Modet, miksi sallitte kiusaamisen palstalla?

Tätä on hyvin vaikea ymmärtää. Ettekö käsitä, että tämä on monelle kiusatulle ainoa paikka, missä he pystyvät aiheesta puhumaan? Ja sitten täälläkin kiusaaminen sallitaan. Pahimmillaan näyttää siltä, että kiusattujen kommentteja poistetaan, koska niissä on ymmärrettävää, kärsimysten aiheuttamaa räiskähtelyä, kun taas jotkut kiusaajataliaivot saavat vapaasti kirjoittaa törkeyksiä. Sen ymmärtää, jos modet eivät aina ehdi joka paikkaan, mutta tuntuu absurdilta lukea ketjua, josta on poistettu monta kommenttia, mutta jotka silti pursuavat törkeitä, kiusaavia, imbesillejä viestejä. Mitä ne sitten ovat ne poistetut viestit??? Olisi kiva saada joltakulta modelta vähän kommenttia tähän. Teillä on myös vastuunne kiusattujen elämästä. Vai onko palstan moderointi päätynyt itsensä kiusaajien käsiin??

Palsta on mennyt hurjaa alamäkeä. Ennen ei ollut tällaista kiusaamista tällä palstalla. Todella surullista.

5 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Liittyisiköhän asiaan söpöliini_ ja lolihentai..

  • Suomi24:n moderointi näyttää ilahduttavasti parantuneen, ja viestejä lähtee toisin kuin ennen. Monet kommentit, jotka eivät ole pelkkää spämmiä, saattavat olla moderaattoreille vaikeita. Jos he eivät tajua, missä täällä mennään, he eivät välttämättä osaa puuttua oikeisiin asioihin.

    Se, mitä jokainen keskustelija voi tehdä, on epäasiallisten viestien ilmoittaminen. Ilmoituksessa voi myös perustella lyhyesti, miksi viesti tulisi poistaa.

    En ole seuraillut tätä palstaa, joten en tiedä, mikä täällä juuri on tilanne, mutta ylläoleva teksti lienee aika yleispätevää.

    • Ei todellakaan tarvita mitään mensan testien läpäisyä kiusaamisviestien poistamiseen, kun kerta kykyä viestien poistamiseen löytyy. Ihan ensimmäinen asia mikä modejen pitää tehdä.

  • Ihmettelen samaa. Suomi24- keskusteluissa olen tehnyt eräällä toisella aihealueella useita poistopyyntöjä. Välillä toimii, välillä taas ei. Palautteen kautta näyttäisi parhaiten poistuvan. Ylläpidon on otettava vastuu kirjoituksista, mitä ei aina tapahdu.

  • Mä jouduin itse hampaisiin. En voi ymmärtää että ainoa keino on poliisi. Tällainen palsta pitäisi lopettaa. Pauli Aalto-setälä ei taida tietää minkälaista paskarallia johtaa.

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.