Globetel - operaattori

JekkeVaan

Näyttää käyttävän Soneran tolppia - joten palvelu sinänsä ei mikään paras mahdollinen. Mutta onko tämä operaattori teille tuttu, Ainakin hinnaston mukaan hyvin edullinen ja voi "ostaa" mitä tarvitsee.
Olen ajatellut siirtää liittymäni Globatel´in mutta ei tiedä siitä tämän enempää

67

10272

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Vaihtanut

   Toissa viikolla tilasin globeteliltä liittymän ja tänään siirtyi heille. Tilauksen jälkeen sim kortti tuli nopeasti ja mitä olen tänään testaillut niin toiminut hyvin. Itse vaihdoin juuri halvan hinnan takia ja näiden kokemusten perusteella voin suositella globetelille siirtymistä

  • asssssssss

   Siellä on jo Soneran lähettimien alapuolella yleisesti DNA:n lähettimet.
   Globetel joutuu varmaan vielä alemmaksi, joten voi se vaikuttaa kuuluvuutenkin jotain.

   • taaaaavi

    Globetel on virtuaalioperaattori. Käyttää samoja tukiasemia kuin Sonera.


  • hepokki

   Länsipuolella on Telia joka vaikuttaa myös joka vaikuttaa myös Soneraan.

   • dnasonetelia

    tässä menee ihan sekaisin eikö telia ja sonera sama gsm ja globetel käyttää soneraa mitä väliä dnan piuhalla soneranmastossa niinku toi edellinen tietää mille korkeudelle tulee ihan sisäpiirin tietoa


  • ploid

   Sivuston täytettä jotkut kirjoittaa. Telia Sonera on ruotsissa pudottanut Sonera sanan pois ja käyttää nimeä Telia company. Suomessa edelleen vanha nimi. Joku naljailee Soneran ja Dnan yhteistyöstä tukiasemien rakentamisessa. Ja uskoo Elisan ylivoimaan kuuluvuudessa.

  • ggg12

   Viikon verran liittymä ollut Globetelilla, ja puhelut toimii siinä missä vanhassa SL liittymässä, ei ongelmia. Nettiyhteydessä en ole katkoksia havainnut. Nopeus 3G:llä on riittävä, kunhan ei yritä katsella Youtubesta kissavideoita suurimmilla HD-tarkkuuksilla.

   Löysin operaattorin sattumalta kun tuskailin uuden liittymän valintaa. Vaihtoehdot isoilla operaattoreilla ovat 3e/kk surkealla 256kbps yhteydellä tai 21Mbps, joka taas maksaa enemmän kuin olen halukas maksamaan.

   Onneksi löytyi tämä välimallin liittymä, jossa on hinta kohdillaan. Tässä tuote, jolla Globetel tulee keräämään asiakkaita hetken aikaa kunnes muut operaattorit tajuavat tarkastaa hintojaan.

   • Terveet_jalat

    Hyvin sanottu!

    Sama täällä, olin pari vuotta tyytyväinen TeleFinland 2mpbs + 100min/sms pakettiin, kunnes hinta pomppasi 10->14e/kk. Hinnankorotusta perusteltiin lisäämällä puhetta ja tekstareita, joita kaikkia en tarvinnut alunperinkään. Datanopeuden nosto olisi herättänyt edes enemmän sympatiaa.

    Siirryin DNA 256kbps liittymään 3e/kk: sillä pärjäsi jotenkuten lopputalven kun ei ulkona tarjennut puhelintakaan taskusta kaivaa ja sisätiloissa on wifit.

    Nyt kesällä on pakko saada kohtuullinen netti mökille ja matkoille, hyvä kun löytyi Globetel 4mpbs 7e/kk liittymä. Taitaa olla tuore hinnoittelu, kun en vielä alkuvuodesta löytänyt. Toivottavasti tätä riemua kestää edes vuoden ennen kuin tarvii taas numeroa siirrellä.

    Globetelistä en ollut ikinä edes kuullut, vaikka puulaaki on ollut pystyssä jo ennen teknokuplaa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Globetel


   • Anonyymi

    "surkealla 256kbps yhteydellä"

    Saunalahden joihinkin liittymiin kuuluva 256kbps nettiyhteys on todellakin surkea, mutta surkeuden suurin syy EI OLE nopeusrajoitus, vaan esto 4G -verkkoon pääsyyn !

    Tästä siis seuraa se, että kun Elisa sopimusteknisesti estää tiettyjen liittymätyyppien pääsyn 4G -verkkoon, niin niillä alueilla, joilla Elisan 3G -kuuluvuus on heikko tai olematon, niin nämä liittymätyypit joutuvat silloin automaattisesti 2G -verkkoon, joka on niin hidas, että tuo 256 kbps nopeuskin jää haaveeksi.

    Lisäksi Elisan 3G -verkko on niin heikkolaatuinen, että esim. Helsingissä Kampin bussiterminaalissa ei onnistu bussilipun ostaminen nettikaupasta Elisan sellaisella liittymätyypillä, jolla pääsy 4G -verkkoon on Elisan toimesta estetty.

    Näistä ongelmista pääsee eroon esim. juurikin Globetel -liittymällä.

    Muut kuin Globetel pitävät yllä hintakartellia:

    alle 17,90 €/kk ei oikein mistään saa oikeasti hyvin toimivaa mobiilinettiä (Globetel lukuunottamatta).

    Tuohon 17,90 €/kk hintaan sen sijaan saa mobiilinettiä useilta operaattoreilta (jopa Telia prepaidiin saa tuohon hintaan datapaketin).

    Moi tarjoaa näennäishalpaa 6€ / kk liittymää; se on halpa niille, jotka eivät missään tilanteessa ylitä liittymään kuuluvaa datasiirtorajaa. JOS raja ylittyy, tuloksena on kallis lasku, kun jokainen rajan ylittävä gigatavu maksaa ja paljon !

    Toki Moi:lta saa myös siirtorajatonta liittymää (18 €/kk), mutta mikä on sen etu Telia prepaidiin verrattuna - mielestäni ei mikään !

    Jos haluaa datayhteyden, mutta ei ole halukas maksamaan siitä kartellihintaa 17,90 €/kk, niin Globetel on niitä harvoja paikkoja, joista saa datayhteyden kartellihintaa halvemmalla.

    Suomen viranomaiset tunnetusti eivät puutu kartelleihin mitenkään.
    Viestintäviraston kommentti: "me emme puutu hintoihin".

    ps. Jos soitat ulkomaille, luepa tämä (kartellille on vaihtoehtoja):
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15679996/mita-tapahtui-supertelille-


  • Ex-asiakaskokohta

   Mäkin varmaan siirryn Globetel:iin mikäli TeleFinland siirtyy takasin 10 GT/kk:ssa ja rajaton 5 € datasiirtoon.
   Näkee kohta kun on kesäkuu. Ajattelin ottaa 500 min. ja 500 kpl. SMS kuukaudessa. Riittää mulle! Rajaton datasiirto. Jonka max. nopeus 4 Mbit/s:ssa. Kai sillä pärjää ? Eikö Globetel:lä muuten maksa vähän saldojen tarkistus ?? Kohta laitan siirron kunhan näkee mitä TF tekee ?

  • PPAP22

   Globetel on ns. "perinteisen" kännykäyttäjän operaattori. tehokäyttäjän, jonka katson paljon dataliikennettävä käyttävän olevan , tuskin kannattanee Globeteliin vaihtaa. nopeus oli muistaakseni 4 Mbs(?)

   • Globetelko

    Tilasin Globetel:iin numeron siirron. Pitää vaan sopeuttaa datasiirtoa. Olen ladannut Linux ISO-levynkuvia. Mutta nyt on Ubuntu Mate asennettuna. Ei tartte enää niin paljon ladata. Myöskin on 10 Tubutin Linuks toisena käyttiksenä. Kaikki perus verkko-operaattorit on tullut testattua, DNA, Saunalahti ja Sonera. Toivottavasti toi 4 MBit/s datasiirtonopeus riittää mun käytössä ettei tarvise enää vekslata operaattorien väilllä. Katotaan milloin tulee uus SIM-kortti ja milloin numero siirtyy Globetel:lle ? Goodbye TF !!


  • Gloobetell

   Globetel toimii parempi ku Elisa ja halvat hinnat!

   • Globetelko

    Ensimmäinen päivä kohta ohi Globetel:in käyttäjänä. Olen ollut ihan tyytyväinen tosin en ole vielä päässyt kokeilemaan täyttä datasiirtonopeutta. Silla vakinanainen puhelin on huollossa ja käytän vanhaa Nokialaista. Sitten näkee onko datasiirtonopeus riittävä. Toimii hyvin puhelut ja SMS:t vanhalla nokialla. Operaattorina lukee Globetel vaikka on Sonera:n verkko. Kannatti varmaan vaihtaa..


   • Globetelko

    Nyt on vakinainen kännyt (Honor 6) taas käytössä. Sen verran olen kokeillut että perus FullHD toimii Youtube:ssa. FullHD50 pysähtyy lataamaan. Vähän vajaat 0.5 MT/s:ssa on siirtonopeus eli 4 Mbit/s:ssa. Eiköhän tällä mennä..


  • isopappaVaan

   minusta , ainakin meillä ja aikuisilla jälkeläisillämme on mielipide että Sonera on paras.

  • Massakäyttäjä

   Kun ei vaan saa globen simmiä skulaamaan missään mokkulassa! Toiminta on rajoitettu älypuhelimiin. Se on turhan ikävä rajoitus. Muutoin voisin poistaa muut operaattorit kokonaan toiminnasta. Olen yrittänyt konfata useampia tikkuja ja kysellyt apuja Soneraltakin mutta kukaan ei osaa auttaa.

   • Anonyymi

    "Kun ei vaan saa globen simmiä skulaamaan missään mokkulassa"

    Oletko kokeillut siten, että puhelimen avulla poistat ensin asetuksista SIM -kortin PIN -koodikyselyn ?

    Ja vasta sitten siirrät SIM -kortin mokkulaan, kun SIM ei enää kysele PIN -koodia,

    Tämä on yleisin syy ongelmiin, eli mokkulalla on ongelmia syöttää SIM -kortille sen kyselemää oikeaa PIN -koodia.

    Toki jos kyseessä on jostain muusta syystä johtuva ongelma, niin silloin tästä ei ole apua.


  • globteel

   Globetel nosti perusliittymänsä kuukausimaksun 0,59 eurosta 1,59 euroon. Eli korotusta aika hiton monta prosenttia!

   • ExGlobetel

    Ja rajatonta dataa (4 Mb/s) 5.90:a 8.90:n. Siinäkin kunnon nousu. Tar-
    vitsin nopeamman datan joten nykyi-
    sin on Sonera. Hyvä vaihtoehto Globetel jos tarttee vaan puheluita..


   • Postiivi

    Hommattu juurikin hinnan takia ja satunnaiseen datakäytyöön rajaton data ja perus puhelut minuuteilla

    Aspa vastaa kun sinne soittaa
    Data uudenmaan alueella liikkunut hyvin kaikki perus hommat toimii yle areenat ym

    Aikoa minkäbitse huomasin on se että missän mokkulassa tai reitittimessä en saanut korttia toimimaan


  • oopperatore

   Globetel-liittymää joutui kyselemään perään, sillä ei alkanut ilmestyä postissa. Ainakin Itä-Suomessa on Soneran kuuluvuus merkillisen hyvässä tilassa yhteisverkon valmistuttua. Toivon mukaan Globetel Soneran verkossa on yhtä hyvä. Saunalahti rustasi 4G-verkkoaan 3G:n kustannuksella ja samalla 2G muuttui aika olemattomaksi, ainakin asuinseudullani Kainuussa. Niinpä tässä on kokeiltava vielä odotuksessa olevaa Globeteliä varautuen samalla Soneran kuuluisiin verkkovikoihin.

  • Valinnanvapauonneksion

   En edes halua koko nettiä kännykkääni. Tämä on paras vaihtoehto niille jotka sitä eivät halua. Kotona on pöytäkone jolla pärjää ihan hyvin! Tekstiviestit ja puhelut riittää ainakin minulle:) Fifiä voin käyttää jos tarvitsen nettiä ulkomailla<3 EIKÄ MAKSA MITÄÄN

  • NettiSampo

   Onko kukaan saanut globtel liitymää rajaton data toimimaan missään mokkulassa tai reitittimessä
   firman aspa sanoo vain jos olet kokeillut että ei toimi niin sitten luultavasti ei toimi...?

   • hidas-nopeus

    muiden foorumien mukaan globetel liittymää on käytetty mokkulassa.

    huomioi että globetel data on rajoitettu 4 Mbit/s nopeuteen ja jonkun vian takia lte/4g verkoissa nopeus rajoitin vaihtelee 1 Mbit/s ja 4 Mbit/s välillä ollen useammin 1 Mbit/s. tätä seilaulua ei pitäisi olla mutta epäilen olevan tarkoituksellista.


   • freeman-

    oon aina luullu vaikka laittais simin perseeseen se toimii,olisko niin että ovat niitä lukittuja laitteita, mitä oli aikoinaan, muuten on outoa toimintaa


   • NettiSampo

    Nikn siis olen selaillut. Ettiä ja lukenut ihan samat raapustukset että ko firman sim onntoiminut "jossain mokkulassa" ?
    Se mikä kiinnostaa ja ratkaisisi ongelman on tieto minkä merkkisessä mallisessa mokkulassa ko sim on saatu toimimaan
    Ittse olen käynyt läpi kymmeniä laitteita eikä toimi
    Huawei B953 laite tunnistaa sim kortin jopa singaali näkyy mutta data ei liiku


  • entinenasiakaz

   Globetelin oman liittymän vaihtaminen isompaan globeteliin kestää yli kuukauden "laskutusteknisistä syistä" eli elokuun lopussa tehty muutos on voimassa vasta lokakuun laskussa. Bye bye Globetel, nykypäivänä liittymättyyppi vaihtuu samana päivänä. Onko ahneudella rajaa?

  • Suomi_100

   Jos ei raaski edes Suomi 100 vuotta -viestejä lähettää muiden operaattoreiden tapaan, niin kertoo melko hyvin millaisen puljun kanssa on tekemisissä.

   • Anonyymi

    "Jos ei raaski edes Suomi 100 vuotta -viestejä lähettää muiden operaattoreiden tapaan, niin kertoo melko hyvin millaisen puljun kanssa on tekemisissä"

    kannattaa huomata:

    kolmella isolla (dna, Elisa, Telia) on kullakin oma verkko (osassa Suomea ns. yhteisverkko, mutta se on yksityiskohta, jota voi pitää operaattorien sisäisenä asiana, eli ei pitäisi vaikuttaa asiakaskokemukseen).

    Verkko-operaattorilla kustannukset syntyvät verkon rakentamisesta ja tarvittaessa huollosta, mutta kun se verkko on kerran tehty, sen käyttäminen on operaattorille itselleen melkein ilmaista.

    Globetel ei ole verkko-operaattori, vaan se vuokraa verkon käyttöoikeutta Telialta.

    Tällöin tietysti Telia pääsee sanelemaan ehdot, millä sitä verkkoa vuokrataan.

    Tämän takia voi olla, että Globetel itse maksaa jokaisesta lähetetystä tekstiviestistä Telialle.

    Jos näin on, en yhtään ihmettele että "suomi100" viestejä ei ole Globetelin liittymään tullut.

    Olen itse ollut Globetelin asiakas.

    Erityisesti Linux -käyttäjälle Globetel voi olla ihan hyvä valinta.

    Windows -käyttäjä joutuu asentamaan "Notepad ++" -ohjelman tarkastellakseen Globetelin lähettämiä sähköpostilaskuja, kun ne eivät näy perus -Notepadilla oikein.

    Syynä se, että Globetelin laskuissa on rivinvaihtomerkkinä vain LF (kuten linuxissa) eikä yhdistelmä CR + LF, kuten windowsissa ja jopa aikoinaan MS-DOSissa kuuluu olla.

    Tästä syystä Notepadilla koko lasku näkyy yhtenä jättipitkänä rivinä, koska Windowsin Notepad.exe (suom. Muistio) ei ymmärrä pelkkää LF -merkkiä rivinvaihdoksi.


  • Globetel_on_paras

   Glotebel on hinta-laatusuhteeltaan paras operaattori PISTE.

   Glotebel Pieni käytössä, 500 min. puheaikaa, 500 tekstiviestiä ja lisäksi rajaton 4G data yhteishintaan 17,80€/kk ja tiedän tuon, että netti rajoitettu 4/4 Mbps nopeuteen, mutta se on täysin riittävä puhelinkäyttöön ja pyörii youtube videotkin 1080p tällä.

   Miltään toiselta operaattorilta en ole saanut läheskään vastaavanlaista liittymää hinnaltaan, kun puhun lähes 500 min. kuukaudessa ja tekstiviestejä n. 300-450 kpl, sekä nettiä käytän 15-25 Gt/kk.

  • rogkvdfjölsgd

   "Yksi palveluoperaattori kieltäytyi lähettämästä Suomi 100 -onnitteluviestejä" Eli juurikin Globetel - meni muuten vaihtoon!

   • Make69-_

    Ei kiinnostanut koko tekstiviesti. Muutenkin tuollaiset viestit on täysin turhia missä ei näy puhelinnumeroa. Esim. postin lähettämissä viesteissä lukee POSTI. Mihin numeroon soitan, ettei niitä tule? Vaihdoin eilein globeteliin ja kävi onni kun he ajattelevat samoin. Turhat tekstiviestit pois.


  • ExGlobetelKäyttäjä

   Olin Globetelin käyttäjä parisen vuotta takaperin. Edulliset hinnat, edullinen talonyhtiön laajakaista ja silloinen Soneran verkko houkuttelivat vaihtamaan. Puheluita ja tekstareita en soita tai kirjoita ja silloinkin, kun soitan, on se 020-alkuinen palvelunumero, joka ei kuulu liittymien puhepaketteihin, tehden niistä täysin turhia. Kaikki tapahtuu netin välityksellä ja 4 Mbps kuulosti ja olikin tarpeeksi hyvä, joten valitsin rajattoman datan. Täten maksoin 8-9€/kk liittymästäni.

   Myöhempi hinnan nousu taas laittoi vaihtamaan DNA:han. Globetel oli jo väh. 11,90€/kk ja DNA tarjosi 21 Mbps liittymää 13,90€/kk, joten sinne vaihdoin. Ainoa mikä jäi kismittämään oli se, että liittymän päätin kuun 4. päivä ja Globetel laskutti tästä koko kuun ajalta. Puheluita oli tullut yksi ja dataa olin käyttänyt parikymmentä megatavua. Yhteydenoton jälkeen sain ”vähentää” loppulaskultani parisenkymmentä senttiä, koska laskivat perusliittymän €/MB olevan datakäytölläni alhaisempi kuin rajattomasta datasta maksamani kk-maksu.

   Itse liittymä toimi koko ajan moitteettomasti, joskin tekniikka oli Telian, silloisen Soneran, jonka nykyinen asiakas olenkin. Lähettivät tänä vuonna vielä näin vanhalle asiakkaalle kirjeenä mainoksen, johon en tarttunut. Nyt käydessäni heidän sivullaan, on rajattoman datan yhteyteen liitetty kohta ”kohtuullisesta käytöstä”, joka heidän mukaansa on 7 GT/kk. Tämän jälkeen data on lähes kympin Gigalta. Tämä tarkoittaisi nykyisen liittymäni datan käytöllä sitä, että maksaisin Globetelille vähintään noin 30-60€ kuukaudessa pelkästä datasta. Ei kiitos. Oli hyvä, että silppusin heidän tarjouksensa.

   Päätin vielä lopuksi katsoa heidän liikevaihtonsa ja ilmeisesti en ole ainoa, joka on päättänyt siirtyä muiden operaattorien palveltavaksi. Vuosi vuodelta pienempi liikevaihto ja sitä pienempi, jos ei tappiollinen tulos. Pysyttelen kolmessa suuressa, DNA, Elisa ja Telia. Katson kenenkä palvelu pelaa silloisella paikkakunnalla parhaiten ja vaihdan sitä mukaa.

   Hyvästi Globetel. Kannattaisi olla muutakin kuin vain halvin, koska jos se on teidän yrityksenne ainoa ominaisuus, on teidät suhteellisen helppo syrjäyttää ja taitaa olla kovasti mainostava MoiMobiili teidän turmionne.

   • Opettele_lukemaan

  • GlobetelinSeuraaja

   Itse olen välillä harkinnut Globetelia yhteen puhelimista, mutta jäänyt toistaiseksi ottamatta. Jotenkin vaan on epävarma olo. Globetelista puhutaan harvoin tiedotusvälineissä, eikä mainoksiakaan näy oikein missään. Sen vaan tiedän, että liikevaihto on laskenut. Aavistukseni on, että liittymien hinnat eivät pysty enää olemaan matalia kauaa. Vaihtoehtoisesti pulju kaatuu? Vaihtoehtoisesti saattaa olla niinkin, että matala liikevaihto ei haittaa - henkilöstökulut ovat minimaaliset ja tekniikan ylläpitokuluja ei juurikaan ole kun ollaan virtuaalioperaattori. Hyvä jos niin on, mutta sitäkään ei tiedä, mitä Telia jonain päivänä keksii - rupeaako lypsämään Globetelia tyhjäksi? Teliahan se käytännössä vastaa siitä, että tekniikka futaa.

   • Vanhusasialla

    Globetel paras kun on kyse vanhasta ihmisestä joka ei tee mitään netillä.


   • omakokemus

    Huono asiakaspalvelu, vanhanaikainen laskutusjärjestelmä, kun siirrät numerosi toiselle operaattorille, veloittavat koko kuukauden perusmaksut vaikket voi käyttää heidän palvelujaan.
    Jos maksat vahingossa liikaa, ovat hipihiljaa eivätkä vähennä sitä seuraavasta laskusta.
    Kun valitin kuuluvuusongelmista, kehottivat vaihtamaan toiselle operaattorille.

    En suosittele valitettavasti. Suomessa saisi olla enemmän kilpailua, mutta . .. ..


   • Latausliittymä_paras
    Vanhusasialla kirjoitti:

    Globetel paras kun on kyse vanhasta ihmisestä joka ei tee mitään netillä.

    Onpa erikoista, että vielä vuonna 2019 joku tollasta sanoo, vaikka Saunalahti Latausliittymä ollut markkinoilla jo vuosikaudet... "Puhelinlaskuni" on 2,5 euroa vuodessa.


   • Anonyymi
    Vanhusasialla kirjoitti:

    Globetel paras kun on kyse vanhasta ihmisestä joka ei tee mitään netillä.

    Paras yhdistelmä mulla Puhelinliittymä Globetel 9,90€/500minuuttia/kk ja nettiliittymä Elisalla.Ei ne tarvii molemmat samassa firmassa olla.Monia olen kokeillut.


  • Ilimarii

   Paskaa palvelua. Ei tule laskua ja sitten on laitettu lasku perintätoimistoon. Vaihtuu välittömästi DNA:lle. Ei kannata luottaa tällaiseen toimijaan.

  • Anonyymi

   Onko helppo nron siirto globetelle ja toisinpäin. ? Tuleeko lasku paperisena vai saako sähköpostiin. Hiljasta ollu globetelin toiminta,onko pystyssä edes?

  • vaitovainen

   Juuri viikko sitten tilasin liittymän Globetelilta, saunalahden 20 vuoden asiakkuuden jälkeen. Nähtäväksi jää. Sähköisesti näyttäisi infon mukaan laskut liikkuvan. Numeronvaihto onnistui helposti, ja Saunalahdelta tuli heti postia vuoden mittaisista erikoistarjouksista. :) Kuuluvuudesta en tiedä, pääasiassa käytän nettia kodin ulkopuolella. Kotona on kuituliittymä ja wifi.
   Saunalahden 250 kt netti on niin lapsellinen, ettei sellaista saisi enään olla olemassakaan. Sen vuoksi vaihdoin muutoin edullisen liittymän tähän Globetelin perusliittymään rajattoman nettipaketin kera. 4 Mt vauhti riittää kodin ulkopuoliseen käyttöön. Mitä sieltä sitten kulloinkin oikeasti tulee, jää nähtäväksi, mutta kyllä se 250 kt liittymän voittaa kuitenkin, mennen tullen.

   Näihin liittymiin ei nykyisin tarvitse sitoutua. Jos ei toimi, niin vaihdetaan. 🤔

   • Anonyymi

    Joo ei tartte sitoutua ei, mutta menetät sen edellisen edullisen hinnan sitten siellä entisellä operaattorilla ja joudut pulittamaan taas korkeampaa hintaa palatessasi takaisin jostain halvemmastapaskasta joka ei toiminutkaan. Esim. minulla nyt Elisalla puhelinliittymä 9,90e/kk 1M-netillä, jos kokeilisin jotain toista halvempaa enkä ole tyytyväinen, takaisin Elisalle palatessa tämän liittymän hinta olisikin sitten 12,90e/kk mitä se on tällä hetkellä. Itsellä nyt halvempi, koska tein sopimuksen vuosi sitten ja normihinta oli silloin tämä. Valitettavasti se tie on vaan ylöspäin hinnoissa ja tällaisella rimpuilulla joutuu yrittää pysymään kohtuuhinnoissa.


  • Anonyymi

   Kiinnostava !!!!!

  • Anonyymi

   Huamasin vasta kaukopuheluhinnasto, jos soittaa Kuopioon Hangosta 0,099€/min
   Tota en huomannut missään prkle. sitten joutuu vääntää 10588 + suuntanro nroroineen heheheh ehkä tämä on ok jos soittaa vain pelkkiin gsm numeroihin.

  • Anonyymi

   Netti on tänä kesänä ollut alle arvostelun. Ollut jo muutaman vuoden Globetel:n asiakas ja netti toiminut aiempina vuosina ok. Nyt ei missään päin 40 000 asukkaan kaupunkia ylitä just ja just 1 megaan. Eli vaihtoon menee.

  • MOI on nyt halpa jos ei käytä paljon nettiä,6 euron simmi,puhelut ja viestit max 8 euroa ja netti 100 megaa eli maksimissaan 14 euroa.

   • Anonyymi

    Halpa hehe raastavaa seurata datan kulumista 4Gt ei sovi älykännykälle vaikka vähän käyttäisi just tuli kk 20Gt "vähällä käytöllä"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Halpa hehe raastavaa seurata datan kulumista 4Gt ei sovi älykännykälle vaikka vähän käyttäisi just tuli kk 20Gt "vähällä käytöllä"

    Hehe vaan itelles.
    Kyllähän se data kuluu kun katsoo pornoa ja pelaa pelejä.
    Älykäs käyttää ilmaisia verkkoja hyödykseen.
    Niitähän on joka puolella...paitsi suolla, missä taidat ite asua.


  • Anonyymi

   Itselläni on tämä kyseinen liittymä ja omasta kokemuksesta se on aivan vitun paska

   • Anonyymi

    Tarkentaisitko vielä?


  • Anonyymi

   pari vuotta oli globetelin liittymä, mutta jouduin vaihtamaan toiseen kuuluvuusongelmien takia. Jatkuvasti katosi kenttä työpaikallani. Uusi liittymä toimii moitteettomasti eli kuuluvuusongelma johtui globetelista. Ajoittain ongelmia oli myös laskujen lähettämisessä, lasku saattoi tulla kuukauden myöhässä. Ihme toimintaa ja jäi vähän epäilyttävä kuva tästä operaattorista. en siis suosittele

  • Anonyymi

   Globetel toimi ihan hyvin peruskäytössä. Varsinainen netinkäyttö mulla on työpuhelimella, josta maksan verottajalle puhelinetua. Globetel nosti hinnan 4.90€/kk 1.4.2020, joten oli jo sama ottaa Moin 6€ simmi privat-puhelimeen.

  • Anonyymi

   Tilasin liittymän ja toimii erinomaisesti."!

  • Anonyymi

   Itsellä loistava kokemus Globetelin asiakaspalvelusta, nopeaa ja inhimillistä toimintaa! Arvostan

  • Anonyymi

   Millaisia kokemuksia Globetel operaattorista tältä kesältä?
   Elisa nostaa aina hintaa, joten olen kyllästynyt
   En tarvitse 5 G yhteyttä

   • Anonyymi

    ¨Kallis liittymä verrattuna ominaisuuksiin..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ¨Kallis liittymä verrattuna ominaisuuksiin..

    Globetel on samanlainen koijaus kuin Moi-liittymätkin, näennäisen edullisesti tarjotaan jotain, vaan laitapa siihen liittymään riittävästi puheaikaa ja viestejä, sekä 10 megan netti ilman datakattoa niin johan alkaa hinta paukkua Telian ja Elisan tahtiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Globetel on samanlainen koijaus kuin Moi-liittymätkin, näennäisen edullisesti tarjotaan jotain, vaan laitapa siihen liittymään riittävästi puheaikaa ja viestejä, sekä 10 megan netti ilman datakattoa niin johan alkaa hinta paukkua Telian ja Elisan tahtiin.

    Paitsi että Moi on oikeasti edullinen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Laskut olleet 10 euroa/kk:) halpaa kuin saippua


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laskut olleet 10 euroa/kk:) halpaa kuin saippua

    Näppärästi jätit sitten kertomatta, mitä sillä kympillä kuussa oikein saa. Ja toisaalta ihan sama vaikka olisi 1€/kk, niin mitä tekee liittymällä joka toimii ainoastaan jossain Kehä kolmosen eteläpuolella DNA:n umpisurkeassa verkossa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näppärästi jätit sitten kertomatta, mitä sillä kympillä kuussa oikein saa. Ja toisaalta ihan sama vaikka olisi 1€/kk, niin mitä tekee liittymällä joka toimii ainoastaan jossain Kehä kolmosen eteläpuolella DNA:n umpisurkeassa verkossa.

    Sehän lukee Moin sivuilla:)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sehän lukee Moin sivuilla:)

    Niinhän se lukee, kympillä ei oikein saa vielä mitään.

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän se lukee, kympillä ei oikein saa vielä mitään.

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Meillä Moi on ollut hyvä valinta kun pääkaupunki seudulla ja tarjolla on kotosalla/koulussa/töissä Wi-Fi jolloin dataa ei kulu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän se lukee, kympillä ei oikein saa vielä mitään.

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Sillä juuri saa paljonkin:) On tässä saatu jo 2-vuoden ajan


  • Anonyymi

   Ollaan siirrytty elisalta globolle kun elisa vain ilmoittelee jatkuvasti hinnankorotuksista ja muuttelee liittymiä nostaen samalla hintaa , kannattaa olla tarkkana ikäihmisten varsinkin , monet kuten me maksoimme ihan turhasta vuosikausia , nyt loppui.....

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   94
   3453
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2065
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1232
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   434
   1223
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   43
   1133
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   809
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   805
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   224
   729
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   687
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   658
  Aihe