Dionysos Ixia

abch

Kokemuksia ☺
Yksiö varattu viikon reissu.

4

1040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinisiipi2

      Minkä matkatoimiston kautta varasit ko. hotellin?

    • abch

      Lomamatkat.

    • Sinisiipi2

      Mukava hotelli; siisti ja viihtyisä. Allasalue ok, aamupala runsas ja riittoisa - kannattaa ottaa. Hotellin oma kauppa kohtuuhintainen.
      Ranta lähellä, Rhodoksen kaupunkiin pääsee näppärästi taxilla/bussilla.
      Lähellä hyvä ruokapaikka; Rhodos Garden, suosittelen.

    • Uimalelu

      Viime kesänä ja ihan huikea siihen hintaan. Käy vaikka katsomassa TripAdvisorin arvioita! Erittäin siisti paikka, huoneet viimesen päälle siivottu. Ilmastointi toimi ja oli ok. Jos jotakuta häiritsee niin ehkä pinnat hotellissa voi olla hivenen ysärit mutta mulle siisteys tärkeintä ja se että on ehjää. Lentomelua ei kuulu, välillä näkyy koneita. Todella iso ja vehreä puutarha joka ihana muuten kuivassa ympäristössä. Hieno lasten leikkipaikka trampalla. Uima-allas todellinen helmi ja puhdas. Allastuoleja paljon ja niille tilaa altaan ympäriltä. Hotellialue suojaisa puutarhan takia joten merituuli ei sinne käy. Merivesi on altaassa eli suolaista on mutta uimalasit päähän ja kun vettä ei hörpi niin uiminen ok. Altaan syvyys kauttaaltaan n. 120-150cm eli hyvin sopii uimaan opettelevillekin. Allasjumppaa pari kerta vko. Siivous ja puhdistus näkyy kyllä koko ajan kaikkialla. Ilta-ohjelmaa. Hyvä aamupala, laaja mutta ei ei vaihdu valkoimaltaan. Mutta ei haittaa, syötävää löytyy ja on hyvää. Altaan vieressä ihana pitakioski jossa törkeen hyvää ja edullista pitaa. Suomalaisen pitämä allaskahvila myös josta sai ihania lettuja. Pieni turistimarketti portilla. Hotellialue aidattu ja portilla vartija yötä päivää. Hotellista autovuokraamo löytyy. Rantaan muutaman sadan metrin kävely, suojatie ja liikennevalot ison tien yli josta pääsi kohtuudella yli. Ranta kivikkoista ja isot aallot- ei juurikaan lasten uitavissa ja tuulista joten hotellin allas korvasi ehdottomasti tämän puutteen. Siitä risteyksestä pari sataa metriä oikeaan niin on alikulkutunneli seuraavan hotellin kohdalla. Bussipysäkki ja taksiasema sen ison tien varressa ihan sen ison risteyksestä ne näkyy. Rodos Garden asiallinen ruokapaikka siinä ison tien varressa. Hotellilla itsessään pari ruokaravintolaa. toiseen pitkät housut. Altaan reunalla oleva vapaa muotoinen. Hyvää ruokaa, joskin palvelu elokuussa oli hieman hidasta mutta lomallahan sitä ollaan. Myös apteekki ison tien varresta läheltä löytyy. Pari muuta turistimarkettia ihan kävelymatkan päässä joista peruselintarvikkeet, tosin hieman kallita ehkä.

      Jos jotain miinusta niin kaukana sekä Rodoksen kaupungista että Ialysoksesta eli juuri kävellä viitsinyt kuumudessa. Niissä myös ne isommat oikeat ruokakaupat. Niihin oli mentävä joko bussilla tai taksilla. Bussit täynnä ja aikatauluja vaikea saada ja nekin vähän miten oli joten taksi oli helpompi ja isolla (4) porukalla tasataksa n. 8e kumpaankin kaupunkiin joten hintana sama kuin bussi. Taksiasemalta otetut taksit olivat mittareilla ja luotettavia. Ajoivat tosin aika vauhdikkaasti. Oltais ehdottomasti menty tänä kesänä sinne uudestaan mutta Finnmatkoilta se jäi jostain syystä pois ja oltiin jo uusi hotelli valittu kun hoksattiin että Lomamatkoilta olis saanu. Kyllä harmitti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe