Evas Suites,Agia Marina,all inclusiven taso?

tankkaaja4

Moikka!

Pian olisi lähtö tänne edessä ja kiinnostaisi etukäteen kuulla tuoreita kokemuksia all inclusiven tasosta! Sen verran on löytynyt netistä ettei taida kovin kaksinen olla ainakaan ruuan suhteen mutta osaisiko joku kertoa tarkemmin..?Entäs juomapuoli?
Aika halpa matka olikin joten odotukset eivät ole suuret.
Myös muut kommentit paikasta ovat tervetulleita!

6

314

Vastaukset

 • Joko olisi käyneitä???

 • Matka ohi ja laitan tuoreita kokemuksia Evas Suites-hotellista jos siitä olisi jollekin apua. Eli all inclusive oli aika suppea,ruokana kuului aamupala,lounas ja päivällinen.Allasbaarista kahvia ja pullaa+keksejä ja iltapäivällä snacksit eli joka päivä oli kolmioleipiä.
  Jäätelö ei kuulunut ja juomista vain olut,viinit ja raki sekä ouzo.Vettä ja limuja sai tietenkin. Jos allasbaarista tilasi paukkuja tai osti jätskiä niin se hoitui huoneen laskuun.
  Ruoka oli aika yksinkertaista ja aika samaa kaavaa noudatteli meidän viikolla mutta ihan hyvää ja maistuvaa se oli,pääosin kreikkalaistyylistä. Yhtenä iltana oli pitsaa joka ei kylläkään meidän teinin suosioon päässyt.
  Eli siis voisi sanoa että ihan perusruokaa joten mitään ylenpalttisia makuelämyksiä ei kannata odottaa. Juomia sai itse laskea hanasta ravintolasta.
  Mutta parasta tässä hotellissa on henkilökunta,kaikki todella mukavia ja iltavuoron baarimikko Manolis on asunut Suomessa eli häneltä saa hyvää palvelua ja vielä ihan suomeksi! :D
  Jos joku on Evasiin vielä tällä kaudella menossa niin Mano kertoi kaipaavansa Lumenen kasvojenhoitotuotteita ( äidillensä) kun niitä ei Kreetalta saa!
  Jos haluatte yllättää Manon niin tässä olisi hyvä idea tuliaiseksi Suomesta,saatte varmasti vieläkin parempaa palvelua!

 • Hei!
  Onko uutta tietoa ko. hotellista? Luin joitain huonoja kokemuksia huoneista.. Minkälaisia kokemuksia muilla? Onko all inclusiven taso parantunut yhtään?
  Olisi matkan varaus nyt käsillä niin pitäisi tietää uskaltaako varata.

 • Huoneet on kai edelleen vanhoja? Mutta siisteys toimi ja henkilökunnan ystävällisyys oli ensiluokkaista.

  Joko muuten wifi toimii kunnolla?

 • Onko uusia kokemuksia Evas Suites hotellista, meillä lähtö kesäkuussa 2019. >Lähinnä kokemuksia ruokailuista ja juomatarjoiluista.

 • Moikka.
  Olemme perheen kanssa menossa Syyslomalla.
  Matka oli mielestäni edullinen eikä odotuksetkaan niin suuret ole. Onko jollain tämänvuotisia kokemuksia tai yleisiä vinkkejä liittyen hotelliin ja kaupunkiin?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4119
 2. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  153
  4118
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3895
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  100
  2847
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1179