Yksinsyntymäpäivillä

Hyvääsyntymäpäiväämulle

Hyvää syntymäpäivää vaan mulle lautantai 7.5 klo 8.53
Joo eli siis tänään täytin 14 ja herätessäni pöydällä oli joku "bonsai" puu ja sukat joitten päällä oli syntymäpäiväonnittelu kortti. En kyllä ole yhtään kasvi ihmisiä ekä tiedä kuinka sellaisia edes hoidetaan, enkä ole koskaan ymmärtänyt niistä mitään.
Toinen juttu, saan viettää syntymäpäiviäni taas yksin. Isäni on työmatkalla (tulee viikon kuluttua) äitini kongresissa helsingissä, siskoni iskossa (isos-koulutus) ja veljeni on porissa lukiolaisten kokouksessa.
Aivan perseestä viettää (taas kerran) syntymäpäivää yksin
Varsinaista kysyttävää ei ole, mutta halusin vaan tulla purkamaan tätä johonkin.
Ps. Tietääkseni ns. "Yksinäisyyspuhelimet" tai "poikien puhelin" eivät ole soitettavissa viikonloppuisin

1

<50

  Vastaukset

  • Onnellista syntymäpäivää! Onhan sinulla se bonzai-puu jonka hoitamisohjeet löydät netistä. Sukat ovat myös hyvä lahja.

   Itse olen viettänyt monet syntymäpäivät yksin mieheni kuoltua. Kaukana asuvalta lapseltani saan onnittelutekstarin kukkakuvan kera, pikku koiralta iloisen hännänhuiskutuksen.

   Synttäri on vain yksi päivä ja menee pian ohi. Jospa huomisesta äitienpäivästä tulee hauskempi. Kai olet muistanut tehdä kortin tai ostaa pienen lahjan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   519
   3916
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   128
   2344
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   343
   1631