40 turvapaikanhakijaa Ukiin?

kiinteistömoguli

Radiossa puhuttiin että Ukiin on tulossa 40 turvapaikanhakijaa, onko tietoa asiasta?

17

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SprVapaaehtoinen

      Hyvä. <3

      • norefugees

        Mitä hyvää näet tuossa?


      • jamehänmaksetaan

        Hyysärinaiset odottavatkin varmaan jo pöksyt märkinä mahdollisuutta päästä palvelemaan noita etelän ihmeitä. Kohta niitä raahataan täälläkin päiväkoteihin sylittelemään pikkulapsia ja kouluihin tutustumaan nuoriin tyttösiin. Seurakuntien toopet tuovat nämä 20 vuotiaat, ns. lapset kerhoihin hieromaan tuttavuutta ja solmimaan suhteita alaikäisten kanssa. Nuorisoa opetetaan suvaitsemaan tulijoiden suvaitsemattomuutta ja naisten ja tyttölasten oikeuksia törkeästi polkevaa kulttuuria.


    • odin23443

      Mikähän silmäätekevä porukka vetää"hillot"kotiin???

    • 344477878
    • 24538475845

      Tästä hieman kukkahatuille esimerkkiä miten hommat hoidetaan aidossa demokratiassa. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016052521620647_ul.shtml

      Kansanvaltaisuus on tiettävästi valtiopetosdemarille suuri kauhistus, sehän voisi pilata suunnitelmat itsenäisyyden myymisestä rajojen ulkopuolelle, sosiaalisen koheesion tuhoamiseksi ja väestön orjuuttamiseksi.

    • Naishenkilö

      Uudessakaupungissa on ilmeisesti runsaasti vapaita asuntoja?

    • Ihanaakos

      Kohtahan täällä varmaankin on myös odinit sitten. Työttömät sosiaalihuollon asiakkaat kävelevät kaupungilla ns. turvaamassa XD

      • kuntalaismielipide

        ja mitähän pahaa ne odinit ovat partioinnillaan saaneet aikaiseksi kun niitä pitää joka välissä pilkata ja vainota?

        eikö ennemminkin pitäisi olla huolissaan siitä, että tänne otetaan eläteiksi kymmeniä kieli/luku/ammattitaidottomia miehiä, joilla ei ole mitään todellista mahdollisuutta elättää itseään suomessa ainakaan 10 seuraavaan vuoteen, jos edes sittenkään? perheen yhdistämiset myös nostavat kustannukset moninkertaisiksi. jos pää saadaan nyt auki, on tulijoita varmasti sen verran, että lukuun saa laittaa nollan perään. suuri osa tulijoista päätyy todennäköisimmin myös elelemään sosiaalituen varassa koko loppuikänsä.

        me työssäkäyvät kuntalaisethan tämän lystin joudumme loppupeleissä maksamaan. en vaan voi käsittää miksi? ketkä täällä oikein haluavat leikkiä hyvää ihmistä toisten ihmisten rahoilla? mitä me muka olemme velkaa afrikan väestölle tai vaikkapa afgaaneille??

        jos ihmiset haluavat auttaa, niin sitähän kukaan ei estä, kukkarot esiin vaan ja katsotaan mihin asti sitä hyväntahtoisuutta riittää.


      • 2e4

        Odinin perustaja tuomittiin vastikään yli vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja yhdyskuntapalvelukseen väkivaltaisesta pahoinpitelystä.
        Että tällaisia sankareita he oon.


    • Ulfhednar

      Kuntalaismielipide hyvä porissakin katupartioiden toiminta "siirretään" toiselle paikkakunnalle pojat kyllästyivät kuuntelemaan kun pikkupojatkin (siis ne suomalaiset vaaleat ja sini silmäiset) aukoivat päätään heidän turhamaisuudestaan saatikka mitä aikuiset sanoivat joku yritti epätoivon vimmalla puolustella että työt ja perhe vievät partiointi aikaa puolustus kaatui siihen että näin sanoi työtön sinkku.
      Eräs ex katupartioloinen taas tilitti kun vituttaa kun tuli vouhotus vimmassa tuhlattua tuhottomasti rahaa näihin ylihintaisiin katupartio rynttyisiin kun ei kehtaa vakavalla naamalla edes remppavaatteina näitä käyttää.
      Turhempaa ihmisryhmää saa etsiä sitä paitsi nämä pojat ovat kansallissosialismia (mikä nyt ei kommunismista eroa kuin marginaalisesti) kannattavia enimmäkseen väkivaltarikollisia (viranomaislähde) joten jos setä Stalinin(hitlerin samaa totalitääristä soopaa sakkia) oppien mukaan marssivat väkivaltaiset rikolliset kiinnostavat omilla kotikulmilla niin älä rupea myöhemmin itkemään.
      Itsekin olen taloudellisessa mielessä silloin tällöin maahanmuuttokriittinen mutta järki käteen kun on katupartioista kyse.

      • megavälistäveto

        Katupartiolaiset nyt ovat pelkkä sivuseikka koko kuviossa eikä heidän saamansa julkisuus ole missään suhteessa meneillään olevan maahanmuuttokusetukseen. Mutta onhan se toki helpompaa keskustella asian vierestä kuin itse asiasta koska olemassa on vain yksi julkisesti hyväksytty lähestymiskulma aiheeseen.


    • Newridersslerssi

      Katupartiot ukii. Kannatetaan.

    • kameliohjastaja

      Elkäähän nyt. 80 kamelin ratsastajaa tulossa ukiin. iältä 17-25 miestä.
      Pitäkäähän miehet tytöistä vaari ja onnea vaan.

    • RakkaudenKesä2016

      Rakastelen turvapaikanhakijamiesten kanssa ;3

      • jhjkji

        Kun muilta et saa...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9254
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      42
      2720
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1340
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe