Kuinka monelta

Poiksuli

tytöltä on jo tänä vuonna koulussa vedetty housut alas

10

934

  Vastaukset

  • Monelta. Oma veikkaukseni on 78 tytöltä.

  • Itse vedän omani alas joka kerta etten pissi housuun

  • Multa vetivät. Mutta mäpä en vetänyt niitä ylös.

   • Mutta mä olenkin poika.


  • viimeisenä koulupäivänä viimeisen tunnin lopussa odotin että muut oppilaat poistuvat ja menin naispuolisen luokanopettajan eteen ja nostin hameen ylös. oli siinä opettajalla ihmettelemistä kun näki sauvan värisevän reiässäni. kotiin päästyäni äiti kertoi että opettaja oli laittanut viestiä että puhuisi kanssani siitä että paljastelu on sopimatonta touhua.

  • Vetivät muilta tytöiltä muttei multa. Pyysin naapurin poikaa vetämään multa kanssa. Vetihän se. Pääsin tavallaan ryhmään mukaan.

  • Muistan koulussa kun leikillään nosteltiin tytöiltä hameenhelmoja ja tytöt tykkäsi siitä. Rangaistuksena jouduttiin kuitenkin seisomaan luokan edessä päällyshousut nilkoissa.

  • Tytöillä pitäis olla stringit näin kesällä, niin ei tarvitse edes vetää niit' alas. Nostaa vaan hameen ja siirtää narua vähän sivuun...
   Siiten voi antaa tytölle namia ensin sormilla ja sitten muullakin ;)

   • Tylsää, viehättävän tytön kantsii olla kesällä ilman pöksyjä ja talvellakin bileissä. Ei se mitään kuria ole. Pojat pitävät siitä, että saavat nähdä kauneutta, tytöt nauttivat ihailun kohteena olosta.


  • Nuorena yläasteella 7:la minulta riisuttiin housut eräällä välitunnilla. Meillä oli tupakkaporukka koulun takana pusikossa. Siellä kävi tyttöjä ja poikia. Kerran oltiin kaverin kanssa kahdestaan röökillä, kun sinne tuli myös kolme 10 luokan kovista, jotka eivät muuten "keskenkasvusten" kanssa seurustelleet.
   Pummasivat tupakit ja alkoivat jutustella ja kohta he alkoivat myös lähennellä meitä.
   Olimme tietysti aluksi mielissämme huomiosta, mutta tilanne jotenkin alkoi riistäytymään käsistä huonoon suuntaan.
   Yksi pojista yritti pussata kaveriani ja tämä tietysti esteli ja siinä rytäkässä he kaatuivat sammalikkoon. Emme voineet huutaakaan, koska olisimme kärähtäneet koko sakki tupakasta - siihen aikaan se oli vakava paikka.

   Yritin auttaa ja tyrkätä poikaa pois kaverini päältä, kun toinen tarttui minuun takaapäin vetäen, lukiten kyynärotteella käteni taakse. Sähähtelin päästämään irti, mutta hän vain virnuili. Katsoin silmäkulmasta, kun maassa oleva poika kuolasi kaveriani, joka puisteli päätään puolelta toiselle. Kolmas poika seurasi vierellä.
   RIISU HOUSUT TÄLTÄ, sanoi pidättelijäni kolmannelle pojalle. Tämä paiskasi tupakan ja kumartui eteeni ja alkoi tempoa vyösolkeani auki. Rimpuilin vastaan, mutta kohta vetskarini oli auki. Poika tarttui sivuilta ja nyhti housujani riemuilme kasvoillaan.

   SAATANA, PÄÄSTÄ IRTi, sain sanotuksi. Vastauksena oli vain naureskelua. Poika takanani nosti minua paremmin pystyasentoon ja kolmas poika veti housujani vähitellen alas reisille ja sitten polvitaipeisiin asti! Seisoin siinä huohottaen hengästyneenä alapää paljaana. Poika tuijotti sitä virne naamallaan. Kaverini ulvahti vaimeasti, huomasin pojan käden olevan puseron alla. Hän puristeli rintaa, jolloin kaverini parahti uudelleen.
   Huomattuaan minut paljaana, hän keskeytti kaverini piinaamisen vetäen kätensä pois tämän puseron alta ja nousi ylös. Kärppänä hän oli edessäni ja alkoi kouria alapäätäni. Kohta siellä oli molempien poikien kädet. Kiemurtelin otteessa ja aloin kiroilla hampaiden välistä sähähdellen. Pojat naurahtelivat ja jatkoivat.
   Se maasta noussut poika veti jossain vaiheessa seisovan siittimensä esiin ja sanoi NUSSIVANSA NYT .
   Kaaduimme selälleen, olin pidättelijäni päällä sylissä. Pojat väänsivät jalkojani koukkuun ja kun kolmas laskeutui siitin pystyssä päälleni, niin kaverini HUUSI TÄYSILLÄ APUA!
   Pojat säpsähtivät ja katsoivat tilannetta hetken. Sitten he työnsivät minut sivuun ja pakenivat paikalta.
   Vedin täristen housujani takaisin kaverini avustuksella. Ketään ei kuitenkaan tullut. Poltimme hermosavut, pari tupakkaa ketjussa.
   Emme puhuneet tapauksesta, mutta tiesimme jatkossa varoa sakkia.

  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   40
   2106
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   30
   1241