Minoksidiili käyttökokemukset

MinoksidiiliHiiri

Terve!

Eli tälle palstalle haluaisin saada minoksidiili kokemuksia. Mitenkä tehosi hiusten lähtöön? Kuinka nopeasti? Kannattaako kokeilla? jne..

Eli olen 32v mies ja vuoden alusta asti olen huomannut päälaelta hiusten harventuvan kovaa vauhtia. Hiuksia on lähtenyt normaalia enemmän ehkä n.1vuoden ajan, mutta nyt päälelta näkyy jo halkaisialtaan n.4cm kokoinen lähes kalju läistä. Hiukset ovat muutenkin hieman ohentuneet "läiskän" ympäriltä.

Toivoisin saavan Minoksidiilistä käyttö kokemuksia mahdollisemman pian. En siis halua kuula nytten finasteridista tai muistakaan tuotteista mitään hehkutusta.

Kyselen mielelläni lisää ja kiitos jo vastauksista.

21

23747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haistaäijäpaska

      pitääkö kaikki kysyä moneen kertaan??!!!

      • Anonyymi

        Vähän päälle vuoden käytin minoksidiilia hiustensiirron yhteydessä ja kyllä siitä apua tuntui olevan, hiukseni olivat tuuheammat silloin ja kun lopetin käytön niin nykyään hiukseni ovat harvat koska jäljellä on enää siirretyt hiukset. Minoksidiilin toimivuus riippuu siitä, että onko sulla vielä elossa niitä hiustuppeja, nimittäin jos hius kuolee lopullisesti niin ei minoksidiili voi luoda hiusta kasvamaan tyhjästä - https://topeuro-shop.com/buy-rogaine-fi.html?wm=11492&tr=8027


    • Tukkapaksummaksi

      No kyselläänhän näitä moneen kertaan mutta kun kukaan ei vastaa - täällä ihmerohtojen kauppiaat lähinnä keskustelee itselleen.

      Mulla vasta eka kuukausi - jos jotain niin harventunut. Luottamus hiusten kasvuun on luja koska hoidon samalla kuntoon huonot rauta-arvot ja ryhdyin kuntoilemaan ja nauttimaan multitabseja. Lisäksi vaihdoin parempaan hoitoaineeseen ja päänahan kutina loppui siihen. Nämä asiat kannattaa kaikki panna kuntoon.

      Käytän rogaine 50 x 2 eikä ole tullut mitään päänahan ärsytystä. Joskus aamulla aavistuksenomaisesti pahoinvointia mikä voi johtua muusta syystä, sehän ei ole yleinen sivuvaikutus.

      Pahinta on että rogaine on tahmeaa ja soittaa ohuet hiukset, ja kun ne kampaa auki, katkoo pakostakin hiuksia.

      Vaahto on kuulemma vielä vaikeampi saada tukan läpi päänahkaan ja lisäksi tehottomampaa, joten näillä mennään nyt ekat puol vuotta. Vähennän annostusta kunhan saan tuloksia.

      • MinoksidiiliHiiri

        Mulla on tuo urheilupuoli kunnossa ja syön muutenkin ihan monipuolisesti. Ja kaikki arvot ainakin viime kerralla oli ihan ok.

        Niin alussa kait ne monella harvenee entisestään. Lähteekö hiuksia kammatessa kymmenittäin vai enemmänkin? :)

        Kirjottele ihmeessä jos/kun tuloksia rupeaa näkymään. Onko sulla miten paljon hiukset jo harventuneet?


    • Tukkapaksummaksi

      Mulla on ohut tukka mutta kasvaa kaikkialla päässä. Päälaelta harventunut, kuultaa läpi. Ei kuitenkaan ihan paljasta kohtaa. Yritän vaan saada vähän runsautta tukkaan. Ei se juuri havaittavasti ole harventunut tän ekan kuukauden aikana mutta käytöstä on tullut rutiinia ja ehkä.seuraavan vuoden aikana pysähtyy hiustenlähtö tai tulee jopa lisää. Olis kiva kuulla jos joku on oikeesti saanut tukan kasvamaan oikein selkeästi.

      • Anonyymi

        mulla vähän sama tilanne toimiko se sinulle?


    • MIetolääke

      Ei taida tulla selkeää kasvua muualle kuin apteekkarin osinkoon.

      Monilla on tukan häviäminen pysähtynyt, mutta vain joka kymmenes saa lisää tukkaa.

    • toimiimulla

      Minä sain takaisin lähteneen tukan korkojen kera. Otti kyllä vuoden. Pitää vain jaksaa hieroa nahkaan aamuin illoin vaikkei pitkään aikaan ole havaittavissa mitään suotuisaa kehitystä. Jos lopetat käytön, hiukset lähtevät taas pois muutaman kuukauden kuluttua lopetuksesta. Ei ole huijariaine vaan toimii. Kärsivällisyyttä tarvitaan.

      • Ei_finasteridille

        Aloitin viikko sitten (M26). Nyt alkanut näkyä rajua hilseilyä. Viestisi kuitenkin motivoi jatkamaan, jospa tästä sitten kuitenkin saisi vielä ihan oikean hiuspeitteen :)


    • nytkalju

      Rogaine kyllä saa pysähtymään alkavan hiustelähdön, mutta uutta kasvua on turha odottaa. Itse käytin pitkään, mutta lopetin, koska aineesta tulee melkoinen "aivosumu".

      • entinenkäyttäjä

        Miten rogainen käytöstä voisi tulla "aivosumu"???


      • Joillekintulee
        entinenkäyttäjä kirjoitti:

        Miten rogainen käytöstä voisi tulla "aivosumu"???

        Joillekin tulee oireita. Ehkä tässä tarkoitetaan jotain huimauksen kaltaista? Aineella on pieni vaikutus verenkiertoon. Itselläni 2*50mg 0 menee ihan oireetta. Yleisesti ei aiheuta samanlaisia oireita esim. libidoon ja siemennesteeseen kuin finasteridivalmiseet. Päänahan oireita ainakin minun onnistui lievittää hyvän hoitoaineen aloittamisella. Varoin myös polttamasta päänahkaa auringosssa, sehän kuivattaa.


    • tässämuntarina

      munat kutistu ja miestissit kasvo

      hiukset lähti

    • toimivaamuttyyristä

      Olen pian 70-vuotias ukko. Aloitin regaine/rogainen käytön vuonna 1988, kun valmiste taisi tulla markkinoille. Olin tuolloin menettänyt tukkaa ohimoilta ja päälaelta jonkin verran melko pian käytön aloittamisen jälkeen alkoi minulle kasvaa pientä untuvaista hiuksenalkua päänahkaan. Parturinikin huomasi asian heti. Nykyisin minulla on vielä jäljellä hiuksia ainakin yhtä paljon kuin aloittaessani käytön. Jotenkin minusta aineen koostumus tuntuu käytössä toisenlaiselta kuin aikaisemmin, mutta yhtäkaikki aine on minulla toiminut. Uutta tukkaa ei enää tule mutta eipä vanhakaan ole kummemmin putoillut. Olen käyttänyt ainetta jo pitkään suositusta vähemmän. Kovempi käyttö tuntuu joskus hieman ongelmalliselta päänahassa.

    • Biovea-asiakas

      Jos tilaat minoksidiilia BIOVEAlta, huomioi että nettisivujen täysin eurooppalaisesta ulkonäöstä huolimatta lähettävät tuotteet useimmiten USA:sta jolloin tavara jää tulliin kuten itsellenikin kävi. Lääkkeellisiä valmisteita kun ei USA:sta saa tilata. Itselläni se oli tiedossa muttei auttanut kun luulin postituksen tulevan EU:n alueelta. BIOVEA lupasi palauttaa rahat joten mieliharmia enempää ei tästä itselleni seuranne.

    • nainen8888888

      Vanha ketju, mutta mulla kokemuksena puolen vuoden käyttö. hiuksia lähti tuhottomasti ja olen nainen. minoksidiililla hiustenlähtö loppui ja alkoi kasvamaan takaisin. nyt en voi lopettaa, ettei homma uusiudu.

    • Ilovehairrrr

      Moi. Vanha ketju, mutta postaan oman kokemuksen koska olen aikaisemmin itekin haeskellut kuumeisesti OIKEITA vastauksia, naa ketjut ku monesti on diipadaapaa taynna. 29-vuotias mies olen ja rogaine ollut hyvalla menestyksella kaytossa 2 vuotta. Itsella sivuoireena on tuo verenkierron heikkeneminen(olen melko varma). Poltan myos tupakkaa mutta aikaisemmin ei ole ollut nain. Syon terveellisesti etc. Otin vuosi aitten kayttoon msm jauheen ja huomasin sen auttavan verenkiertoa! Vinkiksi :)

    • Anonyymi

      Onko uusia kokemuksia tai uusia aineita tullut markkinoille ?

    • Anonyymi

      Minulla on hyviä kokemuksia Rogainesta. Olen yli 40-v. nainen ja kärsin "miestyypin" kaljuuntumisesta. Rogainen käytön aloitin vuosi sitten, ja hiukset on tuuhentuneet huomattavasti, tuloksia alkoi näkyä n. 5 kk käytön jälkeen, eli vaatii kärsivällisyyttä. Ja myöskin sitoutumista: jos käytön lopettaa, hiukset tippuvat pois. Olen ottanut seurantakuvia, ja mielelläni jakaisin ne, mutta missä/miten?
      Sivuoireena on ollut kovaa päänahan kutinaa, mutta hiusten saaminen takaisin päihittää sen. <3

    • Anonyymi

      Huomasin muutama vuosi sitten, että hiukset ovat alkaneet lähteä vauhdilla. Nyt 32 vuotias mies. Käytin rogainea yli vuosi sitten, mutta lopetin muutamien kuukausien jälkeen. Tuolloin en huomannut apua. Ohimot ovat 7-8 vuoden aikana nousseet huomattavasti mutta niin hitaasti että en ole asiaan kiinnittänyt huomiota. 8-9 kuukautta sitten aloitin uudelleen, kun hiukset alkoivat kuultaa pahoin läpi. Nyt olen ilokseni huomannut päälaen alueen tuuhentuneen ja 1-3 sentin uutta hiusta on tullut lisää varsinkin niille alueille, joista kaikki hiukset eivät vielä ole ehtineet vetäytyä. Jopa ohimoille on sinne tänne ilmestynyt hiuksia, jopa alueille, joissa ei vuosiin ole ollut hiuksia. Syön myös biotiinia ja aloin käyttää biocleasin shampoota kuukausi sitten ja hiukset selkeästi ovat tästä innostuneet. Paljaat ohimot kyllä harmittavat, mutta muuten hiusten lähtö on hidastunut, pysähtynyt ja jopa uutta tukkaa pukkaa. Tästä innostuneena ajattelin vielä kokeilla mikroneulausta. Jossain vaiheessa tietysti kyllästyn läträämään ja tukka saa mennä, mutta yritetään vielä 🤷‍♂️

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe