Sonera lopettaa kiinteän laajakaistan meiltä, mitä

Kypsäemäntä

Niin, Soneralta tuli kirje, että kiinteä laajakaista loppuu meiltä 30.6. Sikäli mielenkiintoista, kun viikko sitten chatissa sovin jatkosta kiinteään laajakaistaan kun määräaikainen loppuu kesäkuussa. Hinta on ollut 29,90 € / kk, paljon mielestäni.

Nyt sitten tarvisi jotain tilalle.

Olenko vain vanhanaikainen, kun kaikki mobiililaajakaistat kuulostavat epäilyttäviltä ja huonoilta vaihtoehdoilta?

Saunalahti tarjoaisi meille kiinteää laajakaistaa, hiukan alle 30 e / kk ja joku laite avausmaksu.

Asun pikkukaupungin syrjällä, Nokian takana Siurossa.

Edellisen kerran vaihdoin laajakaistaa, kun edellinen operaattori ei enää tarjonnut sitä meille lainkaan. Vaihto oli vaikea, uusi netti ei toiminut, vaati 70 € asentajakäynnin. Ymmärrätte siis, että olisin tosi mielellään pitänyt tuon Sonera kiinteän nyt kun se toimii.

Haluaisin nimenomaan toimintavarmuutta.

Olen myös ilmoittanut tuon inet.fi meiliosoitteen ihan miljoonaan paikkaan siinä luulossa, etten vaihda sitä enää koskaan. HUOKAUS. Mobiililaajakaistoissahan ei kai tuota meiliosoitetta edes tule mukaan?

Arvostaisin neuvoja.

4

856

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • KypsäEmäntä

   Niin joo, isännällä oli joku mokkulatyyppinen ratkaisu Saunalahdelta ja se tökki koko ajan. Siksi ehkä tämä epäluuloni. Yhdellä kaverilla, joka asuu hyvällä paikalla että pitäisi toimia, on Soneran mobiililiittymä 50 MT ja nopeus vaihtelee 1 - 50 MT välillä. Ei ole tyytyväinen. hänellä on joku reititin (?) ilmeisesti.

   • elisanverkossa

    Todennäköisesti asut alueella joka on Elisan verkkoa ja Sonera on aiemmin vuokrannut kuparia Elisalta ja myynyt yhteyksiä, mutta nykyään Sonera ei halua enää maksaa vuokraa Elisalle tilaajajohdoista, koska ilmeisesti Soneralla on alueella mobiiliverkko johon yrittävät myydä liittymää.

    Sinun täytyy nyt ottaa kiinteä laajakaista Saunalahdelta (Elisa), muualta sitä ei todennäköisesti saa. Mobiililaajakaistat ei ole lähellekään niin varmoja kuin kiinteät, eli paras tapa on varmaankin ottaa Elisan kiinteä laajakaista eli tuo saunalahti.


   • posti22

    Kannattaa ottaa sähköpostiksi gmail tai joku operaattoririippumaton niin ei tarvitse vaihtaa osoitteita operaattorin vaihtuessa..


  • ValoaKuidunPäässä

   Laajakaistat kaikille vuoteen 2023 mennessä

   Isot operaattorit sitoutuvat sijoittamaan miljardi euroa kiinteän laajakaistan rakentamiseen 8-10 vuoden aikana, kertoo tietoliikenteen ja -tekniikan keskusliitto Ficom. Liiton mukaan sijoitus mahdollistaa nopean laajakaistan lähes kaikkiin kotitalouksiin vuoteen 2023 mennessä. Operaattoreihin kuuluvat DNA, Elisa, Sonera ja Finnet-yhtiöt.

   Tiedä sitten muuttuuko mikään.

   Suomessa hallitus asetti vuonna 2008 tavoitteeksi 100 Mbit/s -laajakaistan saatavuuden lähes kaikille vuoden 2015 loppuun mennessä.

   Eipä tuotakaan ole näkynyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   317
   2501
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   31
   2133
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   217
   839
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   315
   760
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   41
   741
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   692
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   44
   657
  Aihe