Tammirannan USA Helsinki sakkia

voisentään

Seuraavan kerran huudellessa pyöräillessäsi löytyy 10000 nastaa fillaritieltä sieltä Tammirannan suunnasta.

Ymmärrän toki, kun ei ole kelloa pyörässä ja ego samaa luokkaa kuin muumilla.

7

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokotaaskelloton

      Taasko siellä joku munaton huutelee fillarinsa satulasta. On se kumma kun ei tajuta varustaa sitä mankelia soittokellolla. Ja kehdataan vielä huudella kun ei äänetöntä fillaria huomata. Tuommoiset mulkvistit voisi varustaa sen pyöränsä räpättimellä, on meinaan käytös sen verran lapsellista muutenkin.

    • Bosslife

      Tammirannan hesalaiset luulee omistavansa koko kylän,pitäs vissiin palauttaa maanpinnalle vitun idiootit

    • helsinkijäte

      Helsinki jäte ihminen eli keskimäärin yli 50-vuotias roskaläjä..painukaa hittoon tästä kylästä, koska teitä ei kaivata tänne.

      Kautosen huvilalla voi käydä homostelemassa Tammirannan tapaan.

      • huohk

        Ei ole kateudella ja katkeruudella rajaa?


      • onneks_on_massii

        Mistä moinen viha? Napsahtiko paperitehtaasta potkut vai ajoiko hieno auto vakipaikallesi?
        Uudellamaalla työskentelevät tuo ihan saatananmoiset verorahat kunnalle joka vuosi, ei kannata ruokkivaa kättä purra. Sekä muutenkin, jos Tammirantalaiset menisivät Helsinkiin asumaan niin loppuisi raha kesken - asumiskustannukset Hämeessä on niin paljon pienempiä että jää lisärahaa huvitteluun ;)


      • kunnankassa

        Jaa mitkä verorahat? Missä?Onko tässä kunnassa oikeesti rahaakin? Ajakaas kuulkaa Lappiin. Vaikka Rukalle. Näätte rahaa.


    • Äitien_Puolesta

      Arvoisa nimimerkki huohk. Suhtaudutte merkillisen väheksyvästi syvälliseen ja terävään yhteiskuntakritiikkiin. Ette kai te nyt vain kuvittele, että muutaman tälle foorumille kirjoittelevien kansalaisen itsekeskeisyys, omahyväisyys, erilaiset fobiat ja sivistymättömyys olisi jotenkin hänen omaa syytään? Hävetkää, hyvä huohk.

      Jos ihminen on laiska, typerä, luonenvikainen, ruma ja kaikella tavalla vastenmielinen, hänen ongelmiensa syyhän on tietenkin yhteiskunnassa. Lisäksi myös häntä ympäröivä yhteisö voisi katsoa peiliin. Nykyisinä tasa-arvon aikoina pitäisi jopa omahyväisen eliitin ymmärtää, että tasa-arvolla ei voida mennä tarkoittamaan sitä että jokaisella olisi samat mahdollisuudet menestykseen hänen lähitessään etsimään maailmalta onneaan. Oikea tasa-arvo on sitä, että kaikki pääsevät samaan aikaan maaliin. Siksipä typeryksenkin pitäisi saada omakotitalo Tammirannasta.

      Mikä oikeus kenelläkään on ansaita työllään tuollaisia omaisuuksia, jos toisella ei sellaiseen riitä lahjat sen paremmin ruumiin-, kuin varsinkaan hengen puolella? Kuvitteletteko te oikeasti että teillä on oikeus juosta kovempaa kuin syntymästään asti ilman jalkoja maailmaan joutunut kansalainen? Ettekö ymmärrä, että synymässään järjen lahjan saaneella on velvollisuus nostaa aasit yläpuolelleen muutenkin, kuin äänestämällä 200 heistä eduskuntaan joka neljäs vuosi?

      Keskiverto turenkilaisellakin on äiti ja vaikka isää ei monestikaan voida kymmenien ehdokkaiden joukosta valita, sellainenkin. Kun te nimimerkki huohk menette nyt tänään nukkumaan, omatuntonne soimannee teitä ankarasti ko vanhempien tuskaa ajatellessa. Jos paatuneessa sielussanne on ripauskaan hyvyyttä, vuodattanette vuolaita kyynelvirtoja yhteiskunnan ja yhteisönsä sortamien vähämielisten vätysten tähden.

      Nouskaamme, arvoisa huohk, yhdessä barrikaadeille puolustamaan keskioluen siivittämien kertakäyttösuhteiden sivutuotoksina syntyneitä ihmistaimia. Sillä typeryksissä meillä on voima ja tulevaisuus.

      Iankaikkisesti. Amen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe