Huonoa palvelua ulvlan sähköpalvelussa

entexpertasiakas

Huonoa kokemusta ulvilan sähköpalvelusta/kotolämmöstä. Tosin ei liity lämpöpumppuun, vaan imuriin (jossain aiemmassa ketjussa valiteltiin heidän lämpöpumpuistaan) Expertiltä porin aittaluodosta ostin yli 200€ miele imurin, 9kk jälkeen imuri lakkasi toimimasta (ei enää käynnistynyt) takuu aika 2vuotta, kävin näyttämässä expertillä, käskivät viedä ulvilaan- sähköpalveluun/kotolämpöön/mikä ikinä lieneekään, hoitavat kuulemma takuu korjauksena homman. No tein työtä käskettyä ja lopputulos oli: imurin moottorissa pölyä sekä kosteutta?!=rikki takuu ei korvaa. korjauskulut: uusi moottori 80€ ja vaihto 80€ yht siis 160€ ! ja jos en halua korjauttaa niin tarkistus maksu 25€!. Joka siis joka tapauksessa peritään minulta, korjautin tai en.... Jostakin syystä haiskahti hieman rahastukselta, joten avasin itse ko laitteen, toisella imurilla imuroin pölyt mielen moottorista (jota oli todella vähän,) (pöly lienee tulleen hajonneen pölypussin kautta) muutakaa syytä en keksi .Lisäksi vaihdoin suodattimet. Korjauskustannus yht: 5€ laskelmassa luki: moottori rikki saanut kosteutta, sekä likaa! se 25€ tarkistusmaksu on yhä auki, joten en tiedä kuinka sen kanssa käy, mutta loppu tulema on se , että hyväuskoinen kuluttaja olisisi todennäköisesti maksanut ko firmalle 160€ viasta jota todellisuudessa ei ole, tai 25€ "tarkistuksesta". Jota en luonnollisestikaan itse ole maksamassa, vaan aion katsoa asian kuluttaja asiamiehen kanssa loppuun asti. tässä pieni, mutta huonioinisen arvoinen avautuminen liittyen ulvilan sähköpalveluun. ps se imuri jonka moottori piti olla rikki, on toiminut nyt suodattimien vaihdon jälkeen moitteettomasti. Älkää siis luottako kyseseen firmaan, selvästikkään eivät elektroniikasta/mistään muustakaan tajua hölkäsen pöläystä, vaikka niin mainoksissaan väittävätkin.

6

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KuluttajaNeuvoja

      Nyt ruikkuperse otat sen tarjous imurisi letkun ja työnnät sen vähintään puolimetriä anukseesi. Pidä sitä imuteho täysillä, vähintään tunnin siellä anuksessasi. Jos paska ei poistu kaltaisesi ruikuttajan päästä sillä keinolla, niin ei mitenkään.

      • asiakaspalaute

        Taitaa itse yrittäjä olla neuvoja jakelemassa,hyvä hyvä...


      • KuluttajaNeuvoja

        Voin sinulle paljastaa etten todellakaan tiedä mikä koko aiheena oleva yritys on. Näen päivittäin näitä idiootteja omassakin erialan porilaisessa yrityksessä. Yleensä annan tuollaisille asiakkaille ikuisen porttikiellon.


      • Laionsklupi

        Siis annat porttikieltoja oikeassa oleville asiakkaille?Yrittäjänurastasi tulee pitkä ja menestyksekäs.Tai todennäköisesti sinun yrityksesi on joku jäätelökioski.

        Mielestäni tässä tapauksessa tämä asiakas on ollut fiksu kun ei ole purematta niellyt koko kojeen kallista uusimista.


    • samaamieltä12

      Omasta mielestäni asiakas todellakin tässä tapuksessa on oikeassa, ja on pelkästään hyvä, että jakaa varoittavan esimerkin meille muille, jotta voimme miettiä pariin otteeseen menemmekö sähköpalveluun. Moni (varsinkin iäkkäämpi asiakas) olisi mukiseatta maksanyt näiden kusettajien laskun, ja uskonut laitteen todellakin olevan rikki.

      • OletKehitysvammainen

        Kirjoitusasusta ja jopa kirjoitusajasta tunnistaa sinut samaksi aloittajaksi. Epäilen että olet jotenkin kehitysvammainen? Eihän kukaan voi olla noin idiootti ettei osaa edes kirjoitusasua muuttaa kun alkaa omia viestejään kehumaan.

        Unohda nyt se paska tarjous imurisi ja jatka olematonta elämääsi luuseri.

        Kirjoitit tämän saman itsesi kehumisen pari minuuttia sitten myös pori kategoriassa tekemääsi tämän yrityksen haukkumisketjuun.

        Toivottavasti yritys haastaa sinut kunnianloukkauksesta satakunnan käräjäoikeuteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe