Trrevieja/Alicante talvella?

TorreviejaAlicante

Emme ole aiemmin käyneetkään tällä seudulla, mutta paljon on ylistetty tätä seutua----mistähän sitä voisi vuokrata kämpän, että kävisi tutustumassa vaikka koko kuukauden ajaksi . nimenomaan talvella tarkoitus - kesä on ihanaa aikaa Suomessa -

tai muita näiltä main olevia kohteita - suomalaisuus sopivassa määrin ei haittaa, vaan ihan kivakin - mutta näillä seuduin ei liene joka kulmalla suomalaisia, niinkuin jossain Fugessa....

OIkeasti luotettavia vuokralle tarjoavia tahoja? saa olla englanninkielelläkin, tai suomalaisia tahoja - espanjalla emme vielä pärjää vähäisen opintojen määrällämme ?

Ei mainostajia, kiitos - vaan tavallisten immeisten suosituksia - jotka ovat itse vuokranneet ja hyväksi havainneet vuokralle tarjoajat.

ps. Kopsasin tämän tekstin tänne, kun vasta huomasin tämän Alicanten omana osionaan....

16

685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haaveettodeksiko

      Heps, mekin ollaan ajateltu tuota seutua - eikö ole kellään oikeaa tietoa luotetuista vuokranvälittäjistä....help.....????
      ei siis näitä mainostajia - ------
      juuri talvikokeiluna ajatus - ensin pari viikkoa - kuukausi ja sitten, jos homma ookoo ja tykätään meiningistä, niin sitten pidemmäksikin aikaa....

    • Lellu61

      Kannattaa mennä sivuille www.torreteam.fi tai www.lomaespanjassa.net .Molemmilla paljon vuokrakohteita eri hintaisia ja lyhyempikin varaus käy.Olemme olleet Torreviejasta 6 km etelään Lago Jardin 2 kk viime talvena ,olimme tyytyväisiä.Molemmat nämä välittäjät ovat suomalaisia.Hyvää lomaa !

    • tagron

      Esim. heillä on suomenkieliset nettisivut; www.vuokrausrantuu.com, www.zariko.com ja www.elsamar.com. He välittävät asuntoja Torreviejan alueella. Itse olen vuokrannut Zarikon kautta. Heidän toimintaan olen erittäin tyytyväinen samoin kuin asuntojen hintatasoon ja laatuun. Tällä hetkelläkin olen Torreviejassa Zarikon välittämässä asunnossa. Enkä olen mikään "mainostaja" vaan ihan tavallinen matkaaja, joka on kuukauden keväällä ja 2 kuukautta syksyllä Torreviejassa ja paikkakuntaan tyytyväinen.

    • Mariskooli_ja_terva

      Kokemusta on vain Elsamarista. Asuimme 4 viikkoa Torreviejan keskustan kieppeillä. Oltiin tosi tyytyväisiä.

      • Mekin olimme tyytyväisiä Elsamariin ja asuntoon Plaza de Calvariolla.


    • 29v

      Tv:n kiinteistöyritykset vuokraavat ja sesongin ulkopuolella valikoimaa on todella runsaasti.
      Vuokratkaa mistä tahansa mutta varmistakaa, että asunto saa esteettömän talviauringon ottaen huomioon sen alhaisempi kiertorata.
      Meillä kävi paseolle niin, että jo useampi vuosi sitten idän puolelle rakennettiin kaksi taloa. Merinäköala suoistui parvekkeelta katua pitkin katsellen rantaan 50m:n päähän. Talviaurinko ei nouse niiden yli ja se tuntuu lämmitystarpeena ja koleutena. Huhtikuun alun jälkeen mollottaa parvekkeelle, olohuoneeseen ja toiseen makuuhuoneeseen noususta iltapäivän puolelle ja kääntyy toisen makuuhuoneen puolelle.
      En liioittele sen merkitystä!

      Useimmissa alkaa olemaan ilmastointilaitteet joten lämpö hoituu mutta aurinko antaa viihtyvyyttä ja säästää sähköä.

    • mariannekoli

      me ollaan aina vuokrattu asunto www.vuokrausrantuu.com
      kautta.Suosittelen Lago Jardinia, hieno allas alue ja palvelut. Jos keskustaan haluaa niin sielä on enemmän "actionia."

    • komero

      kiva kun oli paljon tietoa noista vuokraasunnoista kun itsekkin olen tässä niitä katsellut .esim. toi vukrausrantuu tuntuu luotettavalta , kun heidän nettisivujaan katselee .sähkön hintaa on vähän vaikea arvioida kun en ole ikinä maksanut sähköstä erikseen vaan se aina kuulunut yhtiövastikkeeseen .itse kyllä vuokraan sitten asunnon asunnon sieltä torreviejasta kun se aika koittaa , mutta vain sellaisen jossa sähkö kuuluu vuoraan tai siitä maksetaan sovittu kuukausimaksu , mutta ei sellaista missä maksetaan kulutuksen mukaan .

      • 30v

        Miksi vierastat sähkön kulutuksen mukaista laskutusta? Sehän on ehdottomasti paras ja oikeudenmukainen menetelmä.

        Me vuokrasimme kerran asuntomme suomalaiselle eläkeläisupseerille ehdolla, että sähkö ja vesi kuuluvat vuokraan joka oli silloin 1000mk/kk. Ydinkeskustan rannassa olevan talon ylimmän kerroksen 78m2 asunto.

        Heppu onnistui käyttämään vettä kahden kuukauden aikana 47m3 joka on huimsti suurempi kuin meidän4h:n ok:n kulutuksemme kaikkine toimintoineen.
        Pitää olla pirun luotettu vuokralainen ennen kuin kannattaa antaa köntävuokralla.
        Jo pelkästään ilmastointi vie sähköä. Talvella lämmitys, kesällä jäähdytys.


      • näinköhänon

        Siis; 78:n neliömetrin asunto, atico keskustassa ja rannalla, vuokra 168€/kk, 47000 litraa vettä kahdessa kuukaudessa eli n. 770 litraa päivässä! Tosi kuin vesi?


    • komero

      aivan , kun en tiedä paljonko se ilmastointi vie sähköä .vuokranantajan pitäisi laittaa sähkön hinta niin korkeaksi , että se varmasti riittää .mielummin maksan vähän ylimääräistä kuin se että tulee satojen eurojen lasku perässä . en osaa yhtään arvioida sähkön hintaa , on kuulemma siellä espanjassa kallista . onko se sähkö kuukaudessa 10 euroa vai 100 euroa

    • sampulilla

      Hei itse asuin torreviejassa koko talven vaihto-oppilasvuoden aikaan ja paikka alueena on hurmaava. Ilmasto talvella on juuri sopiva ja suolajärvien avulla astma häviää ja pystyy olemaan lähes normaali. Torreviejassa on paljon nähtävää ja löytyy markkinoita sun muuta kivaa. Myös lapsille löytyy vesipuisto mutta se taitaa olla talvi ajan kiini :/ merivesi on suht lämmint talvella ja itse ainaki viihdyin siellä. Mulla oli zarikon kautta asunto ja vuokra oli 300 e kk plus vesi ja sähkö ja kun itse siivosin asunnon ni ei tarvinnu maksaa siivous maksua. Muutenki tosi asiallista käytöstä zaricolta ja kaikki hoitu hyvin. Jos meet pidemmäksi aikaa ni kannattaa tehdä vuoden sopimus ni säästää vuokrasta tosi paljon, pidempi vuokra suhteelle asunnon vuokra tippuu ja aina voi tinkiä. Torreviejassa on oma Suomi Seura jossa ite kävin tekemässä työharjoittelu jakson ja se oli hienoa aikaa. Aikomus itsellä muuttaa vakituiseksi ensi syksynyä sairauteni takia. Rantoja torreviejasta löytyy paljon ja myös sellaisia mistä turistit ei juuri tiedä mitään. Lennot alicanteen maksaa keskimäärin 90 e menopaluu ilman sitä isoa laukkua jos tuuri käy. Bussillia pääsee kätevästi torreviejaan ja maksaa alle 7 e suunta. Viimeinen bussi taisi mennä 22:00 taksi ottaa 70 euroa suunta. Suosittelen Torreviejaa lämpimästi. Etsin myös kämppisttä tulevaan asuntooni jonka kans voisi kulut maksaa puoliksi. Ajankohta syyskuu 2017, jos kiinostaa nii mulle voi laittaa viestiä [email protected] ilmalämpöpumppu vie aika paljon sähköä talvella ja mulla meni 2 kk aikana noin 75 euroa kesää kohden pumppua ei enään tarvinnut aina käyttää. Mutta on huommattavan edullisempi kuin käyttää pattereita lämmitykseen. Kannattaa ottaa asunto johon paistaa aamu aurinko näin ollen huoneisto pysyy lämpimänä pitkään. Kosteina päivinä ja öitä kannattaa tuulettaa hyvin ettei pääse home leviämään. Läpivetoa suosittelen lämpimästi päivän aikaan.

    • TorreviejaAlicante

      Taas t- ulin tänne metsästämään uusia vastauksia - ja niitähän olikin tullut....Suunnitelmat ensi talvelle ovat kyllä muuttuneet - itse olen työttömänä ja menen työllistämistukityöhön 3 kk - mies kiinni sitten omassa työssään ja meinaa muuten ottaa vapaata kesällä enemmän, joten hänen lomansa onkin sitten melkein siinä....ehkä yhden viikon voisi olla nyt talvella..

      Itse ajattelinkin, että työni loputtua menisimme vain viikoksi tutustumaan Torreviejaan paikkana ja sitten siinä yhteydessä voisi vaikka joissain asunnoissa käydä katsomassa, minkälaisia ovat - tulevaa ajatellen....
      katsotaan siis, miten hommat etenee - eli voimme ehkä olla hotellissa yötä - onko viikoksi hotellisuosituksia - eli ei tarvitse olla luksusta, vaan siisti ja asiallinen hotsku....?

      • asiastakiinnostunut

        Paljonko sähkö ihan oikeasti maksaa kwh? Onko yö-päiväsähkö hinnoittelu vai mikä? Mikä on lämpötila talvella, joulu-tammi-helmikuulla? Entä paljonko vesi maksaa?


      • Epäsiisti.pörröpää
        asiastakiinnostunut kirjoitti:

        Paljonko sähkö ihan oikeasti maksaa kwh? Onko yö-päiväsähkö hinnoittelu vai mikä? Mikä on lämpötila talvella, joulu-tammi-helmikuulla? Entä paljonko vesi maksaa?

        Suomalaisilla vuokravälittäjillä on yleinen hinnoittelukäytäntö: yleissähkö 25 c/kWh, kulutus ja maksu mittarin mukaan. Näyttävät asiakkaalle alkulukeman ja loppulukeman. Sähköä kului noin 10 kWh/vrk. Ruoka tehtiin kaasuliedellä eikä ilmastointia käytetty huhtikuussa 2015 ja 2016. Vesimaksuissa on laskutusperusteena sekä kuutioveloitusta että viikkoveloitusta. Lomaespanjassa.net veloitti meiltä 5€/kuutio mittarin mukaan. Joissakin asunnoissa näyttää olevan veloitus vedestä 5€/henkilö/viikko


    • kiinnostaamuakin

      Mikä on lämpötila talvella? Paljonko sähkö maksaa kwh. Onko päivä- vai yöhinnoittelu, vai yleishinta.Entä vesimaksu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe