan. Paitsi ehkä sitten vaaleissa, mutta ei taida onnistua sekään näennäisdemokratiassa.

    • LoitsutienPityötön

      Mene Länsi-Kotkan asemalle, saat ajan hoitajalle samalle päivälle.

    • outoooo

      Ei vastattu soittopyyntöön tälläkään viikolla..Miksi ilmoittautumisessa oli vain yksi virkailija? Ennen mu oli 5 asiakasta, mutta aikaa meni puoli tuntia jonottaessa! Nyt kun on saatu uusia asiakkaita: alkoholi/mielenterveyspotilaat/pakolaiset/ ja careasta terveysasemalle potkitut, niin EIKÖ PITÄISI LISÄTÄ HENKILÖKUNTAAKIN REILUSTI???
      Ja otettava huomioon että kun on kieliongelmia asioidessa,ym ongelmia, niin resursseja tarvitaan lisää!!!
      Ja vielä, miksi ei aikoja muka ole, vaikka lääkärit kävelee tyhjän panttina käytäviä?

    • MukavaHoitajaOli

      Soitin länsi-kotkaan, 2h kuluttua sh soitti ja antoi korvanpuhdistusajan seuraavaksi päiväksi. Korvat puhdistettiin, annettiin hoito-ohjeita, kiitettiin jä lähdetiin kohti aittakorpea.

    • saitukka

      eikä se länsi-kotkas toimii mut ei kotkansaarella

    • eitakaisinsoittoa

      Viimeviikolla soitin 8 jälkeen Karhulan terveysasemalle omahoitajalle. Takaisinsoittoa ei tullut. Soitin asiasta potilasasiamiehelle. Monta vuotta on kuulema ollut puhelinvastaaja käytössä, eikä kukaan ole valittanut. Nyt valitti, mutta hän kehoitti ottamaan yhteyttä osastonhoitajaan. Osastonhoitajan jälkeen sitten tuleekin AVI.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2163
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1821
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1669
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1576
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1494
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      125
      1425
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe