Raskaus/synnytys -fetissi

Elemen7

Sattuuko täällä oleen muita joita synnytyksen katsominen kiihottaa? Itse olen reilu parikymppinen mies jota on aina kiihottanut sekä raskaana olevat naiset, naisen raskaaksi saattaminen sekä synnytys. Netistä löytyy jonkin verran asiaa aiheesta, mutta sattuuko täältä löytyyn muita joita ajatus kiihottaa?
Moni varmasti kummaksuu ja pitää yököttävänä, ymmärrettävästi. Mutta huono sitä on muita tuomita näissä asioissa.

90

8956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siitävaan

      Tuohan on just sitä alkukantaista lisääntymisviettiä. Olen nainen, jota puolestaan kiihottaa ajatus, että joku siittää minut. Raskaana naiminen ja maitoa vuotavat rinnat on myös todella kiihottavaa.

      • todela kiihottava maitoa vuotavat rinnat


    • Itseänikin kiihottaa toi naisen siittäminen tosi paljon. Varsinkin kun seksin aikana nainen sanoo jotain siittämiseen liittyvää

      • Nainen27

        Minua kiihottaisi erittäin paljon se jos minut siitettäisiin.... kostun niin paljon kun ajattelen sitä. Tykkään myös katsoa synnytysvideoita.
        N27


      • Nainen27 kirjoitti:

        Minua kiihottaisi erittäin paljon se jos minut siitettäisiin.... kostun niin paljon kun ajattelen sitä. Tykkään myös katsoa synnytysvideoita.
        N27

        minua kin kiihotta erittäin paljon


      • jupp84 kirjoitti:

        minua kin kiihotta erittäin paljon

        laita s postia


    • Utelias10

      Mistä videoita aiheesta.

    • Youtubesta löytyy paljon videoita synnytyksestä ja tumblr blogeja aiheesta on muutamia, löytyy ihan googlen kautta kun laittaa hakusanaksi vaikka giving birth fetish

    • Saasiittää

      Täällä kans nainen jota kiihottaa tuo siitettävänä oleminen, vaikka vähän omaa tahtoa vastaan. Myös raskaana naitavana oleminen kiihottaa

    • Lahjapillu

      Vakituisen, suhteeni ulkopuolisen seksikumppanin kanssa käytämme sanaa siementäminen, mikä minusta on todella kiihottavaa!
      Vaikka minulla onkin ehkäisy, kirjoittelemme ja puhumme mm. nimenomaan, että haluan tulla hänen siemennettäväkseen tai hän ehdottaa siemennystä tiettyyn aikaan ym.
      Minusta on erittäin kiihottavaa, että voimme naida aina paljaalla, ja lähden hänen luotaan hänen siemeniään valuen. On todella pornoa, kun hän saa ja pääsee siementämään toisen miehen naista ja minua kiihottaa myös se, että hän siementää myös oman naisystävänsä.

    • täällä myös yksi jota raskaus ja synnytys kiihottaa...

      • Itse olen mies ja raskaus/synnytys/imetys kiinnostaa ja kiihottaa todella paljon. Kiva kuulla et myös naisilla samanlaisia ajatuksia.


      • Nainen27

        Täällä on yksi nainen jota siittäminen, raskaus ja synnytys myös kiihottaa. Haluaisitko kirjoittaa minulle? Voisin laittaa s-postiosoitteeni, olen haaveillut löytäväni miehen jonka kanssa jakaa tämä fetissi.
        N27


      • Anonyymi
        Nainen27 kirjoitti:

        Täällä on yksi nainen jota siittäminen, raskaus ja synnytys myös kiihottaa. Haluaisitko kirjoittaa minulle? Voisin laittaa s-postiosoitteeni, olen haaveillut löytäväni miehen jonka kanssa jakaa tämä fetissi.
        N27

        Täällä olisi 32v mies, joka olisi kiinnostunut.


    • tässä raskaana oleva nainen. en olep itänyt raskautta mitenkään erikoisena ennen, mutta oman raskauteni myötä noi maitotissit ja niiden puristelu miehen toimesta on alkanut kiihottaan kovasti.

      • Kuullostaa hyvältä! Oletko ajatellut et voisit imettää miestä?


    • halukasnarttu

      Mua naisena kiihottaa raskaaksi tuleminen, myös puoliväkisin ja ehkä useamman miehen toimesta. Just siks ihana paljaalla pano, spermat syvälle, ja hyvä jos mies pysyy pitkään sisällä.. nautinto saada paljon siementä sisään, pitää niitä pitkään, tuntee kun valuvat sitten ulos. Raskaana olo on seksikästä, ja synnytys, saa upean orkun! Miks naiset niitä "kauhukertomuksia" kertovat..? ;) jotain muutakin taustalla.. :)

    • 4viikkoasynnyttänyt

      Täällå olisi äskettäin synnyttänyt nainen, kiinnostaako raskaudesta nätisti löystynyt alavatsa ja vuolaasti valuvat rinnat?
      Paikat on palautumassa, synnytyksestä 4.viikkoa.

      • Ehdottomasti kiinnostaa juuri synnyttäneetkin naiset. Se vartalo on myös erikoisen kaunista


      • Todellakin. Valuvat rinnat on super kiinnostavat. Tuleekos maitoa vieläkin paljon?


    • tätäköseoli

      Mun ekalla miesystävällä oli kait tälläinen, olin kokematon, neitsyt siis, puhkaisi minut pitkän kivuliaan työntelyn jälkeen, kiljuin kivusta, sitten alkoi pano, hellä arka pillu,paljaalla ilman ehkäisyä. Jatkui viikkokausia, sopertelin jotain ehkäisystä yhdyntöjen aikana. Hän ei.kuunnellut, halusi väkisin minut raskaaksi. Joka päivä monta panoa. Pillu spermainen koko ajan. Ilm an pikkareita kotona että mies sai panna kun halusi.
      Yks kerta nosti lantioni ja pani voimalla, hoki haluavansa siittää minut, makasin alistuneena, voihkin, tunsin kun laukesi syvään, pysyi sisälläni pitkään lantioni koholla, spermat valui sisään ja tunsin kivun kun siittiö puhkaisi ja ui munasoluuni. Siitä se alkoi..mutta panot jatkui pitkään koko raskausajan. Synnytys kesti, en halunnut kivunlievitystä, eikä mieheni, nautin luonnollisesta kivusta kuten kuuluu, syntyi tyttö, nyt 9 vuotias.

    • Kyllä myönnän, että jonkinsortin kiinnostusta asiaan on. Itse en halua lapsia koskaan. Mutta mua kiihottaa paljon ajatus et saisin imeä maitoa rinnoista. Tai olla synnytyksessä mukana, tukena, jollekulle. Olis samaan aikaan hirvittävää ja kiehtovaa katsoa. Etenkin, kun tietää, että itse ei tarvitse kokea samaa.
      Kiehtoisi todella paljon nähdä synnytyksessä saatu orgasmi mutta sen kai vain hyvin harvat kokee.
      Tietyllä tavalla olen hieman kateellinen niille, ketkä synnytyksen kokevat; siinä on kokemus, josta jään paitsi. Toisaalta ei kadehdituta, koska olen miettinyt plussat ja miinukset kohdallani, enkä halua synnyttää tai hankkia lapsia.

      Kiihottavaa on myös ronklata synnyttäneen naisen pillua. Tuntea, onko jäänyt jälkiä synnytyksestä ja millaisia, esim. tuntuuko arpikudosta. Kuvitella, miten vaginasta on tullut vauva ulos. Venytellä vaginaa hellästi, fistata. Toistaiseksi olen ollut 3 synnyttäneen naisen kanssa sängyssä ja kaikkia sai fistattua helposti :) Kiehtoo se venyvyys ja synnyttäneitä en ole vielä fistannut, vaikka varmasti sekin onnistuisi monien kohdalla, sillä omaan pienet kädet.

      Synnyttäneet ja synnyttämättömät, kaikissa omat hyvät puolensa ja jotain kiehtovaa :)

    • Olen kaksi kertaa synnyttänyt nainen ja toisen raskauden aikana oli seksisuhde mieheen jolla oli synnytysfetissi. Pyysi joskus mua esittämään synnytystä ja seksin aikana puhumaan siitä. Aluks se tuntu hieman erikoiselta mutta kun huomas miten toinen nauttii ja kiihottuu sellasesta niin aloin tekeen ihan pyytämättä ja jollain asteella se alko kiihottaan muakin

    • Kyllä juu. Etenkin haluaisin olla siinä vieressä. Synnytysleikit kiinnostaa tosi paljon. Nainen synnyttäisi esim pumpatun pallon tai omenan. Mitä naiset mieltä tuollaisesta leikistä?

      • Nainen27

        Minua kiihottaa paljon! Haaveilen siitä kun synnyttäisin ja mies katsoo vierestä. Haluan myös omia lapsia, mutta miestä joka haluaa en ole vielä löytänyt.Olisitko kiinnostunut kirjoittelemaan?
        N27


    • Nainen261

      Täällä myös yksi nainen jota synntys kiihottaa. Myös se että mies siittää minut kiihottaa. En ole vielä saanut lapsia mutta haluan ehdottomasti. Katson joskus synnytysvudeoita kun haluaisin synnyttää ja kokea ne kivut. Olisi myös ihana jos joku mies olisi tukena synnytyksessä.

      Myös kaikki synnytykseen liittyvä tekniikka kiihottaa: esim. Ne anturit mitkä laitetaan vatsalle.

      N26

    • Nainen9993

      Tässä nainen jota kiihottaa ajatukset tulla siitetyksi, synnyttäminen ei aiheuta samanlaisia tuntemuksia

    • synnytyksessämukana

      Ei ihan suoranaisesti liity aiheeseen, mutta oma kokemukseni synnytyksestä oli äärimmäisen kiihottava. :) Itse synnytyksestä en varsinaisesti kiihotu, mutta ennen synnytystä viisi eri naista ja yksi mies työnsi kätensä vaimoni pilluun. Itse saa katsella vierestä. :)

      Parasta oli kun nuori, erittäin hyvännäköinen kätilö oli sormet syvällä pillussa, vaimollani haarat levällään ja suora näköyhteys tähän toimintaan. Tämän muisteleminen toimii edelleen välittömänä sytykkeenä. :)

    • Itseä kiihottaisi todella seksi n 30v raskaana olevan naisen kanssa. Liukkaus, paisuneet paikat, lähes loputon seksinhimokkuus naisella, raskaus tekee kauniiksi.. Uuh, vielä kun tuollaista joskus saisi rakastella.. Ajatuskin saa kalun kovaksi..

      • Raskaana-ainavaan

        Tuo on kyllä totta. Parasta seksiä mitä olen saanut, on ollut raskausaikana. Paikat liukkaana ja loputon himo!


    • Olisjännä

      Hei! Nainen27 vois kirjoitella kanssasi jos laitat sähköpostisi :)

    • 20vjäbä

      Mua kans kiihottaa tän kaltaset asiat, just raskaana olevat naiset, jonkun raskaaksi siittäminen ja synnytys. Olis kyl ihanaa tehdä jonkun kanssa vauva, ihan vaan koska se kiihottaa mua. Tai harrastaa raskaana olevan naisen kanssa seksiä, vaikkei se oliskaan mulle raskaana :)

    • Jännä kun sitten itse taas raskaana kokee ettei kukaan halua vaikka omia haluja olisi jaettavaksi vaikka kuinka. Rakastan itse tätä olotilaa ja on ihana kuinka orgasmin nälkäinen sitä onkin koko ajan. Puhumattakaan siitä kuinka paljon herkemmät paikat on. Herkäksi jäi jo ekan synnytyksen kohdalla mutta korostui taas uudestaan raskaana ollessa.

      En kuitenkaan omaa fetissiä Tms olotilaan tai synnytykseen.

    • Maitofestissi

      Ei ihan synnytysfetissi, mutta niinkuin täällä kirjoitti äskettäin synnyttänyt nainen, jolla "raskaudesta nätisti löystynyt alavatsa ja vuolaasti valuvat rinnat?"
      Ne rinnat ja niistä valuva maito joskus jopa suihkuava, kiihottaa todella paljon.
      Täällä siis reilu 40v mies joka haluaisi vielä kerran kokea sen.

    • desires

      Täällä 28v nainen ja kiihotun kans kovasti raskaaksitulemisen ajatuksesta. En käytä ehkäisyä, kun polykystiset munasarjat, jotka heikentää/estää hedelmöittymisen. luultavasti en koskaan voi saada lapsia ilman hedelmöityshoitoja, mutta ei se lapsen saaminen, vaan nimemomaan se jännitys ja halu tulla siitetyksi saa nytkin paikat kostumaan... ja raskaana olemisen ajatus kiihottaa ja ne maitoa pursuavat rinnat. Ja miehen imettäminen...huhhuh..
      tietyllä tavalla myös se synnyttämisen ajatus

    • Synnytyskiihottaa

      Oletko desires päässyt toteuttamaan jotenkin? Muuten kuin ottamalla miehen spermat sisällesi?

      • desires

        No enpä ole.. :/


      • Synnytyskiihottaa

        Tykkäätkö sitten jos vatsaasi kosketellaan? Tuottaako se jonkinlaisia hyvänolon tunteita?


      • desires
        Synnytyskiihottaa kirjoitti:

        Tykkäätkö sitten jos vatsaasi kosketellaan? Tuottaako se jonkinlaisia hyvänolon tunteita?

        No periaatteessa joo..tykkään kaikenlaisesta koskettelusta ja hyväilystä


      • Synnytyskiihottaa

        Tykkäätkö sitten katsoa jotain kuvia tai videoita vai ajatuksena vain?


      • desires

        Tykkään katella. Kui?


      • Synnytyskiihottaa

        Muuten vain kysyin kun kiinnostaa. Keskustelua yritän vähän alotella :D


      • desires

        Aa okei :D ootkos sinä mies vai nainen?


      • Synnytyskiihottaa

        Olen 27 vuotias mies :)


    • mua kiehtoo eräänlainen simuloitu synnytys jossa jotain suurta laitetaan sisälleni ja pidän sitä siellä ja lopulta ponnistan ulos

      • Esinesynnytys

        Tässä mies kuka tykkää katsella videoita tuosta. Oletkos koskaan synnyttänyt esinettä sisältäsi?


      • Esinesynnytys kirjoitti:

        Tässä mies kuka tykkää katsella videoita tuosta. Oletkos koskaan synnyttänyt esinettä sisältäsi?

        useastikin....munakoiso useimmiten


      • Juujuujuu6

        Haluatko vielä isompaa kun munakoison synnyttää?


      • Juujuujuu6 kirjoitti:

        Haluatko vielä isompaa kun munakoison synnyttää?

        kyllä...sopiva nukke vois olla kiva


      • Esinesynnytys

        Entäs nuo tuollaiset pumpattavat pallot tms joka laitetaan ensin sisälle ja sitten pumpataan suuremmiksi


      • Esinesynnytys kirjoitti:

        Entäs nuo tuollaiset pumpattavat pallot tms joka laitetaan ensin sisälle ja sitten pumpataan suuremmiksi

        hyvä voisi olla sekin


      • Anonyymi
        tyty69 kirjoitti:

        hyvä voisi olla sekin

        Kaukoidän suunnalta näin videon missä oli vauvanmuotoinen "pallo". Sellainen kuminen pallo millä oli vauvan muoto, kasvot, leuka, jne, mutta niin pää kuin kädet ja jalat olivat kiinni siinä kehossa. Sitä pystyi pumppaamaan paksuksi ja videossa nainen pisti sen pötkyn pilluunsa ja mies alkoi pumppaamaan sitä isommaksi ja isommaksi, kunnes naisen vatsa pömpötti kuin raskaana ollessa. Sitten nainen synnytti sen kumivauvan.

        Luulen että syynä siihen ettei noita ole näkynyt muualla kuin kaukoidässä, on lait. Käsittääkseni seksileluina myytävät lapsennäköiset tuotteet jäävät tulliin, eikä niitä saa tuoda Suomeen tai muihin Euroopan maihin. Varma en ole mutta tällaista jotkut ovat sanoneet kun esimerkiksi heidän Real doll nuket ovat jääneet liian lapsennäköisinä tulliin.


    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Onhan sitä olemassa pornoa raskaana olevista naisista, joten et varmastikaan ole ainut joka pitää raskautta kiihottavana.

    • muita joita sama kiehtoo

    • Miess

      Ois ihan huippuu katella naisen kaa synnytysvideoita

    • Anonyymi

      Kiihottaa

    • Anonyymi

      Minulla tuli samanlaisia tuntemuksia entuudestaan kokonaan ajattelemattomasta asiasta ollessamme naapurissa käymässä, jonne oli muutamaa viikko aiemmin tullut pienokainen. Rouva on uhkea hyvärunkoinen kolmekymppinen ja isäntä on innokas kuvaaja, joka aina innokkaana esittelee otoksiaan. Nyt tuli kysäistyä oliko synnytyksessä mukana olleella tulevalla isällä ollut kamera mukana ja olihan se.

      Isäntä haki kuva-albumin ja antoi sen katsottavakseni ja siinähän se oli uhkea rouva kuvattuna kymmenissä kuvissa raskausvaiheen ajalta ja koko synnytysjakson ajan alkaen kätilön alkututkimuksesta päättyen pienokaisen kapalointiin.
      Rouva oli kuvattuna raskausajalta takaa, sivulta ja edestä kymmeniä kertoja alastomana, jossa näkyi raskausajan kehitys; vatsan ja rintojen ja myös lantion kasvu. Samoin synnytyssalissa rouva jalat levällään ennen lapsen syntymää ja synnytyksen aikana.

      Kuvat olivat niin kiihottavia, että olin tytyväinen pitkään villapaitaani, ettei seisokkini näkynyt. En voinut kuin kehua hyviä ja tarkkoja kuvia ja myös mallin uhkeutta ja kauneutta. Mallikaan ei ollut moksiskaan vaikka katselin hänestä napsittuja kuvia. Kysyessäni ensimmäisen kolmen kuvan ajankohtaa, jossa raskaus ei vielä mielestäni näkynyt rouva kumartui sivultani katsomaan kuvia ja totesi kuvat otetuksi kuudennella raskausviikolla.

    • Minua kiihottaisi olla siitettävänä. Jos ei tarvitsisi huolia mistään ja haluaisin ehdottomasti vain saada lapsen niin kutkuttaisi tulla jonkun täysin tuntemattoman miehen laosen kantajaksi. Plussaa olisi jos en tietäis edes miltä hän näyttää mutta hän kyllä tietäisi minut. Nää on näitä fantasioita.

      • Anonyymi

        Entisellä tyttöystävällä oli fantasia tulla siitetyksi. Hän oli vielä aavistuksen pullukka joten vatsa oli mukavan pullea ja varsinkin pullistaessaan sitä ulospäin näytti siltä kuin hän olisi raskaana.

        Minulla oli yhteen aikaan kouluttaja, joka oli vanhempi ja hieman ruma ja karski mies. Tyttöystävä tapasi hänet muutaman kerran ja siitä alkoi sellaiset fantasiat joissa he tapasivat jossakin ja sitten tämä mies hedelmöitti tyttöystäväni. Se kiihotti minua että tyttöystäväni nai toisen miehen kanssa ja fantasiointi hedelmöitetyksi joutumisesta kiihotti häntä. Noita fantasioita tuli varioitua monella tapaa. Välillä hänellä oli toisen miehen spermat haaroissa, jotka sitten pumppasin ulos ennenkuin laitoin omat tilalle ja sitten jännitettiin että kenen lapsi sieltä on tulossa, ja välillä vahinko oli jo tapahtunut ja nussin ihan muuten vaan. Välillä oli fantasiana se että tyttöystävä oli muka aikaisemmin käynyt naimassa tuota miestä ja sitten me olimme naineet, ja sitten kolme kuukautta myöhemmin paljastui että hän oli saamassa kaksoset kahdelta eri mieheltä.

        Noiden lisäksi tyttöystävä halusi naida vaikka ja missä ja aina spermat sisälle ja sitten myöhemmin naidessa muistelimme tiettyjä paikkoja ja kuvittelimme kuinka tuleva lapsi oli laitettu alulle siellä.

        Meillä oli muutaman kerran sellainen leikki että tyttöystävä oli sidottuna esimerkiksi tuoliin, niin että perse oli pystyssä, silmät sidottuina ja korvatulpat korvissa jne.. Sitten minä aloitin hieromalla ja hyväilemällä eli valmistelin hänet muka jollekin toiselle miehelle ja lopulta poistuin paikalta. Odottelin muutaman minuutin ja runkkasin lähelle orkkua ennenkuin menin takaisin. En puhunut mitään ja yritin pitää kosketukset ja muut minimissä ja tuikkasin siitä sisään ja hetken nussin kovaa ennenkuin laukesin ja jälleen poistuin paikalta ja jätin hänet valumaan muutamaksi minuutiksi. Sitten taas palasin ja fantasia jatkui kuinka toinen mies olikin vahingossa laittanut spermat sisälle vaikka oli muka sovittu ettei saa laueta. Kaikki etuoven aukaisut ja kolahdukset, takkien kahinat, sun muut oli mukana.

        Hauskoja leikkejä.


      • Olisi kiva siementää sun sisään.


      • Anonyymi

        Haluaisin kiittää sinut


    • Anonyymi

      Juu kiihottaa, kimppapano 5 äijällä ja aina 2 kyrpää samana aikaan pillussa. Sitten tulee raskaaksi ja meen katsomaan tueksi mukaan synnytykseen ja näen kun pillu venyy ja repee. Tunnen ylpeyttä että me lunastettiin tuo pillu ja saatiin siitä kaikki. Heti kun toipuu vedetään taas kimpassa vaikka tissit valuu maitoo. Tällä kertaa otetaan myös perse 2 kyrpää samaan aikaan

    • Anonyymi

      Täällä myös yksi lapseton N25 tällä fetissillä. Rinnat ovat myös I-kuppia ja välillä todella kireät ja turvonneet. Vuosia on tullut katsottua materiaalia esim. tumblrissa, muttei ole vielä löytynyt fetissiä jakavaa miestä/naista näitä leikkejä toteuttamaan. Lelujakaan ei toistaiseksi ole, enkä ole mitään vielä itse synnyttänyt, halu on kyllä kova.

      Videoissa kiihottavinta on crowning, avuttomuus ja se, kun kätilö sivelee sormillaan häpyhuulia ja auttaa niitä venymään vauvan pään ympärillä. Kostun pelkästä ajatuksesta.

      Voi paiskata kikillä jos kiinnostaa: mustanvalkea

      • Anonyymi

        Pitää jatkaa vielä sen verran, että fantasioin tilanteesta, jossa olisin viimeisilläni ja erittäin tukalasti raskaana ja minulle tehtäisiin gynekologista tutkimusta pitkän kaavan mukaan.
        Rintojeni ja alapääni tutkiminen voisi olla kivuliastakin.
        Supistuksia minulla olisi ollut jo jonkin aikaa ja tarve ponnistaa tulisi tutkimuksen aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitää jatkaa vielä sen verran, että fantasioin tilanteesta, jossa olisin viimeisilläni ja erittäin tukalasti raskaana ja minulle tehtäisiin gynekologista tutkimusta pitkän kaavan mukaan.
        Rintojeni ja alapääni tutkiminen voisi olla kivuliastakin.
        Supistuksia minulla olisi ollut jo jonkin aikaa ja tarve ponnistaa tulisi tutkimuksen aikana.

        Totta kai kiihottaa raskaana olevan paneminen,saattaa raskaaksi joku muu kuin oma vaimo tai naida raskaana olevaa tuttavaa!
        Aina kannattaa laskea sisään kun on mahdollisuus,vasta sitten on mies.


    • Anonyymi

      Raskaana oleva nainen ja vieras kulli sisällä. Eipä paljon kiimaisempaa, riettaampaa ja kiihottavampaa asiaa tule mieleen.

    • Anonyymi

      Takana kaksi raskautta ja ilmeisesti kiihtyneestä hormonitoiminnasta johtuen molemmilla kerroilla minulla teki mieli rakastella ihan kokoajan. Voin sanoa, että olin kiimassa raskauden ensi viikoista synnytykseen saakka. Puhuin asiasta neuvolassakin. Kätilö sanoi, että joillain menee seksihalut kokonaan ja joillain tosiaan tekee aina mieli. Hymyillen hän sanoi, ettei runsaaseen seksiin ole mitään estettä ja kehotti nauttimaan tilanteesta ja ottamaan mielihaluista kaikki ilo irti.

      Mies oli lujilla. Leikillään hän pari kertaa sanoikin jo ensi raskauden alkuvaiheessa, että pitää hankkia tuuraajaksi vaikka naapurin Pena (tässä nyt tämä nimi). Pena on vanhapoika, muutaman vuoden vanhempi ja mieheni pelikavereita. Lähinnä asiasta vitsailtiin.

      Pena on innokas kalastaja ja taas kerran hän toi osan saaliistaan meille valmiiksi perattuna. Kiittelin ja kysyin maksua ja pyytelin kahville, kun itsekin olin juuri aikeissa keitellä kahvit.

      Pena istuikin keittiön pöydän ääreen, juteltiin niitä näitä ja myös alulla olevasta raskaudestani ja sen tuomista muutoksista. Samalla tuli mainittua tuo muuttunut mielihaluni.

      Siihen Pena tokaisi, että siinä mieheni on varmaan kovilla. Totesin, että joskus liiankin kovilla kun aina tekee mieli. Pena kysyi, että nytkin, johon varsin, että nytkin. Jutellessa keitin kahvit ja katoin pöydän. Siinä touhutessani Penan käsi hipaisi reittäni ja hän kertoi aiemmin seurustelleensa pitkään ja suhde kariutui siihen, että hän olisi halunnut lapsia, mutta kumppani ei.

      Hän kertoi, että raskaana oleva nainen on aina kiehtonut häntä ja pienen vaitiolon jälkeen sanoi, että voisi kyllä helpottaa mieheni urakkaa ja oloani tarvittaessa. Lehahdin varmaan punaiseksi ja kysyin, että tarkoittiko sillai ja hän vastasi, että nimenomaan sillai. Sitten hän sanoi, että voisinko riisua puseroni ja hameeni. Hän haluaisi nähdä miten alkava raskaus näkyy vartalollani.

      Minusta ei ollut edes harkitsemaan asiaa, vaan samantien jo availin puseron nappeja, riisuin sen ja pujotin hameen pois. Pena katseli minua kehotti kääntyilemään ja tovin kuluttua pyysi riisumaan rintaliivit ja pöksyt. Olin niin kiihkoissani, että tottelin heti ja pian olin Penan vartaloani mittailevan katseen edessä alastomana kääntyillen hitaasti. Pena totesi, että rintani eivät ole sevästikään vielä paisuneet ja vain masussa näkyy pientä pyöristymistä.

      Sitten hän kehotti hakemaan pehmuketta alleni ja ottavansa minut keittiön pöydällä. Hain pari ohutta tyynyä ja peiton alleni ja hän kehotti minua kiipeämään pöydälle naitavaksi.
      Siinä hän työntyi minuun aikailematta, enkä muuta olisi halunnutkaan.

      Rakastellessamme Pena sanoi tulevansa helpottamaan oloani useamminkin ja seuraamaan vartaloni muutoksia kuvaten minua joka puolelta ja joka kerta hän istuisi keittiön pöydän ääreen ja minun pitäisi osoittaa halukkuuteni riisuuntumalla alastomaksi hänen edessään kehottamatta ja poseerattava hänen kuvatessaan, haettava pehmusteet ja kiivettävä valmiiksi pöydälle kuvattavaksi ja naitavaksi.
      Pena kysyi, että sopiiko tämä ja olin niin kiihkoissani hänen puheistaan ja hänen työnnellessä, että lupasin näin tehdä.

      Siitä lähtien molempien raskauksieni aikana Pena vieraili varsin usein meillä ja käyntikerrat tihenivät mitä pidemmälle raskauteni eteni ja aina sopimamme mukaan. Pena tuli, istuutui, kuvasi riisuuntumistani ja minua alastomana edessään ja pöydällä ja nai minua ja kuvasi taas.

      Raskausaikojen ulkopuolella emme ole rakastelleet vaikka olemmekin tekemisissä muuten. Pena on nuorimman pojan kummi.
      Selvästi Penaa tosiaan kiinnosti nuo molemmat raskausaikani ja mitä pidemmällä olin sen enemmän vartaloni häntä kiihotti. Hän tykkäsi katsella, vertailla ja puhua vartaloni muutoksista kuvatessaan ja rakastellessa ja erityisesti hän kehui tuota vapautta ruiskia huoletta sisääni.

      Mieheni ei tiedä asiasta mitään, niin kovilla pidin häntäkin molemmilla kerroilla.

      Nyt mies on alkanut ehdotella iltatähdestä. Arvata vaan sopii mihin se johtaa myös Penan suhteen. Jos hormonitoimintani aiheuttaa samat muutokset, niin ei minulla taida olla mitään Penan vierailuja vastaan. Olen niitä vähän kaivannutkin.

      • Anonyymi

        Uuh. Nyt pamahti seisokki.


      • Anonyymi

        Oma vaimo kanssa on antanut raskaana muutaman vierailla pillussa. Kiihottavaa, hormonit tekee tehtävänsä.


    • Anonyymi

      Ei muuta kuin siemenet sisään ja pena kylään.

    • Anonyymi

      Mitähän. Pena kuvillasi tekee. Näyttää kavereilleen arvaan.

    • Anonyymi

      Kiinnostava aihe

    • Anonyymi

      Minusta raskaana oleva nainen on kiihottava. Yleensä naiset hehkuvat raskaana ollessaan. Tykkään katsella raskaana olevia naisia ja kiihotun siitä vaimo tietää sen. Kiihotuin myös siitä kun muut miehet katsoivat himoiten raskaana olevaa vaimoani. Kiihotuin kun vaimo antoi muiden miesten kokeilla raskausvatsaansa. Vaimosta se tuntui kiihottavalta. Yhden tutun vaimo antoi myös kokeilla raskaita raskausrintojaan. Se oli aivan todella kiihottavaa. Minulla alkoi seisoa. Illalla sängyssä vaimo kysyi seisoiko minulla kun näin toiset kädet hänen rinnoillaan, vastasin kyllä. Vaimo sanoi olleensa myös aivan märkä. Minä olisin halunnut toisen kyrvän kostealle raskauspillulle, mutta vaimo ei innostunut.

    • Anonyymi

      Olen kätilö (nainen) ja kiihotun kun katson synnyttävää naista. Varsinkin kun osakkaan helmeilee hikipisaroita ja he katsovat anovasti ja huulet yhteen puristettuna ynisevät kivusta. Yleensä kivunlievityksen annettua paikat on puutuneet ja voi varovaisesti sisätutkkmuksen aikana ohimennen hieroa klitorista. Kätilö.
      ......

      • Anonyymi

        Kiihotutko jos ajattelet itseäsi synnyttämässä?


      • Anonyymi

        Tämän jälkeen kätilö tarttuu kirurgin saksiin ja synnyttäjän silmistä paistaa puhdas kauhu. Kätilö työntää kaksi kumihansikkaan veehoamaa sormea pilluun ja synnyttäjä on paniikin partaalla tunti essaan kylmän teräksen kosketuksen. Kuuluu vaimea napsahdus supistuksen hetkellä mitä seuraa entistä kovempi tuskan huuto hien valuessa synnyttäjän kasvoilla kuin saunassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän jälkeen kätilö tarttuu kirurgin saksiin ja synnyttäjän silmistä paistaa puhdas kauhu. Kätilö työntää kaksi kumihansikkaan veehoamaa sormea pilluun ja synnyttäjä on paniikin partaalla tunti essaan kylmän teräksen kosketuksen. Kuuluu vaimea napsahdus supistuksen hetkellä mitä seuraa entistä kovempi tuskan huuto hien valuessa synnyttäjän kasvoilla kuin saunassa.

        Synnyttäjän päällä oleva sairaalan t-paita on likomärkä hiestä. Lapsi on kookas ja pään työntyessä esiin pinnistunen myötä. Synnyttäjä tuntee pillunaa alkavan revetä ja huutaa suoraa huutoa. Kätilö levittää veren punaiseksi värjää millä hansikoiduilla sormikkaat häpyhuulia samaan aikaan välillihan revetessä sivulle leikatun viillon mukaan. Kätilö käskee armotta ponnistamaan hatken aikaa synnyttäjän pillu on enemmän auki kuin koskaan välilihan revetessä oikein kunnolla. Kätilö auttaa lapsen ulos ja leikkaa napanuoran. Synnyttäjän hiestä märkä paita nostetaan aivan ylös paljastaen suuret maidosta raskaat rinnat joinnen nännipihat ovat laajat ja tumman ruskeat. Lasta ei aivan vielä aseteta synnyttäjän rinnalle. Kätilö tekee sisätutkimuksen synnyttäjän huutaessa kivusta kun revennyttä pillua tutkitaan sormin. Lopuksi kätilö hieroo huomaamattomasti kuin tutkimukseen kuuluen klitorista. Seuraavaksi synnyttäjä näkee kätilön tarttuvan 5mm läpinäkyvään. muoviletkuun. Etsien sormin virtsaputken pään ja jatetroiden synnyttäjän. Selittäen ettei vahingossa ompele virtsaputken päätä umpeen. Seuraavaksi alkaa ompelu. Pillu on aivan auki ja synnyttäjällä alkavat ennenkokemattomat kivun hetket kun neula lävistää pillun ihon ja solmuja kiristetään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Synnyttäjän päällä oleva sairaalan t-paita on likomärkä hiestä. Lapsi on kookas ja pään työntyessä esiin pinnistunen myötä. Synnyttäjä tuntee pillunaa alkavan revetä ja huutaa suoraa huutoa. Kätilö levittää veren punaiseksi värjää millä hansikoiduilla sormikkaat häpyhuulia samaan aikaan välillihan revetessä sivulle leikatun viillon mukaan. Kätilö käskee armotta ponnistamaan hatken aikaa synnyttäjän pillu on enemmän auki kuin koskaan välilihan revetessä oikein kunnolla. Kätilö auttaa lapsen ulos ja leikkaa napanuoran. Synnyttäjän hiestä märkä paita nostetaan aivan ylös paljastaen suuret maidosta raskaat rinnat joinnen nännipihat ovat laajat ja tumman ruskeat. Lasta ei aivan vielä aseteta synnyttäjän rinnalle. Kätilö tekee sisätutkimuksen synnyttäjän huutaessa kivusta kun revennyttä pillua tutkitaan sormin. Lopuksi kätilö hieroo huomaamattomasti kuin tutkimukseen kuuluen klitorista. Seuraavaksi synnyttäjä näkee kätilön tarttuvan 5mm läpinäkyvään. muoviletkuun. Etsien sormin virtsaputken pään ja jatetroiden synnyttäjän. Selittäen ettei vahingossa ompele virtsaputken päätä umpeen. Seuraavaksi alkaa ompelu. Pillu on aivan auki ja synnyttäjällä alkavat ennenkokemattomat kivun hetket kun neula lävistää pillun ihon ja solmuja kiristetään.

        Mutta ennen synnytystä tulet laitokselle laskettuna aikana. Tullessa laitokselle sairaanhoitaja näyttää huoneesi, sänkysi, vaatekaapin omille vaatteille ja ojentaa synnärin vaatteet. Aamutakin, pitkän sairaakapaidan, sisäsandaalit ja kehottaa jättämään housut pois. Kohta saatkin kutsun yhteen vastaanottohuoneista ja kehoituksen asettua tutkimuspöydälle ja asettaa jalat jalustimiin. Kätilön sormet työntyvät turpaan vielä karvaisen pilluun. Tutkimuksen jälkeen seuraa oillukarvojen ajelu. Kätilö ajaa pillun aivan posliiniksi ja salaa hymynsä nähdessään miten kaunis se on. Seuraavaksi peräruiske jotta suoli tyhjenee ennen synnytystä. Synnyttäjä punastuu hoitajan liukuvoiteella liukastettujen lateksisirmein työntyessä peräaukkoon joka kaunis kuin ruusun nuppu. Letkun suuttimen työntyessä sisää synnyttäjä punastuu. Neste virtaa sisään ja hetken päästä synnyttäjä saa kehoituksen mennä vessaan. Hän kiiruhtaa ja suoli tyhjenee loristen. Muutaman tunnin päästä synnyttäjä tuntee ensimmäiset poltot. Kohta ovat taas hoitajan sormet pillussa kuten vielä lukuisia kertoja ennen kuin synnyttäjä nousee synnytyspöydälle levittäen jalkansa asettaen jalat jalustimiin naisen intiimeimmän paikan avautuessa kirkkaan valon valausemana kaikki salat paljastaen kätilön katseelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ennen synnytystä tulet laitokselle laskettuna aikana. Tullessa laitokselle sairaanhoitaja näyttää huoneesi, sänkysi, vaatekaapin omille vaatteille ja ojentaa synnärin vaatteet. Aamutakin, pitkän sairaakapaidan, sisäsandaalit ja kehottaa jättämään housut pois. Kohta saatkin kutsun yhteen vastaanottohuoneista ja kehoituksen asettua tutkimuspöydälle ja asettaa jalat jalustimiin. Kätilön sormet työntyvät turpaan vielä karvaisen pilluun. Tutkimuksen jälkeen seuraa oillukarvojen ajelu. Kätilö ajaa pillun aivan posliiniksi ja salaa hymynsä nähdessään miten kaunis se on. Seuraavaksi peräruiske jotta suoli tyhjenee ennen synnytystä. Synnyttäjä punastuu hoitajan liukuvoiteella liukastettujen lateksisirmein työntyessä peräaukkoon joka kaunis kuin ruusun nuppu. Letkun suuttimen työntyessä sisää synnyttäjä punastuu. Neste virtaa sisään ja hetken päästä synnyttäjä saa kehoituksen mennä vessaan. Hän kiiruhtaa ja suoli tyhjenee loristen. Muutaman tunnin päästä synnyttäjä tuntee ensimmäiset poltot. Kohta ovat taas hoitajan sormet pillussa kuten vielä lukuisia kertoja ennen kuin synnyttäjä nousee synnytyspöydälle levittäen jalkansa asettaen jalat jalustimiin naisen intiimeimmän paikan avautuessa kirkkaan valon valausemana kaikki salat paljastaen kätilön katseelle.

        Vähänkö pitää olla kirjoittajalla sairas pää. Hae hoitoa, vaarallista muille että kuljet vapaana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähänkö pitää olla kirjoittajalla sairas pää. Hae hoitoa, vaarallista muille että kuljet vapaana.

        Oon niin samaa mieltä että sairas ihminen


    • Anonyymi

      Kiihottaa 🤰😍

    • Anonyymi

      Joo

    • Anonyymi

      Olette tosi sairaita. Synnytys on brutaali mutta kaunis tapahtuma. Luonnollinen ja jotain suurta joten ei sovellu teidän sairaisiin seksifetisseihin . Hakeutua hoitoon. Ette tiedä elämästä yhtään mitään, tiedätte vain sairaista leikeistänne. Paskasakkia.

      • Anonyymi

        Vaikka minulla on "sairaita" fetissejä ne ovat vain seksiä. Synnytys on elämän pieni suuri arkipäivän ihme. Sitä miksi se on myös fetissi joillekin en osaa selittää. Mutta tämä fetissi ei myöskään vahingoita ketään. Olen päästäni "sairas" perverssi. En kerrokaan tästä puolestani kuin sellaiselle joka on päästään yhtä "sairas". Meidän psykiatriseenhoitoon laittaminen veisi vain resursseja oikeasti psyykisesti sairaiden hoidosta.


    • Anonyymi

      Oo kiihottaa synnytys

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä nainen on kaunis ja kiihoittava raskaana, mutta useamman kerran synnärillä mukana olleena niin se hetki kun nainen on siinä pillu levällään on kyllä sellainen että ei kyllä tee mieli panna

    Ketjusta on poistettu 132 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe