Mistä toimiva 55-tuumainen?

Pieni_vaatimus

Olisi edessä uuden television osto. Onko kenelläkään suosituksia televisiosta, jota käytettäisiin ainoastaan tv-ohjelmien katsomiseen suorana tai digiboksitallenteina? Uskon, että kaikissa on tarpeeksi hyvä kuva ja äänenkin saa hyväksi käyttämällä muuta kuin tv:n omaa kaiutinta.
Mutta mistä saisi television, joka TOIMII? Tutuilla on kalliita laitteita, jotka usein kieltäytyvät tottelemasta kaukosäädintä ja joita ei voi katsoa puoleen tuntiin, koska niihin tulee päivityksiä. Onko markkinoilla valmista televisiota? Osaako yksikään valmistaja enää tehdä toimivia televisioita?

7

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkäsesitpelaa

      Älä kytke telkkarin taakse verkkokaapelia, äläkä anna sille wlan salasanaa. Lisäksi ota teeveen valikoista toiminto "Automaattinen kanavien päivitys" pois päältä (OFF) , niin eiköhän se näillä toimilla rauhotu.

    • Gigantissa-töisollut

      Osta LG tai Sony. Samsung varauksella. Näissä helpoimmat softat ja suht vakaita. Lisäksi paneelit on hyviä. 100hz aito paneeli lisää nautintoa, eli siitäkin kannattaa kysyä kaupassa!

      Älä vain osta Grundig tai Phillips.

      • Pieni_vaatimus

      • kannattaa_kokeilla

        Panasonicin televisioita pidetään yleisesti selkeimpinä ja parhaimpina käytettävyydeltään, eivätkä ne käynnisty itsestään yöllä kanavalistan päivitystä varten. Suosittelen kyllä, käyttöä ei tarvitse juurikaan opetella eikä opettaa muilllekaan. Mutta miinusta tulee Yle Areenan yms. puuttumisesta. Itse olisin kerran tarvinnut, mutta katsoin sitten Sony PS3:n Areena-sovelluksen kautta.
        Kannattaa tv:tä hankkivan itse kokeilla merkkejä LG, Sony ja Panasonic, niin tulee varmasti sopiva ja mieluinen televisio. TV:n käytettävyyteen kannattaa panostaa, koska tuleehan se olemaan käytössä yleensä useita tunteja päivittäin.

        Samaa mieltä televisioista, joita ei kannata harkita: Philips, Grundig ja Samsung.

        Samsung meni täällä boikottiin, kun eihän siinä saanut kuvasuhdeautomatiikkaa toimimaan niin, että olisi automaattisesti näyttänyt lähetyksen mukaista kuvasuhdetta venyttämättä ja vääristämättä kuvaa (venyttää 4:3-kuvan leveyssuunnassa koko ruudulle). Onkohan sitä vikaa korjattu nykyisiinkään malleihin? Meinasin kerran ostaa, mutta onneksi huomasin tuon. Ongelma oli myös se, ettei kanavanvaihdossa tv näyttänyt tv-ohjelman nimeä ja YLE:n kanavilla DVB-tekstitykset katosivat usean repliikin ajaksi kun esim. info-napilla vilkaisi ohjelman nimeä.


    • Hyviä_ja_huonoja

      Kovin on ihmisillä erilaisia kokemuksia. Itselläni on seitsemän vuotta vanha Philips, jossa ei koskaan ole ollut pienintäkään vikaa tai häiriötä. Philipsejä on myös kahdella serkullani, ja kokemukset ovat samanlaisia.
      Yksi tuttavani osti puoli vuotta sitten UHD-Sonyn, johon on tullut päivityksiä kerran kuussa, mutta yhä se joskus kytkeytyy päälle itsestään ja sen kaukosäädin kieltäytyy joskus toimimasta täysin. Sonyn huolto ei vastaa mitään, kun sille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Kai Sonyllakin on jonkinlainen takuu? Itse kiertäisin Sonyn mahdollisimman kaukaa...

    • einepelaa

      Kaukaa kannattaa kiertää Sonyn lisäksi LG, Samsung, Panasonic, Philips, Finlux, kaikki Verkkokauppa.comin televisiot, kaikki Power.comin telkkarit, ja tietysti myös Gigantin kaikki mallit. Elikkä ei jää montaa vaihtoehtoa, ehkä hyvä käytetty, pitää kuitenkin olla 5v tai vanhempi.

    • Pieni_vaatimus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe