Kokemuksia TA:n uusimmista asumisoikeusasunnoista?

lise-B

Meille olis tarjolla 3h-k 2013 valmistuneessa talossa, mutta mietityttää se minkälaisia ovat tasoltaan TA:n uudemmat asumisoikeustalot. Minkälainen on esimerkiksi ääneneristys asuntojen välillä? Ison vuokra-asuntoyhtiön uudehkossa talossa jossa nyt asumme, kuuluu elämisen äänet liian hyvin naapureiden puolelta.

12

1233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alto-82

      Lise eli asotrolli Simo ja samat kysymykset toistuvat, mikähän on pointti....
      Ta-aso merikorttitie rv-2010 ja äänieristys erittäin hyvä kuten uusissa taloissa onkin, vanhemmasta asuntokannasta kokemusta ja niissä kuului nyt on mukavaa ja hiljaista.

      • Hiljaista_on_kyl

        TA-kerrostaloasunto, valmistunut 2015 ja erittäin hyvä äänieristys. Mutta on hiljaiset naapuritkin.


      • paskanmyivät

        heh! Itse asutaan just tuossa talossa ja äänieristys on uudehkoksi taloksi luvattoman huono. Meidän tuurilla AINA sattuu naapuriksi joku saatanan paukutteleva remonttireiska ja huutava juopposakki. Naapuriin muutti jotakin latvialaisia tai virulaisia ja pauketta ja kolinaa vielä aamuyöstä välillä, ja pari kertaa jopa imuroitu keskellä yötä. Välillä joku huudahtaa ja tiuskii ja se kuuluu aivan selvästi. Joku vammainen ulisee vissiin yläpuolen asunnossa -siinä on onneksi välillä taukoa jopa viikko mutta sitten se taas alkaa. Seinänaapurin latvialaiset tms paukuttavat keittiön kaappeja seinämme takana (keittiökaapistot ovat ko asunnossa juuri keittiötämme vastapäätä asuntopiirustusten mukaan) aloittaen yleensä siinä 21.30. Laminaatille tippuvat tavarat kuuluvat todella kovaa. Jostain huoneistosta kuuluu arkipäivisin koiran taukoamatonta haukkumista. Myös kusen lorotus kuuluu selvästi jos joku ukko tähtää pöntön veteen eikä reunempaan. Asunto on kylmemmillä ilmoilla myös todella kylmä ja lämpimän veden saamiseksi vettä pitää valuttaa liki minuutti ennen kuin hanasta tulee lämmintä. TA:lle valitettu mutta ilman mitään tulosta. Jos vastike vielä tästä nousee, muutan muualle.


    • sallithanite

      Poutuntie haaga Ta-aso rv-2011 todella hyvä ja hiljainen talo, omassa saunassa on ikkuna ja makuuhuoneen takana ei seinänaapuria(kulmahuoneisto), näissä uusissa on mukavaa kun ei kuulu suihkun ja vessan äänet ja ne kuuluivat 90 luvun asoissa kiusallisen selvästi, muutenkaa ei kuuulu mitään joku satunnainen kovempi kolahdus voi kuulua siinä kaikki.
      Oomme asuneet 1930 luvun talossa siellä kuului puhe läpi samoin 1960 luvun talossa ja kahdessa 90 luvun asossa ja huono oli äänieristys nyt voi vain kehua tätä Poutuntie "uutta" asoa, normi-ihmisiä asuu talossa ja uuden talon talotekniikka takaa mukavan rauhallisen asumisen.

    • ihanp

      Vähän aikaa sitten muutin TA 2010 valmistuneeseen kerrostaloon. Yllätyin miten huono äänieristys tässä on. Tuskin johtuu TA:sta kuitenkaan. Kuuluu etenkin alakerrasta(asun ylimmässä kerroksessa) kaikki kolinat, imurointi(imurin ääni) nesteiden lorinat, koiran ulvonta, nauru, aivastelut, kova puhe jne.
      Kaveri asuu 2014 valmistuneessa hason talossa, ja siellä ei kuulu mitään, korkeintaan poraamiset. Itsekin olen ollu paikalla todistamassa tämän. Se on ihan tuurista kiinni kai. Tietty naapureillakin on merkitystä. Tässä on aika halpa vastike/vuokra, jotain 12€/m2, mutta ehkä sillä ei ole merkitystä.

      • ihanp

        Ai niin ja laminaatit on mutta on niin huonosti laitettu että joudun laittamaan parketin tähän. Rakennuspölyn päälle suoraan vaan laitettu vi*** ja eristeet puuttuu makuuhuoneesta melkein kokonaan.
        Suosittelen parkettia tai muovimattoa kerrostaloihin, parketti on pehmeämpää ja paksumpaa kuin laminaatti eli äänet kuuluu huonommin.


      • hmmnn

        missä kaupungissa tuo TA-talo on?


      • ihanp
        hmmnn kirjoitti:

        missä kaupungissa tuo TA-talo on?

        Espoon Laaksolahdessa.


    • sallithanite

      Enpä usko koska laiton viritys olisi ja Ta joutuisi asian korjaamaan ja mitä äänieristykseen tulee niin 90 luvun asoissa kuului ja nyt haagassa rv2011 ei kuulu mitään paitsi joku porauksen ääni ja ystävä asuu Hasossa rv2013 ja ei kuulu hänelläkään naapureista asumisen ääniä, että näin.....

      • pskalaatuakaikki

        No voi stana miten te olette yksioikoisia! Luuletteko te vakavissanne, että ne jotka täällä kertovat uudehkojen asuntojensa/talojensa olevan äänieristykseltään huonoja, puhuvat potaskaa? Oma kokemus on, että omassa asuintalossamme on SURKEA äänieristys muutaman vuoden ikäiseksi taloksi. Outo kaikukäytävä menee siten, että kylpyhuoneeseemme ei kuulu juuri mitään mutta sen vieressä olevaan huoeeseen kuuluu ja samoin sen jatkona olevaan makuuhuoneeseemme. Siis normi puhe, kusenlorotukset ja saunan oven kiinni paiskaaminen. Viime yönä heräsimme klo 2 maissa kun nainen karjui muutaman kerran vissiin ukolleen naapurissa, ja sen jälkeen jyryytti jotakin huonekalua hetken. Vttu että vtutti. TA:n talo loppuvuodelta 2010, 6-kerroksinen. Laminaatti on myös pska keksintö kun kaikuu kovaa kaikki sille tippuvien esineiden äänet ja se on materiaalina kylmä.


    • Anonyymi

      Huono äänieristys 2010 talossa. Kuuluu puhe, juokseminen, kaikki elämisen äänet kyllä jos se sattuu häiritsemään. Kolina kuuluu. Jos on hiljaiset naapurit niin silloin sitten vähemmän ääntä. Huonosti rakennettu talo.

      • Anonyymi

        TA -99 valmistunut aso on kyllä hyvin tehty hiljainen äänet ei kuulu, erkä myös asukkaat on samanmoisia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe