OneCoin Tiedoite

OC-sioittaja

OneCoin kasvaa ja kasvaa. KRP on todennut toiminnan täysin lailliseksi ja kohta aukeaa kauppapaikat. Maajohtaja on Afrikassa. Ali baba coodaa kaupankäynti alustan.

Juha Parhiala ei varmasti olisi lähtenyt mukaan neljän miljoonan kuukausituloilla jos olisi pelkkä pyramidihuijaus. Pääkonttorit löytyy Sofiasta, Hong Kongista ja Dupaista.

Petterillä oli mahdollisuus lähteä Bulgariaan eikä lähtenyt. Mitään ette voi.

47

789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kivi.jalka

      Suomen koulutus keskuksen kivi jalkaa aletaan kaivaa ihan näinä päivinä.

      • Vastustajatomppelit

        Koskahan te älämölöt opettelette edes nuo yhdyssanat?

        -koulutuskeskuksen
        -kivijalkaa

        -lisäksi aletaan kaivamaan

        Kouluun mars!


      • sdkgldfhbnsdlf

        taas on sarkasmitutka pakkasella pojilla :P


    • Tiedotteentäsmennys

      OneCoin todellakin kasvaa ja KRP ei aloittanut edes esitutkintaa. Tutkinnan alla olivat koulutuspakettien myynnit ja siihen liittyvä verkostomarkkinointi maksuttomat tokenit. Rehelliseksi touhuksi paljastui, myös Suomessa tämä.

      Alibaba ei koodaa mitään, ei ole siis koodannut edes omaa kaupankäyntialustaansa.
      Parhiala tienaa kaikissa verkostoissa mihin hän lähtee, mutta nyt hän on omistautunut ainoastaan OneCoinin verkoston rakentamiseen siitä syystä, että se on maailman nopein ja ylivoimaisin verkosto. Raha ei enää merkitse Parhialalle mitään, koska sitä on jo kauan sitten ollut riittävästi. Harva tietää, että Parhiala tekee ökysummilla myös hyväntekeväisyyttä, mutta ei pidä siitä suurtakaan meteliä julkisesti.

      Petterillä ei todellakaan ollut munaa lähteä ilmaismatkalle Sofiaan tapaamaan henkilökohtaisesti visionääri Ruja Ignatovaa ja olisi saanut tietoa suoraan, mutta petterillä meni yöunet ja meni aivan horkkaan ja sanoi EI.;) Tuli siis suomeksi sanottuna PUPUT PÖKSYYN.
      Tykkää vaan huudella mahdollisimman etäältä.

      • OneQuestion

        Täsmentäjälle yksi kysymys:

        Voitko kertoa yhdenkin (1) kaupan missä OneCoin toimii maksuvälineenä?


      • Silmätavautuvatkyllä
        OneQuestion kirjoitti:

        Täsmentäjälle yksi kysymys:

        Voitko kertoa yhdenkin (1) kaupan missä OneCoin toimii maksuvälineenä?

        Se yksi paikka on OneCoin, toki sielä ostaminen ei ole toistaiseksi kovin järkevää, sillä onecoinien muuttaminen euroiksi tai miksi tahansa rahaksi on järkevämpää, ja sitten ostaa esim. koulutuspaketti jne.

        Mutta kysymyksesi ei ole relevantti, vaan tärkeämpää on kysyä kannattaako olla taloudellisesti asiakkaana OneCoinissa ja vastaus on, että KYLLÄ KANNATTAA.

        Monen firman asiakas tietenkin kannattaa olla jos siitä hyötyy, samoin on myös OneCoinin suhteen, toki sillä erolla että OneCoinissa on mahdollista hyötyä kaikkein eniten.

        OneCoinissa on siis vekoston rakentamisen aika ja tiedätkö, että juuri niiden kauppapaikkojen takia rakennetaan jättiverkostoa jolloin jo sisäiset markkinat varmistavat sen, että homma pyörii eikä kuivu kasaan, kuten lukuisten yritysten käy.

        Voit olla varma, että nämä kauppapaikat tulevat, koska sen verran on itselläni asiasta sisäpiiritietoa ja ongelma eivät todellakaan ole halukkaat kauppiaat, vaan muut asiaa hidastaneet toimenpiteet.


      • OneQuestion

        OneCoin ei kelpuuta OneCoineja maksuvälineeksi. Vain eurot, bitcoinit ja muut oikeat valuutat kelpaavat.

        Pitkä lässytys, eikä silti vastannut edes siihen yhteen ainoaan kysymykseen.


      • Anonyymi

        Mites nyt sujuu?

        Ei taida paljoa naurattaa?


    • PettämälläOnneen

      Vaikka aloitus onkin hupaisa trolli - voi silti todeta, ettei palstan tyhmimmille synny mitään kuvitelmia tai väärinkäsityksiä..

      KRP ei siis sinänsä anna mitään laillisuus / laittomuuspäätöksiä, voi ainoastaan varoittaa kansalaisia, niin kuin tekikin. Muistutti, että tämänkaltaisten asioiden kanssa toimiessa, ne saattavat sisältää vaikeasti arvioitavia ja ennakoitavia riskejä - myös tuotto-odotusten epärealistisuudesta huomautettiin.

      Oikeusasteet sitten aikanaan arvioivat tapahtuneiden mahdollisten rikosten vakavuuden sekä seuraamukset.

      Mutta aloittajan vitsinä heittämä juttu on sikäli hyvä huomioida, että kentällä Janttereiden puheet kummasti mukautuvat siihen, mitä kaikkein mieluimmin haluttaisiin kuulla - ja juuri tämä on yksi näistä lentävistä lehmistä, joilla mm. mukaan lähteviä tietoisesti harhautetaan, siis valehdellaan:

      KRP ON TODENNUT HOMMAN LAILLISEKSI.

      Hoh hoh - melkoista touhua ja ihmisten tietoista harhauttamista ja pettämistä.

      • Äläedesviitsi

        "joilla mm. mukaan lähteviä tietoisesti harhautetaan, siis valehdellaan:

        KRP ON TODENNUT HOMMAN LAILLISEKSI.

        Hoh hoh - melkoista touhua ja ihmisten tietoista harhauttamista ja pettämistä."

        Sinähän täälä vääristelet?
        Ainakin tuo kaveri joka vastasi tuola ylhäällä määritteli hyvin tarkkaan mitä KRP tutki ja jos niiltä osin ei aloitettu edes esitutkintaa, niin mitäs johtopäätöksiä siitä voi vetää? Ai että verkostomarkkinointi ja koulutuspaketit tokenit ovat pyramiidihuijaus? No ei todellakaan.
        Siitä voi vetää johtopäätöksen, että noilta osin ei OneCoinissa todettu mitään rikollista, koska jos jotakin rikollista epäilystä edes vähän havaitaan, niin silloin aloitetaan esitutkinta.

        Toiseksi asiakkaat ovat poikkeuksetta lukutaitoisia ja ajattelevia, että aliarvioiminen ihmisten harkintakykyyn esim. KRP:n tiedotuksien suhteen on niin lutuusta että.;)


      • 0000000000COIN

        Lutuusta alkaa olla ainoastaan tuo lapsenusko. Paitsi että enemmänkin se on kyllä surullista, että aikuisia, ajattelevia (?) ihmisiä saa noin helpolla koijattua tänäkin päivänä tämmöisiin mukaan. Tietoa on saatavilla ja pienellä maalaisjärjen käytöllä löytää ensisilmäyksellä noin kymmenen asiaa, mitkä pitäisi saada ne hälytyskellot heräämään, mutta ei.


    • linjan

      "Petterillä ei todellakaan ollut munaa lähteä ilmaismatkalle Sofiaan tapaamaan henkilökohtaisesti visionääri Ruja Ignatovaa"

      Kerrankin oikein. Mutta Petteri ei halunnut tavata ketään, vaan nähdä serverit. Ei Petteri ole toivonut tapaamista Rujan kanssa. Se ois ollu ihan sama, kuin joku muu tuntematon, vaikka minä, oisin menny sanomaan sille, että kyllä siellä on serverit. Maajohtaja pyörsi puheensa noin 2 minuutin vuoropuhelun aikana servereiden näkemisen mahdollisuudesta. Näin toimii koko paska kautta linjan.

      Se nyt vaan on surullista että joutuu pistämään talon myyntiin kun tunkittaminen vie kaikki rahat.

      Mikä on muuten se tämän pyramidihuijauksen luottokorttitilanne?

      • TunkitettuPyramidi

        >> Mikä on muuten se tämän pyramidihuijauksen luottokorttitilanne? >>

        Luottokorteilla ei voi maksaa ja Mastercardin logo oli pakko poistaa sivuilta. Uusia prepaid Mastercardeja ei pysty enää hankkimaan, eikä vanhoja lataamaan.


      • SaatananTunarit
        TunkitettuPyramidi kirjoitti:

        >> Mikä on muuten se tämän pyramidihuijauksen luottokorttitilanne? >>

        Luottokorteilla ei voi maksaa ja Mastercardin logo oli pakko poistaa sivuilta. Uusia prepaid Mastercardeja ei pysty enää hankkimaan, eikä vanhoja lataamaan.

        Oi voi. Ei näytä hyvältä ränkylämaailman luottokorttitilanne. Kai sitä massimasteria voi sentään jääskrabana vielä käyttää? Älä nyt vaan sano, että se vielä halkeaa pakkasella.


    • lopaalisti

      Kasvaako GLOBAALISTI kans?

      • oc-sioittaja

        Ilman muuta lopaalia kasvua on luvassa. Kohta tulee monsteri.fi ilmoitus maapallojohtaksi. Sofian pääkonttorilla työskentelee jo yli 200 työntekijää ja lisäksi viisi intialaista coodaria suunnittelee alkoritmeja etätöissä.


      • Vedätys.pasuuna
        oc-sioittaja kirjoitti:

        Ilman muuta lopaalia kasvua on luvassa. Kohta tulee monsteri.fi ilmoitus maapallojohtaksi. Sofian pääkonttorilla työskentelee jo yli 200 työntekijää ja lisäksi viisi intialaista coodaria suunnittelee alkoritmeja etätöissä.

        Onecoinilta löytyy myös oma alkorytmiorkesteri.


      • Oikolukia
        oc-sioittaja kirjoitti:

        Ilman muuta lopaalia kasvua on luvassa. Kohta tulee monsteri.fi ilmoitus maapallojohtaksi. Sofian pääkonttorilla työskentelee jo yli 200 työntekijää ja lisäksi viisi intialaista coodaria suunnittelee alkoritmeja etätöissä.

        Ne on kyllä Goodareita, eikä Coodareita!


    • OikeusVoittaa

      "KRP on todennut toiminnan täysin lailliseksi"

      Näin toimii Bulgarialainen pyramidihuijaus = levitetään valheita, joita sitten TB:n tai ABC:n pöydissä ostetaan pää märkänä totena..

      Kyllä on pyramidi-kusetuksen rakentajilla halpahintaiset keinot käytössään - mutta mikäs ihme se on, kun itse tuote - "koulutus" on sekin laittomasti plagioitua tavaraa.

      Ei voi tälle huijaukselle kovin pitkää elinkaarta ennustaa... Ja kannattaa lukea KRP:n vakava varoitus koskien tätä huijausta. Jokainen järkevä ihminen pystyy vetämään siitä ainoan oikean johtopäätöksen!

    • KRPpuuttuujostarvetta

      KRP ei ole löytänyt syytä edes esitutkinnan aloittamiseen.

      Onko tämä yksinkertainen asia jotenkin vaikeaa ymmärtää?????

      • leijailleni

        KRP ei ole mikään holhoustoimisto, jos joku välttämättä haluaa laittaa rahat Bulgarian kiinteistöihin hävöksiin niin siitä vaan.

        Se tietysti vidudaa, että sitten kun töpseli on irti ja jäljellä ei ole kuin yhdet kusenbolttamat sukkikset ja plagioidut tohtorin propellilakit, mennään KRP:n luokse itkemään. Ja taas palaa yhteiskunan rahoja jotka olis voinut lähettää Kreikkaaaaaan


      • CoiNistiYllättää

        Ymmärrän, että ihminen on aivopesty ja sen lisäksi vielä yksikertainen - mutta lukaise nyt joskus ihan ajatuksella tuo KRP:n taannoinen tiedote - millä ilveellä voit siitä löytää jotain positiivista....?

        Luulisi, että hölmöydellä olisi joku raja mutta ei - CoiNisti pystyy aina vain yllättämään...


    • Rujathousuissa

      Tästä lukekaamme yhdessä poliisisedän tiedotetta.
      https://www.poliisi.fi/keskusrikospoliisi/tiedotteet/1/0/krp_on_selvittanyt_onecoin-virtuaalirahaa_41044

      Ohitan kaikki johdanto-osat ja siirryn vain päätelmiin.

      ”Keskusrikospoliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen tämänkaltaisten palveluiden hankinnassa, koska niihin liittyy vaikeasti ennakoitavia taloudellisia sekä rikosoikeudellisia riskejä.”
      Vaikeasti ennakoitava taloudellinen riski on, että menetät rahasi. Rikosoikeudellinen riski on, että saatatpa itsekin joutua syytteeseen.

      ”KRP:n käsityksen mukaan lupaukset ylisuurista tuotto-odotuksista eivät ole realistisia.”
      Tämä tarkoittaa sitä, että sinua on kustu silmään.

      ”Mikäli asiaan liittyvä henkilö kokee joutuneensa rikoksen kohteeksi, ei ole estettä sille, että hän tekee tutkintapyynnön poliisille.”
      Tämä tarkoittaa sitä, että sitten kun töpseli otetaan seinästä, tee rikosilmoitus. Voit tehdä aiemminkin, jos järkesi riittää tajuamaan, että sinua on kusetettu.

      Näin. Yhdessälukien asia selviää.

    • fuego_loiset

      Jokohan on autopoonus tienattuna...?

    • täysinlaillistaon

      "Esitutkinnan käynnistämiselle ei tämän hetkisillä tiedoilla ole edellytyksiä. KRP jatkaa asiaan liittyvää tiedonhankintaa käyttäen hyväksi kotimaisia ja kansainvälisiä tiedonhankintakanavia. Mikäli tilanne muuttuu, asiaa arvioidaan uudelleen."

      Ja onko tilanne muuttunut??? EI ole, eli esitutkinnalle ei ole edelleenkään edellytyksiä...

      Voitte tuskissanne yrittää vääntää tästä mitä haluatte, mutta näin vaan menee...

      Taitaa kovasti harmiittaa :-)

      • Rujathousuissa

        "Voitte tuskissanne yrittää vääntää tästä mitä haluatte, mutta näin vaan menee..."

        Ainakin voisimme yhdessä todeta, että sinua on varoitettu ja olet saanut tietoosi poliisisedän ohjeen. Kun kirnu aikanaan kaatuu, ja se kaatuu varmasti, minulle on turha parkua, että eihän me tiedetty mitään, kun hyvässä uskossa toimittiin. ;))))


      • HommaKaatuuVarmasti

        Hei "täysinlaillistaon" - joko olet tyhmä kuin saapas tai sitten tykkäät provoilla umpihölmöillä kommenteilla...

        Tai sitten vain edustat tyypillistä elämänkoululaista - "hei, tää on täysin laillista, kun viranomaiset ei vieläkään ole pistänyt hommaa poikki"

        Odotellaan nyt vain ihan rauhassa - kyllä tämä kusetus vielä kokee kylmän lopun, se on 100% varma asia... Onneksi ei tarvitse munata itseään tuollaisten pelle-juttujen kanssa.


      • nautintästähommasta

        Varmaan yhtä laitonta kun Zinzinokin oli :-)

        Toivottavasti ketuttaa kun homma vaan jatkuu ja jatkuu... toivittavasti ketuttaa.....

        hahhaa. :-) Nautin todella paljon ettei hommaa ole vielä kukaan pystynyt pysäyttämään....


      • nautintästähommasta kirjoitti:

        Varmaan yhtä laitonta kun Zinzinokin oli :-)

        Toivottavasti ketuttaa kun homma vaan jatkuu ja jatkuu... toivittavasti ketuttaa.....

        hahhaa. :-) Nautin todella paljon ettei hommaa ole vielä kukaan pystynyt pysäyttämään....

        No eihän sitä kukaan ulkoa päin pysty pysäyttämään kun eivät ole mitään rikollista tehneet eivätkä kenenkään kimppuun käyneet.

        Luulisin että vuoden parin kuluessa tämä pyramidi vain "kuivettuu" kuten kävi rujan ja kumppaneiden edelliselle yritykselle "BigCoinille". Bigcoin ei saanut tuulta alleen kun "sijoituskuvio" oli niin sekava ettei sellaista perustunkki elämämkoululainen ymmärrä.

        Ei silti, ei elämämkoululainen virtuaalivaluuttaakaan ymmärrä, mutta kun sanotaan että SIOITA niin saat heti 500% niin se menee elämämkouolulaiselle jakeluun!

        Poijjaat! Taasen!

        T.Avotampio


      • zzkasvaa
        Avotampio_ kirjoitti:

        No eihän sitä kukaan ulkoa päin pysty pysäyttämään kun eivät ole mitään rikollista tehneet eivätkä kenenkään kimppuun käyneet.

        Luulisin että vuoden parin kuluessa tämä pyramidi vain "kuivettuu" kuten kävi rujan ja kumppaneiden edelliselle yritykselle "BigCoinille". Bigcoin ei saanut tuulta alleen kun "sijoituskuvio" oli niin sekava ettei sellaista perustunkki elämämkoululainen ymmärrä.

        Ei silti, ei elämämkoululainen virtuaalivaluuttaakaan ymmärrä, mutta kun sanotaan että SIOITA niin saat heti 500% niin se menee elämämkouolulaiselle jakeluun!

        Poijjaat! Taasen!

        T.Avotampio

        Zinzino se suuri huijaus vai kuinka se nyt oli Avotampio ja muut vastustajat?

        Tämä ei voi toimia.
        Asiakkaita ei riitä.
        Ei voi laajentua.
        Tuotteet on sellaisia ettei kukaan osta.
        jne.

        Tuossa osa teidän väitteistä Zinzinosta. No mites se tutkinta nyt etenee. Ai niin eihän koko tutkintaa edes aloitettu. Miten se nyt niin?


        Jyväskylän eventillä oli ollut suurin määrä osallistujia mitä koskaan on ollut. No kai te nyt sen jo tiesittekin. Eiköhän joku teistä siellä ole ollut pyörimässä paikalla. Löytyykö muuten vastustajilta tällä kertaa mitään kenties nauhoitetta tilaisuudesta.
        No edellinenkin nauhoite oli ihan turhaan.


        Poijjaat! Taasen!

        T. Täysjärkinen

        ps. Ei sitten kannata kirjoittaa kenenkään jenkkeihin muutoista ja tuloista. Ne jutut on jo niin kuluneita että ei jaksa enää.


    • Paronet

      Mulla on kova pisnesidea:

      -Lähetä mulle postirse yksi 2 egen olikko, niin mä lähetän sulle kaksi 5 sentin kolikkoa.
      -Tuplaat siis helposti rahojesi määrän, vieläpä ilman mitään koulutuksia.

    • CrystalBall

      Joku coinari lienee saanut loistoidean ja ruvennut uppaamaan vuosikausia vanhoja verkostomarkkinointikusetuksia jnpp, jolloin coinikritiikki valuu listoilla alaspäin. Onko kritiikki huolestuttamassa coinareita, kun pyramidin romahdus on taas yhtä päivää lähempänä.

      • xxxxxxxxxxxxxxxx

        Ja nämä vastustajaidiootit suoltavat samaa tarinaa päivästä toiseen...


      • näinsevainmenee
        xxxxxxxxxxxxxxxx kirjoitti:

        Ja nämä vastustajaidiootit suoltavat samaa tarinaa päivästä toiseen...

        On tainneet nämä vastustajat huomata että turhaa työtä ja alkaneet nostamaan ylös vanhoja juttuja ettei heidän hölmöytensä tulisi esille. No onhan tuokin keino. No tämä oli odotettavissa että tämäkin päivä koittaa vielä että vastustajat alkaa peittämään jälkiään. No mikä on seuraava mitä alatte vastustamaan niin tiedetään liittyä siihen.


      • Joo, ja menivät hyväkkäät poistamaan minun hienot kommenttini janpetermoilasen kalanperseöljystäkin, tana ¤%&/()(/&%¤

        Oli vissiin loukkaavaa tai jotain, kyllä nyt kyrsii, keles, %&/(/&%¤%&

        ;-))))


      • Paskakärpäsetkiertävät
        Avotampio_ kirjoitti:

        Joo, ja menivät hyväkkäät poistamaan minun hienot kommenttini janpetermoilasen kalanperseöljystäkin, tana ¤%&/()(/&%¤

        Oli vissiin loukkaavaa tai jotain, kyllä nyt kyrsii, keles, %&/(/&%¤%&

        ;-))))

        Luuserit kuten sinä Avotampio kuljette tappiosta toiseen ja jäljelle jää vain tolkuton kiroilu tai paskansyönti.;)


      • Paskakärpäsetkiertävät kirjoitti:

        Luuserit kuten sinä Avotampio kuljette tappiosta toiseen ja jäljelle jää vain tolkuton kiroilu tai paskansyönti.;)

        Heh heh ... toisin siinä käy. Tiedät itsekin aivan varmasti, että taustalla on huijaus ja että se loppuu jossain vaiheessa!


    • Anonyymi

      Mikä on tämän hetken tilanne Onecoinissa?

      • Anonyymi

        Koronarajoitus poistettu, ensimmäiset on nyt pääseet katsomaan Sofian pääkontoria. Tämä on kopioitu iltapierusta:

        Lähtö Turusta Sofiaan Onecoin Ltdn Bulgarian konttorille. Jännitystä on ilmassa koska splittibarometri jo lähes hipootuhatta ja sataa. Eilen iltapäivällä se sitten tapahtui. Minut kutsuttiin käymään kellariin erikois-suojattuun serverihalliin.

        Kävelin humisevien serveririvien välistä pidemmälle. Siellä näkyi jotain suurta ja vaaleaa. Auton levyinen, paljas Rujo Inharevan ahteri. Rujo oli kontillaan pehmeällä matolla. Ylälinjalaisia oli kokoontuneena ympärille todistamaan tapahtumaa. Rudolph Weinkeller toisteli lukuja. Neun und neunzih .... 99. Splitbarometrin arvoja.

        Ein Hundert karjaisi Rudolph. Samalla Herra Pilaraha otti vankan otteen Rujo Inharevan valtavista pakaroista ja määrätietoisin ottein suoritti splitin. Valtavat pakarat splittaantuivat äärimmilleen ja silmiemme eteen aukeni kaksi laajaa kaivosta. Onecoin kaivos ja ylempi backup kaivos. Jäljistä päätellen bakcuppiinkin on jouduttu turvautumaan.

        Ylälinjalaiset aloittivat kaivoksen louhinnan. Louhimaan mahtui useampikin kerrallaan. Herra Pilarahan tiukka ote ei lipsunut suorituksen aikana. Paraatipaikalta hän pystyi auditoimaan louhintaa tarkasti.

        Parissa tunnissa louhintakiintiöt oli louhittu ja koko ryhmä palasi toimiston puolelle.

        Hyvää viikonloppua Onecoinilaisille, kohta aukee sullakin per..e


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronarajoitus poistettu, ensimmäiset on nyt pääseet katsomaan Sofian pääkontoria. Tämä on kopioitu iltapierusta:

        Lähtö Turusta Sofiaan Onecoin Ltdn Bulgarian konttorille. Jännitystä on ilmassa koska splittibarometri jo lähes hipootuhatta ja sataa. Eilen iltapäivällä se sitten tapahtui. Minut kutsuttiin käymään kellariin erikois-suojattuun serverihalliin.

        Kävelin humisevien serveririvien välistä pidemmälle. Siellä näkyi jotain suurta ja vaaleaa. Auton levyinen, paljas Rujo Inharevan ahteri. Rujo oli kontillaan pehmeällä matolla. Ylälinjalaisia oli kokoontuneena ympärille todistamaan tapahtumaa. Rudolph Weinkeller toisteli lukuja. Neun und neunzih .... 99. Splitbarometrin arvoja.

        Ein Hundert karjaisi Rudolph. Samalla Herra Pilaraha otti vankan otteen Rujo Inharevan valtavista pakaroista ja määrätietoisin ottein suoritti splitin. Valtavat pakarat splittaantuivat äärimmilleen ja silmiemme eteen aukeni kaksi laajaa kaivosta. Onecoin kaivos ja ylempi backup kaivos. Jäljistä päätellen bakcuppiinkin on jouduttu turvautumaan.

        Ylälinjalaiset aloittivat kaivoksen louhinnan. Louhimaan mahtui useampikin kerrallaan. Herra Pilarahan tiukka ote ei lipsunut suorituksen aikana. Paraatipaikalta hän pystyi auditoimaan louhintaa tarkasti.

        Parissa tunnissa louhintakiintiöt oli louhittu ja koko ryhmä palasi toimiston puolelle.

        Hyvää viikonloppua Onecoinilaisille, kohta aukee sullakin per..e

        Hyh hyh - likaista touhua tuo louhiminen. Mutta voisiko joku noista 2016 vuoden coinisteista tulla kertomaan miten menee ja mitä kaikkea uunolantilla on tullut vuosien aikana ostettua? Työt lopetettu, kartanot ja bemarit hankittu arvaan?


    • Anonyymi

      Onecoin, last coin. Mot.

      • Anonyymi

        Totta - oikeat rahat meni kaikki ja uunolantit vain jäi. Sekä tuulenhuuhtoma perse.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Totta - oikeat rahat meni kaikki ja uunolantit vain jäi. Sekä tuulenhuuhtoma perse.

        Hahaa, pakko jatkaa tätä jeremiadia vielä, MUAHAHAMUAHAHAHAMUHAAAAA

        Muistatteko newdealshakerista sen hauskan yksityiskohdan, että vanhan dealshakerin diilejä ei voinut siirtää uuteen järjestelmään automaattisesti. Tämä piti jokaisen jäsenen tehdä itse käsipelillä. Varmastikin tämä johtui siitä että kenelläkään "yhtiössä" enää mukana olevalla ei ollut teknisiä dokumentteja vanhan dealshakerin tietokannasta ja/tai ymmärrystä miten siirtyminen vanhasta dealshakerista newdealshakeriin voitaisiin automatisoida.

        Normaali ihminen käsittää, että mikään vakavamielinen ja varteenotettava yritys ei toimisi näin, siis kertoisi asiakkailleen esim. että "meidän järjestelmämme muuttui, pankkitilisi ei ole enää voimassa uudessa järjestelmässä, sorry".

        Mutta kaksiaivosoluinen ei tällaista voi käsittää. Ja kaikki tämä teksti menee yli hänen heikon ymmärryksensä.

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


    • Sääli ettei onekoinisteja käytännössä enää ole. 99% heistä tai enemmän on tyytynyt tappioonsa ja ovat hiljaa. Muutama tosihörhö vielä poukkoilee onecoinissa ja odottamassa seuraavaa kusetusta jossa voisivat hävitä vähäiset rahansa.

      Vaan eipä silti. Heikosti menee "yhtiöllä" itselläänkin. He ovat mukamas lanseeraamassa uutta versiota dealshitteristä (miksi ihmeessä? Hönöt ovat tyytyväisiä nykyiseenkin). Sen lisäksi olisi tulossa henkilökohtainen virtuaalilompakko koineja varten.

      Tämä jälkimmäinen lienee puhdas mahdottomuus. Open source virtuaalilompakkosoftat tarvitsevat _oikean_ rajapinnan lohkoketjuun. Mutta johan tämä eteläafrikkalainen kaveri joka yritti tehdä newdealshakeria törmäsi mahdottomuuteen kun hän pyysi rajapintaspeksejä lohkoketjuun. Hän sai vastaukseksi läjän lähdekoodia jonka päälle hänen olisi pitänyt pystyä kirjoittamaan ohjelmistoa. Ja kaikki tämä kertoo, ettei toiminnan takana mitään lohkoketjua olekaan!

      No, nyt ne mukamas teettävät jollakulla virtuaalilompakon, mutta ei millekään standardi lohkoketjulle, vaan omatekoiselle SQL tietokannalle. Tämän takia newdealshakerin (mikä hänen nimensä nyt oli) suunnittelijakin luopui urakasta. Ja kun tiedetään miten kallista ohjelmiston tuottaminen on ja kun tiedetään millaisessa rahapulassa "yhtiömme" on, niin lopputulos on selvä: virtuaalilompakon tuottaminen viivästyy, ja viivästyy, ja loputtomasti viivästyy, kuten kaikki "yhtiömme" lupaukset!

      MUAHAHAMUAHAHAHAMUHAHHAHAAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

      • Anonyymi

        Facebookissa mainostettavat ”Legend of the one” paidat kertovat tilanteesta aivan kaiken. Hölmöiltä yritetään puristaa viimeisetkin lantit vaikka sitten joutavanpäiväisellä rättikaupalla


    • Anonyymi

      DuPaista???

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe