Vaihtoehtoja maahantulijoilla "tienaamiseen"

hyväidea

Mediassa olleiden tietojen mukaan kyyjärviset haluaisivat heittääntyä kokonaan valtiolta ( veronmaksajilta) tulevien tukien varaan. Sitähän "suuren" joukon kyyjärvisiä maailmalle laittama hätähuuto pakolaiskeskuksen puolesta tarkoittaa.
Alas on menty yritteliäässä kunnassa.
Jospa nyt vaikka satsaisitte esim. ns. maametallien etsintään kunnan alueelta. Nämä maametallit ovat aineita ja yhdisteitä, joita tarvitaan elktroniikkateollisuudessa ja akkujen valmistamisessa. Jossakin Kaustisten suunnalla niitä on etsitty ja myös löydetty.
Se, jolla ko. aineita on tulevaisuudessa on päällikkö. Ne ovat tärkeämpiä kuin öljy. Tällä hetkellä Kiina on maametallien suurtuottaja ja hinnat ovat nousussa. Autojen sähköistäminen on tulevaisuuden trendi ja Euroopassa halutaan eroon kiinalaisten ylivallasta.
Ja eiköhän ne matutkin sinne maastoon voi mennä. Kurssittakaa ne tuntemaan mineraaleja, siitä se lähtee.

16

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pappa32

      Samalla kun etsivät maametalleja voisivat poimia marjoja ym myyntiin. Vaikka raivata metsää oppisivat mutut työntekoon helppohan se on verorahoilla elää.

      • shdiw

        Totta turiset.

        Näin tehden Kyyjärvi oikeasti hyötyisi ja samoin muuttajat.


      • kaikkivalmiina
        shdiw kirjoitti:

        Totta turiset.

        Näin tehden Kyyjärvi oikeasti hyötyisi ja samoin muuttajat.

        Muutajat kyyjärvestä hyörtvät ja kyyjärvi joutuu kaikki laittamaan näille valmiiksi paremmin sanottuna.


    • jeremia6

      Jos mustapäälläolisi työhaluja niin se tekisi kotikaupungissaan töitä. Mutta kun se haluaa olla bisnesmies ja perustaa starttirahoilla kepappilan, missä sitten pitelee muniaan.
      Kilpailukykypelleily on pikkurahaa verrattuna tuohon järjettömään matubisnekseen. Eivätkä virkamiehet ole rehellisiä matuasioista puhuessaan.

    • Voi-kyyjärveä-voivoi

      Suvakit raivoissaan, kun poliisi purki maahanmuuttajien mielenosoituksen (video)
      Yleensä näin käy silloin, mikäli mielenosoituksesta ei ole asianmukaisesti ilmoitettu viranomaisille.
      02.06.2016 19:55, 4679 lukukertaa

      http://mvlehti.net/2016/06/02/suvakit-raivoissaan-kun-poliisi-purki-maahanmuuttajien-mielenosoituksen-video/

      Olipa yllätys...Poliisi muuttuu matujen mielenilmaisuun. En olisi uskonut jos en olisi videota katsonut. Jo oli aikakin ! !

      Harmi vaan että poliisin aikaa kulutetaan tämmöisiin juttuihin.

      Tässä sen nyt näkee että lukutaito ei ole hallussa = tarvii luvan kokoontumiseen. Tästä se alkaa. Kohta ne kävelee ja huutaa allahia joka helvetin puistossa. Kesä tulee ja kärpäset, helvetin helvetti.

      ps. olisipa enemmän vastustelleet

    • Vastuu-missä-on

      Kirkkoherrat liian kiireisiä puhumaan laittomista turvapaikanhakijoista (Video)
      Kirkkoherrojen päivillä Rajat kiinni! -aktivistit yrittivät haastatella kirkkoherroja
      by Marco de Wit | 0
      Torstaina 2.6.2015 kirkkoherrojen päivillä keskusteltiin turvan antamisesta hylkäävän päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille. Tampereen tuomiokapituli järjesti kokouksen sujettujen ovien takana, vaikka paikalle oli kutsuttu imaami ja edustajat sekä migristä että poliisista.

      Rajat kiinni! -aktivistit protestoivat sekä kokouksen agendaa että salailua. He lupasivat tulla itse haastattelemaan kirkkoherrojen päiville osallistuneita.

      Aktivistit saapuivat paikalle Ilkon kurssikeskukseen noin tuntia ennen kokouksen loppumista. Tällöin oli todellinen rankkasade. Onneksi se loppui nopeasti.

      Aktivistit asettuivat haastatteluvalmiuteen kurssikeskuksen parkkipaikalle. Yllättäen parkkipaikkaa lähestyi Turun kirkkoherra Jouni Lehikoinen, joka oli kiireiden takia joutunut keskeyttämään kokouksen.

      Kiireestään huolimatta Lehikoinen vastaili kysymyksiin ystävällisen asiallisesti ja tuntui hyväksyvän laillisuuslinjan. Tosin hän vastusti Tanskan mallia eli paperittomien turvapaikanhakijoiden sijoittamista valvottuihin pakolaisleireihin. Hänestä se toi mieleen Auschwitzin. (Video 6 min.)

      Seuraavaksi parkkipaikalle tuli naishenkilö, jota ensin luultiin hyvin massamaahanmuuttomyönteiseksi ja MV-lehteä syntiseksi pitäväksi Helsingin piispaksi, Irja Askolaksi. Naishenkilö ilmoitti heti, ettei anna mitään lausuntoja ja pyyhälsi ohi.

      Samoihin aikoihin parkkipaikalle tuli Nokian kirkkoherra Timo Uotila, joka sanoi olevansa kiireinen. Molemmat pääsivät samaan kahden minuutin videoon.

      http://kansanliike.net/blogi/kirkkoherrat-liian-kiireisia-puhumaan-laittomien-turvapaikanhakijoiden-suojelusta/
      Kiireisiin vetosi myös kolmen miehen ryhmä. (Video 1 min.)

      Kiireisiin vetosi myös hiukan ylimielisesti käyttäytyneet kaksi kuplavolkkaripappia. Toinen tosin vitsaili olleensa puhumassa Jeesuksesta. (Video 1 min.)

      Kiireisiin vetosi myös kaksi moottoripyöräpappia. Lettipappi vaikutti suorastaan kiukkuiselta. (Video 1 min.)

      Pian tuli myös toinen moottoripyöräpappi. Hänkään ei ehtinyt puhua. Nopeasti ohi kävellen hän kuitenkin toivotti oikein hyvää päivänjatkoa. (Video 20 sek.)

      Seuraavaksi paikalle tulivat mies ja nainen. Heilläkin oli kova kiire. Mies kuitenkin sanoi asiallisesti, että piispalta voi pyytää kommentteja. (Video 17 sek.)

      Suureksi pettymyksekseen aktivistit eivät missään nähneet rikoskomisario Ari Luotoa.

      Aktivistit ovat jo usein törmänneet Ari Luotoon tämän selittäessä VOK-illoissa kuinka taustoiltaan tuntemattomat turvapaikanhakijat ja heidän lukuisat maan alle katoamiset eivät synnytä mitään ”jäätäviä” riskejä.

      Luoto on myös herättänyt hämmennystä, kun hän on pitänyt Tanskan mallisia valvottuja pakolaisleirejä täysin laittomana ja mahdottomana ajatuksena. Tanskalaisten mielestä niillä estetään no-go-alueiden syntyminen.

      Rikoskomisario Ari Luoto

      Aktivistit ihmettelivät myös, etteivät nähneet missään imaami Abbas Bahmanbouria. Hän on järkyttänyt mm. homojen tappamis– sekä naisten kättelykommenteillaan.

      abbas-bahmanpour-30.10.2013

      Olivatko Luoto ja Bahmanbour peruuttaneet osallistumisensa kokoukseen vai poistuivatko he tummaikkunaisilla takseilla?

      Viimeisenä parkkipaikalle tuli Tampereen piispa Matti Repo. Asemaltaan korkea-arvoisimpana hänen haastattelustaan on tehty oma juttunsa.

      Aktivistit tulevat tarkkaan seuraamaan kirkon toimintaa ja tarvittaessa järjestämään uusia mielenilmaisuja ja katuhaastatteluja.
      Jaa sosiaalisessa mediassa:

    • Pienikirkastähti

      Kyyjärvi on koekaniini tässä huuhaassa, jotta tästä se laukee miten sontaa ajetaan pellolle, ettei kahtakuormaa kipata samaan paikkaan ja vaahtoajat aikanaan nostetaan naulaan.

    • lkjhgfjj

      25-vuotiaalta ”ranskalaiselta” löytyi autosta kolme kranaatinheitintä – yli 100 kiloa räjähteitä ja sytyttimiä – useita Kalashnikoveja
      Ukrainan turvallisuuspalvelun viranomaiset ovat ottaneet kiinni ”ranskan kansalaisen” Ukrainan ja Puolan välisellä rajalla.
      http://mvlehti.net/2016/06/04/25-vuotiaalta-ranskalaiselta-loytyi-autosta-kolme-kranaatinheitinta-yli-100-kiloa-rajahteita-ja-sytyttimia-useita-kalashnikoveja/
      Suomi-toimittelijat eivät mainitse halaistua sanaa terrori uhasta. En tiedä onko kiinni vastaavista päätoimittajista vai omasta maailman katsomuksesta mutta se on nähty, ettei halaistua sanaa kerrota julkisuudessa ellei uutinen ole suurten kansainvälisten uutistoimituksien jakelussa. Tänään laitoin kokeeksi englanninkielisen Al-Jazeeran tv-ohjelmistooni ja katson miten siellä uutisoidaan pakolaiskriisiä ja lähi-idän sotia.

    • rtfgbhn
    • Stills

      Tästä palstastahan on muodostunut kunnon propagandasivusto! Jota katkerat vanhat kyyjärviset ukot ylläpitävät!

      • Suttajasavea

        Vanhoissa on viisaus.


      • Kaveekekkereitä

        Tämä tuottamaton työ on aivan turhaa, mussukat ei miksikään muutu.
        suomi velkaantuu samaanaikaan 10miljard. /vuosi hauskaa syöttöä on.


    • yyyttttkö

      kyyjärven tulavaisuus on mustatulvaisuus.fi
      vain siksi että teillä ollaan "verirahojen" perää

      TV1 torstaina 9.6.2016 klo 22.05 - 23.00, uusinta keskiviikkona 15.6. klo 22.35
      Yle Areenassa 90 päivää

      Eurooppaan pyrkivistä pakolaisista on tullut kauppatavaraa. Suuret ihmisjoukot ovat tuotteliasta liiketoimintaa muillekin kuin ihmissalakuljettajille.

      Ranskalaisdokumentti selvittää, kuka hyötyy ihmisten hädästä.

      Dokumentti matkustaa Kreikasta Italiaan ja seuraa, kuinka yhä useampi tahkoaa omaisuuksia turvaa hakevien ihmisten tilanteella. Joukossa on sekä pieniä että isoja keinottelijoita.

      ”Pakolaisbisnes kannattaa paremmin kuin huumeet”, sanoo Italian poliisin nappaama, mafian toimintaan osallistunut Sebastiano Buzzi.

      Mikä on poliitikkojen osuus ja vastuu tilanteessa, jossa maahanmuuttajista on tullut ihmiskaupan uhreja.

      Le Business Des Migrants. Refugees, A Lucrative Business. Ohjaus: Jean-Pascal Bublex ja Mathieu Sarfati. Tuotanto: Point du Jour, Ranska, 2016.

    • realismia

      Suomi hölmölä auttaa uuden valtavan rikollisuuden alan kehitystä.
      Ihmiskaupassa pyörii miljardien bisnes. Ihmiskaupan onnistumisen edellytyksenä on joku hölmölä, jonne kauppatavara voidaan toimittaa.
      Ellei olisi vastaanottajaa ei olisi myöskään lähettäjää.
      Kuvittelevatko ihmiset aivan vakavissaan, ettänuo ressukat ovat kaikkioma-aloitteisesti lähteneet kotiseudultaan?
      Ei, kyllä heille markkinoidaan aivan systemaattisesti elintasomatkoja sinisilmien maahan, jossa hölmöläiset maksavat ylöspidon.

      • nöpölä

        Eihän syrjäseudun ihmiset tiedä, kuinka maailmalla ihmiskauppaa käydään.
        Sotaa käyvästä Syyriasta näistä "pakolaisista" ei tule kuin pieni osa.
        Rosvot on painattaneet valmiiksi arabiankieliset ohjeet jaettavaksi lähtijöille. Niissä kerrotaan yksityiskohtaisesti kuinka mm. passit pitää hävittää ja mitä viranomaisille kannattaa kertoa. Ohjeet on myös siitä, kuinka parhaiten saa hyödynnettyä sosiaali- ja pakolaisapua ja mitä avustuksia voi vaatia.
        Ihmiskauppiaat tarjoavat siis all inclusiv-palvelun, maksajina suomalaiset veronmaksajat.


      • marjastajat

        Siellähän noita suomalaisia marjanpoimijoita on metsät mustanaan niin kuin joka kesä on huomattu. Ei taho sekaan sopia kun näitä ahkeria marjastajia on niin paljon. Ei sinne taida enää matuja sopia. Ihmettelen vain mihin noita Thaimaalaisia marjanpoimijoita tarvitaan , kun meillä itsellä näitä ahkeria poimijoita on tarjolla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe