juttuseuraa

syödäkkövaikoei

Täällä 27v bediläinen kaipailee juttuseuraa. Vuosi sitten laihdutuksen seurauksena sairastunut. Paino silloin 42, tänään 50,4. Tiedän en ole ylipainoinen ahmija.

6

277

  Vastaukset

  • Moikka, mä olen 26 ja mun syömishäiriö on ollut aika bedvoittoinen aina, vaikka suureksi osaksi olen saanut painon pysymään suhteellisen kuosissa. Kuitenkin on välillä murtunut pahasti ja joulun jälkeen lihoin räjähdysmäisesti ja saavutin kaikkien aikojen suurimman painoni 94,5 kg. No nyt olen taas laihduttanut nopeahkossa tahdissa ja olen 85 kg. Onhan tää ihan kauheaa, en pysty nauttimaan yhtään kesästä painoni takia.. Tavoitteena olisi saada paino alle 60, mieluiten 54-55. Olen ollut ihan hyvän aikaa ilman yhtään ahmimista ja toivon, että pysyisinkin nyt tässä mentaalisessa tilassa niin paino kyllä tippuis lopulta.

   • Niin ja pituutta on 175


  • Itselläni on myös lihomisenpelko mikä vähän hillitsee ahmimista. Vasta kolmas ahmimaton päivä pitkän ahmimisjakson jälkeen, vaakakin näytti eilen 49. Pituutta löytyy 169cm.

  • Mutta vähiten tässä ehkä paino stressaa. Haluaisin vaan syömisen normalisoitua ja tuntea oikeaa nälkää. Yritetään kuitenkin nauttia kesästä! :)

  • Mä oon myös 27-vuotias ja mulla on edelleen syömishäiriöoireita. Mulla pienin paino on ollut 49 kg. Nyt olen 65 kg. Oon 173 cm pitkä. Mulla ei ole enää ahmimiskohtauksia, joten en ole enää BED, mutta en enää laihdu vaikka laihdutan, siksi että näännytin itseäni ja oksentelin monta vuotta.

  • Mäki oon 27v kesäl 28v nainen syömishäröilyä takana ja ei oo diagnosoitu. Yleensä oon normaalipainoinen ja nyt jo vähän ylipainon puolella, ahmin kans kerralla paljon, joskus oon oksentanut, kytännyt syömisiä, ottanut mittoja ja kuvia kropasta, peilikuva ahdistaa, mul on masennus ja epävakaa persoonallisuus mm. En nyt laske kaloreita mut ahdistun syömisist ja oma kroppa on liikaa. Oon myös viillellyt et aika pahoja ongelmia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445