Särkiselkä

Aurinkoliisa

Eipä voi Särkiselälläkään enää rauhassa mennä pienten lasten kanssa uimaan, kun nuoret kovaäänisillä mopoillansa säikyttää perheen pienimmät ajamalla jalkakäytävillä. Ja hiekalta sekä rannan pohjasta saa keräillä tyhjiä juomatölkkejä. Eihän siinä tietenkään mitään jos pieni lapsi tai aikuinenkin satuttaisi itsensä näihin rikkinäisiin tölkkeihin :( tietääkseni paikalla on ainakin roskikset.

8

259

  Vastaukset

  • Niinhän se on. Joskus ne ajaa siinä jopa rinnakkain ja ylinopeutta. Eikä mopojonnen tölkki osu roskikseen, vaikka paikalla ois jätelava.
   Kannattaa noista vaan ilmottaa poliisille ennenkun taas ryöstäytyy käsistä koko homma. Sen ilmotuksen voi tehdä nettipoliisille nimettömänä.

   • Pahoin pelkään, että se ilmoitus menee Ö-mappiin saman tein.....


  • Ovat nämä mopopojat ja -tytöt ihan maailmanlopun petoja.
   Mistä niitä joka kevät yhä sankemmin joukoin ilmestyy? Joku varmaan talvet ruokkii ja kasvattaa ja sitten keväällä päästää ulos luontoon.

   • Yläaste ruokkii ne talvella ja kukaan ei kesällä. Vanhempia niillä ei tunnu olevan ollenkaan, sen takia elävät rakkula-laumassa jossa korkein sallittu älykkyysosmäärä on 30. Että tulee jotain liikettä tuulitunnelissa olevaan herneeseen, se pitää koittaa tuulettaa ajamalla niin älyttömästi kun vaan ikinä keksii. Ja mahdollisimman rumalla ja viritetyllä mopolla.


   • 112_ kirjoitti:

    Yläaste ruokkii ne talvella ja kukaan ei kesällä. Vanhempia niillä ei tunnu olevan ollenkaan, sen takia elävät rakkula-laumassa jossa korkein sallittu älykkyysosmäärä on 30. Että tulee jotain liikettä tuulitunnelissa olevaan herneeseen, se pitää koittaa tuulettaa ajamalla niin älyttömästi kun vaan ikinä keksii. Ja mahdollisimman rumalla ja viritetyllä mopolla.

    Kenen vanhempi sinä olet?


   • Lasteni vaan ei ois tullut kuuloonkaan tuommonen rällääminen ja kielenkäyttö. Ja kun on ollut urheilullisia harrastuksia se pitää poissa paljosta pahanteosta. Koulusta mentiin suoraan harrastuksiin ja harrastuksista kotiin , läksyt, ruokaa ja nukkumaan.


  • Mopoista valitajat sai häätöt kaunarista. Ei tuo elämä heilläkään ollut normaalia kukahan maksoi sotkujen siivous kulut vai jäikö kaupungin asukkaitten maksettavaksi?

   • Oli kyllä kauhee sotku parina vuotena tuolla kahvion pihalla kun puolikkaita auton raatoja ja muikun perkuu jätteitä ja kaameet määrät muuta roskaa sikin sokin. Onneksi yhdistys rupesi siivous talkoisiin että sai paikat kuntoon.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2322
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   53
   1147
  3. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   170
   1062