Nyfomaaninaisille

kukkopoikagfililly34

Sanokaapas te kyltymättömät naiset, jotka haluatte naida useamman kerran päivässä ja vieläpä useamman miehen kanssa.Kertokaa jotain kokemuksistanne.
Onko se niin ihanaa, ettei ihanampaa voisi ollakaan. Monenkokoista kullia, pitkäkestoista jyystämistä ja suuret spermalastit sisään usealta mieheltä.

41

6939

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjhu767

      Anteeksi kun tuppaudun tänne kirjoittamaan mutta kirjoitan silti

      Moni mies voi kuvitella että nymfomaani nainen olisi aivan mahtava naisystävä että silloin saisi panna kun panettaa. Pillua ja muuta olisi aina tarjolla. Voin sanoa että alkuun tuo onkin hauskaa mutta lopulta aika mahdotonta. Minulta ainakin kunto loppui nopeasti. Ei tuota vaan mies jaksa jos aamupäivän aikana ei muuta kerkeä tekemään kuin panemaan. Töihin pääsee huilimaan mutta heti töiden jälkeen pitää panna. Viikonloput on yhtä panemista. Sitten kun on paukut loppu väkisin yritetään imeä kalua juhlakuntoon. Kun ei enää seiso niin ei seiso niin sitten pitää nuolla ja sormettaa ja tyydyttää naista dildolla. Aamulla sitten herään siihen kun muna on taas naisen suussa. Koskaan ei pääse siihen tilanteeseen että seisoisi kunnolla vaan heti pitää panna kun vähänkään jäykistyy. Spermaa ei tule koskaan tippaa paria enempää kun kaikki on jo lypsetty. Sitten kun ei jaksa niin kysytään mikä on kun ei kiinnosta enkö kelpaa.

    • mekkk

      Ei ihan tuollaisia naisia ole ollut mutta nuoremoana yhden tyttöystävän kanssa naitiin monesti kolmekertaa päivässä ja joskus otettiin uusiksi ja kivaa oli. Sillä oli vkl tapana herätellä klo6-7 aikaan minua ja kerran naitiin varmaan 6 tuntia ja 4-6 kertaa tuli laitettua mällit pompeliin ja pieni huoli välillä ja sai naida oikein kunnolla. Ei nyt ihan joka päiva mutta alkuun joka toinen päivä. Olin opiskelija silloin ja pääsin kesä hommiin missä oli matkatöitä ja olin 21 päivää ruotsissa hommissa ja kun sieltä tulin tyttöystävän luo ja hän oli vielä töissä ja kun tuli töistä niin polkupyörässä ketjut heilu kun olin pukilla ja se vkl loppu oli yhtä seksin harastusta.

    • Aviomiesxxx51

      Joo.Naimisiin mentyä mekin naitiin kolme kertaa vuorokaudessa. Joskus lattialla patjalla, kun lestulevysänky narisi niin vietävävästi,että tahti kuului ala-ja yläkerran naapuriin.Nyt asutaan omassa talossa ja sitä haittaa ei ole että naidaan vaikka päivällä työttömänä ja eläkeläisenä. Vaimokin on ehtinyt vaihtua. Itse haluaisin naida enemmän kuin vain 2-3 kertaa viikossa.Naiminen on mukavinta hommaa mitä tiedän. Nytkin mulkku seisoo ja on kova kuin kanki, kun tätä kirjoitan.

    • Tahtootietääää

      Kertokaa naiset jotka olette nymfomaaneja että miten hankitte itsellenne panokavereita? Kaupan jonosta, treffipalstoilta, ravintoloista? Miten teihin saa yhteyden ja mistä teitä voi bongata?

      • simatar

        Minä olen vanha,mutta edelleen kaunis.Luulen,että jatkuva seksin harrastaminen pitää minut nuorekkaana.
        Nain esim.kolme kertaa päivässä eri miesten kanssa.Esim aamulla mieheni kanssa,päivällä koe-pano uuden netti-kokelaan kanssa ja illansuussa vanhan pano-kaverin luona pikaversio.Jos ukko illalla haluaa tai jaksaa,niin kerran vielä.Joskus käy niinkin onnellisesti,kun lykkään alastoman peppuni sängyssä häneen päin.
        Mä etsin netistä itse kumppanini.Olen jo hyvin harjaantunut.Huteja ei juurikaan ole viimevuosina tullut.En käy kapakoissa ja olen "kunnollisen"naisen maineessa.Kukaan ei tiedä harrastuksestani ja se on osa kiihottumistani.


    • TTTTYhtrKl

      Sano simatar minä ikäinen olet. Oletko yli 60 vai vielä enemmän.Millaisia liukkareita miehet käyttää ? Kiihotutko hyvin ennen seuraavaa panoa? Mitä miehesi tykkää vieraista panoista? Onko hän itse ollut näkemässä ja kokemassa,kun sinua nai toiset miehet?

      • Kaikkihan-tietää

        Näyttäis olevan yli 60. Ipari vie Pohjois-Karjalaan, voisi sanoa tarkemminkin, mutta sehän veisi anonymiteettiä.


      • simatar

        Hei TTT....,olen 66v. ja jäin 3v. sitten eläkkeelle.Eläkkeeni on hyvä ja hoidan itseäni jumppaamalla ja ravintorikkaalla ruoalla.Ystävien mielestä olen ehkä viiskymppisen näköinen:)
        Olen puritaanisen "kilttityttö" kasvatuksen uhri ollut näissä seksiasioissa.Nyt olen löytänyt vapauden ja ihanan nautinnon.
        Miestäni eivät harrastukseni koskaan ole kiinnostaneet,niinpä hän kiinnittää harvinaisen vähän huomiota menoihini.Luulen,että jos tämä uusi harrastukseni paljastuisi hänelle,hän olisi ensin kauhuissaan,sitten painaisi villaisella koko jutun,joko ei uskoisi tai ei puhuisi siitä koskaan enää.Ero ei tulisi kysymykseen luultavasti hänen mielestään,koska silloin "huolto"loppuisi:)
        En tarvitse liukasteita,kiihotun nollasta sataan miehen hellästä kosketuksesta.
        Jossain vaiheessa mietin jopa kahden miehen kokeilemista,mutta se ei kuitenkaan ehkä ole mun juttu,liian brutaalia.
        Teemalta tulee muuten just sellainen kolmiosainen tv-sarja: länsimaisen seksin historia,tiistaisin klo 21 muistaakseni.Se avaa hyvällä tavalla sitä historiaa,miten nainen on seksin suhteen alistettu,tehty huoraksi ja miesten seksivälineeksi.Kirkko ja ja miesvallanpitäjät ovat siinä hyvin ansioituneita.Jeesus ei kuulema puhu asiasta mitään vaan tabut ovat myöhemmän ajan "tuotantoa".
        Sarja näkyy myös Areenasta.
        Eli minä jatkan elämääni hehkeissä merkeissä.Onnistuin välttämään kärttyisen vanhan naisen elämän!

        ps.tälle yhdelle"viksulle" kerron,etten ole koskaan edes käynyt itä-suomessa, valitettavasti.


    • Kyllä täälläkin muna maistuu... monta panokaveria on onneks olemassa ja vain puhelimella saa tarvittaessa paikalle. Nytkin Mietin että jospa soittaisin ihanalle iso munaselle kosovalle ja panisimme pari tuntia niin jaksais mennä yöksi töihin...

      • simatar

        Hienoa sex50!
        Unohdin tuosta omasta "selostuksestani" juuri sen,että seksi lisää energisyyttä valtavasti.Poissa ovat alakulot ja voimattomuudet.


      • Sex50. Missä päin olet? Täälä ois kiinnostunut mies.....


      • ihme.mentalisti
        slnasta_naistaseksiin kirjoitti:

        Sex50. Missä päin olet? Täälä ois kiinnostunut mies.....

        Jos todella moista haluaisit, olisit laittanut joitain yhteystietoja.
        Nyt kaikki tapahtuu vain pääsi sisällä.
        Tai taitaa myös käsi käydä.

        Oot varsinainen mentalisti!


      • ebloy

        Mä oon varmaan nymfomaani nainen.. Mä oon kehittynyt loistavaksi miehien vokottelussa, välil tuntuu että kaikki haluaa mua: saan uskollisesta pettäjän jos haluan. Parisuhde aika mahdotonta kun yksi ja sama kulli käy pian tylsäksi: rakastan kulleja ja niitä on nii kaikenlaisia ja kaikissa on jotain omaa viehätystä. Ja aina tarvin enemmän ja erilaista! Kaiken maalaista, nuorta miestä, vanhaa miestä, useampaa miestä, seuraavaksi jo kymmentä miestä.. Miehet rakastaa mua sängyssä kun oon niin hurja ja käsittelen rakkaudella kumppaneitani. Mutta mulle seksi on kuin huume: ei voi olla ilman ja aina tarvis vaan hurjempia ja hurjempia juttuja kokeilla :D parisuhde ois ihana, mut sen ois pakko olla vapaa suhde jossa mies ei panisi pahakseen mun luontoani.


      • ebloy

        p.s. ebloy asuu kymenlaaksossa, jos tahdot ehkä tavata niin jutellaan jossain ja kuvat lähetellään :)? sovellus wickr ois suositeltava.


    • TyytyväinenTilanteeseen

      Ninä haluan seksiä jatkuvasti.
      Onnekseni mieheni haluaa että nain usean miehen kanssa kimpassa mieheni on mukana.
      Meillä ollaan viikonloput kimpassa 1N 2-4M kerrallaan.
      Mieheni kaverit naivat kanssani välillä päivittäin mutta viikonloppuna ja keskiviikkona Saunomme ja silloin on myös kimppapanoja.
      Mieheni kanssa naidaan 2-3 kertaa päivässä ja Kimppapanossa useita kertoja.
      Tilanteeni on hyvä koska miehen ystävät ovat saaneet luvan naida kanssani milloin tahansa yksin ja mieheni kanssa.

    • Sussu9090

      Moi olen sussu ja olen nymfomaani

      • Oikeestikko? Kertoisitko vähän elämästäsi, kuinka paljon/usein seksiä haluat, kuinka tuskaista on olla ilman?
        Olisi kiva jutustella asiasta lisää....


    • kiimaine

      MISSÄ PÄIN OLET, MILLLÄ PAIKKAKUNNALLA NIIN aletaan tapailla.

    • kiimapllu

      Olen vähän päälle 40v nymfo ja elän jatkuvassa tarpeessa, nytkin pillu kiimasta märkänä odotan miestä töistä kotiin niin pääsen kimppuun. Mies pääsisi helpommalla jos antaisi minun käyttää apumiehiä kun ei itse ehdi tai jaksa, mutta innostuu parhaimpina päivinä naimaan minua useita kertoja ja lisäksi käytän dildoja ja mitä milloinkin apuvälineitä väliajat.

      • Kiinnostunutt

        Pidätkö itse siitä että olet nymfomaani vai haluaisitko että olisit ns normaalin libidon omaava nainen joka haluaisi harrastaa seksiä muutamana päivänä viikossa eikä muutamana kertana päivässä? Oletko aina ollut nyfomaani vai onko tuo ilmiö tullut vasta myöhemmin esiin? Miten saat hillittyä itsesi niin ettet hanki itsellesi 3—4 rakastajaa jotka hoitelevat sinua silloin kun miehesi on poissa? Entä kun lähdet viihteelle onko riski että löydät itses vieraasta pedistä? Oletko koskaan harrastanut kimppaa ja jos olet saitko silloin tarpeeksesi eli olitko silloin tyydytetty vai heräsikö himot heti kun sessio oli ohi?


      • Kiimapllu
        Kiinnostunutt kirjoitti:

        Pidätkö itse siitä että olet nymfomaani vai haluaisitko että olisit ns normaalin libidon omaava nainen joka haluaisi harrastaa seksiä muutamana päivänä viikossa eikä muutamana kertana päivässä? Oletko aina ollut nyfomaani vai onko tuo ilmiö tullut vasta myöhemmin esiin? Miten saat hillittyä itsesi niin ettet hanki itsellesi 3—4 rakastajaa jotka hoitelevat sinua silloin kun miehesi on poissa? Entä kun lähdet viihteelle onko riski että löydät itses vieraasta pedistä? Oletko koskaan harrastanut kimppaa ja jos olet saitko silloin tarpeeksesi eli olitko silloin tyydytetty vai heräsikö himot heti kun sessio oli ohi?

        Olen aina ollut samanlainen ja rakastan seksiä ja kaikkea siihen liittyvää. Viihteellä ollessani tiedostan rajoittaa alkoholinkäyttöä ja en muutenkaan halua satunnaisia partnereita vaan parasta seksiä saa aina tututun miehen kanssa. Luottamus ja toisen kunnioitus on suhteessa menee omien himojeni edelle, eli nykyisessä suhteessa en edes harkitse rakastajia. Ideaalisin tilanne olisi tietysti löytää mies , joka järjestäisi/sallisi käyttööni säännöllisiä apumiehiä. Tarve olisi useamman kerran päivässä tai muutama pidempi sessio päivittäin ja vapaapäivinä välillä niin , että saisi olla vaikka useamman miehen käytettävänä pitkin päivää. Seksityöhön minusta varmaan ei olisi, koska moraalini ei anna siihen lupaa. Tähän mennessä olen ollut kolmen miehen pantavana ja se tuntui minusta alkulämmittelyltä.. haluaisin joksus kokea sen että olen ihan voipunut ja puhkinussittu.


      • Kiinnostunutt

        Wau toivon todellakin että joskus saisit olla vaikka kymmenen miehen pantavana. Ja tarkoitan kymmenen kunnollisen miehen jotka pitäsivät sinusta hyvää huolta ja ottaisi sinun tarpeesi huomioon. Sellainen kysymys vielä että kun haaveilet ryhmäseksistä niin oletko sen suhteen ns. kaikkiruokainen eli haaveilet esim. sadwichista vai eikö peppu jutut kiinnosta? Toisaalta sanoit että rakastat seksiä ja kaikkea siihen liittyvää niin kait se sitten on tulkittava että pidät myös peppujutuista. Minkä ikäinen olet nyt ja minkä ikäisenä huomasit että libidosi on poikkeuksellisen vahva?


      • Kade_olen

        Onnen pekka saisinpa elää paikallasi edes yhden viikonlopun, viikosta tai kuukaudesta puhumattakaan. Olen oikeasti sika kateellinen sinulle. Voi kumpa oma avovaimoni edes joskus käyttäytyisi noin ja saisin katsoa vierestä miten avokki olisi kimppanainnin kohteena ja nauttisi siitä yhtä paljon kuin minä katsomisesta.


      • Vau.. missä tälläisiä naisia on, itse haluaisi kolmesti päivässä, nam


    • nymfoo

      Exä oli koukussa runkkaamiseen. Hän teki sitä lukiessa, telkkaria katsoessa, ennen nukkumaan menoa, herättyään, joskus keskellä yötä, seksiä harrastettaessa ja muuten vaan kun aikaa oli. Kyllä hänelle munakin usein kelpasi, myös vieras, mutta runkkaaminen oli hänen juttunsa. Minä pidin siitä.

    • Kyltymätön_Nymfo

      Minä olen ja en omasta mielestäni saa melkeen koskaan tarpeeksi. Seksi ja sen saaminen, ja siihen liittyvät fantasiat pyörivät mielessä koko ajan. Se häiritsee ja hallitsee kaikkea normaalia elämää.

      Olemme käyttäneet rahaa seksivälineisiin ja asusteihin noin 10 000€. Viimeisin ostos on Sybian satula vibraattori (1500€:n laite). Ymmärrän ettei miestäni paneta kokoajan ja yritän hillitä itseäni, mutta jos menee päivä etten saa muutun kiukkuiseksi ja kärttyisäksi. Kaikki alkaa v...ttamaan niin etten saa edes tiskejä koneesta paiskomatta niitä.

      Emme edes suunnittele yökyläilyä kenenkään tutun kotona, koska tiedämme mitä siellä yöllä tapahtuisi, varsinkin muutaman viinilasin jälkeen. Niinpä otamme hotellin tai taksin tilanteesta riippumatta.

      Perinteinen viikonloppu on se että vietän puolet ajasta sängyssä x-asentoon kahlittuna vibra haarovälissä tai sisälläni tai nyt uuden Sybian lelun myötä sen päälle ratsastamaan lukittuna. Periaatteessa vain tuolloin mieleni on rauhallinen kun tiedän saavani uudestaan ja uudestaan. Mieheni puuhailee omiaan ja välillä hän tulee käynnistämään vibran tai panee minua, mutta jättää sen jälkeen odottamaan seuraavaa. Vibraamista en kestä kuin max 30min, jonka jälkeen tulee itku tai paniikki, mutta 5min tuon jälkeen tekee jo uudestaan mieli. Eli viikonloppuisin itken monesti tai raivoan sängyssä, mutta tällaisen viikonlopun jälkeen alku arki sujuu vähän paremmin. Paikat on niin hellänä, ettei ma-ti vielä oikein pysty sekstailemaan rajummin vaikka haluaisi.

      Sybianin päälle kiinnitettynä olen muutaman kerran kokenut tunteen että ei enää ikinä seksiä...mutta sekin tunne on poistunut melko nopeasti.

      Olemme siis molemmat hyväksyneet ongelman ja tämä on tapamme selvitä arjesta. Olemme puhuneet kimppapano sessioista, mutta tiedämme molemmat ettei se mitään auttaisi. Pitäisi saada lisää ja lisää ja enemmän, joten täällä saisi asua komppaniallinen miehiä 24/7.

      Ehkä ikä tuo helpotuksen, mutta kun tuossa tais joku yli nelikymppinen kertoa olevansa nymfo, niin vähän epäilyttää. Olen 28v, joten lääkärille meno ilmeisesti edessä, kai jotain " jarrua" seksihaluihin on olemassa. Ainakin jos miesten inttijuttuja on uskominen.

      • Kiiiiiinnnoostunuttt

        Ymmärrän että tilanteesi on hankala mutta kun en ole koskaan tavannut kaltaistasi niin tilanne kihottaa ihan simona. Voi kumpa joskus tapaisin kaltaisesi tai pääsisi edes yhdeksi viikonlopuksi joko katselemaan tai mukaan jopa leikkeihin.


      • Kateeeeelllllinen

        Luettuani viestisi mitetin miten nytkin sunnuntai aamuna olet sidottuna symbianiin ja miten kasvosi vääristyvät orgasmin voimasta. Kumpa voisin olla mukana katsomassa nautintoasi.


    • Ep-

      Mun fantasia useammasta kun yhdestä miehestä on vieläkin toteuttamatta vaikka ikää 38v. Joka päivä ne orgasmit on saatava, tavalla tai toisella. Tällä hetkellä sinkku

    • Tietämätönnn

      Onko nyfomania sairaus johon saa lääkäriltä apua vai eikö nyfomaanit edes halua päästä tuosta kieltämättä ihanan kiihoittavasta ominaisuudesta eroon?

      • Ei nymfomania ole sairaus. Ennen niin sanottiin, koska yleisesti uskottiin, että seksuaalisia haluja on vain miehillä, naisilla normaalisti ei. Myös naiset luulivät näin. He luulivat olevansa seksihaluineen sairaita poikkeuksia, ja oli viisainta olla siitä hiljaa myös toisten naisten seurassa, ettei leimautuisi nymfoksi.

        Myöhemmin sitten, kun tieto vähän lisääntyi ja ymmärrettiin, että naisellakin on seksihaluja, nymfomaaneiksi nimitettiin niitä naisia, joilla halut olivat keskimääräistä runsaampia. Vaan ei se mikään sairaus ole. Emmehän selitä sairaiksi niitäkään, jotka ovat tavallista pitempiä. Normaalia vaihtelua.

        Psykoterapeutit ovat olleet tavattoman huolestuneita potilaiden vähyydestä, joten he ovat rahan toivossa lanseeranneet uuden käsitteen "seksiriippuvuus". Se on nykyaikaisittain molempia sukupuolia tarkoittava. Seksiriippuva tarvitsee kuulemma ankaraa terapiaa. Ja raha kulkee kukkarosta toiseen, mutta muutosta ei tule


    • Nymfo123

      Ei saa lääkkeitä, jos omasta mielestään panettaa liikaa, naisista puhun. Tosin tästä tiedosta jo aikaa vuosia. Olen harkinnut kysyväni, mutta taidan jatkaa samoilla linjoilla eli nussia sitten vaan niin perkuleesti!

    • Nynfomaani

      Moi, jospa minäkin kantaisin korteni kekoon. Olen 45v. nainen ja mieheni kanssa kaksi kertaa päivässä, tasainen tahti jo 25 vuotta. Mutta se ei minulle riitä, siksi olemme sopineet mieheni kanssa, hmm. tuollaisista rajuimmista kuureista parin kuukauden välein. Eli GB juttuja. Välillä käymme kaupunkilomalla Euroopassa ja kesäisin festareilla ja tanssipaikoilla. Lavatansseissa saa helposti viisi - kuusi samana iltana panolle matkailuautoon. Tinder festarit ovat ehdoton juttu, voi paneskella eri miesten, tosin nuorten, kanssa vaikka aamuun asti. Pari vuorokautta ja tuollainen 20 yhdyntää, niin on paikat sen verta kipeinä, että ei kärsi, vaikkka mieli tekisi.

      • Vieläkö_toivoa

        Oletko ollut teini-iästä saakka kyltymätön vai alkoiko tuo panetus vasta esim. synnytyksen jälkeen tai kun täytit jonkun tietyn ikävuoden? Tai liittyykö nymfomaniaasi joku aikoinaan koettu tapahtuma?


    • Menikö.juna.jo

      Mistä tuollaisia nyfomaani naisia löytyisi tai mitä pitää tapahtua että oma vaimoni muuttuisi nymfomaaniksi. Tuntuu että tässä 14 vuoden yhdessäolon jälkeen asiat menevät päinvastaiseen suuntaan. Pitääkö vaihtaa kumppania niin taas mentäisiin muutama vuosi kiihkeän seksin, läheisyyden ja hellyyden merkeissä? Sillä ei se ole pelkästään nainen joka kaipaa helyyttä ja kosketusta vaan kyllä miehetkin siitä tykkäävät kiihkeästä seksistä puhumattakaan.

      • nymfomaimo

        Vaimo 20v jälkeen on ollut todella nihkeä ja saanut vongata että edes kerran-pari viikossa alkanut puuhaileen. Nyt kuitenkin vaimo villiintyi ihan mahdottomaksi kun kävi vierasta panemassa viikko sitten. Siitä lähtien on pitänyt joka päivä ainakin kerran saada kotonakin. Saa nähdä kauanko tätä jatkuu, alkaa jo kunto loppua. Hauska kun vaimo itsekin ihmettelee miten tämä tällaiseksi mennyt että housut märkänä vähän väliä.


      • Alistamista

        Sama meillä. Kun vaimo on saanut vierasta, seksiä pitää saada koko ajan kotonakin. Hän nauttii huonon naisen roolistaan ja haluaa hyvittää seikkailunsa minulle.


      • Anonyymi
        Alistamista kirjoitti:

        Sama meillä. Kun vaimo on saanut vierasta, seksiä pitää saada koko ajan kotonakin. Hän nauttii huonon naisen roolistaan ja haluaa hyvittää seikkailunsa minulle.

        Yhden tunsin ja alkoi pihdata kun piti toista saada,onneksi joi ittesä hengiltä kiittämättömiä paskojahan nuo ämmät on,ei vät anna mitään arvoa miehille kyrpä se tärkein,en kyllä antanu minäkään sille juopolle arvoa sai ihanitte kuihtuya kun aikatuli,onneksi suhde päättyi ennen loppua.


    • Anonyymi

      Olen myös ollut aina aktiivinen nainen,ja kolmekymppisenä kokeilin vierasta miestä.
      Mieheni oli puhunut jo useamman vuoden,mutta meni hetki aikaa ennen kun olin valmis.
      Annoin luvan miehelleni hankkia mies joka antaisi mulle kyytiä.
      Vaikka olin saanut mieheltäni hyvää sexiä ja saanut orkkuja,jouduin vielä käyttämään dildoa.
      Se hetki kun sitten olimme kahden lomalla lappilaisessa rinne keskuksessa mieheni antoi mulle tehtävän,piti karvat poistaa haaroista ja laittaa sexyä päälle,lähtisimme metsästämään mulle vierasta miestä. Mulla hävetti laittaa sellaiset huoravaatteet päälle ,pikkuhousuja ei saanut laittaa. Laitoin kuitenkin,sillä valion jo silloin kun puin vaatteita. Kävin kuumana.
      Miten helppoa se oli,se saalistaminen.
      Juopuneet karsin ja illan alussa tuli jo se tietoon että nuoret miehet etsivät kimppa naista.
      Silloin tuli mieleen että olisiko nyt aika kokeilla mitä perse kestää. Olisiko se että pakko sanoa ettei enään.
      Kerroin miehelleni ja hän vaan nauroi ,että kokeile. Oli vaan yksi ehto mulla,yksin en lähde ja hänen on pakko katsoa kun akka huutaa kiimassa.
      Pääsimme lähtemään kahden nuoren kollin kanssa jatkoille mökkiimme.
      Ja se olikin aika mielenkiintoista.
      Kumpikaan ei ollut koskaan päässeet naisen kans olleen silleen. Mietin että miten selviän.
      Huoli oli turhaa,sillä kun sain eka kerran siemenet sisään,halut ei kun yltyi.
      Antaudu on poikien hormooni hyrrään, pyllyä tutkittiin ja nuoltiin melkein orkkuun ja mieheni oli ihana. Hän opetti kuinka naista pitää huudattaa. Skruittasin eka kerran ja sotkin lakanat. Sain eka kerran pyllyyn ja hitto se oli jännää. Jäin poikien väliin molempiin reikiin pantiin ja sain molempiin reikiin mallit.
      Eihän se yö riittänyt pojille,ja kerjäsin pojilta lisää. Meni seuraava päiväkin.
      Luoja miten pojilla oli tarvetta tyydyttää itseänsä.
      Täytyi hymyillä,sillä menihän se perse siinä naimisesta araksi,kun mies alkoi nuolemaan mua kun pojat lähtivät,oli pakko sanoa että ei saatana.
      Mieheni kuitenkin tuli liukkaille,ja tyydytti itsensä.
      Kavereista tuli mulle vakkarit,ja pitihän se kokeilla se isompikin porukka. Heidän kavereitaan pääsi tutustumaan kiimaiseen rouvaan. Mutta viisi oli liikaa,mutta saivat kaikki naida niin monta kertaa kun halusivat.
      Mutta se kaverusten tarve oli aika hyvä mun tarpeisiin. Eteenkin kun tehtiin niin että pojat pikkuisen panttasivat ,eivät runkanneet,ja mulla oli ovulaation aika.

      • Anonyymi

        Oletko hankkinut lapsia noiden poikien kanssa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko hankkinut lapsia noiden poikien kanssa?

        Kävi niin että ihastuin toiseen niistä nuorista miehistä. Ja siitä seurasi aika kiihkeä aika, mökkeilimme poikien kanssa ja olihan siinä jäi aikaa jutella .pojat olivat kiinnostuneet kaikesta,mun koomasta ja onko mahdollista että tulisin raskaaksi.
        Kerroin että en tule että saavat hormoonihoitaa mua pillerit suojaa.
        Nuoret miehet alkoivat juttelemaan miehelleni että haluavat naida mut paksuksi.
        Mieheni katseli minua,tiesi että olin ihastunut toiseen niistä nuorista miehistä .
        Mieheni myöntyi,ja lupasi olla kumilla.
        Alkoi kiihkeä aika kun lopetin pillerit,valuin jatkuvasti,eteenkin kun sain kahdelta spermaa jatkuvasti.
        Ajattelin että tulisin heti raskaaksi,mutta meni viisi kuukautta. Huomasin että se poika johon olin ihastunut,sai melkein yksin oikeudet minuun. Ja hän minut sitten siitti.
        Ihastus oli yksi puolista,ja poika häipyi kun maksu alkoi nousta.


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2072
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1290
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1158
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      133
      1044
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      872
    Aihe