Vaihtakaa nyt tuo Abrahamm ja äkkiä

Vähän_edes_yritystä

Ihan tuntee jo myötähäpeää tuon onnettoman trollitekeleen Abrahammin puolesta. Ei kuulkaa noin vähällä historian ja suomalaisen yhteiskunnan osaamisella ja surkealla kielitaidollakaan ketään suomalaista vakuuta. Yrittääpä aina silloin tällöin kirjoittaa 'me' muodossa kun suomalaisista kirjoittaa, vaikka jo peruskoululainen näkee ettei kyse ole suomalaisen tekstiä.

Vaihtakaa joku edes vähän fiksumpi trolli propagoimaan sanomaanne. Kielitaidon ei tarvitse olla täydellistä, mutta silloin ei kannata yrittää esittää suomalaista. Asiaosaaminen suomalaisuudesta, Suomen historiasta ja yhteiskunnasta pitäisi olla edes perusasioiden osalta, niin ei tulisi noita pahoja niin alkeellisia mokia, joista propagandan kohdekin jo tuntee myötähäpeää. Mieluummin tuntisin vahingoniloa, mutta se vaatisi osaavalta mokaamista.

Joku voisi jopa loukkaantuakin, kun kestotrolliksi tekemään Venäjän propagandaa päästetään noin täydellisen osaamaton tyyppi. Kuvitteletteko suomalaiset noin helpoiksi kohteiksi? No ei ihme, että propagandanne epäonnistuu noin totaalisesti.

45

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoipaOllaTaiEi

      Voihan teksti olla jonkun humaltuneen ja syrjäytyneen suomalaisenkin, jolla ajatusmaailma on pahasti vääristynyt eikä aikanaan ole oikein jaksanut kouluja käydä. Ja sekin mitä on onnistunut käymään meni ihan muiden asioiden parissa kuin oppimista vaativien kanssa.

      Jos tuo on palkattu trolli, niin palkkaajan asiat ovat todella huonosti. Siinä mielessä tietysti sopii nykyVenäjän tilanteeseen.

    • Ihmeheebo

      Ei tuo Abrahamm voi olla palkattu trolli. Eivät edes venäläiset ole niin idiootteja, että maksaisivat noin surkeasta propagandasta, mitä Abrahamm tekee. Se on kai joku juoppo tai muutoin kilahtanut kaveri, tosin suomen kielen huono taito viittaa siihen, että tuo voisi olla venäläinen.

    • Abrahammonidiootti

      Ei Abrahamm taida itse tajutakaan, miten pölö se on.

    • 7plus15

      Aluksihan nuo nolot Abrahammin trollitekeleet vähän huvittivatkin, nyt enää korkeintaan saavat tuntemaan tosiaankin myötähäpeää....

      Eipä ihme, että venäläisten yleinen arvostuskin on vapaassa pudotuksessa tuonkaltaisten takia. Sääli, ihmisethän yksityishenkilöinä ovat ihan ok.

    • painukoonhelvettiin

      Trolli-Abrahamm spämmää samanlaisia viestejä joka palstalla.

    • momamikämoka

      Voihan se olla hyväkin että lähettivät tollon tekemään vakavia propagandajuttuja. Oma mokansa

    • Minäkin toivon tälle palstalle parempia trolleja Venäjältä, jotta edes jollain tavalla järjellistä keskustelua syntyisi. Abrahamm on tahattoman huumorin edustaja. Hänen kirjoituksensa ovat niin järjettömiä, että hän saattaa Venäjän näkemykset naurunalaisiksi. Lisäksi moni suomalainenkaan kirjoittaja ei uskalla alkaa myötäilemään venäläisiä näkemyksiä, koska rinnastuisi Abrahammiin. Venäjän trollitehdas on uskomattoman amatöörimäinen, kun laskee kyseisen henkilön edustamaan Venäjää.

      • @Deronda "Lisäksi moni suomalainenkaan kirjoittaja ei uskalla alkaa myötäilemään venäläisiä näkemyksiä..."

        Niinkö? Voisin olla hieman eri mieltä kanssasi tästä asiasta. En ole venäläinen myöskään ja naurunalaisuudesta voidaan ottaa selkoa ihan sanoja käyttäen ja alkaen nyt!


    • Abrahamm

      Abrahamina olen ylpeä, että olen aiheuttanut historiaakin ja yhteiskuntaa tietämättömille vatsanpuruja, sillä rehellisyys maanperii !
      Se mistä syytätte näkyy kun katsotte peiliin ja muistatte vielä iltarukouksissanne

      • PalaaPeruskurssille

        No eihän tuossa edellä nyt varsinaisesti kukaan syytä sinua mistään. Lähinnä tosiaan tuntevat myötähäpeää osaamattomuudestasi ja totaalisuutta lähentelevää tietämättömyydestäsi. Ja nimenomaan Suomen historian ja yhteiskuntatietämyksen osalta.

        Osa näköjään on vähän huolissaan tavallisten venäläistenkin puolesta. Ihmisinähän nämä ovat ihan ok siinä missä kuka muu tahansa eikä heitä oikein voi syyttää Putinin toilauksista ja agressiivisesta sotaisasta politiikasta.


      • Nauran

        Kukaan ei ota sinua, Abrahamm, tosissasi. Kirjallinen ulosantisi on surkeaa ja tökeröt kirjoitusvirheesi naurattavat. Olet huono jopa trolliksi.


    • entinen_sotilas

      Abrahamm on ylivoimaisesti heikoin kaikista trolleista joita täällä palstoilla liikkuu. Jotkut paukuttavat valheita Suomen sisäpolitiikan alueella, parjaten ministereitä jne, jotkut Nato-asiassa, jotkut ulkopolitiikassa. Kaikki tämä kääntyy ikävällä tavalla Venäjän todellisia intressejä vastaan mutta ehkä niin onkin parempi.

      Ei kuulkaas, kyllä se on vaan ihan hyvä trolli! Siis meidän kannaltamme. Parempi etteivät korvaa jollain tehomyllyllä joka osaisi kieltä kunnolla ja osaisi jopa ajatella. Antaa hänen jatkaa vaan.

      • Antsaitsemme-parempaa

        Jatkakoon vaan, mutta sehän tässä oikeastaan harmittaakin ja vähän loukkaakin, että Venäjä noin rankasti aliarvostaa Suomea pistämällä noin kertakaikkisen onneton trolli tänne melskaamaan. Kyllä Suomen luulisi olevan edes kunnon trollin arvoinen Venäjänkin silmissä.
        Eikä se inhimillinen myötähäpeän tunnekaan nyt niin mukava ole.

        Pilaahan se suomalaisten silmissä Venäjän arvostusta rankastikin, mutta onko se tarpeellista.


      • entinen_sotilas
        Antsaitsemme-parempaa kirjoitti:

        Jatkakoon vaan, mutta sehän tässä oikeastaan harmittaakin ja vähän loukkaakin, että Venäjä noin rankasti aliarvostaa Suomea pistämällä noin kertakaikkisen onneton trolli tänne melskaamaan. Kyllä Suomen luulisi olevan edes kunnon trollin arvoinen Venäjänkin silmissä.
        Eikä se inhimillinen myötähäpeän tunnekaan nyt niin mukava ole.

        Pilaahan se suomalaisten silmissä Venäjän arvostusta rankastikin, mutta onko se tarpeellista.

        onhan se hiukka niinkin mutta olen tullut siihen tulokseen että pidetään tästä harmittomasta aaprahammista kiinni, se on ihan liikuttavan hauska mussukka kaikkine pöljine juttuineen.


    • Abrahamm

      Ymmärrän pojat,tai poika, että teille ja sinulle totuus on tosi karvasta !?

      Olen ylpeä että saan esittää vielä totuuksia jupeille ja variseuksille !?
      Älkää enää häpäiskö enää itseänne, mitään sanomattomilla Trolleilla !?

      • entinen_sotilas

        Kerro vaan hyvä rouva lisää näitä hauskoja juttuja! Tienaat sillä palkkaa perheellesi, olemme tästä hyvin tietoisia


      • Menekouluu

        Sinunpa kirjoituksistasi ei ole vielä totuuksia nähty, ei ensimmäistäkään. Eihän sinulla niiden perusteella näyttäisi olevan edes tietoa eikä käsitystä Suomesta, sen historiasta ja yhteiskunnasta.

        Sikäli, kun sekavista tuherruksistasi nyt saa selvää. Kannattaisi perehtyä vaikkapa peruskoulutasoisiin historiakirjoihin, ei siis venäläisiin modifioituihin opuksiin. Uskoisin, että kykenisit ymmärtämään niissä käytettyä suomen kieltä.


      • Abrahamm
        entinen_sotilas kirjoitti:

        Kerro vaan hyvä rouva lisää näitä hauskoja juttuja! Tienaat sillä palkkaa perheellesi, olemme tästä hyvin tietoisia

        Entiselle mielenterveys potilaalle tiedoksi, että taistele tiedoilla ei trollaamalla !?


      • VoiSinuaSurkimusta
        Abrahamm kirjoitti:

        Entiselle mielenterveys potilaalle tiedoksi, että taistele tiedoilla ei trollaamalla !?

        Tiedoilla????
        Sinun tietosi Suomesta, Suomen historiasta ja nykySuomesta on niin olemattomat, että et kykene edes olemaan mukana keskusteluissa.
        Valehtelulla ja Putinin propagandalla ei pärjää alkuunkaan... sehän on jo nähty niin monta kertaa, niin monta.


    • Dokukoseon

      Tarviihan Abrahamminkin jostain tienata elantonsa. Vai lieköhän tuo joku elämänsä ehtoopuolella oleva doku, jolle maksetaan palkka vodkana.

      • Tuskinpase

        Tuskin se selvinpäin kirjoittelee houreisia viestejään.


    • Sekopääjaksaayhä

      Vielä näkyy Abrahamm olevan remmissä. Ja tekee parhaansa tuottaakseen jatkuvaa hallaa Venäjän maineelle ja maakuvalle suomalaisten silmissä.
      Tosin harva suomalainen muuttaa tuon trollin epätoivoisten höpinöiden mitenkään asennoitumistaan edes Venäjään. Uskottavuushan on samaa luokkaa päivystävän ja venäläisiltä palkkaa saavan pelledosentimme kanssa.
      Kuten ehkä kaikkien aikojen paras presidenttimmekin totesi ruotsalaisille, ei näillä ole mitään vaikutusta hyvin koulutettuihin ja valveutuneisiin suomalaisiin.

      • Yllättää

        No ei ole vaikutusta fiksuihin normaalisuomalaisiin, mutta aina jaksaa yllättää se, että edes muutamaan. Käytännön merkitystähän ei näillä muutamilla ole, mutta hämmästyttää kuitenkin uskomaton typeryys.


    • Okkuipuh

      Abrahamm on hupiukko.

    • Huomaakohanitsekään

      Ilmeisesti osaavista trolleista on puutetta. Eikö rekrytointi toimi vai mikä...
      Pakko kai trollitehtaankin on tyytyä siihen mitä saa. Tänne Suomi24-sivustolle päätynee ne, ketkä ei kelpaa vaativampiin ja osaamista edellyttäviin paikkoihin. Ja tietysti harjoittelijat. Ihmeen kauan tuo Abrahammi on täällä ahkeroinut eikä mitään kehitystä ole näkynyt trolleissa. Tietämättömyys ja osaamattomuus paistaa selkeästi kaikessa läpi. Ei ihme, ettei ura urkene.
      Taitaa tämä olla Abrahammin eläkepaikka... jämähtäminen tänne on siis lopullinen mitä ilmeisimmin.

    • mnbfrp

      Näistä suomea osaavista Pietarin trolleista Koroljev on ollut pitkän aikaa hiljaa. Sakari42 eli Sika-Sakari näkyy taas heränneen. Nuo osaavat sentään suomea.
      Trollien päämäärä ei aina ole olla uskottavia, vaan saada aikaan hämmennystä ja eripuraa. Valeet ovat kyllä niin paksuja, ettei niihin vähänkään aikaansa seuraava suomalainen usko. Abrahamm on taatusti surkein hupiukko.

    • Noinkinsemenee

      Trollitehtaan ilmiselvä tarkoituskin on antaa tuollaisten Abrahammin kaltaisten huuhaatrollien puuhastella täällä sekoilevien horinoittensa kanssa melkoisen vapaasti. Ja nimenomaan tuollainen keskentekoinen ja tietämätön ja vielä heikon kielitaidon kanssa ärsyttämään ja onnistuuhan ärsyttäminen kohtuullisen hyvinkin. Monille tulee tarve oikoa noita älyvapaita ja täysin huuhaaväitteitä, koska se on lapsellisen helppoa jokaiselle suomalaiselle jo ihan peruskoulupohjaltakin.

      Tuollainenkin on trollaamista ja kun trollitehtaan tavoite on sekoittaa, hämätä, estää, ja häiritä suomalaista asiallista keskustelua, niin yksi tapa tuokin.

    • ulosabrahamm

      Ylläpito hoitakoon hommansa a hoitakoon trolli-Abrahammin huis helkattiin täältä.

      • Hyödytönidioottiseon

        No eipä nyt sentään. Suomi on länsimaa vapauksineen ja tuollaiset Abrahamminkin tapaiset hihhulit saavat kirjoitella tarinoitaan. Niistä ei ole vahinkoa kenellekään ja onhan ne oikeastaan hyvinkin koomisia.


    • Abrahamm

      Pojille näyttä totuuskin olevan täysin vierasta, olis edes yksikin oikea oikaisu, mutta van trollauksia osataan, joten jääkää pojat keskenänne syntiä tekemään !?

      • Jännääodotusta

        Mikähän tuo peräänkuuluttamasi 'totuus' , joka on vieras 'pojille'?
        Osaisitko valaista edes vähän 'poikia'?

        Nauretaan sitten vaikka yhdessä....


    • Abrahamm-on-trolli

      Abrahamm on nolannut itsensä jo niin moneen kertaan, että alkaa jo pikkuhiljaa säälittää tuo ressukka trolli...

      • trollitvittuun

        Pitääkö tuollaista muka sääliä? Trolli-Abrahamm pilaa järkevän keskustelun spämmäämällä lähes samanlaisia viestejä joka palstalle. Suomi24:n sääntöjen vastaisesti.


    • trollivittuun

      Trolli-Abrahamm voisi jo tosiaan vaihtaa alaa.

    • HohhoijaatuotaSekopäätä

      Nyt tuo trolli-Abrahamm on ottanut suuren ihailunsa kohteeksi Pohjois-Korean ja sen diktaattorin pullukka-Kimin

    • Abrahamm

      Voi pojuparat, eikö teidän propakanda jo riitä, voisi jo tulla asiaakin, vai onko tieto kadoksissa !?

      • OhhohJopasNyt

        Taidatpa olla viimeinen, jolla kanttia vaatia asiaa ja tietoa kirjoituksiin....
        Ehkäpä kannattaa vähän pohtia omia kirjoituksiasi ja niiden sisältöä ihan ensialkuun...


    • SemmostaSe

      Nyt tuo Abrahamm-sekopää on ruvennut kirjoittelemaan yksin omia keskustelujaan. Muut eivät enää jaksa edes naureskella tuolle typerykselle, saati kommentoida ihan älyttömyyksiä, niinpä yksikseen kirjoittelu terapoi.
      Kuulunee taudin kuvaan sekin....

    • TotuusSattuuTaas

      Kovasti uutinen YK:n raportit Krimillä tapahtuneista kidutuksista onkin saanut Abrahammin raivoihinsa.
      Ei tietenkään siksi, että Venäjän miehitysjoukot on kiduttanut krimiläisiä, vaan siksi että asiasta on uutisoitu ja tuotu julkisuuteen.

    • UskomatonSekopääSeOn

      Lukekaahan nyt taas noita Abrahammin onnettomia sepustuksia...
      myötähäpeän tunne on kyllä totaalinen, vaikka onkin venäläistä propagandaa julistava trolli.
      Ei venäläisetkään, siis ne tavalliset kansalaiset, nyt sentään noin onnetonta ole ansainneet valtionsa propagandaa julistamaan.

    • pelleseon

      Trollihan se on, mutta jutelkoon lämpimikseen.

    • SemmonenhanSe

      Totta. Kun noita Abrahamin sekavia kirjoituksia lukee, niin ei voi tulla muuhun loppupäätelmään kuin että kyseessä ei ole mieleltään täysipäinen.
      Ilmeisesti joku trollitehtaan alkeiskurssin läpäisemätön onneton, joka siirretty tänne horiseen pois muiden tieltä. Vaaraton ja harmiton typerys

    • Eipojaattoimi

      Näkyypä vaan jatkavan tuo Abrahamm. Yhtä typerien tarinoiden parissa.
      Onneton suomenkielen taito, onneton Suomen historian osaaminen, suomalaisen yhteiskunnan tuntemus lähes nollatasoa.
      Aivan liian läpinäkyvä itätrolli, jotta edes jonkinlaista uskottavuutta höpinöilleen voisi saada...

    • Ööbrähämm

      Surkeista surkein trollihan tuo Abrahamm on. Se on jäänyt monesti kiinni läpinäkyvistä valheista.

    • Moskovansirkuksenpellekö

      Abrahamm on kyllä Suomi24:n turhake. Sen kirjoitukset ovat niin epäselvää sökellystä ja tajunnanvirtaa ettei niistä saa selvää muut kuin kirjoittajansa itse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2423
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1555
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      968
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      215
      766
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe