Käytetty MB - ML: Mitä mieltä olette?

ML-automaatti

Seuraavaksi kulkineeksi suunnitteilla joko jokin käytetty SUV tai tila-auto tyyliin S-Max ymv. automaattilaatikolla.

Mitä mieltä olette ML-malleista teknisesti https://fr.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_Classe_M ja onko jokin vuosimallia tai kone jota kannattaisi välttää? Onko 280 CDi tuohon auton painoon riittävä?

Onko MB:n automaateissa eroja vuosien saatossa joissa ehkä jokin laatikko kartettavien listalle ja jokin toinen mekaaniselta maineeltaan parempi?

Ovatko nuo ML-mallit törkyisen kalliita ylläpitää: huollot / osat / 4x4 / rengaistus jne. vai onko harkittavissa tavalliselle kuolevaisen budjetille?

Mercedes Classe M W164 (2005 - 2011)

Mercedes Classe M W166 (2011-2015)

Laitan nyt oheen muutaman belgialaisen linkin myyntiilmoituksiin, mutta saattavat toki josakin vaiheesa kadota.

* http://www.kapaza.be/fr/ford?ca=10&l=0&q= Mercedes ML&cg=1020&w=3&ps=&pe=&cb=10&cmo=&rs=2013&re=&ms=&me=&gb=2&fu=&car_shape=3&car_shape=&car_shape=3&car_shape=7&car_shape=3&car_shape=&color=&color=&color=&color=&color=&color=&color=&color=

- http://www.kapaza.be/fr/mercedes-benz/prachtige-mercedes-ml-grand-edition-106562599.htm

- http://www.kapaza.be/fr/mercedes-benz/prachtige-mercedes-ml-300cdi-107988743.htm

- http://www.kapaza.be/fr/mercedes-benz/mercedes-benz-ml-320-cdi-automaat-airco-leder-gps-97689001.htm

- http://www.kapaza.be/fr/mercedes-benz/mercedes-ml-280cdi-2005-118dkm-full-option-gekeurd-107980766.htm

Ps. En ole testannut ML-versiota, mutta ainakin ulkoisesti ja sisuksiltaan mukavan olinen mötikkä.

20

8329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ML-automaatti

      Pieni lisäys. W204 farkku automaatilla (tai Mondeo) olisi ollut yksi vaihtoehto ehdokkaista, mutta en enää haluaisi kömpiä noista matalista autoista ylös leikatulla selällä, jonka vuoksi kaipaisin mieluusti myös auton alustalta enempikin mukavuutta ja iskujen hyvää suodatusta kuin kovuutta ja sporttisuutta.

    • Spikmatta
      • ML-automaatti

        rAJU ON AUTOKIN,jA HAJu OLIHiRmuinEn!


      • ML-automaatti

        No, eipä tuolla nyt ihmeitä kokonaisudessaan muutenkaan ollut ja Jenkeissä on lähinnä bensakoneita.

        "Rajut ongelmat: http://www.carcomplaints.com/Mercedes-Benz/"

        Ps. Joku henkinen ihmisyydestä syrjäytynyt surkimus koettaa provosoida yksinäisyydessään nikkiäni lainaten itseään tyydyttääkseen ... Tuollainen henkinen syöpä aiheuttaa myötäsurua.


      • ML-automaatti

        MULTA TULI


      • Joutavaa
        ML-automaatti kirjoitti:

        MULTA TULI

        Siis Eduard Douwes Dekker? Virheellisesti yhdellä välilyönnillä kirjoitettuna. Liittyy asiaan varmaankin oleellisesti?


    • ÄMMÄLTOMAATTI

      Vittu miten tyhmä!Kato KVG.Postaa jotain linkkejä.Ottais ite selvää!

    • ToinenHarkitsija

      Itselläni oli sama auto harkinnassa, tosin bensa. Kahta Meseä kävin koeajamassa. Oli suuri pettymys. Ajettavuus on outo, jotenkin tunnoton ohjaus. Mutta se syy miksi kauppoja ei tullut oli ruoste. Päädyin sitten toiseen "ruostemerkkiin' eli Fordiin mutta yllätys yllätys autossa ei ole ruostetta lainkaan. Ja on Mersuun verrattuna hyvä ajaa. Tarkka ja tunnokas ohjaus. Itse tiedän kokemuksesta, että tunnottomaan ohjaukseen en totu, joku toinen voi tottuakin.

      • ML-automaatti

        Minkä vuosimallin ML oli kyseessä, sillä ohjaustuntuma vaikuttaa parantuneen Mercedes Classe M W166 (2011-2015).

        Ensin ajattelinensin josko rengaistus osaltaan olisivaikuttamassa epämukavana ohjausuntumaan, mutta vaikuttaa olevan ko. auton ominaisuus ainakin vuonna 2006, eli Mercedes Classe M W164 (2005 - 2011).

        24.1.2006 - "Koeajossa Mercedes-Benz ML 320 CDI"

        "Ajettavuus, alusta ja melutaso

        "Ajo-ominaisuuksien osalta ML on kehittynyt huimasti ja noussut luokkansa huipulle."

        "Kritiikkiä joutuu antamaan vain ohjaukselle, jota Mercedes ei osaa tehdä toimivaksi. Ohjaus on melko raskas ja palautusta ei ole kaupunkinopeuksissa lainkaan, vaan ratin joutuu kääntämään takaisin samalla voimalla. Myös moottoritiellä ohjauksen keskiasento on varsin tunnoton. Suuntavakavuus sinänsä on hyvä ja ohjausliikkeisiin auto vastaa innokkaasti."

        "Jousitusmukavuus on hyvä. Ainoa moite tulee lievästä nyökkimisestä epätasaisuuksissa. Melutaso on kaikilta osin hiljainen."

        - http://www.ajovalo.net/Koeajot/ML.html

        ***

        11.3.2012 - "KOEAJO MERCEDES-BENZ ML 350 BLUETEC"

        "Ohjaustehostus vaihtelee tavanomaista enemmän ajonopeuden mukaan. Hitaissa nopeuksissa ohjaus on kevyt ja maantiellä tunnokkuuden parantamiseksi raskaampi. Ohjauksessa uusimmat MB-mallit ovat menossa hyvää vauhtia markkinoiden parhaimmiston suuntaan. Palautusta kaupunkinopeuksissa voisi edelleen jämäköittää."

        "Jousitusmukavuus on erinomainen, mutta ei ratkaisevasti kilpailijoiden rautajousisia versioita parempi. Äänieristys on markkinoiden parhaimmistoa. Rengasäänen sävy on miellyttävän pehmeä ja moottorin ääni matka-ajossa kuulumattomissa."

        - http://www.autotalli.com/artikkeli/Koeajo-Mercedes-Benz-Ml-350-Bluetec

        ***

        Sitten yksi vaihtoehto suunnilleen samassa autotyypissä voisi olla Audi Q5 - S-Tronocilla, mutta tuo VW-Audin automaatti hieman 'ujostuttaa' edelleen.

        Jossakin oli mainintaa, että tuosta perinteisesti kuivasta DSG7 laatikosta olisi nyttemmin myös märkä laatikko-versio, mutta en tiedä missä auto-moottori-yhistelmissä. Kuiva laatikko on ollut lukemani mukaan se ongelmallisempi.

        S-tronic: http://www.motor1.com/news/1675/new-audi-s-tronic-transmission/

        Mihin Fordin malliin lopulta päädyit? Itsellä S-Max Power Shift diesel noin 50-70tkm ajettuna edelleen yhtenä vaihtoehtona ja riskaaraisi olla kokonaiskuluissa maltillisempi.


    • ML-automaatti

      Edelleen tulee tien päällä linkenteessä katseltua noita Mercedes Classe M W166 (2011-2015) malleja, mutta vaikka ns. helmen sellaisista käytetyistä löytäisi, niin ongelmana riskeeraa olla vaikeahko jälleenmyyntii sitten aikanaan.

      Makuasioita luonnollisestikin, mutta omaa silmää mielyttää tuo ML.

      "Car Reviews Mercedes-Benz ML-Class (2012 - 2015) Last updated 14 March 2016"

      - http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/mercedes-benz/ml-class-w166-2012/

      - http://photo-voiture.motorlegend.com/photo-mercedes-classe-m-w166-ml-63-amg-suv-2012/68457.html

    • autoojee

      Samaa mieltä... Tällasii meikä köyhän vain ajateltava suunnitella hankkii. Mutta jos koulutusta, ammattii ja asemaa, niin tulee kuin manulle illallinen. Ei tällasii ikämersui omalla pikkurahalla edes tarvii ajatella suunnitella hankkii. Vaan sä voit valita, millä haluut ajaa. Jää pois kokonaa tää ajankäyttö autonhankintaa, voi käyttää senkin johonkin tärkeempää. Ei tarvii autolla näyttää, on Ferrari tossa. Tai jos kansanautoo haluut, niin valita mersuu tai s-kodaa. Jee, auto ja merkki sivuseikka, ajaa autolla, dösellä tai fillarilla, yhtä kaikki, aina kuitenkin sama matkakeikka. Jee...

      • kalpeanaama

        Mikähän ihme-räppäri tuokin lie ja mitä yritti julki-tuoda? Varmaankin peilin edessä treenannut noita lyrikoita tämä "keekki".


      • sporralla_himaan
        kalpeanaama kirjoitti:

        Mikähän ihme-räppäri tuokin lie ja mitä yritti julki-tuoda? Varmaankin peilin edessä treenannut noita lyrikoita tämä "keekki".

        Kunhan perjantai-iltana korkin päälle yksinäisyydessään tuhdisti astuneena tuottaa sekavaa junttimurteista tekstiä ja leuhkii virtuaali-ferrarillaan ja sitten vielä lausuu jotakin ajankäytön prioriteeteistä ... sarjassa surullisia elämänkohtaloita.


    • ML-automaatti

      Jos ajatellaan käyttökustannuksia, huoltoja ja osia, niin ovatko suunnilleen samassa kategoriassa: MB ML ja BMW x5, jotka ovat muuteen suunnilleen toisiaan vastaavia?

    • Anonyymi

      Olen kyllä tyytyväinen vaikka on jo vanha 01 kilsat 33600 .vielä toimii hyvin. T ari

      • Anonyymi

        Juu täällä näkyy olevan asiantuntioita ne jotka ovat päässeet koeajamaan Ml :lää heh. Itse olen ajanut mersulla vuodesta 1982 lähtien yhteensä kolmemiljoonaa km ja tämä viimmeinen mese on ostettu uutena 06 ml 320 D jolla olen ajanut nyt 333000 tkm eli on nyt tullut vähemmän kun olen eläkkeellä. Jos on niin tyhmä että vie autonsa huoltoon Veholle kyllä se kalliiksi tulee ,olen huoltanut pääsääntöisesti itse eikä autossa tai ajettavuudessa ole moitittavaa. Ajakaa millä haluatte minä ajan ml:llä


    • Anonyymi

      Olen myös erittäin tyytyväinen omaan -09 mallin ML 320 CDI:hin,öljynlauhduttimen tiivisteet on vaihdettu mutta ei juuri muuta,toki nyt ajettu vasta 188tkm. Huollot tekee ja öljyt vaihtaa,niin hyvin toimii

      • Anonyymi

        Ompa ihme jos olet noin vähällä selvinnyt ML Mesellä. Meillä siitä hajosi varmaan kaikki sen osat kahteen kertaan ja kalliiksi tuli se johtotähti. Mersuissa taitaa laatu ja kestävyys olla nykyisin enää pelkkää tyhjää pappojen mölinää.


    • Anonyymi

      Tyttöystävälläni oli aikaisemmin mb ml 2006 280cdi siihen vaihdettiin puolen vuoden aikana käytännössä kaikki alustan "kuluvat osat" ja suutin remontti (mikä ilmeisesti peruskauraa alkupään cdi koneissa) lisäksi automaatti laatikko vaihdettiin kun vanha rupesi luistamaan todella pahasti. Auto vaihdettiin toyota landcruiseriin mikä sopii paljon paremmin meidän käyttö tarkoituksiin kun lantikalla pääsee oikeasti tieltä pois ja jaksaa vetää 3,5 tonnin kärryä paljon kevyemmin. Toyota on ollut nyt talossa neljä vuotta eikä siihen ole tarvinnut ostaa kuin renkaita.

    • Anonyymi

      ML mersuihin olisi kannattanut/kannattaa sumuttaa kotelo ainetta kunnon kerros korin koteloihin, pohjaan., tukirakenteisiin + massaa päälle. Joidenkin vuoden päästä sumuttaa muutaman litran koteloaineitta lisää.

      Nähnyt niin ruostuneita. Näillä varmaan ajelty pääosin alueilla joissa lumi sulatetaan suolalla ja vesi lentää valtateilla, moottoriteillä. En usko että omistajat pesseet painepesurilla alustaakaan

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7877
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      174
      1705
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1104
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1103
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      968
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      186
      906
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      181
      888
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      793
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe