Homous ei ole synnynnäistä

Eli olen sitä mieltä, että homous ei voi olla synnynnäistä, koska:
1. Osa homoista vaihtaa takaisin heteroseksuaalisuuteen, jossain elämänsä vaiheessa. Kuinka tämän ilmiön voisi selittää muuten kuin siten, että heidän homoutensa ei ollut synnynnäinen tila?
2. Fetissit. Se mistä henkilö kiihottuu ei voi olla täysin biologista, koska jotkut ihmiset kiihottuvat moderneista objekteista, kuten kengistä. Kuinka siis homojen seksuaalista kiihotusta samaa sukupuolta olevia kohtaan voidaan pitää biologisena, kun toisessa kädessä on ihmisryhmä jonka seksuaalinen kiihotus esim. kenkiä kohtaan ei selvästikään voi olla biologista?
3. Homoparit eivät pysty saamaan lapsia, mutta silti nykyään on homoja. Mikäli siis homous olisi biologinen asia, eli synnynnäinen tila, niin kuinka tämä biologinen ominaisuus olisi voinut selvitä nykypäivään asti, ottaen huomioon etteivät homot juurikaan lisäänny?
4. Ihmiset eivät ole kykeneviä tulkitsemaan omia tunteitaan. Ihmisiä on niin helppo harhaanjohtaa, vain luulottelemalla heille, että asia on jollain tavalla, josta esimerkkinä vaikka lääkkeiden lumevaikutus, mainokset ja hypnoottinen suggestio/vihjaus. Kun otetaan huomioon, että kuinka herkkä ihminen on (ja erityisesti lapset) ympäristön suggestioille, niin ei mielestäni ole mitenkään liioiteltua ajatella myös, että homoseksuaalisuus voisi hyvin joissain tapauksissa johtua: (a) maskuliiniseen muottiin sopimattomuudesta johtuvasta epävarmuudesta (b) virhe tulkinnasta, että yleinen visuaalinen kiinnostus miehen anatomiasta tarkoittaa seksuaalista kiinnostusta miesvartaloa kohtaan (c) virhetulkinnasta negatiivisen itsesuggestion aikaan saamasta kiihotuksesta, katsottaessa miesvartaloa, tai sen osia.
5. Valta kiihottaa, mutta miesten valtaa naisia kohtaan on rajoitettu. Ottaen huomioon, että ihmiset kokevat kiihottavina tilanteet joissa heillä on valta-asema toisen henkilön yli, niin tällöin saattaa olla, koska naiset ovat saaneet yhteiskunnallisesti enemmän valtaa, niin joidenkin miesten on vaikeampi kokea omaavansa valta-asemaa heidän yli. Tämän seurauksena taas tapahtuu jonkin sorttinen emaskulaatio, jossa mies lopulta menettää kiinnostuksen naisia kohtaan, koska ei näe pystyvänsä saamaan valta-asemaa heidän yli, joka aiheuttaisi/mahdollistaisi seksuaalisen kiihotuksen.

Lisäisin vielä kohtaan 4 esimerkin vaikka hyväksikäytetyksi tulemisesta, koska huomattavan monilla (mutta ei siis kaikilla) homoseksuaaleilla on lapsuudessaan ollut seksuaalista hyväksikäyttöä. Homoseksuaalinen hyväksikäyttä saattaa olla lapselle äärimmäisen suuri suggestio siitä, että kyseinen asia on normaalia, koska lapsi hyvin pitkälle määrittää normaaliksi sen mitä hänen lapsuudessaan tapahtuu, ja siten mikäli homoseksuaalisuutta tapahtui hänelle hänen lapsuudessaan, niin hän on taipuvainen tulkitsemaan sen normaaliksi, välttääkseen psykologisesti itsetuhoisia johtopäätöksiä, jotka seuraisivat mikäli hän tulkitsisi tilanteen niin, että hänen lapsuutensa oli hirveä ja hänen hyväksikäyttäjänsä oli ihmis-hirviö.

Nämä on siis ajatuksiani sen suhteen, että miksi näkisin että homoseksuaalisuus ei olisi synnynnäistä, ja haluaisinkin nyt kuulla muiden ihmisten mielipiteitä ajatuksiani kohtaan. Vaikka olenkin sitä mieltä, että homoseksuaalisuus ei ole synnynnäistä, niin en tällä yritä vihjata, ettäkö homoseksuaaleja pitäisi vainota tämän johdosta, tai heitä ei saisi arvostaa ihmisinä tämän johdosta. Haluaisin siis vain puhua tästä nimenomaisesta pointista, enkä yllyttää ihmisiä tunneperäiseen puolusteluun sen suhteen, miksi homoseksuaalit pitäisi hyväksyä. Tarkoitus ei ole siis pohtia homoseksuaalisuuden eettisyyttä, moraalisuutta, terveellisyyttä, luonnollisuutta, tai yhteiskunnallista vaikutusta.

61

2243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • filo_esa

      1. Mistä voidaan tietää onko yksilö pohjimmiltaan homoseksuaali vai biseksuaali? Kaiken logiikan mukaan, ihminen jonka seksuaalinen suuntautuneisuus vaihtelee on määriteltävä biseksuaaliksi.

      2. Fetissi ja seksuaalinen suuntautuminen on eri asioita. Fetissejä voi olla heterolla tai homoseksuaalilla. Koska fetissi ei korvaa ihmisen seksuaalista suuntautuneisuutta, on se täysin eri asia ja mekanismi ihmisen mielessä. Siten fetisseistä ei voida tehdä homoseksuaalisuutta koskevia johtopäätöksiä, se ei yksinkertaisesti ole loogista.

      3. Jo Charles Darwin pohti 1859 Lajien synnyssä, miten on mahdollista, että monilla yhdyskuntahyönteisillä esiintyy hedelmättömiä kasteja. Darwin oivalsi, että työläismuurahainen auttaa yhteisöään jatkamaan linjaansa, vaikkei itse välitäkään geenejään eteenpäin. Samalla kun se työllään turvaa sisarustensa geenien siirtymisen eteenpäin, se tulee edistäneeksi myös omien geeniensä leviämistä.
      Nisäkkäillä homoseksuaalisuuden antama valintaetu liitetään koiraiden keskinäisiin sosiaalisiin siteisiin ja yhteistyöhön. Olennainen perusoivallus on se, että vaikkei homoseksuaalisuus NYKYISIN vaikutakaan sopeuttavalta ominaisuudelta, saatta se hyvinkin olla sellainen.

      4. Homoseksuaalisuutta esiintyy hyvin monissa eläinlajeissa läpi koko eläinkunnan. Onko suggestiolla ja uskottelulla myös jotain tekemistä muiden eläinten kun ihmisen homoseksuaalisuuteen? Tuskinpa...

      5. Kaikki miehet ei kiihotu vallasta vaan alistumisesta, myös monet homot. Entä miten tämä esittämäsi teoria menee yhteen naisten homoseksuaalisuuden kanssa?

      Mitä taas seksuaaliseen hyväksikäyttöön tulee, ei voida tietää mikä on syy ja mikä seuraus. Esimerkiksi homoseksuaaliset pojat näyttävät homoseksuaalisuuden merkkejä jo varhaislapsuudessa. Niinpä homopojat valikoituvat useammin miesten hyväksikäytön uhriksi. Homopojilla on myös luontainen seksuaalinen kiinnostus miesvartaloa kohtaan, mikä lisää suostuvuutta seksuaaliseen kanssakäymiseen aikuisen miehen kanssa.

      • "1. Mistä voidaan tietää onko yksilö pohjimmiltaan homoseksuaali vai biseksuaali? Kaiken logiikan mukaan, ihminen jonka seksuaalinen suuntautuneisuus vaihtelee on määriteltävä biseksuaaliksi."

        Mikäli henkilön omaa tunnustusta hänen homoseksuaalisuudesta ei voida hyväksyä, mikäli hän myöhemmin kääntyy heteroseksuaalisuuteen, niin miten niiden homoseksuaalejen tunnustus voitaisiin hyväksyä, jotka eivät käänny? Eikö tällä logiikalle heitäkin voitaisi pitää vain heteroseksuaaleina, jotka eivät ole vielä "parantunut", mikäli kyseisiä homoseksuaaleja voitaisiin pitää biseksuaaleina, jotka ovat kerran olleet homoja ja nyt ovat heteroita?
        ----------------------------------------------------------------------------------------------
        "2. Fetissi ja seksuaalinen suuntautuminen on eri asioita. Fetissejä voi olla heterolla tai homoseksuaalilla. Koska fetissi ei korvaa ihmisen seksuaalista suuntautuneisuutta, on se täysin eri asia ja mekanismi ihmisen mielessä. Siten fetisseistä ei voida tehdä homoseksuaalisuutta koskevia johtopäätöksiä, se ei yksinkertaisesti ole loogista."

        En näe mitään perustelua ajatella, että fetississä ja seksuaalisessa suuntautumisessa olisi eroa, mikäli fetissi koskee seksuaalisuuden kohdetta, eikä seksin muotoa saman kohteen kanssa. Eli mielestäni fesitti eläimiin ja tavaroihin, on samaa luokaa kuin seksuaalisuus miehiin ja naisiin, kun taas fetissi sidontaleikkeihin naisten kanssa ei ole samaa luokkaa oleva fetissi.
        En näe, että nykyisen tieteellisen näytön perusteella voitaisiin puhua, että olisi konkreettisesti olemassa "mekanismi ihmisen mielessä" joka määrittäisi seksuaalisen suuntautumisen, ellei "mekanismilla" tarkoiteta suuntautumista itseään, jolloin kyseessä ei ole päässä oleva biologinen ero, vaan mielessä oleva orjentautuminen.
        ----------------------------------------------------------------------------------------------
        "3. Jo Charles Darwin pohti 1859 Lajien synnyssä, miten on mahdollista, että monilla yhdyskuntahyönteisillä esiintyy hedelmättömiä..."

        Vaikka homoseksuaali olisikin muille ei homoseksuaaleille hyödyllinen, niin tämä ei selitä sitä hänen perimänsä voisi lisääntyä, koska eiväthän nämä hänen ei homoseksuaalit sisaruksensa siirrä hänen homoseksuaalisuuden sisältävää perimäänsä, ellei homoseksuaali itse päätä lisääntyä heteroseksuaalisesti.
        ----------------------------------------------------------------------------------------------
        "4. Homoseksuaalisuutta esiintyy hyvin monissa eläinlajeissa läpi koko eläinkunnan. Onko suggestiolla ja uskottelulla myös jotain tekemistä muiden eläinten kun ihmisen homoseksuaalisuuteen? Tuskinpa..."

        Vastaus tähän on kyllä, koska myös eläimiä voidaan hypnotisoida ja ne ovat siis hyvin alttiita ympäristönsä suggestioille, jopa enemmän kuin ihmiset koska eläimillä ei ole sosiaalisia tabuja, eivätkä ne juuri kykene tietoiseen päättelyyn. Yleensä kuitenkin tällainen käytös tapahtuu tilanteessa jossa eläimen luontainen toiminta on estetty, kuten vankeudessa. Toiseksi, eihän ihmiset voi ottaa eläinmaailmasta mallia, koska esimerkiksi leijona uros tappaa leijonan poikaset jotka eivät ole hänen. Pitäisikö siis tästä ajatella, että mikäli joku ihminen toimisi näin, niin hän tekee sen geneettisten syiden takia, eikä sosiaalisten syiden takia, koska leijonatkin tekevät näin?
        ----------------------------------------------------------------------------------------------
        "5. Kaikki miehet ei kiihotu vallasta vaan alistumisesta, myös monet homot. Entä miten tämä esittämäsi teoria menee yhteen naisten homoseksuaalisuuden kanssa?"
        Näin on. jotkut miehet kiihottuvat myös alistumisesta, mutta kyseinen alistuminen on itseasiassa valta hakuista, koska alistumalla korkeavaltaisemmalle yksilö lyöttäytyy yhteen korkeavaltaisemman kanssa, saaden täten korkeavaltaisemman vallan epäsuorasti omaan käyttöönsä, mikä taas lisää heikkovaltaisemman valta-asemaa. Tämän sisäinen ymmärtäminen saattaa siis olla kiihotus, joka johtaa seksuaaliseen kiinnostukseen.
        ----------------------------------------------------------------------------------------------
        "Esimerkiksi homoseksuaaliset pojat näyttävät homoseksuaalisuuden merkkejä jo varhaislapsuudessa. Niinpä homopojat valikoituvat useammin miesten hyväksikäytön uhriksi. Homopojilla on myös luontainen seksuaalinen kiinnostus miesvartaloa kohtaan, mikä lisää suostuvuutta seksuaaliseen kanssakäymiseen aikuisen miehen kanssa."

        Sanoisin, että tässä on kysymyksessä jonkin sorttinen takaisinmallinnus, jossa sen jälkeen kun henkilö on tullut homoksi, hän tulkitsee uudelleen lapsuutensa, ja lukee homouteen viittaaviksi monet seikat, jotka eivät olisi olleet hedes huomion arvoisia, mikäli hän ei koskaan olisikaan kääntynyt homoksi.
        Sanoisin myös, että kaikilla ihmisillä on luontainen kiinnostus miesvartaloa kohtaan, koska se on esteettinen ja hieno, mutta jotkut miehet väärintulkitsevat tämän tarkoittavan, että heidän kiinnostuksensa on jotenkin heteroudesta poikkeavaa, ja siten he eksyttävät itsensä luulemaan että ovat homoja.


    • pedobearnick

      Homous voi olla rikos ja sairaus mutta on se vaan iiiiihanaa paneskella uimahallissa. Vai mitä peepingtommi ;)

      • Tietysti bear.... vaikka inhoan sitä kloorin hajua ja vaikutusta minun silmiin.

        En usko näitä "synnynnäisiä" teorioita, taitavat Freudin, Jungin ja muutaman muun aikakautelaisen kokaiini höyryisiä tarinoita terästettynä alkoholilla...
        Joten nykyinen psykologia perusteet juontaa huumeukkojen höpinöihin.


    • IamSorrow

      Voi vittu... mistä teitä ihme ajattelijoita sikiää? Hyväksyisittä jo, että homoja on, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Tollanen vääntely ei auta kyllä yhtään mitään. Mutta...
      1. On jo yleisessä tiedossa, että ihmisen seksuaalisuus voi muuttua. Ainoastaan pökkelöt turhantärkeät tollot eivät tätä hyväksy. Paljon on heteroita, jotka huomaavat olevansa homoja vanhempana... samoin kuin homo saattaa huomata haluavansa naista... Toki voisi ajatella asiaa siltäkin kantilta, että mikään seksuaalisuus ei ole synnynnäistä. Ihminen vain kehittyy elämänsä aikana ja haluaa sitä, mitä haluaa.
      2. Fetissit eivät todellakaan selitä seksuaalisuudesta yhtään mitään... tämäkin on vain paskanjauhantaa... vaikka aloittaja kuinka yrittää asiaa siihen suuntaan vääntääkkin, niin kyllä asia niin on, että fetissejä on kaikissa seksuaalisuuksissa. Kyllä homon kiihottuminen miehestä on biologista... mies on ihminen, sillä on keho, ominaistuoksunsa ja eritteensä. Ei esim. kengillä niitä ominaisuuksia ei ole! Eikä fetissi välttämättä tarkoita edes kiihottumista... se voi olla vain jotain joka tuo tietynlaisen mielihyvän tunteen. Sinänsä huvittavaa, että tuot tuon asian ilmi vain homojen suhteen, muttet heterojen..,
      3. Homous on geeneissä... PISTE! Ainoa looginen selitys sille, että homoutta voi olla. Eihän meitä tyhjästä tule... syntyä meidänkin täytyy ja sille on vain yksi mahdollinen malli olemassa....
      4. Menee metsään ja lujaa ainakin tämän homon kohdalla. Tai no... oon kyllä aina saanut kuulla olevani outo homo, kun osaan rakastaa miestä enkä ainoastaan kiihottua miehen vartalosta.... lienekkö niitä muita? Ei ole kukaan ollut hokemassa korvaan: "ole homo...." Ihan itse oon saanut pähkäillä mitä hittoa mä loppujen lopuksi olen. Voisi kuvitella, että samoin on joutunut moni homo tekemään.
      5. Joillekkin voi olla valta kysymys... mutta mä uskon tasavertaiseen suhteeseen; en halua alistaa, mutten myöskään alistua. Joten omasta kokemuksesta voin tuonkin kumota...
      Meistä jokainen on kehittyvä yksilö, joka omaa tiettyjä piirteitä... miksi vitussa homous on asia, jolle pitäisi löytää jokin selitys? Synnynnäistä tai ei.... meitä vain on vaikka pähkäilisitte asiaa miten vain. Homous on kuitenkin asia, mikä on varmasti aiheuttanut monelle pään vaivaa. Kukaan tuskin on halunnut homoutta... minusta siihen ei voi ihminen vain alkaa... kyllä siihen pitää olla jotain sisään rakennettua... kukaan ei vain ajattelemalla tai toisten hokemisilla homoksi tule... näin se vain on. Kyseessä on simppelin monimutkainen juttu ja mua ei vois vähempää kiinnostaa josko sille joku ihan selityksenkin löytäisi... mä oon kuitenkin vain mä ja koen elämäni miten tahdon.
      Tuo väite, että "homoseksuaaliset pojat näyttävät homoseksuaalisuuden merkkejä jo varhaislapsuudessa" menee myöskin pahasti metsään. Harvemmin kukaan alle teini-ikäinen tietoisesti edes ajattelee seksuaalista suuntausta... mikä tekisi homoista sen ihmeellisempiä? Oon kyllä kuullut väitteitä, että ollaan oltu tietoisia homoudesta jo alle 10-vuotiaana. Mä en ainakaan moisia miettinyt, enkä kyllä kuullut ikätoverieni siitä puhuvan. Joten omien kokemuksien perusteella voisin kyllä väittää tuonkin olevan silkkaa sontaa. Kyllä lapsessa silloin on jotain vialla, jos se alkaa miettimään seksuaalisuutta, saati sitten seksiä, ennen kuin hormonit alkaa kunnolla hyrrätä... Itse en miettinyt seksiä ennen kuin pallien laskeutumista....
      "Sanoisin myös, että kaikilla ihmisillä on luontainen kiinnostus miesvartaloa kohtaan, koska se on esteettinen ja hieno, mutta jotkut miehet väärintulkitsevat tämän tarkoittavan, että heidän kiinnostuksensa on jotenkin heteroudesta poikkeavaa, ja siten he eksyttävät itsensä luulemaan että ovat homoja." Voi perkele... kaikkee sitä saa lukeakkin... Vai että oikein eksyttää luulemaan...? Mitä tuohon typeryyteen voi sanoa? Muuta kuin "I smell some BS"....
      Voisitta jo oikeasti ajatella asian näin: 1. ihminen syntyy. 2. hän kasvaessaan kokee ja omaksuu tiettyjä asioita. 3. Teini-iässä hän törmää ajatukseen, että seksiäkin pitäis saada ja etsii itselleen sopivan vaihtoehdon, mikä helpottaa omaa oloa. 4. Teini-iässä koettu joko vahvistuu tai jostain syystä jokin pistää etsimään uusia kokemuksia. 5. Aikuisena hän joko tyytyy siihen mitä on tai jos on tyytymätön hän pyrkii sitä muuttamaan... Sillä sitä me ollaan: omien kokemuksien summa, eikä mitään muuta! Sitä ei kenenkään tyhjänpäiväiset pohdinnat täällä muuta. Joka muuta yrittää uskotella voi hakea ne hullut paperit kouraan.... Mutta toki... jotkut vain haluaa tehdä elämästä turhan monimutkaista. Ja siihenkään ei varmasti syytä löydy....

      • filo_esa

        "Harvemmin kukaan alle teini-ikäinen tietoisesti edes ajattelee seksuaalista suuntausta... mikä tekisi homoista sen ihmeellisempiä? Oon kyllä kuullut väitteitä, että ollaan oltu tietoisia homoudesta jo alle 10-vuotiaana. Kyllä lapsessa silloin on jotain vialla, jos se alkaa miettimään seksuaalisuutta, saati sitten seksiä, ennen kuin hormonit alkaa kunnolla hyrrätä... Itse en miettinyt seksiä ennen kuin pallien laskeutumista...."

        Oletpa suloinen. Ne pallit laskeutuu jo kohdussa, siinäpä se "ongelma". Väitätkö nyt tosissasi, ettet tiennyt lapsella olevan seksuaalisuutta?
        Lue täältä lisää, mutta älä järkyty: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=nix01925

        Kuka väitti lapsen "miettivän tietoisesti" seksuaalisuutta? Koska seksuaalisuus (myös homoseksuaalisuus) on täysin sisäänkirjoitettua, käyttäytyy lapsi väistämättä, geenien ohjaamana seksuaalisesti, vaikkei sitä itse tiedostaisikaan. Ilmeisesti sinä et lapsena ollut kovin tietoinen seksuaalisuudestasi, uskon silti sitä olleen. Ihminen toki oppii jo lapsena tiedostamattaan tukahduttamaan seksuaalisuuttaan. Toiset lapset niin paljon, että ulospäin näyttää lähes kuin lapsella ei olisi seksuaalisuutta.

        Jos lapsi on saanut ilmaista seksuaalisuuttaan vapaasti, ilman että vanhemmat ovat sitä yrittäneet tukahduttaa, ilmenee homoseksuaalinen käytös pojilla jo varhain. Se on osittain samanlaista kuin tyttölapsilla, kuten halu tutkia ja koskettaa aikuisten miesten, esim. oman isän sukuelimiä. Halu kokea intiimimpää läheisyyttä miehen kanssa, kuten nukkuminen vieressä ja leikit, joissa fyysinen kontakti. Lääkärileikit erityisesti toisten poikien kanssa kiinnostaa jne.. Surullista kyllä, tyttölapsen kohdalla tällaiseen käytökseen suhtaudutaan ymmärtävästi ja hyväksyvästi, mutta poikalapsen kohadalla se on kauhistus ja häpeä, kiitos homovastaisuuden.

        Nykyään on myös äitejä, jotka päättävät rohkeasti hyväskyä poikansa homoseksuaalisuuden riippumatta siitä kuinka varhain se ilmenee. Äiti hyvin harvoin tekee väärän tulkinnan tällaisissa asioissa, varsinkin jos on aiemmin kasvattanut heteropojan. Vielä kun äiti saisi isänkin ja muut miehet ymmärtämään, ettei pojan fyysisissä lähestymisissä ole mitään väärää.


      • Anonyymi
        filo_esa kirjoitti:

        "Harvemmin kukaan alle teini-ikäinen tietoisesti edes ajattelee seksuaalista suuntausta... mikä tekisi homoista sen ihmeellisempiä? Oon kyllä kuullut väitteitä, että ollaan oltu tietoisia homoudesta jo alle 10-vuotiaana. Kyllä lapsessa silloin on jotain vialla, jos se alkaa miettimään seksuaalisuutta, saati sitten seksiä, ennen kuin hormonit alkaa kunnolla hyrrätä... Itse en miettinyt seksiä ennen kuin pallien laskeutumista...."

        Oletpa suloinen. Ne pallit laskeutuu jo kohdussa, siinäpä se "ongelma". Väitätkö nyt tosissasi, ettet tiennyt lapsella olevan seksuaalisuutta?
        Lue täältä lisää, mutta älä järkyty: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=nix01925

        Kuka väitti lapsen "miettivän tietoisesti" seksuaalisuutta? Koska seksuaalisuus (myös homoseksuaalisuus) on täysin sisäänkirjoitettua, käyttäytyy lapsi väistämättä, geenien ohjaamana seksuaalisesti, vaikkei sitä itse tiedostaisikaan. Ilmeisesti sinä et lapsena ollut kovin tietoinen seksuaalisuudestasi, uskon silti sitä olleen. Ihminen toki oppii jo lapsena tiedostamattaan tukahduttamaan seksuaalisuuttaan. Toiset lapset niin paljon, että ulospäin näyttää lähes kuin lapsella ei olisi seksuaalisuutta.

        Jos lapsi on saanut ilmaista seksuaalisuuttaan vapaasti, ilman että vanhemmat ovat sitä yrittäneet tukahduttaa, ilmenee homoseksuaalinen käytös pojilla jo varhain. Se on osittain samanlaista kuin tyttölapsilla, kuten halu tutkia ja koskettaa aikuisten miesten, esim. oman isän sukuelimiä. Halu kokea intiimimpää läheisyyttä miehen kanssa, kuten nukkuminen vieressä ja leikit, joissa fyysinen kontakti. Lääkärileikit erityisesti toisten poikien kanssa kiinnostaa jne.. Surullista kyllä, tyttölapsen kohdalla tällaiseen käytökseen suhtaudutaan ymmärtävästi ja hyväksyvästi, mutta poikalapsen kohadalla se on kauhistus ja häpeä, kiitos homovastaisuuden.

        Nykyään on myös äitejä, jotka päättävät rohkeasti hyväskyä poikansa homoseksuaalisuuden riippumatta siitä kuinka varhain se ilmenee. Äiti hyvin harvoin tekee väärän tulkinnan tällaisissa asioissa, varsinkin jos on aiemmin kasvattanut heteropojan. Vielä kun äiti saisi isänkin ja muut miehet ymmärtämään, ettei pojan fyysisissä lähestymisissä ole mitään väärää.

        Ei minulla ainakaan lapsena ollut mitään tarvetta kenenkään pippeliä tai pimppi kosketella. Eikä myöskään omilla lapsillani ilmennyt mitään tuollaista mielenkiinnon kohdetta. Saunottu on yhdessä kaikkien sukupuoliolentojen kanssa. Alastomuus on siellä ihan luonnollista. Ei siihen liity mitään seksiä. Koskettelu koettiin makuukamarin puolella kumppanin kanssa kaksin. Lasten on turvallisempaa leikkiä vielä omia leikkejään, siihen ei kuulu seksi.


    • se-on-meissä-sisällä

      En jaksa lukea noin pitkiä sepustuksia, mutta jos halu johonkin kiihottaa, niin tottakai se ohjaa seksuaalisesti ihmistä siihen asiaan, tai kohteeseen. Jos fantasioi samaa sukupuolta olevista seksuaalisesti, niin on aika vaikea kuvitella elämää vastakkaisen suokupuolen kanssa koko ikäänsä. Fantasiat ohjaa jossakin vaiheessa pakosta kokeilemaan omaa sukupuolta, tai sitten seksuaalisuus jää joten vajaaksi, joutuu luopumaan jostakin.

    • Coldfeet_

      1. Edellyttääkö seksuaalisuuden synnynnäisyys staattisen (muuttumattoman) tilan? Ei tietenkään. On hyvin uskottavaa väittää, että vaikka homous olisi synnynnäistä, se voisi silti muuttua ympäristön vaikutuksesta. Tiedetäänhän muista esimerkeistä, että ympäristö pystyy muuttamaan myös synnynnäisiä ominaisuuksia. Niinpä se, että joku ”homo vaihtaa heteroseksuaalisuuteen”, ei ole ongelma, vaikka oletettaisiin homouden olevan synnynnäistä.

      2. Henkilö, joka kiihottuu moderneista objekteista, on epäilemättä saanut ympäristön kautta vaikutteita seksuaalisuuteensa. Tämä havainto ei kuitenkaan oikeuta johtopäätökseen, etteikö seksuaalisuus (esim. hetero- tai homoseksuaalisuus) olisi biologista. Argumentilla voidaan vain puolustaa, että löytyy ainakin yksi fetissi, jossa ympäristö on ollut sitä muovaamassa (eikä silloinkaan voida poissulkea geneettistä komponenttia!) Samalla argumentillasi voitaisiin myös väittää epäuskottavasti, ettei heteroseksuaalisuus voi olla synnynnäistä, koska löytyy ainakin yksi fetissi, jossa ympäristö on sitä muovannut.

      3. Geneettinen komponentti voi hyvin siirtyä suvussa latenttina (piilevänä) eteenpäin, vaikkei sen levittäjillä näkyisi se heidän ilmiasussaan (fenotyypissään). Voidaan myös ajatella tällaista esimerkkiä: silloin tällöin syntyy lisääntymiskyvyttömiä ihmisiä (joiden lisääntymiskyvyttömyys on synnynnäistä). Heitä syntyy siitä huolimatta, vaikka he eivät itse ole siirtämässä lisääntymiskyvyttömyyttä aiheuttavia geenejä eteenpäin.

      4. Tässä esität mahdollisuuteen perustuvan esimerkin, että ainakin joissain tapauksissa homous voisi olla ympäristön aikaansaamaa. Argumenttisi ei kuitenkaan, edes onnistuessaan, riitä vielä todisteeksi sille, ettei biologialla olisi jotain tekemistä homoseksuaalisuuden kanssa. Onnistuessaan argumenttisi osoittaisi vain sen, ettei seksuaalisuus ole ainakaan PELKÄSTÄÄN biologista.

      5. Tätä pidän enemmänkin hypoteesina kuin hyvänä argumenttina - ja tuollaisenaan hypoteesisi kyllä horjuu pahasti ilman vankempaa argumentatiivista tukea. Toisaalta tähän pätee sama, mitä kirjoitin kohdasta 4.

      Lopuksi mainitset vielä hyväksikäyttötapaukset tukena sille, ettei homoseksuaalisuus voi olla synnynnäistä. On ymmärtääkseni totta, että homoseksuaaleilla on suhteessa heteroihin enemmän hyväksikäyttökokemuksia lapsuudessaan. Uskon, että tämä seikka on vahva todiste sille, että ympäristöllä on vaikutusta seksuaalisuuden kehittymiseen. Se ei kuitenkaan (ja nyt toistan itseäni) poissulje sitä, etteikö biologialla (geeneillä) olisi myös osuutta seksuaalisuuden synnyssä.

      Itse siis uskon että seksuaalisuuden syntyyn vaikuttaa ainakin neljä osittain päällekkäistäkin ja toisiinsa suhteessa olevaa tekijää: 1. geenit, 2. epigenetiikka, 3. raskauden aikaiset tekijät ja 4. elinympäristö (ja etenkin lapsuuden aikaiset kokemukset). Kyse ei siis ole joko-tai -tilanteesta, vaan monimutkaisesta syy-seurausketjusta jossa on painoarvoltaan erilaisia altistavia tekijöitä ja niiden vastavaikuttajia. Identtisillä kaksosilla tehdyt tutkimukset antaisivat tosiaan viitettä sille, että geneettinen komponentti homoseksuaalisuuden synnyssä todella löytyy, vaikka se ei yksin vielä selitä kaikkea. (Valaiseva dokumentti tähän liittyen: https://www.youtube.com/watch?v=saO_RFWWVVA ).

      • warmhole

        Hyvin kirjoitettu! Kaksoistutkimukset on hyvin mielenkiintoisia. Jos olen käsittänyt oikein, niin suurimmalla osalla identtisistä kaksosista ei kuitenkaan ole sama seksuaalinen suuntaututuminen, minkä voisi ajatella vahvistavan sitä teoriaa, että varsinaisilla geeneillä on melko vähäinen merkitys homoseksuaalisuudessa. Mutta toisaalta kaksosten kasvuympäristö on sama, joten silläkään ei voi olla merkittävää vaikutusta. Kaksoistutkimukset ovat saaneet tutkijat etsimään selitystä ihan muualta kuin geeneista tai kasvuympäristöstä.

        Kun sikiöaikaista hormonialtistusta alettiin epäilemään mahdolliseksi vaikuttajaksi, ohjasi tutkijoiden asenteet voimakkaasti sitä tapaa, jolla asiaa lähdettiin tutkimaan. Ensimmäinen oletus oli, että homoseksuaalit ovat saaneet "liian vähäisen" testosteronialtistuksen. Pian saatiin vahvistus, että näin todella on monelle homoseksuaalille käynyt, ja stereotypiat vahvistuivat..

        Vuosituhannen alussa kuitenkin havaittiin, että osalla homoseksuaaleista on hypermaskulinisoituneet aivot. Tällaisia "aivorakenteita" esiityy paljon muissakin ihmisryhmissä, mm. autistiseen kirjoon kuuluvien joukossa, sotilaiden keskuudessa ja psykopaateilla. Myöhemmin vielä huomattiin, että kaikissa edellämainituissa ryhmissä miehet ovat useammin homoseksuaaleja kuin keskivertoväestössä! Lisäksi bi-seksuaaleiksi itsensä identifoifilla miehillä hypermaskulinisoituminen on huomattavasti yleisempää kuin homoseksuaaleiksi itsensä identifoineilla.

        Erinäiset feminiiniset homoseksuaalit ovat homoseksuaalien näkyvin joukko, johon myös liian moni tieteellinen tutkimus on paneutunut. On hyvin mahdollista, että sikiöaikainen hormonialtistus vain määrää homoseksuaalin stereotyypin. On huomionarvoista, että testosteronin "liikasaanti" sikiöaikana (hypermaskulinisoituminen) ei aina johda homoseksuaalisuuteen.

        Mikään ei tunnu selittävän homoseksuaalisuuden syntyä. Vielä on jäljellä tuo mainitsemasi epigenetiikka, ympäristövaikutusten ja geenettisen tiedon sekamelska, mikä tuskin antaa sen enempää lopullisia vastauksia.

        Tutkijoiden seuraava selitys löytynee kvanttifysiikasta :D


      • Coldfeet_

        ”Jos olen käsittänyt oikein, niin suurimmalla osalla identtisistä kaksosista ei kuitenkaan ole sama seksuaalinen suuntaututuminen, minkä voisi ajatella vahvistavan sitä teoriaa, että varsinaisilla geeneillä on melko vähäinen merkitys homoseksuaalisuudessa.”

        Tarkoittanet, että suurimmalla osalla identtisistä kaksosista ei ole sama seksuaalinen suuntautuminen, silloin kun ainakin toinen heistä on homo. Nimittäin suurin osahan kaikista identtisistä kaksosista ovat molemmat heteroita, joten toisin sanoen suurimmalla osalla identtisistä kaksosista todella on sama seksuaalinen suuntautuminen.

        Mutta millä todennäköisyydellä sitten toinen identtisistä kaksosista on homo jos ensimmäinenkin on homo? Tuohon tuo dokumentin pätkä antaa seuraavanlaisen selostuksen:

        Geeneillä on oltava oma osansa seksuaalisuuden määräytymisessä, minkä osoittavat kaksostutkimukset. Alle 5 % väestöstä on homoja, mutta mikäli jollakin on kaksonen, joka on homo, prosentti on tätä suurempi. Jos toinen erimunaisista kaksosista (eli he jakavat n. 50 % samoista geeneistä) on homo, toinenkin on homo 25 % todennäköisyydellä. Mikäli toinen identtisistä kaksosista (eli he jakavat 100 % samat geeni) on homo, toinenkin on homo 50 % todennäköisyydellä.

        Mutta geenit eivät voi määrätä kaikkea. Muuten identtisistä kaksosista kummatkin olisivat aina homoja tai kummatkin heteroja [tai biseksuaaleja]. Siispä jonkin muunkin on vaikutettava seksuaalisuuteen.

        Dokumentti jatkaa: Eräs teoria perustuu testosteronin vaikutukseen raskauden aikana. Sikiöviikolla 8. vaikuttava testosteroni maskulinisoi poikasikiötä, mukaanlukien aivoja ja sen hypotalamusta, joka osin säätelee sitä, keneen koemme seksuaalista vetoa. Jotkut tutkijat esittävät, että mitä enemmän hypotalamus altistuu testosteronille, sitä enemmän se määrää kiinnostusta vastakkaiseen sukupuoleen eli naiseen. Joskus poikasikiö ei tuota riittävästi testosteronia tai aivot eivät ota sitä riittävästi vastaan saadakseen aikaan heteroseksuaalista kiinnostusta.

        Myös epigenetiikka voi selittää erilaisen seksuaalisuuden syntyä. Epigenetiika selittää sen, miksi identtisten kaksosten täysin samat geenit voivat kuitenkin toimia eri tavalla. Epigenomiksi kutsutaan sellaisten kemikaalien joukkoa, jotka voivat aktivoida tai sammuttaa eri geenejä. Yksi mekanismeista liittyy ns. DNA-metylaatioon, jossa metyyliryhmä liitetään osaksi geeniä. Tämä osa voi aktivoida tai sammuttaa geenin, vaikka geeni itsessään jää säilymään.


      • Anonyymi

        HLBT-ihmisten osuus on noin 7%. Jos aseksuaalit ja kaikki muut vielä lasketaan luku on varmasti suurempi. Joskus ihmiset heittelevät jotai 1% lukuja ikäänkuin hlbt-ihmiset olisi joku äärimmäisen marginaaliryhmä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HLBT-ihmisten osuus on noin 7%. Jos aseksuaalit ja kaikki muut vielä lasketaan luku on varmasti suurempi. Joskus ihmiset heittelevät jotai 1% lukuja ikäänkuin hlbt-ihmiset olisi joku äärimmäisen marginaaliryhmä.

        Kokemuksesta sanon että puhtaiden homoseksuaalien määrä voi olla alle 10%, reilustikkin.
        Mutta biseksuaalien määrä on huomattavasti korkeampi kuin mitä luullaan.
        Jos kärjistetään niin : "kolmannen drinkin jälkeen jokainen on bi" pitää paikkansa.
        Ja kun mies on joutunut vaimonsa, hänen lakimiehensä, anoppinsa ja esimiehiensä nöyryyttämäksi, hänen itsetuntonsa ei kestä etsiä naista.
        Ihminen kuitenkin tarvitsee seksiä. Soolo ei lopulta riitä.
        Minulla on 2 ystävää, molemmat eronneita.
        Toinen ei ollut saanut seksiä yli 10 vuoteen.
        Toinen alkoi oikeasti itkemään kun laukesi kanssani ensikertaa. Ihan ilosta.

        Eli marginaalissa emme ole!


    • milläneiväliä

      Olipa miten tahansa,mutta heterotkin voivat elää yksin. Monet jäävät yksin,koska eivät ole saaneet sitä rakasta jonka olisi halunnut.Voi elää rikasta elämää.Miksi poikkeava kuten homo ei voi pidättäytyä ja nauttia elämästään kultturellisesti ja kaikkea kivaa harrastaen. En minä tuomitse ketään,mutta miksi ei voi olla yksin,kuten heterotkin voivat?

    • normaalimeininki

      Luonnontieteilijät kumoavat väitteesi. Eläinmaailmassa esiintyy sekä homoseksuaalisuutta, sekä sukupuolen vaihdoksia naaraasta urokseksi, ja päinvastoin. Muistakaa että ihminen on myös osa eläinkuntaa.

    • Hetero.pride

      Homot ovat kirjaimellisesti perseestä.
      Heterot jyrää!!

      • Sissi.radisti

        Vilkaisin reikäni mut siitä tuli pinkki. Mikä neuvoksi?


      • motonet_rulaa
        Sissi.radisti kirjoitti:

        Vilkaisin reikäni mut siitä tuli pinkki. Mikä neuvoksi?

        Hah hah hah käytit väärää kilikali spreitä. Vain motonetistä oikea spreijaus!!!


    • gdrs5yjrwerh

      aloittajalla kyllä hyviä pointteja asiasta. Tavallaanhan voisi ajatella että homous on jonkin sortin kehityshäiriö jolle ei kuitenkaan voi mitään. Tuossa listauksen alussa sanoit että moni homoseksuaali vaihtaa heteroseksuaalisuuteen jossai vaihteessa. Mutta mietippä kuinka paljon tapahtuu toisinpäin. Aivan varmasti enemmän. Tämä juuri osoittaa kuinka moni pyrkii lähtökohtaisesti heteroseksuaaliseen elämään mutta josta ei loppujen lopuksi tule mitään. Toki jotkut klaaraavat senkin omien ongelmien kanssa. Joku tuolla puhui varhaislapsuuden ajoista. On kyllä mielestäni tutkittu että jo hyvin varhain lapsi voi tajuta oman erilaisuuden mutta ei välttämättä tajua mistä on kyse. Itsekin voisin sanoa näin tapahtuneen.

      • IamSorrow

        No siinäpä heittäkää sitten faktaa, että miten se MUKA on KEHITYSHÄIRIÖ... ??? Eipä vitun huterot siihen pysty!!!


      • hetero.pride

        hahah äläpä hintti ala väittelee vastaan,heterous on tervettä homous taas sairasta Olen puhunut


      • IamSorrow
        hetero.pride kirjoitti:

        hahah äläpä hintti ala väittelee vastaan,heterous on tervettä homous taas sairasta Olen puhunut

        Aivan kuin mua perkele sun idiootin lätinät kiinnostais. Oot puheillasi täällä oot todistanut vain sen, että oot kyllä aika aivoton tyyppi!


    • nilshokkanen

      Homouson sairaus,johon ei lääkäritkään tiedä syytä,kaikilla on sairaus, fakta tieto ja hakekaa vaikka apua,ei pahalla.

    • Anonyymi

      Maailman tilanne tällä hetkellä vaatii ehdottomasti julistamaan heterot kehityshäiriöksi. Jos olisi vain homoja, niin maailma pelastuis paistumiselta.

    • Anonyymi

      Kyllä se täytyy olla synnynnäistä, sillä on ns. homoja jotka erottaa jo ulkoisesta olemuksesta. Ei kai ne itse itseään sellaisiksi tee, vaan syntyvät sellaisiksi.

    • Anonyymi

      Voiko työympäristö puhkaista lesbouden/homouden . Eräs ystäväni kertoi ,että mielisairaaloissa oli ainakin ennen lesbot johtavissa asemissa ,heterot olivat alistetussa asemassa ja piti olla suosiollinen lesboille ,ainakin jos he olivat esimiesasemassa. Onko kenelläkään kokemuksia?

    • Anonyymi

      Pitkiä sepustuksia.
      Ei ole olemassa homogeenejä, tai jos on, ne ovat kaikilla seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.
      Ehkä hormonit kohdussa aiheuttaa feminisaatiota tai hypermaskulinisuutta, ikävää on että vain femiini homot viihtyvät julkisuudessa.
      Mitkä geenit aktivoituvat kullakin, ehkä muuttaa seksuaalisuutta.
      Ympäristö 100% varmuudella vaikuttaa ihmisyksilöihin.
      Eri ihmisillä eri tavoilla.
      Ns. biseksuaalisuus on mielestäni normaalia.
      Googlatkaa Bonobono simpanssit, ennen kuin postaatta vastalauseitanne.
      Normaalijärkiset oppivat niistä paljon.
      Geneettisesti lähinnä Homo Sapiensia.

      • Anonyymi

        Ympäristö vaikuttaa aina, mutta se ei vaikuta sisäsyntyisiin ominaisuuksiin. Kehitysvammaisuus, autismi, homous tai ekstrovertti persoonallisuus ei ole sidoksissa ympäristöön. Jopa se minkälainen homo/lesbo jostakin tulee, riippuu paljolti biologisista tekijöistä.


      • Anonyymi

        Aikuiset saavat keskenään itse ratkaista miten tyydyttävät viettinsä kotonaan. Ei ole moraalittomuutta olla oikeasti homo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ympäristö vaikuttaa aina, mutta se ei vaikuta sisäsyntyisiin ominaisuuksiin. Kehitysvammaisuus, autismi, homous tai ekstrovertti persoonallisuus ei ole sidoksissa ympäristöön. Jopa se minkälainen homo/lesbo jostakin tulee, riippuu paljolti biologisista tekijöistä.

        Tosi siistiä, kuulun kehitysvammaisiin, autisteihin tai ekstrovertteihin.
        Ylläpito on samaa mieltä, kun ei poista tollaista postausta.


    • Anonyymi

      Eikö tässä olekin kaksi asiaa: mitä tahdon olla ja millaisen kumppanin haluan.
      Tosi bodattu kelpaa, kun on itsekin.

      • Anonyymi

        Asiaa!

        Harmi, että suomessa sun mahkut ovat heikot, saada bodaria.
        Enintäin yksi 4 000:sta ehkä on oikeasti lihaksikas.


    • Anonyymi

      Kiitos erinomaisesta aloituksesta! Aivan samaan johtopäätökseen on tullut myös homoseksuaalisuutta koko pitkän työuransa tutkinut hollantilainen psykiatri:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_J._M._van_den_Aardweg?wprov=sfti1

      Ikävä kyllä elämme aikaa, jolloin hokemat evoluutioteoriasta (jos ihminen on kehittynyt apinasta miksi sitten kaikista apinoista ei tullut ihmisiä?) ja homouden ”synnynnäisyydestä” ovat mukamas totta vain sen takia, että niihin pitää mukamas uskoa.

      • Anonyymi

        Minun eteeni ei ole tullut tutkimuksia joissa esitettäisiin ihmisen kehittyneen nykyisin esiintyvästä apinasta. Sama esi-isä meillä on hyvinkin voinut olla, en pitäisi ihmeenä 2% geenimuutosta 40M vuoden aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun eteeni ei ole tullut tutkimuksia joissa esitettäisiin ihmisen kehittyneen nykyisin esiintyvästä apinasta. Sama esi-isä meillä on hyvinkin voinut olla, en pitäisi ihmeenä 2% geenimuutosta 40M vuoden aikana.

        Ihmisapinat ovat kehittyneet yhdestä apinalajista.
        Bonobo simpanssasseilla ja homosapienseilla on ollut yhteiset esivanhemmat.
        Evoluutioteoriaan kuuluvia fossiileja on löydetty.
        Katolilainen kirkkokin myöntää sen, että ihmiset ovat kehittyneet sukupuuttoon kuolleista ihmisapinalajeista.
        Naurettavaa, jos on olemassa kreationisti homoja.
        Valtakunnan saleissa kehittyneitä?, homoja.


    • Anonyymi

      En ala analysoimaan.
      Mutta olen bi. Enkä erottele miestä tai naista.
      Sen sijaan nykyään, keskityn lähinnä gaysuhteisiin, yhdestä syystä.
      Miesten kanssa ei tarvitse välittää tunteista.
      Ollaan kuin laivat ohittaisi yössä.
      Itselläni on ollut miehen, jota en ole koskaan nähnyt, penis sisälläni alle minuutissa, suussa n.20 sekunnissa.
      Kun hän laukeaa, ei tarvitse edes sanoa moi, enkä enää koskaan näe häntä.
      Ja tämä on hyvä.

    • Anonyymi

      Voi kristus mikä pelle. Ensinnäkin ihmisestä kehittyy homo hetero tai bi jo äidin mahassa joten myös homoseksualismi on synnynnäistä. Ja miten muka heteroseksualisuuteen voisi vaihta TAKAISIN jos ei ole hetero koskaan ollutkaan? Ja joka yleensäkkin vaihtaa homoelämänsä heteroelämään niin sellainen ei ole oikeasti homo koskaan ollutkaan.

      • Anonyymi

        Jokainen ihminen syntyy aseksuaalina ja seksuaalisuus muodostuu murrosiässä. Perheen haluava homo saattaa vaihtaa takaisin heterosuhteeseen, en sulje tätä mahdollisuutta pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen ihminen syntyy aseksuaalina ja seksuaalisuus muodostuu murrosiässä. Perheen haluava homo saattaa vaihtaa takaisin heterosuhteeseen, en sulje tätä mahdollisuutta pois.

        Kuten sanoin sellainen ei ole koskaan homo ollutkaan joka vaihtaa heterosuhteeseen vaikka haluais perhettä kuinka paljon vaan kysymys on silloin biseksuaalista. Ja jos perheen välttämättä haluaa niin ei siihen nykypäivänä enää edes heterosuhdetta tarvita. Lapsen voi joko adoptoida tai synnyttää keinohedelmöityksen kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin sellainen ei ole koskaan homo ollutkaan joka vaihtaa heterosuhteeseen vaikka haluais perhettä kuinka paljon vaan kysymys on silloin biseksuaalista. Ja jos perheen välttämättä haluaa niin ei siihen nykypäivänä enää edes heterosuhdetta tarvita. Lapsen voi joko adoptoida tai synnyttää keinohedelmöityksen kautta.

        Uskottele itsellesi noin jos haluat ja kailki vieras pelottaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin sellainen ei ole koskaan homo ollutkaan joka vaihtaa heterosuhteeseen vaikka haluais perhettä kuinka paljon vaan kysymys on silloin biseksuaalista. Ja jos perheen välttämättä haluaa niin ei siihen nykypäivänä enää edes heterosuhdetta tarvita. Lapsen voi joko adoptoida tai synnyttää keinohedelmöityksen kautta.

        Se adoptio tai keinohedelmöitys on mikään itsestäänselvyys. Ei homopareilla oo tosiasiassa mitään saumaa saada lapsia adoption kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se adoptio tai keinohedelmöitys on mikään itsestäänselvyys. Ei homopareilla oo tosiasiassa mitään saumaa saada lapsia adoption kautta.

        Väite ei pidä paikkaansa. Suomessa on jo sekä naisparit että miesparit saaneet adoptiolapsia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väite ei pidä paikkaansa. Suomessa on jo sekä naisparit että miesparit saaneet adoptiolapsia.

        Linkkiä todisteeseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väite ei pidä paikkaansa. Suomessa on jo sekä naisparit että miesparit saaneet adoptiolapsia.

        Se että jotkut parit on saaneet ei tarkoita että prosessi olisi helppo. Etenkin ulkomailta tulevat mutta myös suomalaiset adoptiovauvat halutaan ensisijaisesti heteroperheisiin. Ulkomailla tulevissa on hyvin usein jopa ehtona että "not lgbt families".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se että jotkut parit on saaneet ei tarkoita että prosessi olisi helppo. Etenkin ulkomailta tulevat mutta myös suomalaiset adoptiovauvat halutaan ensisijaisesti heteroperheisiin. Ulkomailla tulevissa on hyvin usein jopa ehtona että "not lgbt families".

        Eihän tässä kukaan ole väittänytkään, että prosessi olisi helppo – ei se ole sitä heteroillekaan. Alkuperäinen väite kuului "Ei homopareilla oo tosiasiassa mitään saumaa saada lapsia adoption kautta", mikä ei pidä paikkaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se adoptio tai keinohedelmöitys on mikään itsestäänselvyys. Ei homopareilla oo tosiasiassa mitään saumaa saada lapsia adoption kautta.

        Joo tuo väite ei todellakaan pidä paikkaansa ja vaikka pitäisikin, niin pääasia on kuitenkin se että kukaan oikea homo ei käytä mitään naaraspuolisista kulissihuoraa.


    • Anonyymi

      Homous EI ole synnynnäistä, vaan opittu perversio.

      • Anonyymi

        Tämäpä oli syvällisesti perusteltu kannanotto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäpä oli syvällisesti perusteltu kannanotto.

        Miten sen voi oppia? Nimenomaan, ei mistään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sen voi oppia? Nimenomaan, ei mistään.

        Ympäristö, tuttavapiirit yms voivat antaa mallia ja siitä oppii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ympäristö, tuttavapiirit yms voivat antaa mallia ja siitä oppii.

        Jos hypoteettisesti ajatellaan että näin olisi, niin olisiko se huono asia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos hypoteettisesti ajatellaan että näin olisi, niin olisiko se huono asia?

        riippuu millainen tuttavapiiri ym on. Voi olla huono asia, jos kotona oppii perheväkivallan alkeet esimerkiksi


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Huvittuneisuus saattaa olla, mikä selviää suomi24ää lukiessa.

    • Anonyymi

      Harvinaisen typerä aloitus. Aloittaja pitää ihmisiä tahdottomina typeryksinä, jotka eivät ymmärrä mistään mistään. Mutta niinhän se on, että jokainen luo ihmiskuvansa omien asenteidensa pohjalta. Varas uskoo, että kaikki ovat varkaita. Valehtelija luulee kaikkien valehtelevan. Juoppo tietää, että kaikki juovat.

      Aloituksesta voisi päätellä, että aloittaja on melkoinen tuulihattu, mutta minkä takia nähdä noin hirveästi vaivaa muka todistaakseen ettei homoja oikeasti ole. Luulisi hänen vähän enemmän asiasta ymmärtävän, onhan hänellä melko varmasti kokemuksia sekä hetero- että homoseksuaalisesta suhteesta.

    • Saldo 32

    • Onkohan tuo heterona olo "laumavaistoa" ?

    • Anonyymi

      Voisitteko homot selittää miten lisääntyminen tapahtuisi jos kaikki olis homoja tai jos kaikki olis lesboja?

      • Anonyymi

        En ole homo, mutta ei tietenkään kukaan lisääntyisi paitsi ehkä väkinäisen siittämisen tai keinohedelmöityksen kautta. Mutta siksi luonto onkin hoitanut homman, että samaan sukupuoleen viehtyneitä on pieni vähemmistö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole homo, mutta ei tietenkään kukaan lisääntyisi paitsi ehkä väkinäisen siittämisen tai keinohedelmöityksen kautta. Mutta siksi luonto onkin hoitanut homman, että samaan sukupuoleen viehtyneitä on pieni vähemmistö.

        No, ohhoh, enpä olekaan ennen törmännyt moiseen näkemykseen. Kuka on se luonto joka on hoitanut asian niin välkysti?


    • Anonyymi

      Jugoslavialainen kansanparantaja paranteli homoutta reippailla ulkotöillä ja voimakkailla peräruiskeilla.Saattoi auttaa se että tuli muutakin ajateltavaa.Oli kyllä joku sotarikollinen psykologi tai vastaava.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      88
      2079
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1692
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1162
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1136
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1123
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      787
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe