Aihe

Minkälainen persoona on henkilö asc kauris au skor

Asckauris

Minkälainen persoona on nouseva Kauris ja aurinkomerkki on Skorpioni ja lisäksi jokunen planeetta Skorpionissa?

4

75

  Vastaukset

  • En oo spesialisti näissä asioissa, mutta veikkaan kylmä ja tulikuuma ihminen eli voi olla halutessaan jääkylmä, mutta myös kuuma kuin hellankoukku.
   Ahkera.
   Tarvittaessa pisteliäs.

  • Intohimoinen, syvällisesti tunteva, mutta tavallaan hyvinkin herkkä, jollakin lailla ilmaisee luultavasti luovuutta. Arvattavasti nuorempana hyvinkin rauhaton ja halu kokea, mutta joissakin tilanteissa vaistot laittavat pysähtymään.
   Nouseva kauris rauhoittaa mieltä monella tavalla iän karttuessa. "Oppiläksy" elämässä on ymmärtää kokemuksiaan ja oppia niiden kautta enemmän itseään, ja siis rauhoittaa mielensä liiallisilta kuohuilta.
   (Lisää vois kertoa, jos tietäsi niiden muiden planeettojen tarkat sijainnit.)

   • Juuri itteki ajattelin juuri noita kuvauksia.
    Intohimoinen ja syvällinen.
    Kauriit syvällisiä.
    Pidin tosta " ja siis rauhoittaa mielensä liiallisilta tunnekuohuilta"
    Mulla on kuu kauriissa muuten.


  • En ole perinteisen koulukunnan astrologi eli en aseta Auringolle ja Kuulle äärimmäisen suurta merkitystä, koska koen ajatuksen kahdestatoista peruspersoonallisuusmallista virheellisenä ja rehellisesti sanottuna lapsellisena. Tietääksesi jostakin ihmisestä perusteellisesti sinun pitäisi tietää syntymäaika (kellonaikaa myöten) ja -paikka tarkasti, ja tehdä niiden perusteella syntymäkartta ("natal chart", mahdollista tehdä osoitteessa astro.com ilmaiseksi).

   Antamasi tietojen perusteella on mahdotonta sanoa muuta kuin, että jos Kauris on nousumerkki silloin Saturnus on syntymäkartan hallitsija eli tärkein planeetta (kuten myös ne planeetat jotka sijaitsevat ensimmäisessä huoneessa). Tällöin Saturnuksen sijaintipaikka, tarkoitan huonetta ja merkkiä, on erittäin tärkeä henkilön ymmärtämiseksi.

   Aurinko skorpioonissa ei ole yhtä voimakas vaikuttaja persoonallisuuteen kuin, jos se olisi kotimerkissään (Leijona) tai ylentävässä merkissä (Oinas), tai muuten voimistavassa paikassa, mutta henkilöistä joilla on Aurinko Skorpioonin merkissä voidaan mainita sen verran, että he ovat erittäin voimakastahtoisia ja heillä on erittäin voimakkaat tunteet ja kyseessä on erittäin seksuaalinen merkki.

   Hauskana pikkufaktana voi kertoa, että ihmisillä joilla on skorpiooni voimakkaasti kartalla, vaikkapa nousumerkkinä, omaavat usein läpitunkevat silmät kuten Rasputin, jonka askendantti sijaitsi Skorpioonissa. Askendantti eli 1. huone hallitsee mm. sitä miten muut havaitsevat sinut joten se on voimakkaampi kuin pelkkä Aurinko Skorpioonin merkissä.

   Tässä on käyttämäni esimerkkihenkilön eli Rasputinin kartta: http://www.astrotheme.com/astrology/Grigori_Rasputin

   Seuraava sivu sisältää erittäin hyvää materiaalia, englanniksi, jokaiselle jota kiinnostaa opetella astrologiaa:
   http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Astro_index.html

   Olen itse havainnut tuon sivun astrologisten oppien olevan erittäin tarkkoja. Aloittajaa voisi kiinnostaa kohta "The Planets: Their House Positions, Signs and Aspects".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   13723
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6352
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   101
   5228
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3422
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2705