Lääkkeitä Renukseen

RenuShokki

Apua on olemassa ja sitä on saatavana, heti alkuun positiivisesti ilmoittaen eli älä enää vaikeroi, kärsi renuksesta, vaan hae ongelmaasi apua ammattilaisilta, he palvelevat sinua ja opastavat uuden elämän alkuun, jossa ei ole sijaa renulle ja siitä seuraavalle renukselle.
Japanilaiset ovat kehittäneet monta huippulääkettä, on jopa väitetty renuhalvauksenkin parantuneen pelkällä Toyotalla, kun sitä on alettu käyttämään. On monia muitakin hyviä lääkkeitä Japanista mm. Mitsubishi, Honda, Suzuki jne. eli mitä vielä odotat? Maailmassa on miljoonia tyytyväisiä japanilaisten merkkien käyttäjäjää, valitettavasti kuitenkin renuksesta kärsii vielä aivan liian suuri määrä kansalaisia. Vaikea renus voi johtaa jopa ajokunnon menetykseen ja ennenaikaiseen näivettymiseen, kuihtumiseen varallisuuden mennessä korjaamiseen, eikä kuitenkaan pääse liikkeelle. Renus vaivathan jatkuvat tietenkin merkin vaihdon jälkeenkin, kun V,,,,tuttaa se, että on joskus ollut renu. Renault ei ota vastuuta haitoista, onhan joka renun keulassa varoitusmerkki, iso Vi,,tun kuva, joka vapauttaa vastuusta, törkeätä, mutta sellainen on tämä ranskan renöööö. R.

32

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tojonitkuvirsi

      no, otappas nyt ihan rauhallisesti, ei se auton vika ole jos ranskalaisauton kuski ei lähtenykkään hinaamaan sun tojotaa korjaamolle...

    • Hinaamisesta

      Entisessä renussani ei edes ollut hinauskoukkua, jäin kerran tien reunaan lumeen kiini tällä tila-autolla, siihen tuli ystävällinen nuori poika Toyota pikapilla, mutta vaikeata oli saada köyttä kiini renuun, koska oli vain reikä pellissä ja se oli paksun jään peitossa. No kenttälapiolla vähän hakattiin ja lopulta sai nykäistyä kovalle alustalle, tielle tämän super talvi "auton" Sellaista se on täällä mannakorven mailla.
      Vetokoukkua peräkärryn vetämistä varten en edes harkinnut tähän renuun, koska se ei edes itse päässyt lumessa juuri mihinkään, niin miten sitten kärryn kanssa?
      Että pitäkäähän vain ne renut siellä city poluilla ja yöt peiton alla lämpöisessä tallissa.

      • hhhhhhhhh

        Renulla sentään pääsee talvella sinne ojan pohjalle asti (kun ajotaidot eivät riitä, muutoin pääsee perille asti), tojotan startti olisi jo noin kylmällä sanonut vain että "keväämmällä, keväämmällä"...


    • puurastaja

      Moikka. On muuten hyvä auto Renault. Toimii kun junan vessa. Ei anturi vikoja. R-Link päivitetty. Uudet karttapohjat myös samalla laitettu. Eikä maksanut mitään.

    • EiAuto

      Renault on semmoinen teline, metalliversio, eli sillä kannetaan sitä.
      Niinhän se on kuin junan vessa, niitä asemia vain tiuhaan renussa, ei voi vessaa käyttää.
      Ilmaista on navigaattorin päivitys, jos muistissa tilaa.
      Kyllä suosittelisin lämpimästi Toyotaa kaikille nykyisille renusteille, jos aikoo järkensä säilyttää. Näihin renus oireryhmään kuuluviin törmää silloin tällöin, mutta onneksi Suomessa saa hoitoa, eikä se maksa mitään, kunhan vaan on sitä oma-aloitteisuutta, eikä jää renuun makaamaan, mikä on se pahin tilanne. Kukaanhan ei voi toisen puolesta kävellä Toyota liikkeeseen, se on itse tehtävä ja ymmärrettävä oma vakava tilanteensa. Renustit, puhukaa ongelmistanne, menkää Esson baariin ja avatkaa mielen sopukat. Missään nimessä ei saa jäädä yksin hautomaan renuun sähkö, laakeri tai muita pikkuvikoja.

      • Eiköhänenemmänauto

        hih, tojota poksahti, oli ajettu jo 85tuhatta kilsaa...


    • AjettuKilpaa

      ja hinattu renuja, niinkö? Nythän asia on sillä tavalla, että kaikenlainen poksahtelu johtuu yleensä väärästä ruokavaljosta tai ilmanpaineista. Toyotat eivät poksahtele, poikkeuksena isiksen lavaToyotat, joihin osuu lentopommi, tällöinkin ensisijainen poksahtaja on itse pommi.
      Koskakohan se AREVA saa sen atomivoimalan valmiiksi? Etteivaan poksahtaisi.

      • renaultnainen

        Miten se Areva liitttyy tähän Renault keskusteluun. Renaultteja ei tarvitse hinailla. Ne haetaan vaihtolava-autolla. Monelle merkille suositellaan vastaavaa kuljetusta.


    • NiippäNii

      Ranskalaista roskaa kummatkin Renault ja AREVA, kaikki liittyy kaikkeen, miten voisi olla liittymättä?
      Omaa renuani on kyllä hinattu, tarvittu ninata, onko nyt kysymyksessä jotain blondi ideologiaa? vai että oikein vaihtolavat, kyllä roskalava on sopivampi renulle.

      • renaultnainen

        En ole plondi ihan brunetti. Suosittelen luopumaan roskasta mikäli sitä hinailla tarvitsee. Kai siinä sitten juku vika ollut. Onkos niissä Renaulteissa vikojakin, olen luullut että ne viat on ihan muissa merkeissä. Minkä automerkin suosittelisit brunetille. Eikös tämä Areva ole ihan uusi automerkki. Toyotalla taisi olla Auris vai oliko Areva.


    • NiippäNii

      Luovuttu on Renaultista, vikoja oli ja nyt vahva lääkitys päällä, minulla on renus.
      Ilman muuta ja muut ilman suosittelen Toyotaa kaikenlaisille kottaraisille.
      AREVA kuvastaa ranskalaista suunittelua ja myös Renault on samalla linjalla eli näitä yhdistää toisiinsa laatu mitä tuottavat, sekä ongelmat, vaikka ala on eri, "auton" suunittelu, atomivoimalan suunittelu. Suomeksi sanottuna riittää yksi sana, susi.
      Tehkäähän työtä, jotta saadaan verotuloja roskaläjien korjaamiseen, näitä tarkoittamia läjiä ovat mm. Renault, AREVA ja Talvivaara, mikä tosin ei liity mihinkään.

      • puurastaja

        Moikka>> Laitan tuohon teidän mielenkiintoiseen keskusteluun sen verran, että hyvä auto se Renault on. Olen tuolla aijemmin kertonut että, en mielelläni mollaa muita merkkejä, mutta kun nyt tuota Toyotaa kehuit niin , niitä oli itselläni 11 kappaletta. Hyvä autohan sekin on, ei millään pahalla, mutta ei se Renaultin tasolla ole vielä ollut. Hyundaikin ihan hyvä, mutta siinäkin vikoja vaan ilmenee. Nyt on Kadjar. Sitten on se Sportage. Hyundai kauppakassina. Arevasta ei kokemusta, mutta sitä ei ehkä kannata täällä mainostaa. Toivotaan että tuottaa sähköä jossakin vaiheessa. Eikös siinä ole Siemensin komponentteja käytetty. Minusta se Siemens ollut hyvä pesukone.


    • IhmeidenAika

      On koittanut, renua kutsutaan autoksi ja tasoa kehutaan toisia paremmaksi tai tarkoitettiinko, että Toyotaa huonontamalla päästään renun tasolle? Pitäisi keksiä aivan uudet mutterit ja muut väänettävät Toyotaan, jotta kun alkaa korjaamaan tai huoltamaan niin työ tössää heti alkuunsa, silloin oltaisiin hivenen lähempänä renu laatua, vielä ahtaita paikkoja, hankalia lokeroita, koteloita, onkaloita, ripaus charmikasta tyyliä, suihkaisu hajuvettä pakoputkeen ja tietenkin ne hyvät ajo-ominaisuudet, niin jo alkaisi Lyyti kirjoittamaan, vai oliko se Lyyli. Konepelti tietenkin avautumaan eteen, jotta saa kurkotella, kuin Speden rautakauppa sketsissä, siinähän ensin kiivettiin portailla ylös ja sieltä kurkotettiin alahyllylle nauloja ottamaan.

      • IhmettelenAsiaa

        Miksiköhän nämä ranskalaisten inhoajat ovat järjestään yllä olevan kaltaisia typeriä mul..ja?


      • DGC

        Kirjoitustyylistä päätellen niitä inhoajia ei ole kovin montaa ja ainakin tämä jaksaa suoltaa täysin samanlaisella tyylillä kirjoitettua jorinaansa vuodesta toiseen.


    • rellulla_350tkm

      Rellu on kuin ranskalainen viini tai renault konjakki. Paranee vanhetessaan.
      Yli 300 tkm ajetut renut alkaa olla sisäänajettuja ja viat häviää itsestään.

      • puurastaja

        Muuten tosi , mutta eihän siinä siihenmennessäkään niitä vikoja vielä ole. No jarrupalat saattaa joutua vaihtamaan. Tojotaan menisi jo kahdet levyt tuossa kilometrimäärässä. Kokemusta on ja monesta Tojotasta. Tojota Terot ne Renaulttia moittii, mutta jos saisivat joskus edes hommattua niin avautuisi ihan uusi elämys. Ei tarvitseisi joka 15 tuhannen kilometrin välein huollossa käytellä.


    • OikkeNyKehuka

      Eiköhän kuitenkin tunnusteta, että yhden asian ne fransmannit suunitteli erittäin hyvin, nimittäin jarrupalat, kävi vain niin, että koko "auto" on yhtä jarrupalaa, että sitten niiku ei oikke liiku mihinkään.

      • EssomPaarimJuttuja

        Miksiköhän näillä "perussuomalaisilla" on aina niin kova hinku esitellä jokapaikassa typeriä ennakkoluulojaan


    • LöysääTekoa

      Kerrotaan ennakkotietoa, joka perustuu omaan kokemukseen renusta. Kaikki eivät halua, että vahinko kiertää, siksi kerron tietämäni totuuden roskasta nimeltään renault, tyydyttikö rehellinen vastaukseni?
      Perussuomalainen ei aja renulla, hän ajaa Suomen oloihin sopivalla autolla, joita valmistetaan Japanissa. Volvokin sopii, onhan se melkein suomalainen. On järkevää valita kulkuneuvo, joka sopii Suomen pohjoiseen ilmastoon. Renun valitsee uutena fanaatikko ja he joille auton ulkokuori on tärkeämpi seikka kuin itse toimivuus. Käytettynä näitä kaunokaisia saa muutamalla satasella, jotkut ostaa ja jaksaa taistella vanhan renun kanssa sitä korjaten ja siihen rahaa syytäen, meitä on niin moneen junaan ja osa jää vielä renuunkin.
      On edesvastuutonta kehua renua, uusien renujen myyminen Suomessa pitäisi lailla kieltää ja vanhat renut sulloa suuriin peltikaappeihin tupakoiden tapaan, jotta vähävaraisilla nuorilla ei tulisi houkutusta niihin kajota ja köyhillä eläkeläisillä riittäisi rahaa hedelmä ynnä muihin peleihin, ettei rahat menisi täysin pikkuvikojen korjaamiseen. Eli kun mentäisiin ostamaan käytettyä renua pitäisi tietää jo hyvissä ajoin malli, ajo-ominaisuudet, ikkunakoukun koko ja se että ruostetta on vain ja ainoastaan renuajan paidan helmassa, housuissa. Tämän jälkeen avattaisiin lukitut salvat ja renu tipahtaisi putkesta ostajan varpaille.

      • puurastaja

        On se epäreilua moittia hyvää automerkkiä kieltämällä jopa sen myynti. Jos kirjoittajalle on sattunut epäonnea joskus merkin kanssa, niin ei sitä näin vakavasti kannata täällä kehua. Jos nyt niitä Japanilaisia niin jaksat kehua, se sulle suotakoon. En ala kyseisistä merkeistä itse vikoja etsimään. Vikoja ja rahaa palaa niissäkin. Kuten aijemmin olen kertonut, niin kokemusta on. Nyt olen ajellut Ranskalaisella ja ei pahaa sanottavaa ole.


    • Pätkä2

      Niin, asiahan ei minulle kuulu, mutta Renault on kyllä hyvä auto, kun saa sen mäen päälle, niin alas tulee melkein itsestään, siinä on kolme moottoria, Pekka, Pätkä ja Justiina.
      Joopa joo, ompa järkevää joo. Miksei Suomen Poliisi aja ranskalaisilla rosvoja takaa? no koska heille nauretaan muutenkin, mutta kyllä ne maistuu ranskalaiset heille, epäterveellisiä tosin, rasva, karsinogeenit, hiilihydraatit, mainittakoon, että renussa on öljyt, jota ei tarvitse kuulemma turhan usein vaihdella, kunhan vaihtaa vain renua, niin matka jatkuu, jatkuu huomenna.

      • landella.paukkuu.tojo

        Relluvihaajan "huumori" puree varmaankin essonbaarissa ( = nykyisin peräkylien abc:t ). Siellä ainoa syrjätie uskottava auto on viime vuosituhannen tojo. Jos ajaa muulla kuin tojolla, niin ei pääse mukaan maitolaiturijengiin ja joutuu syrjityksi.


      • Valintojatämäkin

        Järkikuski ajaa Tojolla, ihan sama missä nyt sattuu asumaan. Rellun ostanut on nyt vain sellainen vähän säälittävä kaveri, joka ei itse tajua tehneensä huonoja kauppoja. Se kun on niin, että Toyota kestää mielettömästi eikä aiheuta harmeja, niin mitä muuta voi autolta vaatia. Kun vastakohta on Rellu, jonka tekninen kestävyys on kiinanmopon luokkaa ja joka on äärimmäisen epäluotettava ja jonka omistaminen maksaa jatkuvasti monin verroin enemmän kuin Toyotan.


      • puurastaja

        Lueskeleppa nuita Tojotan sivustoja niin siellä kerrotaan niistä kestävyyksistä. Rennuu ei taida moittii kun tämä yksi-sama kaveri. Jolla ei ole tuntemusta koko ajoneuvosta. Mutta jos tykkää siitä Tohjostaan niin kyllä se varmaan meille Renaultin omistaville käy. Omasta kokemuksesta voin vaan sanoa , että omistamistani autoista Renault on ollut vähävikaisin. Eikä ole maksanut sen enmpää kun muutkaan ajoneuvot. Huoloilla selvitty. Nekin hyvin harvoin sattuu, pitkä huoltoväli.


      • takaisinkutsujen.kunkku

        Toyota on synonyymi yksinkertaisuudelle. Onko se sitten auto, kuski vai molemmat. Sen voi jokainen päättää.
        Muuten. Toyota johtaa tänä vuonna takaisinkutsuissa Rellua 5-1.


    • tojota.tirsk

      Kun vertaa tojo-palstaa ja renu-palstaa niin kyllä enemmän nauretaan toylootalle. Täällä Renu-palstalla on vaan tuo yksi ja sama vähän yksinkertainen kaveri esittelemässä mielipiteitään.
      Sama se on liikenteessäkin. Renault ei paljon herätä huomiota, paitsi ehkä tyylikkyydellään ja ylväällä menollaan. Toyota aiheuttaa nauruntirskahduksia huojuvalla ja nykivällä menollaan. Ja suoranaista närää kupaten aina alinopeutta tientukkona joku papparainen ratissaan.

      • masukkamies

        juujuu... ei herätä Renault huomiota kun ei niitä osta kukaan. Miksi siis ostaa markkinoiden epäluotettavin ja heikkolaatuisin auto, joka on vielä tekniikaltaan vanhanaikainen kun voi samalla rahalla ostaa huippuluotettavan ja huippulaadukkaan japanilaisen. Ei sen tarvitse Tojo tietysti olla. Muutkin japanilaiset ovat tunnetusti laadultaan huippuhyviä ja pyyhkivät pöytää muillakin euroautoilla kuin Renulla.


    • puurastaja

      Ei taida montaa Japanilaista autoa enää Suomeenkaan tulla. Ne kasataan Euroopassa ja samoja komponetteja käytettään Renaulteissakin. Nissankin melkein Renault. Et sitä ole muistanut täällä kehua. Olisi kiva tietää , mikä siinä Renaultissa tätä Teroa arveluttaa. Ne anturit vai se, että auto onkin hyvä. Mieli tekisi , mutta luonto ei anna periksi. Esson Baarin miehet alkaisivat karsastaa. Mikä sen mukavampaa kun nykypäivän Renaultilla hurauttaa Tojotan viereen. Kyllä siinä Baarin miehillä ja naisilla silmä lepäisi.

      • faktat.tiskiin

        Japanissa valmistettu UUSI auto on harvinaisuus nykypäivän modernissa Euroopassa.
        Kerro tojotero, monta niitä on?
        Jos et osaa vastata, niin kannattaa sitten lopettaa lässytys ja olla hiljaa.


      • Eurojapanmade
        faktat.tiskiin kirjoitti:

        Japanissa valmistettu UUSI auto on harvinaisuus nykypäivän modernissa Euroopassa.
        Kerro tojotero, monta niitä on?
        Jos et osaa vastata, niin kannattaa sitten lopettaa lässytys ja olla hiljaa.

        Eikös tuossa tarkoitettu japsivalmistajaa? Eikä sitä kokoonpanomaata? Eihän kaikki Renaultit tehdä Ranskassa nekään...Mutta merkki on ranskalainen.


      • moukka.mikä.moukka

        Täällä riehuva ja negatiivisesti Renuun suhtautuva ei voi olla muu kuin trolli.
        Ei kukaan tervejärkinen voi olla noin mieleltään rajoittunut fanaatikko. Kysehän on vaan autoista.

        Joten älkää sivistyneet ihmiset ruokkiko trollia. Antaa hänen harrastaa yksinkirjoittelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2552
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      304
      2289
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2103
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1804
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1717
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1678
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1570
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1387
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1383
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1351
    Aihe