Aihe

Puhelinhäirikkö alkoholisti ahdistaa

Apua_sos_help

Mitä tehdä, kun yli 40 vuotta juonut yli 60 vuotias naisalkoholisti piinaa kännipuheluillaan sukulaisiaan ja muitakin? Jos ei vastaa, hän saattaa soittaa jopa 44 puhelua, jotka menevät automaattisesti vastaajaan.
Kaikissa puheluissa jauhaa samaa asiaa. Joko rääkyy ja raivoaa jotakin, tai puhuu jotain ihan sekavia harhojaan.
Haukkuu lapsiaan, lapsenlapsiaan, sukulaisiaan. Luuri on yleensä lähinnä raivonpurkauskapine. Ongelma tulee siinä, että yksi häirikköpuheluiden kohteena oleva sukulainen ei voi vaihtaa numeroaan. Koska tämä henkilökohtainen numero on myös yrityksen numero, ns.työpuhelin.
Numero pitäisi säilyä siksi samana.
Puhelin on myös niitä malleja, joissa ei voi estää tiettyä numeroa.
Eikä ko.henkilö mielellään vaihtaisi kosketusnäyttöpuhelimeen, jolla saisi estettyä soittoja. Jokin muu keino siis pitäisi löytää, että tämä pirullinen alkoholistinainen saataisiin kuriin. Hän on joutunut tekemisiin myös poliisin kanssa. Koska on harrastanut tätä puhelinhäiriköintiä muaallekin. Hoitolaitoksiin jne. Mutta mitään seurauksia ei hänelle silti tästä ole tullut.
Hänellä on alkoholistidementia, eikä hän muista soittaneensa muutama minuutti sitten. Ei muista kertoneensa asiaa, jonka kertoo saman vuorokauden aikana kymmeniä kertoja ja valitsee samaa numeroa uudelleen ja uudelleen.
Alkoholistidementian lisäksi tämä soittelu on myös tahallista kiusaamistakin.
Häiriköinnin kohteiden on pakosti laitettava puhelimet äänettömälle. Tässä on vain sellainen ongelma, että näin voi muidenkin tärkeät yhteydenotot jäädä saamatta, kun on pakko pitää äänettömällä.
Tämän naisen juopottelupäivinä puhelin soi taukoamatta, siitä huolimatta,
että naiselle selittää. Olen töissä, minulla on asiakas, en voi vastata.
Tai, olen kaupassa jne. Jos pyytää häntä lopettamaan soittelun.
Hän ei ymmärrä tälläisistä selityksistä ja pyynnöistä mitään.
Hän vaan jatkaa älytöntä soittamistaan, kunnes nukahtaa. Tämä on uskomaton painajainen. Eikä poliisitkaan ei ota oikein mitään kantaa tälläiseen häirikköön.
Naisen kuuluisi olla psykiatriessa hoidossa jo raivokohtaustensa ja agressiivisuutensakin vuoksi. Mutta koska hän ei ole vielä yrittänyt tappaa ketään. Häntä ei saa vastentahtoiseen hoitoon.
Onko kenelläkään hyvää neuvoa, miten tälläisen alkoholistin kanssa toimitaan?
Miten tälläinen piinaava, mielisairas alkoholisti ja riesa eliminoidaan elämästä?
Olemme hyvin ahdistuneita ja väsyneitä tähän häirikköön.

7

124

  Vastaukset

  • Vihda pu.numero salaiseksi. Loppuu häirintäsoitot. Hänelle voi hakea myös lähestymiskielto joka koskee puhelinhäirintää.

  • hupsis..vaihda..:)

  • Yksityisyrittäjä ei voi vaihtaa numeroaan salaiseksi.

   • Oletko varma ettei puhelimeen saa soitonestoa ko ihmiselle. Melko vanhoihinkin - näppäinpuhelimiinkin saa.


  • Operaattori voi pyynnöstä estää minkä tahansa numeron - ei ole ihmeellinen asia.
   Jos soittaja soittaa aina samasta numerosta - homma hoituu. Juoppoja ei tarvitse sietää vaikka olisivat sukulaisia.

   " Eikä poliisitkaan ei ota oikein mitään kantaa tälläiseen häirikköön." jos homma menee tarpeeksi häiritseväksi kuin nyt näyttää menevän. Voit, voitte hakea lähetymiskieltoa ko henkilölle.

   http://www.oikeus.fi/tuomioistuimet/karajaoikeudet/fi/index/rikosasiat/lahestymiskielto.html

  • Yrittäjä voi vaihtaa numeronsa siinä missä muutkin. Sitten vaan tietoa asiakkaille, että numero on nyt vaihtunut. Ikkunateippauksetkin voi vaihtaa jos niikseen tulee ja jo painettuun yritysmateriaaliin voi kirjata uuden numeron vaikka käsin.
   Ja puhelin aina äänettömällä värinällä, jotta sen soittoääni ei häiritse ainakaan asiakastapaamisilla. Humalaiselle ei tarvi selittää mitään, eihän se kuule eikä välitä mistään selityksistä, joten ei sen puheluihin kannata vastata. Katkaise soitto saman tien kun näet kuka siellä soittelee.
   Konstit on monet, niitä pitää vaan alkaa käyttämään.

  • Ainakin mun kännykän puheluasetuksissa on semmoinen kuin numeroseulonta. Eikä tää todellakaan oo mikään hipaisunäyttöinen hienous. Tämä on tämmöinen tuikitavallinen Nokia halppiskapula. Siinähän nyt soittelevat ja viestittelevät ihan vapaasti. Sinne on valikoitunut pari numeroa henkilöiltä jotka eivät tajua mm. yön ja päivän eroa eikä sitä että jotkut sentään yrittävät jaksaa aamulla töihin lähteä.
   Voin jättää yöksikin puhelimeen soittoäänen päälle, jos vaikka vanhat vanhempani tarvitsevat apua.
   Joissakin puhelimissa on mahdollisuus eritellä ryhmiä. Eli vaik: kotiväki, peliporukka, työ.... Sitten vaan tuhtaa känniääliölle oman ryhmänsä ja laittaa sen ryhmän soittoääneksi äänetön.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   12816
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6062
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4738
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3359
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2469