i20 vs i20 sisämelu uusi vs vanha.

muutenOKauto

Vanha on hiukan liian kova meluinen joten onko uudessa hiukan pienempi melu?
Koeilin uutta mutta jäi jotenkin asia rekisteröitymättä mutt akuka on vaihtanut varmaan on asian pannut merkille. Kiitos jos jaksat vastata.
Vaihtelu mielessä ja ei nyt oikein muuta taida tulla mieleen. Kenties yaris on vielä kokeiltava mutta on vaan kalliimpi ja ajaa saman asian.

5

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hynynen20

      Itselläni on 1.2l classic malli. Pari viikkoa kerkesi olla ajossa kun p.auto hipaisi oikeanpuoleisen sivupeilin. Huoltoon meni, ja sijaisautoksi sain sama mallisen. Vuosimalli oli 2009, moottorin koko tai mallin versiota en tiedä.
      Yllätyin kun tämä sijaisauton ajomelu oli todella paljon vaimeampi kuin uusi autoni. Ajoreitti oli sama eli joka aamuinen työmatka. Johtuukohan se pienempi melu renkaista? Toisaalta hassua se olisi jos uusi rengas olisi muka meluisampi kuin vanha.

    • Hynynen20

      Sen verran utelias olin niin selailin sijaisauton huoltovihko ja kuitteja. Vakuuttavan näköistä auton laadusta, pelkkästään määräaikaishuoltoja vaan ja polttimoiden/pyyhkimien vaihtoa.

      • 0654321

        Enpä tiedä kertooko huoltovihkon merkinnät mitään auton laadusta. Omaan 2014 syksyllä uutena ostettuun i20.een on takaluukku maalattu ruostumisen takia ja kytkin vaihdettu (molemmat onneksi takuuseen - tästä iso plussa hyundaille). Eikä kummastakaan ole merkintöjä huoltovihkossa. Kuitit kun häviää niin mistään ei näistä korjauksista tiedä.


      • melkoisiasatusetiä

        Vai huoltokirjaan kirjataa kaikki polttimoiden ja pyyhkien vaihdotkin, hehee mikä vitsi. Kuten tuossa edellä kerrotaan, ei takuukorjauksiakaan kirjata vaikka ovat isokin ja oleellisia auton kannalta.


      • Hynynen20

        Pakko tähän vastata ja tarkentaa.
        Huoltovihkossa ei ollut muuta kuin pelkkä huollon leima ja takasivulla pari merkintää korin naarmuista. Vastaavasti kuitteista näkyy auton tiedot, työkohteet jne. Niitä kuitteja sitten.oli isompi nippu. Kaikissa oli työmääräyksenä määräaikaishuolto ja muutamissa vielä erikseen muu työ, jotka olivat lähinnä polttimoiden vaihtoa ja sen semmoista pientä. Mitään kytkinremppoja, jarruremppat ja semmoista ei ollut. Tavallaan 0654321 on oikeassa, että korjatut toimenpiteet eivät välttämättä näy missään. Auton siis omistaa korjaamo itse. Mutta jos isoja remppoja on tehty miksi sitä pitäisi piilotella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe