Still Small Voice, meidän rakas perheemme, uutisia

aarteenmetsästäj

, lahjoitukset
14.9.2015

Tervehdys Perhe.

Ilmoitusasiana, muutamia asioita tapahtuu kanavallamme, haluan kertoa niistä teille.

Ensinnäkin, ne teistä, jotka ovat lahjoittaneet kanavallemme, olette tehneet meille mahdolliseksi syödä ravitsevampia aterioita, kiitämme teitä tästä, ja myös ostaa lääkkeitä meidän molempien fibromyalgiaan. Me myös annamme Carolille viikoittaisen lahjoituksen kaikista töistä, joita hän tekee meille, ja olemme pystyneet aloittamaan hammaslääkärilaskun maksamisen.

Joten, me arvostamme paljon sitä, että olette auttaneet meitä lahjoituksilla, se on ollut hyvin erityistä ja se on vakauttanut työtämme täällä. Olemme pystyneet toisinaan jopa auttamaan tarvitsevia, kun lahjoitus on niin suuri, että pystymme jakamaan siitä perheille, jotka ovat kriisissä tai muutoksessa. Meillä on myös joitakin lähetyssaarnaajia Afrikassa, joista kerroimme teille, joita autamme silloin tällöin, kun Jumala lähettää vähän ylimääräistä – tai jopa silloin kun Hän ei lähetä ylimääräistä rahaa.

Ja kanavamme on kasvanut ja sen mukana kirjeenvaihtomme on kasvanut!

Meillä oli tapana nauttia vastausten käsinkirjoittamisesta niille teistä, jotka kirjoititte meille ja teitte lahjoituksen. Kuten tiedätte, olemme tulleet suuremmaksi, ja Jumala on laittanut meidät luottamustehtävään julkaista päivittäisen viestin, mikä on aika työlästä, jos teen sen oikein.

Joten pyydän teiltä kaikilta armoa ja ymmärrystä siitä, että meille on tullut fyysisesti mahdottomaksi kiittää kaikkia, jotka lähettävät lahjoituksen tai kirjoittavat meille.

Me todella tuskailimme tämän kanssa, nyt ehkä kolmen viikon ajan. Mutta tulimme päätökseen, Jumalan suostumuksella, että emme voi lähettää pieniä kauniita vastauksiamme enää, koska olemme kasvaneet liikaa. Meillä pitäisi olla useiden ihmisten henkilökunta huolehtimassa kirjeenvaihdosta, mutta painotuksemme on todella olla täällä teitä varten, ja opetusta varten. Ja Jumala todella haluaa meidän pitävän asiat pienessä mittakaavassa ja Häneen keskittyneinä.

Hän on luvannut meille, että ne teistä, jotka olette olleet hyvin anteliaita ja uskollisia, Hän palkitsee hyvin erityisillä tavoilla, Hän siunaa teitä tavoilla, joita ette voi edes kuvitella, teidän uskollisuutenne vuoksi. Ja me tiedämme, ettemme koskaan voi antaa Jumalalle liikaa, ja että palkintomme on Taivaassa, se ei ole täällä Maassa. Jumalahan sanoi, älä anna vasemman kätesi tietää, mitä oikea tekee… jos ymmärsin tuon oikein…

Joten kyse ei ole teidän huomioimattomuudesta, koska olemme laiskoja tai mitään sellaista, kyse on siitä, ettei käytännössä ole mahdollista tapaa tehdä se. Tiedän että kaikki te olette olleet hyvin ymmärtäväisiä kaikessa muussa, mitä täällä tapahtuu, joten tiedän että ymmärrätte.

Joistakin teistä on tullut hyviä ystäviä meille ja tiedätte, ettemme koskaan lakkaa pitämästä yhteyttä teihin, on vain niin, että olemme hiukan rajoittuneita sen suhteen, kuinka paljon me PYSTYMME olemaan yhteydessä. Jopa sähköpostiliikenteestä on tullut ongelmallista emmekä pysty vastaamaan Paypalin kautta tulleisiin lahjoituksiin.

Me arvostamme suuresti huolenpitoanne ja tukeanne, ja tietäkää sydämissänne, ettei mikään tässä asiassa ole muuttunut. Rakastamme teitä ja on meidän ilomme joka päivä katsoa kommenttinne, viestinne ja virittäytyä sydämiinne, ja nähdä, missä Jumala tekee työtä teissä, ja mihin Jumala on johdattamassa teitä.

Toinen asia, josta haluan teidän kaikkien olevan tietoisia, on, ettemme ole verovapaita. Olemme tiedustelleet Jumalalta yli viiden vuoden ajan, kolmena kertana, pitäisikö meidän hakeutua verovapaiksi ja Hänen vastauksensa on ollut empaattisesti EI. Joten, emme ole saaneet verovapautusta, koska Hän ei ole antanut lupaa siihen. Jos haluat kuitin vuoden lopulla, pidä kirjaa maksuista ja me kirjoitamme ne pois. Mutta mitä verovapauteen tulee, tiedättehän, ettemme ole koskaan tienanneet niin paljon rahaa, että olisimme joutuneet maksamaan veroa. Joten se on kiistanalainen kysymys joka tapauksessa.

Jos etsit meidän podcasteja, ne ovat Still Small Voicen alla. Ja Amazonissa Mike Peralta on tekemässä kirjasarjaa, missä hän yhdistää eri opetuksia, joten niissä on tavallaan teema, ja se on todella mukava asia. Carol on kokoamassa kokonaista kirjaa viesteistä, kaikista viesteistä tähän asti, ja yritämme saada myös sen Amazoniin. (Ne jakautuvat useisiin kirjoihin.) Emme oikeastaan ole kiinnostuneita tienaamaan rahaa kirjoillamme, luulenpa että niiden hinta on tällä hetkellä 6,95 dollaria tai jotain sellaista, koska meidän on katettava Amazonin maksu, mutta me olemme kiinnostuneita levittämään viestejä – se on todella tärkeää meille.

Siirtyen muihin asioihin, Jumala todella haluaa, että keskitymme pappeuteemme ja opettajuuteemme. Ezekiel on suojakuori, hän on kaiken pää. Hän suojaa minut ja koko henkilökunnan, ja kaikki uudet ihmiset, jotka palvelevat meitä vapaaehtoistyöntekijöinä.

1

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meille on todella tärkeää, että saavutamme ne teistä, jotka todella tarvitsette hyvää, tervettä opetusta. Joten olemme valinneet useita ihmisiä Youtube-yhteisöstämme ja pyytäneet heitä auttamaan meitä ja olemaan apuna kaikille teille kanavalla.

      Toinen mahdollisuutemme olisi ollut kommenttien estäminen, mutta me rakastamme teidän ääniänne niin paljon, emme pystyisi tekemään niin.
      Rakastamme keitä olette ja teidän rohkaisujanne kuin myös mielipiteidenne eroavaisuuksia, ja se pitää meidät lähemmässä yhteydessä Jumalaan sen sijaan, että vain julkaisisimme viestin ryhmälle, jota emme voisi edes oppia tuntemaan.

      Jumala tekee jotain todella ainutlaatuista kanavallamme ja säilyttääksemme sen, on aikoja, jolloin meidän on poistettava viestejä. Antakaa anteeksi, jos loukkaamme teitä tekemällä niin, mutta yritämme suojella viestien ja kanavan korkeaa moraalia, ja tahdomme pitää yhteisön jatkuvaisen vakaana. Jos teillä on suuria erimielisyyksiä kanssamme, olkaa hyviä älkääkä käyttäkö kommenttiosiota saadaksenne tukea näkemyksellenne. Olkaa hyvät ja lähettäkää meille viesti, ja pyytäkää ystäviänne lähettämään meille viesti, jos he ovat samaa mieltä kanssanne, ja jos aikaa on, yritän vastata teille. Mutta ymmärtäkää, että opettajuutemme tulee Jumalalta emmekä ole etsimässä kenenkään muun näkemyksiä tai opetuksia, koska Hän on pyytänyt meitä säilymään tiukan puhtaina – Hän ollen kaiken lähde. Jos ajattelette, että olen väärällä tiellä, arvostan rukouksianne.

      Kaikenlaisia ihmisiä löytää kanavamme joka päivä. Jotkut heistä eivät vielä tunne Jumalaa ja kun he lukevat teidän teologisia vastalauseitanne, he hämmentyvät ja järkyttyvät. Heitä vetää tänne rakkaus, ihmiset. Ei teologia. Ei Jeesuksen ensimmäisen tulemisen ajankohta. Ei kiistat ajoista, jolloin kaikki tulee tapahtumaan maailmassa Koettelemuksen aikana. Heitä vetää tänne vain rakkaus.

      Joten me poistamme kommentit, jotka haittaavat pienimpien Jeesuksen rakkauden saamista tällä kanavalla. Joillakin teistä on erilainen ymmärrys Jeesuksen tulemisen ajankohdasta ja Koettelemuksen ajasta. Ymmärrän sen. Olette opiskelleet aihetta laajasti ja kunnioitan mielipidettänne. Minä kuitenkin ruokin laumaa suoraan Jumalan Rinnasta enkä voi ruokkia heitä teidän tutkimuksillanne, joten teidän viestinne poistetaan, jos ne menevät siihen suuntaan. Ja jos en ota aikaa vastatakseni teille, antakaa anteeksi. Se on sen takia, että on ihmisiä, jotka ovat kivuissa ja tarvitsevat aikaani enemmän.

      En ole tutkija, olen Morsian, ja tämä on paikka Jeesuksen Morsiamille valmistautua Hänen tulemiseensa. Tämä on Morsiamen yhteyden paikka meille kaikille riippumatta meidän kirkkokuntataustastamme. Joten, tuollaiset riidat poistetaan myös.

      Kerron tämän kaiken teille rakkaat, koska haluan teidän ymmärtävän, että olette tervetulleita tänne, teitä rakastetaan täällä, mutta niiden vuoksi, jotka todella ovat etsimässä hyvin syvää suhdetta Jumalaan, älkää sekoittako aihetta tuomalla toisen aiheen esiin. Okei?

      Joten tulevina viikkoina tulette näkemään joitakin uusia nimiä, jotka erityisesti huolehtivat teidän hyvinvoinnistanne kävellessämme tätä pyhyyden tietä Hänen Morsiaminaan, käsi kädessä. He ottavat teidät äidillisten siipiensä suojaan ja vastaavat teille ja rukoilevat puolestanne.

      Rakastan teitä kaikkia, olette Ezekielin ja minun unelma. Olemme kantaneet tätä aarretta sisällämme vuosia, samalla kun Hän on hionut meitä täydellisemmiksi (mikä on muuten kaukana valmiista!) Ja suurin pelkomme oli, ettemme kykenisi jakamaan, mitä Hän on antanut meille ja mitä Hän on tehnyt elämässämme. Mutta nyt kun olemme löytäneet Morsian-kanssakulkijamme, ja aivan upean yleisön, olemme äärimmäisen onnellisia Jeesuksessa siitä, että meillä on teidät täällä.

      Huomasin myös – haluan sanoa vielä yhden asian. Olen pahoillani, jos en palannut keskusteluihin, jotka aloitin joidenkin teistä kanssa. Oi, hyvän tähden! Älkää antako pahan valehdella teille tai ajatelko, etten välittänyt! Meillä on useita ihmisiä, jotka huolehtivat kirjeenvaihdosta ja minä tipun kärryiltä. Tämä ei ole nettikeskustelusivu, joten aiheita ei voi vain valita ja vastata jollekin – rakastan keskustelufoorumeja, ja tulemme puhumaan siitä tulevaisuudessa. Joten kuka tietää? Mutta tällä hetkellä on hyvin haastavaa pysyä yksittäisessä keskustelussa. Ja jos lähetät minulle henkilökohtaisen viestin ja merkitset siihen 4Clare, auttajamme huomaavat sen heti ja säästävät sen minulle.

      Rakastamme teitä paljon, paljon, paljon! Olette iloni joka päivä, ja Ezekielin ilo joka päivä, kun voimme lukea kommenttejanne ja viestejänne ja jakaa kanssanne Jeesuksen rakkautta. Kiitos rukouksistanne ja tuestanne. Me todella rakastamme teitä. Me kannamme teitä sydämissämme, ja me uurastamme Jumalan edessä vuoksenne, koska me todella välitämme.

      Jumala siunatkoon teitä. Kiitos paljon olemisesta osana meidän sydämen asukit –perhettä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe