Seksiä jumalattoman harvoin

RollonUkko

Olen nyt 3,5vuotta seurustellut tuon avokkini kanssa ja seksielämästä on tullut suorittamista ja "velvollisuutta" hänelle.

Erilaisia keinojakin olen kokeillut tuon halukkuuden ja nautinnollisuuden lisäämiseksi mutta tuntuu että mikään ei auta, yritän olla mukava, viettää aikaa, keksiä yhteisiä keinoja pitää hauskaa, olla kohtelias ja kehua ja kertoa kuinka häntä rakastan mutta ei niin ei..

Keskusteltukin asiasta on monenmoisia pitkiä öitä/päiviä ja aina tullaan siihen tulokseen että "en tiedä mikä on" ei kuulemma ole minusta eikä petitaidoistani kiinni vaan jostain syystä häntä ei vain haluta ja tuntuu että hän ei ymmärrä asian vakavuutta.

Kaipaa kuulemma sillointällöin läheisyyttä kuten minäkin, mutta tilanteet kärjistyvät siihen kun minä mukamas yritän häntä aina vokotella sänkyyn esimerkiksi pussailemalla häntä normaalisti huulille.

Kieltämättä tässä olen alkanut miettimään mahdollisia ratkaisuja/syitä asialle mutta aika helvetin hankalaa arvailla näin yksipuolisesti miksi ei vain kiinnosta. Mielessä ollu nyt muutamat kuukaudet se että jatkaakko samassa suhteessa vai lähteä elämään sitä jäljellä olevaa nuoruutta, mutta sitten tullaan tähän tunnepuoleen. Rakastan avovaimoa todella paljon ja kerronkin tätä hänelle usein ja myös sitä tarkoitan, pidän seksiä erittäin tärkeänä osana toimivaa parisuhdetta mutta meillä kun se osa-alue puuttuu kokonaan.

Kysymys siis kuuluu onko liian julmaa lähteä suhteesta jossa tunteet toista kohtaa ovat kovat, mutta seksielämä on yhtä velvollisuutta ja "antamista" hänelle. En halua kuulostaa kusipäältä jos sanon että en halua pilata nuoren miehen intohimoisuuttani elämällä tällaisessa suhteessa.

4

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikiaikainenhallitsemisen

      Lähde, mene tuollaista ei kukaan nuorimies kestä. Tai hanki vierasta seksiä. Ei sekään pitkänpäälle ole hyvä. Naisilla on joskus joillakin, ihmeellinen koierotuma ja trauma alitajunnassa. Johtuu ehkä kasvatuksesta, eivät voi nauttia seksistä. Esim . Koska se on syntiä, tai rietasta. Joillekin naisille se on MYÖS HALLTSEMISEN väline. SAADAAN MIES NÖYRÄKSI, kun pannaan "jalat ristiin" Että sillai.

    • TotuusSattuu

      Haluttomuus harvoin korjaantuu, ainakaan kokonaan. Se on luultavasti puolisosi ominaisuus jolle hän ei tietenkään voi mitään mutta joka kyllä vaikuttaa sinun elämääsi paljon. Luulen että olet elämässäsi onnellisempi jos lähdet jo nyt ennen kuin teillä on vielä suurempia sitoumuksia toisiinne. Se voi tuntua pahalta mutta ansaitsette molemmat suhteen jossa kumppanienne halukkuus vastaa enemmän omianne. Pelkkä rakkaus harvoin kantaa loputtomiin jos suhteessa on jatkuvasti hiertäviä asioita kuten haluttomuus.

    • tämäyksielämä

      Ei kannata jäädä suhteeseen, löytyy kyllä meitä halukkaitakin naisia, olen ollut liitossa miehen kanssa, jossa ei saanut seksiä juuri koskaan, jätin sellaisen elämän ja olen siitä kiitollinen, vaikka erot ovat aina ikäviä.

    • Poishormonit

      Käske naisen lopettaa e-pillerien popsiminen ja muiden hormonaalisten ehkäisyjen käyttö. Ne on ehdottoman pahimpia halujen tappajia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 188
      2146
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2002
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      160
      1699
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      139
      1624
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1224
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe